Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το σύμβολο μου θυμίζει εκπομπή κυψέλης!Είσαι σε περιοχή που στέλνει μήνυμα κάποια κυψέλη!Αυτό μόνο η wind το έχει στην Ελλάδα και μόνο για το Gsm είναι!

εγώ με wind δεν έχω κάτι τέτοιο,το σύμβολο παραμένει κανονικό

εγώ με wind δεν έχω κάτι τέτοιο,το σύμβολο παραμένει κανονικό

Έχεις ενεργοποιημένη την εκπομπή κυψέλης και το θέμα no50;;Τα EKTOS CITY, Thes 231 κτλ. στα εμφανίζει, όταν έχεις το μήνυμα φορέα σαν widget;;

Η εικονα δεν ειναι απο το κινητο μου ειναι απο το daily , οπου το εχω δει πολλες φορες το εικονιδιο αυτο

δεν νομιζω να εχει σχεση με το δικτυο

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Η εικονα δεν ειναι απο το κινητο μου ειναι απο το daily , οπου το εχω δει πολλες φορες το εικονιδιο αυτο

δεν νομιζω να εχει σχεση με το δικτυο

Τότε ή αυτό που λέω είναι, επειδή αυτό το εικονίδιο το χρησιμοποιεί η Nokia για εκπομπή κυψέλης χρόνια τώρα, ή είναι η μπάρα του σήματος που κανονικά θα έπρεπε να είναι εκεί και απλά έχουν κάποιο θέμα που το τροποποιεί!Αν μπορείς πόσταρε μου με Pm την σελίδα που έχεις δεί μερικά με αυτά για να καταλάβω για τι πράγμα είναι!

το εικονίδιο δεν έχει καμία σχέση με την εκπομπή κυψέλης,χρόνια τώρα με wind,δεν άλλαζε το εικονίδιο σε μένα,κι ας δείχνει τα athens21,ektos city κλπ

το εικονίδιο δεν έχει καμία σχέση με την εκπομπή κυψέλης,χρόνια τώρα με wind,δεν άλλαζε το εικονίδιο σε μένα,κι ας δείχνει τα athens21,ektos city κλπ

Μπορεί να το έκανε τώρα στην Belle το εικονίδιο να εμφανίζεται αυτό επάνω και να ενημερώνει ότι υπάρχει καινούργιο θέμα!Δεν ανέφερα ότι άλλαζε το εικονίδιο παλιά!

Edited by cocu

Μπορεί να το έκανε τώρα στην Belle το εικονίδιο να εμφανίζεται αυτό επάνω και να ενημερώνει ότι υπάρχει καινούργιο θέμα!Δεν ανέφερα ότι άλλαζε το εικονίδιο παλιά!
όχι δεν αλλάζει:p

μόνο από κάποιο θέμα αυτό αλλάζει. εγώ πάντως δεν καταλαβα γιατί το wifi του το δείχνει ξεχωριστα!

Μπορεί και να το αλλάζει αν η κεραία είναι cb και έχει προσθέσει το θέμα 50!Θα το διαπιστώσω, ή το πρόσθεσαν όπως και το εικονίδιο με τις ενημερώσεις!Έτσι το εμφανίζει και στα Nokia 500, N8, 701,700 ξεχωριστά, απλά αντικαθιστά τα 3,5G, 3G, E Edited by cocu

εγώ πάντως δεν καταλαβα γιατί το wifi του το δείχνει ξεχωριστα!

SySap Mod 3.1 νομιζω οτι ευθύνεται για το ξεχωριστό εικονιδιο wifi

Xiaomi Mi 9T 128GB

παιδιά έχει κανείς ιδέα τι έγινε με το X-Plore στο nokia store? δεν το βρίσκω.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

παιδιά έχει κανείς ιδέα τι έγινε με το X-Plore στο nokia store? δεν το βρίσκω.

σιγα το προβλημα http://www.lonelycatgames.com/?app=xplore

σιγα το προβλημα http://www.lonelycatgames.com/?app=xplore

Και το Nokia Internet Radio. Μα τι γίνεται. Thanks φίλε μου, δεν λέω πως είναι πρόβλημα, το βρίσκουμε :) , απλά απορώ .. σαμποτάζ κάνουν πια?

Oneplus 5 - 128GB

Και το Nokia Internet Radio. Μα τι γίνεται. Thanks φίλε μου, δεν λέω πως είναι πρόβλημα, το βρίσκουμε :) , απλά απορώ .. σαμποτάζ κάνουν πια?

Απλά δε "βλέπει" όλες τις συμβατές εφαρμογές με την Μπέλλα το NOKIA Store, γι'αυτό υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Με τον καιρό βελτιώνεται με τις αναβαθμίσεις που βγάζει, αλλά έχει δρόμο ακόμα...

...everything can happen...

Απλά δε "βλέπει" όλες τις συμβατές εφαρμογές με την Μπέλλα το NOKIA Store, γι'αυτό υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Με τον καιρό βελτιώνεται με τις αναβαθμίσεις που βγάζει, αλλά έχει δρόμο ακόμα...

μα προχθές το κατέβασα μέσω της ίδιας έκδοσης του Nokia Store. Ούτε εδώ δεν το έχουν

Oneplus 5 - 128GB

Περίεργα πράγματα. Σε εμένα σταμάτησε ξαφνικά να δουλεύει το X-Plore (το είχα πάθει και παλαιότερα). Το κατέβασα από μαγαζάκι στο κινητό αλλά δεν ανοίγει rar αρχεία. Έψαξα να το βρω στο NOKIA Store αλλά τίποτα (όπως είπε και ο φίλος παραπάνω). Περιμένω πότε θα εχω όρεξη να ανοίξω το pc...:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

έχω μια περίεργη ερώτηση:p υπάρχει βίντεο πλέιερ για σύμπιαν,με δυνατοτητα να παίζει βίντεο όταν είναι background?

Έχει κανείς υπόψιν του καμιά εφαρμογή για καλύτερη λειτουργία της φωτογραφικής? οι εικόνες που παίρνω δεν είναι όσο καθαρές θέλω. Και όσο και αν έψαξα για antishake δεν είδα να έχει το ίδιο το κινητό. Μια άλλα που έβαλα βγάζει καλύτερες φωτό αλλά περισσότερο περιορισμένες ως προς τις διαστάσεις τους και μέγεθος φυσικά, Έχει κανείς υπόψιν του κάποια εφαρμογή?

βρηκα εναν τροπο να βλεπεις ολες της εφαρμογες που εχουν εγκατασταθη στο Ν8 στην C και Ε εφαρμογες που δεν φαινονται απο το τηλ.

Συνδεοντας το τηλ. με το υπολογιστη ανοιγουμε το Nokia PC Suite και μετα το Nokia Application Installer

Αυτο που δεν ξερω αν μπορει να γινει ,και μαλλον δεν γινετε ειναι να διαγραψουμε εφαρμογες που βρισκονται στο λειτουργικο του τηλ. στην C (προσπαθησα αλλα ειναι αδυνατον) αν γνωριζετε πως γινετε πεστε το

Έχει κανείς υπόψιν του καμιά εφαρμογή για καλύτερη λειτουργία της φωτογραφικής? οι εικόνες που παίρνω δεν είναι όσο καθαρές θέλω. Και όσο και αν έψαξα για antishake δεν είδα να έχει το ίδιο το κινητό. Μια άλλα που έβαλα βγάζει καλύτερες φωτό αλλά περισσότερο περιορισμένες ως προς τις διαστάσεις τους και μέγεθος φυσικά, Έχει κανείς υπόψιν του κάποια εφαρμογή?

camera pro by harald mayer

http://s.meh.at/camerapro και στο nokia store

Δοκίμασε το CameraPro Qt. Είναι πολύ καλό. Προσωπικά το χρησιμοποιώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Απο εκεί και πέρα, μπορείς και να βρεις διάφορα "πειράγματα" για την κάμερα που τη βελτιώνουν...σχετικώς...

...everything can happen...

Καλύτερα το Qt CameraPro 3.0.4 ή το CameraPro 2.2.8 ? Υποθέτω το πρώτο ε?:O

μάντεψε,συνήθως η μεγαλύτερη έκδοση ειν καλύτερη:p η βασική διαφορά είναι ότι το παλιό δεν είναι σε QT

καλημέρα

κατέβασα το πρόγραμμα είδα ότι έχει γίνει εγκατάσταση αλλά δεν λειτουργεί η εφαρμογή, γιατί?

(symbian anna έχω).

Απεκατέστησε το και ξανά εγκατάσταση.. Επίσης σιγουρέψου ότι έχεις την τελευταία έκδοση της εφαρμογής..

Υ.Γ. Καλό είναι να ενημερώσεις το avatar σου! Είναι πολύ χρήσιμο σε όσους προσπαθήσουν να βοηθήσουν :)

Edited by gianpithio
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

καλημέρα

έκανα αναβάθμιση σε belle, υπάρχει κάποιο καλύτερο πρόγραμμα remind me εκτός από αυτό που έχει η ΝΟκια,γιατί από ότι είδα μόνο με ήχο έχει ειδοποιήσεις

ευχαριστώ

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned