Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι αυτος ειναι λογος να το πεταξω το κινητο:mad:!! Σερνεται οταν προσπαθω να μπω στο ιντερνετ μεσω opera,δηλαδη κολλαει και το προγραμμα και αργουν οι σελιδες να φορτωσουν !! εκανα απεγκατασταση οπως μου ειπε ο moralas αλλα και παλι δεν νιωθει μια!!Απο τι βλεπω συμβαινει και σε αλλους αλλα οχι σε ολους!!!!124ΜB ελευθερα στην C και 51% used ram (αν αυτα παιζουν ρολο τα αναφερω πληροφοριακα)...εχω δοκιμασει τα παντα...ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ

Παιδια σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι αυτος ειναι λογος να το πεταξω το κινητο:mad:!! Σερνεται οταν προσπαθω να μπω στο ιντερνετ μεσω opera,δηλαδη κολλαει και το προγραμμα και αργουν οι σελιδες να φορτωσουν !! εκανα απεγκατασταση οπως μου ειπε ο moralas αλλα και παλι δεν νιωθει μια!!Απο τι βλεπω συμβαινει και σε αλλους αλλα οχι σε ολους!!!!124ΜB ελευθερα στην C και 51% used ram (αν αυτα παιζουν ρολο τα αναφερω πληροφοριακα)...εχω δοκιμασει τα παντα...ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ

Αφού λοιπόν έχεις δοκιμάσει τα πάντα και δεν έγινε τίποτα, κάντου hard reset, format την e και πέρνα του την slim belle by lagoskon να ηρεμήσεις.

Αφού λοιπόν έχεις δοκιμάσει τα πάντα και δεν έγινε τίποτα, κάντου hard reset, format την e και πέρνα του την slim belle by lagoskon να ηρεμήσεις.

1ον εχω την belle τν slim του lagoskon

2oν του εκανα hard reset στην E: πριν ακομα περασω την belle και εκανα και μορφοποιηση την F: (καρτα μνημης) και οι εφαρμογες που εχω τωρα ειναι ελαχιστες γι'αυτο κοντευω να το σπασω!!

3ον το ιδιο συμβαινει και σε φιλο μου με Ν8 (slim lagoskon) αλλα και σε C6-01 με official belle και 242 ΜΒ ελευθερα στην C:

1ον εχω την belle τν slim του lagoskon

2oν του εκανα hard reset στην E: πριν ακομα περασω την belle και εκανα και μορφοποιηση την F: (καρτα μνημης) και οι εφαρμογες που εχω τωρα ειναι ελαχιστες γι'αυτο κοντευω να το σπασω!!

3ον το ιδιο συμβαινει και σε φιλο μου με Ν8 (slim lagoskon) αλλα και σε C6-01 με official belle και 242 ΜΒ ελευθερα στην C:

Τότε πρέπει να μας πεις ποιές εφαρμογές χρησιμοποιείς. Τις κλείνεις κανονικά?(με x ή με επιλογές-έξοδος) ή μήπως με το κουμπί του μενού και τρέχουν από πίσω? Συγχώρεσέ με που μπορεί να θεωρείς χαζές τις ερωήσεις μου, αλλά πρέπει να ξέρω για να σε βοηθήσω. Όταν εννοείς σέρνεται το κινητό, συμβαίνει μόνο όταν ανοίγεις τον opera? Αν έχεις αγανακτήσει τόσο πολύ, ξαναπέρνα του την slim και βάλε αρχικά μόνο τον opera και δοκίμασε. Το θεωρώ αδύνατο να σου κάνει κόλημα καθώς εγώ έχω πάρα πολλές εφαρμογές και ο opera είναι όπως πρέπει να είναι. Μήπως πάλι θεωρείς την ταχύτητα του opera "σύρσιμο" ενώ εγώ τη βρίσκω φυσιολογική για τα δεδομένα του τηλεφώνου μας? Η προηγούμενη θεωρείς ότι ρόλαρε καλύτερα? Χρειαζόμαστε πληροφορίες για να σε βοηθήσουμε.

Λοιπον...οσον αφορα τις εφαρμογες αλλοτε τις κλεινω με επιλογες---->εξοδος και αλλοτε με το κουμπι απο το μενου αλλα οτι μενει ανοιχτο εχω την εφαρμογη app stop και τα κλεινω ολα!!

Την εχω περασει και δευτερη φορα την slim αλλα και παλι δεν αλλαξε τιποτα!!!

Μεσα στο κινητο εχω τις εξης εφαρμογες: Drop...battery info...battery monitor....nokia beta labs....gravity....daily mobile foroum....n8 fan club....raminfo....youtube downloader....fastube...Tm guitar....Internet nokia radio....internet tracker 3....Αναπ. DLNA....Shazam....mixxmachine....skype....fmobi....app stop....xplore... Αυτες που κατα την γνωμη μου ειναι λιγες!!! ολες τις εφαρμογες τις εγκαθιστω στην Ε:...Τα θεματα και τα τραγουδια στην F:

Το κινητο κολλαει ΜΟΝΟ στον opera ενω γενικως τρεχει φυσιολογικα και γρηγορα...Οταν ανοιγω τον opera και γραφω την σελιδα που θελω να μπω τοτε αρχιζει το party...περα απο το οτι κανει 2 λεπτα να την ανοιξει ΔΙΠΛΑ απο το router με 100% σημα κολλαει απειρα.Δηλαδη αν την ωρα που φορτωνει την σελιδα πατησω κατω δεξια για να βγω κανει δεκα ωρες για να ανοιξει αυτο το παραθυρακι..επισης αν δεν ολοκληρωσει την φορτωση της σελιδα και τολμησω να κανω το δαχτυλο πανω κατω στην σελιδα ΣΕΡΝΕΤΑΙ...

ολα αυτα δεν τα ειχα με την αννα στην οποια λειτουργουσε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ

Πάμε παρακάτω λοιπόν. Εφόσον είναι μόνο θέμα του opera δε θα πρέπει να σου φταίει το κινητό, αλλά ο opera:D. Πέρα αυτού αφού γίνεται μόνο σε opera πες μας αν γινόταν και πριν τον opera 12, με την προηγούμενη έκδοση. Υποθέτω ότι μιλάμε για opera mobile έτσι? Όχι τον mini. Αν αγανακτήσεις τόσο πολύ και αποφασίσεις να ξαναπεράσεις τη slim, μη βάλεις κανένα άλλο πρόγραμμα εκτός του νέου opera. Δοκίμασε αν δουλέυει και έπειτα βάζε μια μια εφαρμογές και τέσταρε.

Τον νέο opera πως τον εγκατέστησες? Πάνω από τον άλλο ή έκανες απεγκατάσταση του προηγούμενου και μετά έβαλες τον νέο? Άλλη λύση είναι να κάνεις πλήρη απεγκατάσταση και να ψαχτείς λίγο ποιά αρχεία έχουν απομείνει στην c και να τα σβήσεις manual ώστε να μη μείνει τίποτα και να τονξαναπεράσεις από την αρχή (για να γλυτώσεις το φορματ εννοώ). Αλλά θα θέλει λίγο ψάξιμο.

Πάμε παρακάτω λοιπόν. Εφόσον είναι μόνο θέμα του opera δε θα πρέπει να σου φταίει το κινητό, αλλά ο opera:D. Πέρα αυτού αφού γίνεται μόνο σε opera πες μας αν γινόταν και πριν τον opera 12, με την προηγούμενη έκδοση. Υποθέτω ότι μιλάμε για opera mobile έτσι? Όχι τον mini. Αν αγανακτήσεις τόσο πολύ και αποφασίσεις να ξαναπεράσεις τη slim, μη βάλεις κανένα άλλο πρόγραμμα εκτός του νέου opera. Δοκίμασε αν δουλέυει και έπειτα βάζε μια μια εφαρμογές και τέσταρε.

Τον νέο opera πως τον εγκατέστησες? Πάνω από τον άλλο ή έκανες απεγκατάσταση του προηγούμενου και μετά έβαλες τον νέο? Άλλη λύση είναι να κάνεις πλήρη απεγκατάσταση και να ψαχτείς λίγο ποιά αρχεία έχουν απομείνει στην c και να τα σβήσεις manual ώστε να μη μείνει τίποτα και να τονξαναπεράσεις από την αρχή (για να γλυτώσεις το φορματ εννοώ). Αλλά θα θέλει λίγο ψάξιμο.

Οταν περασα την slim οι πρωτες μου εφαρμογες ηταν ο opera mobile και mini αλλα οι προηγουμενες εκδοσεις 11.5 και 6.5 αντιστοιχα...Απο την πρωτη στιγμη αρχισε τα κολληματα....χθες δοκιμασα να περασω και τον 12 μπας και αλλαξει τιποτα αλλα τιποτα :p..ολο το μεσημερι πιστεψε με δεν εκανα τιποτα αλλο απο τα να ανοιγω και να ξανανοιγω φακελους στη C μεσω του χ-plore μπας και εχουν μεινει υπολειματα!!

Βασικά σε πολλούς ο opera mobile 12 έχει τέτοια προβληματα (σε μένα πάντως δουλεύει τέλεια).Αν το πρόβλημα το χεις μονο με τον 12,επέστρεψε στον 11.60.

Τα αρχεία που θα σβήσεις για φρέσκια εγκαταστάσταση είναι οι φάκελοι C:\system\data\OperaMobile\, C:\system\apps\OperaMobile καθως και τα σχετικά αρχεια στους φακέλους C:\private\10003a3f\import\apps, C:\sys\hash, C:\resource\apps, C:\sys\bin, C:\resource\plugins

το 51% used ram πως δικαιολογειται???

Εχετε να μου προτεινεται καμια καλυτερη εφαρμογη απο το raminfo για τν ραμ ωστε να παρακολουθω περισσοτερα πραγματα και απο το appstop για να κλεινω τις εφαρμογες ??

το 51% used ram πως δικαιολογειται???

Εχετε να μου προτεινεται καμια καλυτερη εφαρμογη απο το raminfo για τν ραμ ωστε να παρακολουθω περισσοτερα πραγματα και απο το appstop για να κλεινω τις εφαρμογες ??

51% λογικο είναι.γύρω στο 45% της ραμ το τρώει το λειτουργικο.και δεν χρειάζεται να κλεινεις καμία εφαρμογή με το appstop.

Βασικά σε πολλούς ο opera mobile 12 έχει τέτοια προβληματα (σε μένα πάντως δουλεύει τέλεια).Αν το πρόβλημα το χεις μονο με τον 12,επέστρεψε στον 11.60.

Τα αρχεία που θα σβήσεις για φρέσκια εγκαταστάσταση είναι οι φάκελοι C:\system\data\OperaMobile\, C:\system\apps\OperaMobile καθως και τα σχετικά αρχεια στους φακέλους C:\private\10003a3f\import\apps, C:\sys\hash, C:\resource\apps, C:\sys\bin, C:\resource\plugins

Εχω τον xplore και τιποτα απο αυτα δεν υπαρχει πουθενα!! δηλαδη στο C:\system\data δεν υπαρχει το opera mobile, στο C:\system\apps\ δεν υπαρχει το opera mobile ,στο C:\private\10003a3f\import\apps δεν υπαρχουν αυτα οπως και στα αλλα!! το sys δεν γινεται να το ανοιξεις δηλαδη δεν εχει υποφακελο :worry:

Εχω τον xplore και τιποτα απο αυτα δεν υπαρχει πουθενα!! δηλαδη στο C:\system\data δεν υπαρχει το opera mobile, στο C:\system\apps\ δεν υπαρχει το opera mobile ,στο C:\private\10003a3f\import\apps δεν υπαρχουν αυτα οπως και στα αλλα!! το sys δεν γινεται να το ανοιξεις δηλαδη δεν εχει υποφακελο :worry:

καταρχας πρέπει να χεις χακάρει το κινητο για να χεις πρόσβαση σ αυτούς τους φακέλους.2ον αν και παλι δεν υπάρχει,τότε το χεις εγκαταστησει σε αλλη μνημη,κοιτα κει

καταρχας πρέπει να χεις χακάρει το κινητο για να χεις πρόσβαση σ αυτούς τους φακέλους.

Μα έχει lagoskon slim έκδοση.

Έχεις βάλει στο xplore να φαίνονται κρυφά αρχεία κτλ ?

Μα έχει lagoskon slim έκδοση.

Έχεις βάλει στο xplore να φαίνονται κρυφά αρχεία κτλ ?

Οχι δεν εχω πειραξει κατι!! μισο να κοιταξω σε αλλη μνημη και σας λεω!

Οχι δεν εχω πειραξει κατι!! μισο να κοιταξω σε αλλη μνημη και σας λεω!
μα ΠΡΕΠΕΙ να τα βάλεις να σου δείχνει τα κρυφά αρχεια/φακέλους και τα συστήματος

μα ΠΡΕΠΕΙ να τα βάλεις να σου δείχνει τα κρυφά αρχεια/φακέλους και τα συστήματος

Πως το βαζεις αυτο?

EDIT: το βρηκα

Και παλι παρολο που πατησα να εμφανιζει τους κρυφους φακελους,τους φακελους της ρομ και της ραμ δεν ανοιγουν οι φακελοι private,sys γιατι απλα δεν εχουν τιποτα και δεν εμφανιζει τιποτα απο opera mobile :/ παει θα τρελαθω τελειως...ετσι μου ρχεται να κανω downgrade

Edited by alexpapad

Πως το βαζεις αυτο?

EDIT: το βρηκα

Και παλι παρολο που πατησα να εμφανιζει τους κρυφους φακελους,τους φακελους της ρομ και της ραμ δεν ανοιγουν οι φακελοι private,sys γιατι απλα δεν εχουν τιποτα και δεν εμφανιζει τιποτα απο opera mobile :/ παει θα τρελαθω τελειως...ετσι μου ρχεται να κανω downgrade

Από τη στιγμή που δεν βλέπεις τους φακέλους συστήματος, τότε δεν είναι χακαρισμένο το κινητό σου (λίγο δύσκολο καθώς έχεις χακαρισμένη Belle του lagoskon), ή δεν έχεις ενεργοποιημένα τα patches στο ROMpatcher. Προφανώς το δεύτερο συμβαίνει. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Από τη στιγμή που δεν βλέπεις τους φακέλους συστήματος, τότε δεν είναι χακαρισμένο το κινητό σου (λίγο δύσκολο καθώς έχεις χακαρισμένη Belle του lagoskon), ή δεν έχεις ενεργοποιημένα τα patches στο ROMpatcher. Προφανώς το δεύτερο συμβαίνει. ;)

Μισο για να βγαλουμε ακρη!! Εγω του lagoskon εχω και στο rom patcher δεν εχω μπει ποτε και δεν εχω πειραξει τιποτα!!! μπηκα μολις και πατησα options--->apply all patces!!!και μου τα εβγαλε με πρασινο τικ αλλα τωρα δεν ανοιγει καμια εφαρμογη...μολις το εκανα επανεκκινηση και παλι ειναι ολα με μπλε βελακι μεσα στο rom pather???τι πρεπει να κανω?

Μισο για να βγαλουμε ακρη!! Εγω του lagoskon εχω και στο rom patcher δεν εχω μπει ποτε και δεν εχω πειραξει τιποτα!!! μπηκα μολις και πατησα options--->apply all patces!!!και μου τα εβγαλε με πρασινο τικ αλλα τωρα δεν ανοιγει καμια εφαρμογη...μολις το εκανα επανεκκινηση και παλι ειναι ολα με μπλε βελακι μεσα στο rom pather???τι πρεπει να κανω?
πρέπει να ναι στο auto επίσης.επίσης για μια δοκιμη αν έχεις όρεξη φλάσαρε με την επίσημο firmware να δεις τι παιζει

πρέπει να ναι στο auto επίσης.επίσης για μια δοκιμη αν έχεις όρεξη φλάσαρε με την επίσημο firmware να δεις τι παιζει

Η πρωτη belle που περασα φιλε ηταν η official και επειδη εκει τα πραγματα ηταν χειροτερα ( ναι με τον οπερα εννοω και γενικως κολλουσε το κινητο) με βοηθησαν εδω τα παιδια και περασα του lagoskon...Πραγματικα ολο το προβλημα μου ειναι το wifi και ο opera αλλιως ολα καλα..για το μαμησιο το browser δεν χωραει σχολιο:p

Η πρωτη belle που περασα φιλε ηταν η official και επειδη εκει τα πραγματα ηταν χειροτερα ( ναι με τον οπερα εννοω και γενικως κολλουσε το κινητο) με βοηθησαν εδω τα παιδια και περασα του lagoskon...Πραγματικα ολο το προβλημα μου ειναι το wifi και ο opera αλλιως ολα καλα..για το μαμησιο το browser δεν χωραει σχολιο:p

μπας έχει πρόβλημα η συσκευή σου??:wacko:

..για το μαμησιο το browser δεν χωραει σχολιο:p

εννοείς ότι αυτός δουλεύει καλά?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

μπας έχει πρόβλημα η συσκευή σου??:wacko:

οχι βεβαια...αφου σου λεω οτι ακριβως τα ιδια τα κανει και σε φιλο μου που εχει και αυτος ν8 και lagoskon και σε ενα c6-01 με official belle(σε αυτον παιζει να το κανει και πολυ χειροτερα) ενω σε ολους μας με την αννα ολα πηγαιναν ρολοι :worry:

εννοείς ότι αυτός δουλεύει καλά?

Αθλιος πραγματικα ο μαμησιος ...βελτιωθηκε λιγο με το KS Improvement αλλα και παλι :wacko:

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned