Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

gerstavros2 said:
είναι αυτονοητο ότι μπορείς να περάσεις δικούς σου σταθμούς. Επιλογές->Μετάβαση σε σταθμό. όπως και στην άννα. Και μπορεις να τον προσθέσεις και στους αγαπημενους για να τον ανοιγεις κατευθείαν απο κει

Ναι, το εχω προσπαθησει. Δεν εχω καταφερει ομως να περασω καποιον. Ποια ειναι δηλαδη η διευθυνση για τον μελωδια π.χ.?

fishfemale said:
Μήπως ξέρετε αν δουλεύει σε Belle; Γιατί εμένα δεν μου δούλεψε, παρά μόνο στην Anna...

κάνε τα παρακάτω και θα δουλέψει

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=315691&page=12

Edited by impreza_sti
Διόρθωση κώδικα παράθεσης

soc07 said:
Ναι, το εχω προσπαθησει. Δεν εχω καταφερει ομως να περασω καποιον. Ποια ειναι δηλαδη η διευθυνση για τον μελωδια π.χ.?

πρέπει απ τον υπολογιστή να βρεις τ ακριβές λινκ του stream.. πχ για τον μελωδία ειναι rtmp://cp121670.live.edgefcs.net/live αλλά δεν καταφερα να το παιξω

vasilis0008 said:
κάνε τα παρακάτω και θα δουλέψει

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=315691&page=12

Σ' ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω. Πρέπει να είναι χακαρισμένη η συσκευή; Γιατί η δική μου δεν είναι...

Edit: Δούλεψε!!! Σ' ευχαριστώ και πάλι!!! :D

Edited by fishfemale

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

gerstavros2 said:
πρέπει απ τον υπολογιστή να βρεις τ ακριβές λινκ του stream.. πχ για τον μελωδία ειναι rtmp://cp121670.live.edgefcs.net/live αλλά δεν καταφερα να το παιξω

Ευχαριστω πολυ καταρχην... Πως το βρισκεις απο τον υπολογιστη το λινκ?

soc07 said:
Ευχαριστω πολυ καταρχην... Πως το βρισκεις απο τον υπολογιστη το λινκ?

αν δεν το δίνουν κατευθείαν,κι έχουν εναν flash-based web player,το βρίσκεις ψάχνοντας τον πηγαιο κώδικα της σελίδας..:p

λοιπον,απορια.ειχα το quickoffice το οποιο δουλευε μια χαρα,ομως ηταν αποθηκευμενο στη c.επειδη ηθελα να ελευθερωσω καποια mb το εσβησα και κατεβασα το quickoffice pro απο τα γνωστα μερη...ολα μια χαρα,το μονο που στραβωνει ειναι οταν παω να ανοιξω αρχειο κειμενου οποιασδηποτε καταληξης.δειχνει οτι θα το ανοιξει αλλα δε φορτωνει η μπαρα και με πεταει παλι στο μενου του προγραμματος.ολα τα αλλα τα ανοιγει κανονικα (excel κλπ).ξερει κανεις τι μπορει να φταιει και δε τα ανοιγει?αλλιως καμια προταση για παρομοιο application??? :D:D:D

andipas said:
λοιπον,απορια.ειχα το quickoffice το οποιο δουλευε μια χαρα,ομως ηταν αποθηκευμενο στη c.επειδη ηθελα να ελευθερωσω καποια mb το εσβησα και κατεβασα το quickoffice pro απο τα γνωστα μερη...ολα μια χαρα,το μονο που στραβωνει ειναι οταν παω να ανοιξω αρχειο κειμενου οποιασδηποτε καταληξης.δειχνει οτι θα το ανοιξει αλλα δε φορτωνει η μπαρα και με πεταει παλι στο μενου του προγραμματος.ολα τα αλλα τα ανοιγει κανονικα (excel κλπ).ξερει κανεις τι μπορει να φταιει και δε τα ανοιγει?αλλιως καμια προταση για παρομοιο application??? :D:D:D

κατέβασε κάποιο άλλο quickoffice pro (η τελευταία έκδοση να ξέρεις είναι 7.0.39). αλλιώς δοκίμασε το πολύ καλύτερο κατα τη γνώμη πολλών picsel smartoffice

σε ευχαριστω πολυ.δε με καιει ιδιαιτερα το quickoffice,απλα θελω κατι που να δουλευει.θα δοκιμασω το picsel.τενκς!!!:D

λοιπον.μολις δοκιμασα αλλο ενα quickofficepro και μου εκανε τα ιδια.οποτε το εβγαλα και δοκιμασα το picsel smart office 1.8

μακραν πολυ καλυτερο απο το quickoffice.το προτεινω και εγω αβασανιστα!!!

Edited by andipas

SaintPetrouil said:
nokia internet radio στο nokia store & sound tracker , στο beta labs. Δοκίμασε και τα 2

Υπαρχει και η αρχαια λυση του coreplayer http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=191076 αλλα δεν ξερω αν παιζει ο Μελωδια.

ρε παιδιά μου έχει μείνει ως εικονίδιο η εφαρμογή nat geo αλλά δεν μπορώ να την σβήσω ούτε από εκεί αλλά ούτε βρίσκω την εφαρμογή μέσα στην C Ή ΣΤΗΝ Ε

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

andipas said:
σε ευχαριστω πολυ.δε με καιει ιδιαιτερα το quickoffice,απλα θελω κατι που να δουλευει.θα δοκιμασω το picsel.τενκς!!!:D

λοιπον.μολις δοκιμασα αλλο ενα quickofficepro και μου εκανε τα ιδια.οποτε το εβγαλα και δοκιμασα το picsel smart office 1.8

μακραν πολυ καλυτερο απο το quickoffice.το προτεινω και εγω αβασανιστα!!!

Κι εγώ κατέληξα στο Smart Office, αλλά είναι κρίμα που δεν υποστηρίζει επεξεργασία txt, ώστε να έχουμε μια εφαρμογή για όλα. Ελπίζω ότι σύντομα θα έχουμε νέα έκδοση του QuickOffice που θα είναι συμβατή με τη Belle.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

taliban said:
ρε παιδιά μου έχει μείνει ως εικονίδιο η εφαρμογή nat geo αλλά δεν μπορώ να την σβήσω ούτε από εκεί αλλά ούτε βρίσκω την εφαρμογή μέσα στην C Ή ΣΤΗΝ Ε

Συνέδεσε το κινητό σου στον υπολογιστή σου, με προφίλ Mass Storage και σβήσ' το έτσι. ;)

Huawei Nova 5T

καλησπερα σας

γνωριζουμε καποιο προγραμμα που να μας δειχνει ποιοι ειναι συνδεδεμενοι στο ασυρματο wifi που ειμαστε συνδεδεμενοι κσι εμεις ?

mr_47 said:
Συνέδεσε το κινητό σου στον υπολογιστή σου, με προφίλ Mass Storage και σβήσ' το έτσι. ;)

Τίποτα, ούτε έτσι βρίσκω κάτι σχετικό

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

panosz75 said:
Κι εγώ κατέληξα στο Smart Office, αλλά είναι κρίμα που δεν υποστηρίζει επεξεργασία txt, ώστε να έχουμε μια εφαρμογή για όλα. Ελπίζω ότι σύντομα θα έχουμε νέα έκδοση του QuickOffice που θα είναι συμβατή με τη Belle.
εννοείται ότι επεξεργάζεται txt το smartoffice.κι επίσης το QuickOffice τρέχει κανονικά στην belle,τι εννοείς?

ppiccasso said:
καλησπερα σας

γνωριζουμε καποιο προγραμμα που να μας δειχνει ποιοι ειναι συνδεδεμενοι στο ασυρματο wifi που ειμαστε συνδεδεμενοι κσι εμεις ?

αυτό μονο μέσω του router μπορεις να το δεις (192.168.κλπ)

taliban said:
Τίποτα, ούτε έτσι βρίσκω κάτι σχετικό
δεν μπορεις να την απεγκαταστήσεις,εγώ πάντως την έχω διαγράψει απ τους φακέλους συστηματος να μην τρώει χώρο αλλά το εικονίδιο δεν μπορεις να το διαγράψεις. μπορεις να το κρύψεις όμως,υπάρχει και mod αλλά και εφαρμογή (menu hider,δεν ξέρω αν δουλεύει σε symbian3)

gerstavros2 said:
εννοείται ότι επεξεργάζεται txt το smartoffice.κι επίσης το QuickOffice τρέχει κανονικά στην belle,τι εννοείς?

Πρώτον, ακόμα και στο ίδιο το ενσωματωμένο αρχείο βοήθειας που περιέχεται στην εφαρμογή, υπάρχει ένας συνοπτικός πίνακας που αναγράφονται οι συμβατότητες με κάθε τύπο αρχείου, σελίδα 20. Για το "pain text" αναφέρει ότι είναι Displayed αλλά όχι Editable.

Όσο για το Quick Office, εννοώ την έκδοση Pro 7. Και φυσικά δε δουλεύει, και φυσικά δεν είμαι ο μόνος αντιμετωπίζει πρόβλημα. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Καλημέρα! Να γράψω την απορία μου κι εγώ.. Ξέρετε να μου πείτε ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή στο Nokia Store, ώστε να διαβάζω pdf;..
Huawei Nova 5T

mr_47 said:
Καλημέρα! Να γράψω την απορία μου κι εγώ.. Ξέρετε να μου πείτε ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή στο Nokia Store, ώστε να διαβάζω pdf;..

Nokia screen reader ή picsel smart office.

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Johnious13 said:
Nokia screen reader ή picsel smart office.

Ευχαριστώ για την απάντηση. :) Με μια αναζήτηση στο Store, δεν βρέθηκαν..

P.S.: Nokia Belle έχω. Μήπως έχεις Άννα εσύ; ;)

Huawei Nova 5T

mr_47 said:
Ευχαριστώ για την απάντηση. :) Με μια αναζήτηση στο Store, δεν βρέθηκαν..

P.S.: Nokia Belle έχω. Μήπως έχεις Άννα εσύ; ;)

Για μενα το picsel smart office ειναι το καλυτερο για pdf.

http://store.ovi.com/content/44983αλλα δεν μου το βγαζει για belle (αν και την εχω βαλει και γω την εφαρμογη). Γενικα κανε και μια αναζητηση στο google μηπως το βρεις και αλλου.;)

Edited by Teo010

panosz75 said:
Πρώτον, ακόμα και στο ίδιο το ενσωματωμένο αρχείο βοήθειας που περιέχεται στην εφαρμογή, υπάρχει ένας συνοπτικός πίνακας που αναγράφονται οι συμβατότητες με κάθε τύπο αρχείου, σελίδα 20. Για το "pain text" αναφέρει ότι είναι Displayed αλλά όχι Editable.

Όσο για το Quick Office, εννοώ την έκδοση Pro 7. Και φυσικά δε δουλεύει, και φυσικά δεν είμαι ο μόνος αντιμετωπίζει πρόβλημα. ;)

αυτό με τα text λάθος μου.

αλλά το QuickOffice Pro 7 τρέχει κανονικότατα στην belle,το έχω

Edited by gerstavros2

gerstavros2 said:
αυτό με τα text λάθος μου.

αλλά το QuickOffice Pro 7 τρέχει κανονικότατα στην belle,το έχω

Αν δουλεύει κανονικά και δημιουργεί και επεξεργάζεται τα πάντα, τότε έχω πρόβλημα με τη δική μου Belle. Μακάρι να είναι έτσι. Ελπίζω με ένα format να λυθεί το πρόβλημα.

panosz75 said:
Αν δουλεύει κανονικά και δημιουργεί και επεξεργάζεται τα πάντα, τότε έχω πρόβλημα με τη δική μου Belle. Μακάρι να είναι έτσι. Ελπίζω με ένα format να λυθεί το πρόβλημα.

είχα το ίδιο πρόβλημα παλια στην αννα.χρειάστηκε να απεγκαταστήσω το quickoffice που χε η αννα,και μετα να εγκαταστήσω το pro 7.

Καλυτερα πάντως να βάλεις μονο το picsel smartoffice,και για text αρχεία το xplore είναι μια χαρά

Edited by gerstavros2

παντως και εγω στη μπελ εχω προβλημα με το quickoffice και τα text αρχεια.οποτε τα βλεπω με picsel και επεξεργασια λογικα με xplore και ολα μια χαρα.εκτος αν βρεθει καποια εκδοση του quickoffice που να δουλευει κανονικα.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned