Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε ξενα μιλαμε?ελληνικα παντως καμια διαφορα.απο οσα δοκιμασα φυσικα..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9

Κύριοι χρόνια τώρα με το Τ9 έχω βολευτεί απίστευτα αλλά είπα να εξυγχρονιστώ κι εγώ και να δοκιμάσω νέες τεχνολογίες όπως το swype.

Από που το βρίσκουμε ώστε να υποστηρίζει ελληνικά; Δέχομαι και πμ για τυχόν υποδείξεις....... ;)

De4vTfGN_o.jpg Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini

Κύριοι χρόνια τώρα με το Τ9 έχω βολευτεί απίστευτα αλλά είπα να εξυγχρονιστώ κι εγώ και να δοκιμάσω νέες τεχνολογίες όπως το swype.

Από που το βρίσκουμε ώστε να υποστηρίζει ελληνικά; Δέχομαι και πμ για τυχόν υποδείξεις....... ;)

Από εδώ το κατεβάζεις και μαζί και την ελληνική γλώσσα. Τα στοιχεία για το log in είναι ίδια με τα στοιχεία του λογαριασμού που χρησιμοποιείς για την νόκια.

http://betalabs.nokia.com/apps/swype-for-symbian-2-0/download_and_installation

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

1ον Έχεις χρόνο για μεσημεριανό ύπνο???:wacko::!::lol:

2ον Κατάλαβα τι εννοείς αλλά νομίζω πως δεν το έκαναν ποτέ. Απλά όταν ενεργοποιούσες την συσκευή εμφανίζονταν η χαμένη υπενθύμιση χωρίς ήχο.

1. Ω ναι !!! Ξέρω είμαι από τους τυχερούς...

2. Μόλις το δοκίμασα με το παλιό μου κινητό και το κάνει όπως ακριβώς το περιέγραψα.Μόλις το ανοίγω χτυπά η υπενθύμιση και με ήχο...

Λόγω δουλειάς χρησιμοποιώ πάρα πολύ τις υπενθυμίσεις, χρόνια τώρα (από το 6110, 8210 κλπ) αλλά αυτό δεν το θυμάμαι......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

για όποιον έχει πρόβλημα με το μεγιστο μεγεθος συνημμένων στον email client,εγώ έχω ρυθμίσει χειροκινητα τον email client,επιλέγοντας στη δημιοργία νεου γραμ/τιου την επιλογή «άλλη» κι έχω επιλέξει να μην διαμεσολαβεί ο server της νοκια για συμπίεση δεδομένων,και στέλνω κανονικά συνημένα όσα MB υποστηρίζει ο email σερβερ της υπηρεσίας μου (gmail κλπ)

για όποιον έχει πρόβλημα με το μεγιστο μεγεθος συνημμένων στον email client,εγώ έχω ρυθμίσει χειροκινητα τον email client,επιλέγοντας στη δημιοργία νεου γραμ/τιου την επιλογή «άλλη» κι έχω επιλέξει να μην διαμεσολαβεί ο server της νοκια για συμπίεση δεδομένων,και στέλνω κανονικά συνημένα όσα MB υποστηρίζει ο email σερβερ της υπηρεσίας μου (gmail κλπ)

Καλησπέρα και καλό μήνα! :) Έτσι, όμως, δε θα σου δεσμεύουν πολύ χώρο από τη C: ; :worry:

Edit: Τώρα το είδα.. Μπορεί το C6-01 να έχει μεγαλύτερη C:..

Huawei Nova 5T

Καλησπέρα και καλό μήνα! :) Έτσι, όμως, δε θα σου δεσμεύουν πολύ χώρο από τη C: ; :worry:

Edit: Τώρα το είδα.. Μπορεί το C6-01 να έχει μεγαλύτερη C:..

ναιι το N8 έχει μικρή C:. κι όχι δεν σου δεσμεύει τίποτα παραπάνω,εμένα μονο τα headers κατεβάζει άλλωστε.

ναιι το N8 έχει μικρή C:. κι όχι δεν σου δεσμεύει τίποτα παραπάνω,εμένα μονο τα headers κατεβάζει άλλωστε.

Άρα, win - win το C6 σε αυτό τον τομέα.. :p

Huawei Nova 5T

Αντί να επιλέξω λοιπόν το hotmail στην αρχή, επιλέγω "άλλη" και μετά βάζω τα hotmail στοιχεία μου?

Αντί να επιλέξω λοιπόν το hotmail στην αρχή, επιλέγω "άλλη" και μετά βάζω τα hotmail στοιχεία μου?
προφανως!:)

φίλε μου δουλεύει άψογα. Σ'ευχαριστώ πολύ.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

φίλε μου δουλεύει άψογα. Σ'ευχαριστώ πολύ.

Για το hotmail όμως στις ρυθμίσεις τι βάζουμε? Και στις απλές και στις προχωρημένες (εισερχομένων/εξερχομένων ) . Το ρωτάω γιατί μου τα εμφάνισε όλα ως μη αναγνωσμένα !

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Για το hotmail όμως στις ρυθμίσεις τι βάζουμε? Και στις απλές και στις προχωρημένες (εισερχομένων/εξερχομένων ) . Το ρωτάω γιατί μου τα εμφάνισε όλα ως μη αναγνωσμένα !

δεν έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις αυτό,ίσως είναι κάτι του hotmail

δεν έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις αυτό,ίσως είναι κάτι του hotmail

απλά σε αντίθεση με το άλλο, σε αυτό δεν έχει Push mail μιας και έλεγχο κάνει κάθε 5 λεπτά , όχι κάθε στιγμή.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Ποιές ρυθμίσεις μπαίνουν στο hotmail ρε γμτ... Ενώ δέχομαι κανονικά email δε μπορώ να στείλω... Στο incoming βάζω pop3.live.com με port 995 και στο outgoing smtp.live.com με port 25 αλλά δοκίμασα και 587 και default, αλλά τίποτα. Το gmail που ρύθμισα μια χαρά στέλνει και λαμβάνει άνω των 2mb...

Καλημερα.Εγκατεστησα το smart office v1.8 αλλα τα αρχεια pdf σε μερικα σημεια τα γραμματα τα βγαζει με ερωτηματικα!Θελει καποια ρυθμιση;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Ενημερωση μεσω wifi "AgendaServer".

το οποίο κατέβασα, αλλά δεν κατάλαβα τι κάνει :wacko:

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[MOD] Max Battery Life Mod v2.0

Παιδια μολις το ανακαλυψα!!Οποιος πιστος ας προσελθει στο .......ημερησιο!!!

Aυτο εβλεπα τωρα, παρατηρησες καποια διαφορα στην μπαταρια ?

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

το οποίο κατέβασα, αλλά δεν κατάλαβα τι κάνει :wacko:

software-update-available-for-nokia-belle-agendaserver-for-calender

Racing because all other sports require one ball only!

Aυτο εβλεπα τωρα, παρατηρησες καποια διαφορα στην μπαταρια ?

Σημερα το εβαλα κ εγω.Θα το δω κ θα εχω αποψη την Κυριακη!Συνηθως η μπαταρια μου κραταει περιπου μεχρι 3 μερες.

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3992275#post3992275 αυτό χωρις τις τελευταίες προτάσεις που ναι για τα εφφέ

εγκαθιστάς το norrton,τ ανοιγεις,πας στο quarantine στο μενου,kaνεις restore τα 3 αρχεία,μετα απεγκαθιστάς το norton,εγκαθιστας το xlpore,κάνεις τις επιλογες που λέω στο ποστ πανω για την εμφανιση φακέλων,σβήνεις τον φακελο της symantec στο c:\shared ,και μετα ακολουθεις αυτά που λεω στο ποστ πάνω

Τελικα το χακαρισα με το νορτον οπως λες παραπανω ,και δεν εβαλα την σλιμ του lagoskon προς το παρον γιατι δεν ξερω πως ακριβος ειναι. Απο οτι εχω διαβασει τα αρχεια ειναι σε φακελους εχει διαφορα widget,και ειναι πιο ελαφρια και χακαρισμενη.

Κατεβασα και εβαλα αρκετα widget οπως διαφορες εμφανισεις ρολογιων και μουσικης κ.λ.π καθως και αρκετα παιχνιδια οπως: Asphalt 6: Adrenaline HD (New),

NFS Shift HD, H.A.W.X HD , Avatar HD και αλλα.

α) Αν δεν το ειχα χακαρη θα εμπαιναν ολα αυτα???? χαζη ερωτηση ειναι ????

β) σε πιο φακελο μπαινουν τα widget που εβαλα ??? και πως μπορω να τα βγαλω αν θελω??

Η ταχυτητα του τηλ. παραμενη η ιδια οπως και πριν , η μνημη μειωθηκε καπως απο τα 98ΜΒ πηγε στα 94ΜΒ

Αυτην© μπορω να την αυξησω βγαζοντας περιτα πραγματα οπως αχρηστες εφαρμογες , υπολοιπες γλωσσες (εχω την βαλκαν) και οτιδιποτε αλλο ,και πως γινετε αυτο ????

Τελικα το χακαρισα με το νορτον οπως λες παραπανω ,και δεν εβαλα την σλιμ του lagoskon προς το παρον γιατι δεν ξερω πως ακριβος ειναι. Απο οτι εχω διαβασει τα αρχεια ειναι σε φακελους εχει διαφορα widget,και ειναι πιο ελαφρια και χακαρισμενη.

Κατεβασα και εβαλα αρκετα widget οπως διαφορες εμφανισεις ρολογιων και μουσικης κ.λ.π καθως και αρκετα παιχνιδια οπως: Asphalt 6: Adrenaline HD (New),

NFS Shift HD, H.A.W.X HD , Avatar HD και αλλα.

α) Αν δεν το ειχα χακαρη θα εμπαιναν ολα αυτα???? χαζη ερωτηση ειναι ????

β) σε πιο φακελο μπαινουν τα widget που εβαλα ??? και πως μπορω να τα βγαλω αν θελω??

Η ταχυτητα του τηλ. παραμενη η ιδια οπως και πριν , η μνημη μειωθηκε καπως απο τα 98ΜΒ πηγε στα 94ΜΒ

γ)Αυτην© μπορω να την αυξησω βγαζοντας περιτα πραγματα οπως αχρηστες εφαρμογες , υπολοιπες γλωσσες (εχω την βαλκαν) και οτιδιποτε αλλο ,και πως γινετε αυτο ????

λοιπον..

α) εξαρταται,τα widgets απ το daily δν μπαινουν σ αχακάριστο,τα παιχνιδια αν τα αγορασες κανονικα μπαινουν,γενικά οι signed εφαρμογες θα μπαιναν κ στο αχακάριστο

β) τι εννοεις? τα widgets μπαινουν στις αρχικες οθόνες,πατώντας το μενου κατω δεξια,δεν τα βλεπεις στο μενου

γ) μια χαρα είναι τα 94ΜΒ (προφανώς τα παιχνιδια κι οι εφαρμογές σου έχουν μπει στη καρτα μνήμης ή στην εσωτερικη του κινητου,γιατί στο Ν8 τόσα μένουν μετα την εγκατασταση της belle στο C). γλώσσες δεν μπορεις ν απεγκαταστησεις,αν θες μπορεις να σβήσεις καποια προεγκατεστημενη εφαρμογή που δεν θες,πχ το f-secure,αλλά δεν προκειται ν πας πάνω απ τα 100ΜΒ

λοιπον..

α) εξαρταται,τα widgets απ το daily δν μπαινουν σ αχακάριστο,τα παιχνιδια αν τα αγορασες κανονικα μπαινουν,γενικά οι signed εφαρμογες θα μπαιναν κ στο αχακάριστο

β) τι εννοεις? τα widgets μπαινουν στις αρχικες οθόνες,πατώντας το μενου κατω δεξια,δεν τα βλεπεις στο μενου

γ) μια χαρα είναι τα 94ΜΒ (προφανώς τα παιχνιδια κι οι εφαρμογές σου έχουν μπει στη καρτα μνήμης ή στην εσωτερικη του κινητου,γιατί στο Ν8 τόσα μένουν μετα την εγκατασταση της belle στο C). γλώσσες δεν μπορεις ν απεγκαταστησεις,αν θες μπορεις να σβήσεις καποια προεγκατεστημενη εφαρμογή που δεν θες,πχ το f-secure,αλλά δεν προκειται ν πας πάνω απ τα 100ΜΒ

δεν εχω αγορασει τιποτα ,για τα widget ρωταω σε ποιον φακελο της μνημης αποθηκευονται ,για να τα διαγραψω αν τα βαρεθω

Αυτο το f- secure τι κανει εκτος απο το να βρισκεις το τηλ αν το χασεις και να το κλειδωνεις ,δουλευει και σαν αντιβαιρους ή οχι ???πρεπει να βαλω καποιο αντιβαιρους αν ναι ποιο λες?

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned