Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τίποτα δεν συγκρίνεται με το να αφηνεις την οθονη να σβήνει κανονικά...με το energy profiler θα καταλάβεεται την διαφορα,η οθονη ακόμα και με τα ελαχιστα αναμμένα pixel του default ρολογιου καταναλώνει τεράστια ενεργεια σε σχεση με όταν είναι τελειώς σβηστή

Καλά, αυτό σίγουρα. :) Καμία σχέση όταν κάτι είναι τελείως σβηστό, απ' το να 'ναι έστω και ελάχιστα, αναμμένο. ;) Αυτό που έκανα ήταν μια σύγκριση μεταξύ sleeping screen και default ρολογιού.

Huawei Nova 5T

Είχα το Battery Monitor 2.2 από την Anna, αλλά με Belle δεν λειτουργούσε σωστά. Μετά κατέβασα το Battery Info ( είναι με πληρωμή, 1,23€ ) που έχει και ωραίο widget για την homescreen. ;) Έχει ποσοστό %, σου δείχνει mah και volts, αλλά και πόσες ώρες έχουν περάσει από την ώρα που το αποσύνδεσες απο τον φορτιστή. Στο σημείο που δείχνει τις ώρες, σου δείχνει πόση ώρα θέλει μέχρι την πλήρη φόρτιση, αν θυμάμαι καλά για το τελευταίο..

δουλευει στο 701 ?γιατι λεει οτι δεν ειναι συμβατο για το 701 στο ovi

Παιδια καπου το ειχα διαβασει αν θυμαμε καλα ποιο παλια ποιο πισω αλλα δεν θυμαμε που ξαφνικα και μενα απο χτες στο n8 μου

δεν λειτουργει η εφαρμογη Ergos memory info 2.5 στην αρχη μου εδειχνε σε ολα μηδενικα και τωρα την εβγαλα και την

ξαναπερασα και δεν την ανοιγη καθολου ξερει κανεις το γιατι???:confused: :ninja: :confused:

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

δουλευει στο 701 ?γιατι λεει οτι δεν ειναι συμβατο για το 701 στο ovi

;;; :blink: Μόνο για το συγκεκριμένο δεν είναι συμβατό;;;; :X

Huawei Nova 5T

Το Battery Monitor 2.2 μου δουλέυει μια χαρά στη belle. Επίσης στο sleeping screen έχω βάλει για φωτογραφία μια σκέτη μάυρη 640χ320 και μου δείχνει μόνο ρολόι και ειδοποιήσεις και είμαι ευχαρηστιμένος από την αυτονομία..

Παιδια μια ανακοινωση αν και δεν ξερω που να το γραψω εχτες περασα το realaquarium απο τον robinson1991 αν θυμαμε καλα

και ξαφνικα μου σβηστηκαν ολες οι αγαπημενες επαφες!!!Ετσι ξαφνικα μεσα σε ενα δευτερολεπτο δεν της εμφανιζε ουτε σαν

widget ουτε υπηρχαν μεσα στης επαφες ειχαν μεινει μονο οι υπολοιπες....!!!Ευτυχως της ξαναπερασα απο το back up απο τη

sd card που ειχα!!!Προσοχη μην την βαλετε!!!:ninja:

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Παιδια καπου το ειχα διαβασει αν θυμαμε καλα ποιο παλια ποιο πισω αλλα δεν θυμαμε που ξαφνικα και μενα απο χτες στο n8 μου

δεν λειτουργει η εφαρμογη Ergos memory info 2.5 στην αρχη μου εδειχνε σε ολα μηδενικα και τωρα την εβγαλα και την

ξαναπερασα και δεν την ανοιγη καθολου ξερει κανεις το γιατι???:confused: :ninja: :confused:

Ναι, φαίνεται ότι δεν είναι εντελώς συμβατή με τη Belle. Κι εμένα μου παρουσίασε πρόβλημα.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

δοκίμασε κανένας το Nokia Drop?

Δεν μπορώ να μεταφέρω εικόνες. Πατάω send image αλλά δεν κάνει κάτι

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

δοκίμασε κανένας το Nokia Drop?

Δεν μπορώ να μεταφέρω εικόνες. Πατάω send image αλλά δεν κάνει κάτι

Με ποιόν περιηγητή/browser δοκιμάζεις;

Huawei Nova 5T

στο dailly εμφανιστηκε wgz ημερολογιου με εμφανιση ολοκληρου μηνα τωρα και στα ελληνικα. τεσταρισμενο δουλευει πολυ καλα και το εγκαθισταται οπου σας αρεσει. θελει χακαρισμενο τηλεφωνο.

Φιλε εγω το εβαλα στην c αλλα δεν μου το διαβαζει καν!!!Εσυ που το εβαλες στην c??? :blink:

Ακυρο ηθελε restart για να το διαβασει ειπα και εγω!!!Πολυ ωραιο!!!

Edited by zerv_5800

mozzila. Ανοίγει στο κινητό το google και τέλος.....

Περίμενε.. Στο κινητό δεν μπλέκεις καθόλου με τον περιηγητή. Κατεβάζεις το πρόσθετο ( add - on ) του Nokia Drop, από μια διεύθυνση που θα σου πω ( αν δεν την ξέρεις ) και από το Nokia Store κατεβάζεις την εφαρμογή για το κινητό σου. Στο κινητό απλά ενεργοποιείς την εφαρμογή και στον υπολογιστή, όπου και να κάνεις δεξί κλικ, εκτός από τις standar επιλογές που είχες, τώρα θα έχεις και μία καινούρια, τη Nokia Drop. :)

Huawei Nova 5T

Γνωρίζεται καμιά εφαρμογή για την μέτρηση των μηνυμάτων? σε s60 είχα διάφορες αλλά τωρα?

Εντάξει όλα αυτά (με την νέα επιλογή) αλλά δεν δουλεύουν. Πατά αλλά δεν γίνεται κάτι.

Επίσης, όταν πατάς το εικονίδιο Nokia Drop στον mozzila, αυτόματα ανοίγει στο κινητό το google

Και η εγκατάσταση εφαρμογών δουλεύει τέλεια (και "αθόρυβα")

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Και η εγκατάσταση εφαρμογών δουλεύει τέλεια (και "αθόρυβα")

Αυτό για το "αθόρυβα", νομίζω ότι μπορείς να το αλλάξεις μέσα από το κινητό, στην εφαρμογή του Drop. Νομίζω εκεί το είχα δεί, όταν το έψαχνα.. :worry:

Για το Google που μου έγραψες.. Έκανα την τελευταία αναβάθμιση στον Mozilla και αμέσως στο Nokia Drop. Και απ' ό,τι κατάλαβα, τώρα δε σου στέλνει αυτό που θέλεις από το Nokia Store ( για παράδειγμα ), όταν πατήσεις λήψη. Το έκαναν να πρέπει να πατήσεις το εικονίδιο του Drop, στη μπάρα με τα εργαλεία του Mozilla και αυτό, αντί να στείλει το αρχείο ( π.χ. την εικόνα ), στέλνει ένα σύνδεσμο, που πρέπει να τον κλικάρεις έτσι ώστε, μέσω του περιηγητή του κινητού σου, να πηγαίνεις αυτόματα στο αρχείο που θες, στο Nokia Store, και αυτόματα να κάνει το κατέβασμα. Μόνο ως ανάποδο μπορώ να το χαρακτηρίσω τώρα το Drop... Παλιά δεν ήταν έτσι.. :mad: Σου έστελνε απευθείας το αρχείο στο κινητό, χωρίς τη διαμεσολάβηση κάποιου περιηγητή.. Τώρα είναι πιο γρήγορο να πας απευθείας από το Κατάστημα Nokia στο κινητό σου, αν κάνεις εγγραφή κα να το κατεβάσεις, παρά να κάνεις όλο τον παραπάνω κύκλο... Ας ελπίζουμε ότι θα το διορθώσουν με κάποιο update.

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

To "αθόρυβο" δεν είναι πρόβλημα. Το αντίθετο μάλιστα.

Στο άλλο θέμα, οι οδηγίες λένε ότι πρέπει να δουλέψει με τον παλιό τρόπο αλλά δεν....

Δεν μπορώ να περάσω φωτογραφίες από το pc στο κινητό

Απ' ότι κατάλαβα, αυτό δεν γίνεται. Μόνο φωτογραφίες από το ovi store μπορούμε

Μπορούμε να περάσουμε μία φωτογραφία απευθίας από το internet.

Edited by montoya_42

Τελικα παιδια βρηκα εγω την λυση στο μεγαλο προβλημα που ειχα και εχουν και καποιοι αλλοι με την συνδεση του wi-fi και την παραθετω.

Το προβλημα το δημιουργουσε το ρουτερ μου!!Αλλαξα το καναλι απο το wireless. Δηλαδη ηταν στο 6 και το πηγα στο 10.Τωρα ειμαι οκ.

Edited by Johny-B
Δεν επιτρέπεται η γραφή τύπου sms!

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

υπάρχει τρόπος όλες οι διευθύνσεις των email να κατεβαίνουν σε μια σελίδα και όχι να μπαίνω σε ένα ένα email ξεχωριστά;;

Δεν μπορώ να περάσω φωτογραφίες από το pc στο κινητό

Απ' ότι κατάλαβα, αυτό δεν γίνεται. Μόνο φωτογραφίες από το ovi store μπορούμε

Μπορούμε να περάσουμε μία φωτογραφία απευθίας από το internet.

Καλησπέρα! :) Νομίζω από τότε που βγήκε, το Nokia Drop ήταν μόνο για το Internet. Γι' αυτό και η συντόμευσή του μπαίνει στη γραμμή εργαλείων του περιηγητή. ;)

υπάρχει τρόπος όλες οι διευθύνσεις των email να κατεβαίνουν σε μια σελίδα και όχι να μπαίνω σε ένα ένα email ξεχωριστά;;

Εννοείς, να έχεις ένα widget, που να περιέχει μέσα όλα τους λογαριασμούς σου, σωστά; Νομίζω αυτό δε γίνεται...

P.S.: Εκτός κι αν, βάζοντας μόνο τη συντόμευση για το mail ( το μπλε/γαλάζιο εικονίδιο με το @ ) και αφού το κάνεις tap, σου βγάζει τη λίστα με όλους τους λογαριασμούς σου και επιλέγεις κάθε φορά αυτό που θες να δείς εκείνη τη στιγμή. :worry:

Huawei Nova 5T

http://img107.imagevenue.com/loc583/th_956301643_df_122_583lo.JPG

http://store.ovi.com/content/248966

Apps Locker (€ 1,23 )

Αποτρέπει (και προστατεύει με κωδικό) το άνοιγμα οποιασδήποτε εφαρμογής του ορίσετε.

π.χ διαχείριση αρχείων, επαφές, μηνύματα, αναζήτηση, φωτογραφίες, βίντεο, τα πάντα..

Δεν είναι δωρεάν αλλά είναι πάμφθηνο. Το έχω αγοράσει και αξίζει κατά τη γνώμη μου.

κλειδωνει και μεμονομενα αρχεια,οπως μια φωτο ή ενα βιντεο ή κλειδωνει της εφαρμογες συνολικα ???? δηλ. ολες τις φωτο ή ολα τα βιντεο μαζι???

Το να μπορώ να στείλω ένα μέιλ μεγαλύτερο από 2.7μβ γίνεται?

Επίσης δεν εχω βρει λύση για την αδυναμία προβολής βίντεο μέσω "play to" στην τηλεόραση. Καμία λύση?

Το να μπορώ να στείλω ένα μέιλ μεγαλύτερο από 2.7μβ γίνεται?

Επίσης δεν εχω βρει λύση για την αδυναμία προβολής βίντεο μέσω "play to" στην τηλεόραση. Καμία λύση?

Για το mail, δε μπορώ να σε βοηθήσω.. Για την τηλεόραση, πρέπει να έχει σχέση με τις ρυθμίσεις της τηλεόρασής σου. Σ' ένα θέμα το είχα δει εδώ, στο myphone, που είχαν και κάποιοι άλλοι το ίδιο πρόβλημα. Δε μπορώ να θυμηθώ το θέμα όμως..... :X

Huawei Nova 5T

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned