vasilis0008 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 μα το εχω εγκατεστημενο, δεν βρισκω το πως κανω βιντεο κληση, στραβος ειμαι?? το ν8 εχω κατ αρχήν πρέπει και οι επαφές σου να έχουν fring, όποια λοιπόν έχει μόλις ανοίξεις τον κατάλογο (μέσα απ το fring) θα εχει το εικονίδιο του fring με πράσινο χρώμα αν το έχει ενεργοποιημένο εκείνη την στιγμή η γκρι αν δεν είναι ενεργοποιημένο, επιλέγεις μια ενεργοποιημένη επαφή και πας κάτω δεξιά στις επιλογές ( σηματάκι Ξ) και επιλέγεις τι θέλεις να κάνεις. Για να δεις αν δουλεύει κάνε το fring test call με τον ίδιο τρόπο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppiccasso Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 κατ αρχήν πρέπει και οι επαφές σου να έχουν fring, όποια λοιπόν έχει μόλις ανοίξεις τον κατάλογο (μέσα απ το fring) θα εχει το εικονίδιο του fring με πράσινο χρώμα αν το έχει ενεργοποιημένο εκείνη την στιγμή η γκρι αν δεν είναι ενεργοποιημένο, επιλέγεις μια ενεργοποιημένη επαφή και πας κάτω δεξιά στις επιλογές ( σηματάκι Ξ) και επιλέγεις τι θέλεις να κάνεις. Για να δεις αν δουλεύει κάνε το fring test call με τον ίδιο τρόπο. thanks, μαλλον τα καταφερα, πολυ ενδιαφερον, ειδικα αν ταξιδευεις! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soc07 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Ξέρει κανεις κανενα καλό ιντερνετ player για ραδιοφωνο? To nokia internet radio δεν εχει (ή δεν τους βρισκω!?!?) ολους τους σταθμους. Κανεις??? Η μηπως πως μπορουμε να βαλουμε τους σταθμους απο το e-radio που λειπουν? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Κανεις??? Η μηπως πως μπορουμε να βαλουμε τους σταθμους απο το e-radio που λειπουν? Με μια γρήγορη αναζήτηση στο Nokia Store, βρήκα το Nokia Internet Radio. Δεν το έχω βάλει με Belle, αλλά φαντάζομαι θα είναι ίδιο με αυτό που υπήρχε με την Anna. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Για όλα τα λειτουργικά....fring thanks, μαλλον τα καταφερα, πολυ ενδιαφερον, ειδικα αν ταξιδευεις! Μήπως ξέρετε αν δουλεύει σε Belle; Γιατί εμένα δεν μου δούλεψε, παρά μόνο στην Anna... Με μια γρήγορη αναζήτηση στο Nokia Store, βρήκα το Nokia Internet Radio. Δεν το έχω βάλει με Belle, αλλά φαντάζομαι θα είναι ίδιο με αυτό που υπήρχε με την Anna. :) Ναι, είναι ακριβώς το ίδιο :) 1 Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Κανεις??? Η μηπως πως μπορουμε να βαλουμε τους σταθμους απο το e-radio που λειπουν? Με μια γρήγορη αναζήτηση στο Nokia Store, βρήκα το Nokia Internet Radio. Δεν το έχω βάλει με Belle, αλλά φαντάζομαι θα είναι ίδιο με αυτό που υπήρχε με την Anna. :) nokia internet radio στο nokia store & sound tracker , στο beta labs. Δοκίμασε και τα 2 1 Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Το πρώτο δεν λέει και πολλά ενώ το δεύτερο δεν μπαίνει στην μπέλλε Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soc07 Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Το πρώτο δεν λέει και πολλά ενώ το δεύτερο δεν μπαίνει στην μπέλλε Το θεμα ειναι οτι λειπουν απο το nokia internet radio παρα πολλοι σταθμοι, απο τους "μεγαλους"... Δεν εχω καταφερει να περασω μεσα σταθμο... Ξερει κανεις τον τροπο? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Το θεμα ειναι οτι λειπουν απο το nokia internet radio παρα πολλοι σταθμοι, απο τους "μεγαλους"... Δεν εχω καταφερει να περασω μεσα σταθμο... Ξερει κανεις τον τροπο? είναι αυτονοητο ότι μπορείς να περάσεις δικούς σου σταθμούς. Επιλογές->Μετάβαση σε σταθμό. όπως και στην άννα. Και μπορεις να τον προσθέσεις και στους αγαπημενους για να τον ανοιγεις κατευθείαν απο κει Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soc07 Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 είναι αυτονοητο ότι μπορείς να περάσεις δικούς σου σταθμούς. Επιλογές->Μετάβαση σε σταθμό. όπως και στην άννα. Και μπορεις να τον προσθέσεις και στους αγαπημενους για να τον ανοιγεις κατευθείαν απο κει Ναι, το εχω προσπαθησει. Δεν εχω καταφερει ομως να περασω καποιον. Ποια ειναι δηλαδη η διευθυνση για τον μελωδια π.χ.? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 (edited) Μήπως ξέρετε αν δουλεύει σε Belle; Γιατί εμένα δεν μου δούλεψε, παρά μόνο στην Anna... κάνε τα παρακάτω και θα δουλέψει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=315691&page=12 Edited February 19, 2012 by impreza_sti Διόρθωση κώδικα παράθεσης 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Ναι, το εχω προσπαθησει. Δεν εχω καταφερει ομως να περασω καποιον. Ποια ειναι δηλαδη η διευθυνση για τον μελωδια π.χ.? πρέπει απ τον υπολογιστή να βρεις τ ακριβές λινκ του stream.. πχ για τον μελωδία ειναι rtmp://cp121670.live.edgefcs.net/live αλλά δεν καταφερα να το παιξω Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 (edited) κάνε τα παρακάτω και θα δουλέψει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=315691&page=12 Σ' ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω. Πρέπει να είναι χακαρισμένη η συσκευή; Γιατί η δική μου δεν είναι... Edit: Δούλεψε!!! Σ' ευχαριστώ και πάλι!!! :D Edited February 19, 2012 by fishfemale 1 Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soc07 Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 πρέπει απ τον υπολογιστή να βρεις τ ακριβές λινκ του stream.. πχ για τον μελωδία ειναι rtmp://cp121670.live.edgefcs.net/live αλλά δεν καταφερα να το παιξω Ευχαριστω πολυ καταρχην... Πως το βρισκεις απο τον υπολογιστη το λινκ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Ευχαριστω πολυ καταρχην... Πως το βρισκεις απο τον υπολογιστη το λινκ? αν δεν το δίνουν κατευθείαν,κι έχουν εναν flash-based web player,το βρίσκεις ψάχνοντας τον πηγαιο κώδικα της σελίδας..:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 λοιπον,απορια.ειχα το quickoffice το οποιο δουλευε μια χαρα,ομως ηταν αποθηκευμενο στη c.επειδη ηθελα να ελευθερωσω καποια mb το εσβησα και κατεβασα το quickoffice pro απο τα γνωστα μερη...ολα μια χαρα,το μονο που στραβωνει ειναι οταν παω να ανοιξω αρχειο κειμενου οποιασδηποτε καταληξης.δειχνει οτι θα το ανοιξει αλλα δε φορτωνει η μπαρα και με πεταει παλι στο μενου του προγραμματος.ολα τα αλλα τα ανοιγει κανονικα (excel κλπ).ξερει κανεις τι μπορει να φταιει και δε τα ανοιγει?αλλιως καμια προταση για παρομοιο application??? :D:D:D 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 λοιπον,απορια.ειχα το quickoffice το οποιο δουλευε μια χαρα,ομως ηταν αποθηκευμενο στη c.επειδη ηθελα να ελευθερωσω καποια mb το εσβησα και κατεβασα το quickoffice pro απο τα γνωστα μερη...ολα μια χαρα,το μονο που στραβωνει ειναι οταν παω να ανοιξω αρχειο κειμενου οποιασδηποτε καταληξης.δειχνει οτι θα το ανοιξει αλλα δε φορτωνει η μπαρα και με πεταει παλι στο μενου του προγραμματος.ολα τα αλλα τα ανοιγει κανονικα (excel κλπ).ξερει κανεις τι μπορει να φταιει και δε τα ανοιγει?αλλιως καμια προταση για παρομοιο application??? :D:D:D κατέβασε κάποιο άλλο quickoffice pro (η τελευταία έκδοση να ξέρεις είναι 7.0.39). αλλιώς δοκίμασε το πολύ καλύτερο κατα τη γνώμη πολλών picsel smartoffice Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 (edited) σε ευχαριστω πολυ.δε με καιει ιδιαιτερα το quickoffice,απλα θελω κατι που να δουλευει.θα δοκιμασω το picsel.τενκς!!!:D λοιπον.μολις δοκιμασα αλλο ενα quickofficepro και μου εκανε τα ιδια.οποτε το εβγαλα και δοκιμασα το picsel smart office 1.8 μακραν πολυ καλυτερο απο το quickoffice.το προτεινω και εγω αβασανιστα!!! Edited February 19, 2012 by andipas 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 nokia internet radio στο nokia store & sound tracker , στο beta labs. Δοκίμασε και τα 2 Υπαρχει και η αρχαια λυση του coreplayer http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=191076 αλλα δεν ξερω αν παιζει ο Μελωδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 ρε παιδιά μου έχει μείνει ως εικονίδιο η εφαρμογή nat geo αλλά δεν μπορώ να την σβήσω ούτε από εκεί αλλά ούτε βρίσκω την εφαρμογή μέσα στην C Ή ΣΤΗΝ Ε Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 σε ευχαριστω πολυ.δε με καιει ιδιαιτερα το quickoffice,απλα θελω κατι που να δουλευει.θα δοκιμασω το picsel.τενκς!!!:D λοιπον.μολις δοκιμασα αλλο ενα quickofficepro και μου εκανε τα ιδια.οποτε το εβγαλα και δοκιμασα το picsel smart office 1.8 μακραν πολυ καλυτερο απο το quickoffice.το προτεινω και εγω αβασανιστα!!! Κι εγώ κατέληξα στο Smart Office, αλλά είναι κρίμα που δεν υποστηρίζει επεξεργασία txt, ώστε να έχουμε μια εφαρμογή για όλα. Ελπίζω ότι σύντομα θα έχουμε νέα έκδοση του QuickOffice που θα είναι συμβατή με τη Belle. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 ρε παιδιά μου έχει μείνει ως εικονίδιο η εφαρμογή nat geo αλλά δεν μπορώ να την σβήσω ούτε από εκεί αλλά ούτε βρίσκω την εφαρμογή μέσα στην C Ή ΣΤΗΝ Ε Συνέδεσε το κινητό σου στον υπολογιστή σου, με προφίλ Mass Storage και σβήσ' το έτσι. ;) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppiccasso Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 καλησπερα σας γνωριζουμε καποιο προγραμμα που να μας δειχνει ποιοι ειναι συνδεδεμενοι στο ασυρματο wifi που ειμαστε συνδεδεμενοι κσι εμεις ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Συνέδεσε το κινητό σου στον υπολογιστή σου, με προφίλ Mass Storage και σβήσ' το έτσι. ;) Τίποτα, ούτε έτσι βρίσκω κάτι σχετικό Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Κι εγώ κατέληξα στο Smart Office, αλλά είναι κρίμα που δεν υποστηρίζει επεξεργασία txt, ώστε να έχουμε μια εφαρμογή για όλα. Ελπίζω ότι σύντομα θα έχουμε νέα έκδοση του QuickOffice που θα είναι συμβατή με τη Belle.εννοείται ότι επεξεργάζεται txt το smartoffice.κι επίσης το QuickOffice τρέχει κανονικά στην belle,τι εννοείς? καλησπερα σας γνωριζουμε καποιο προγραμμα που να μας δειχνει ποιοι ειναι συνδεδεμενοι στο ασυρματο wifi που ειμαστε συνδεδεμενοι κσι εμεις ?αυτό μονο μέσω του router μπορεις να το δεις (192.168.κλπ) Τίποτα, ούτε έτσι βρίσκω κάτι σχετικό δεν μπορεις να την απεγκαταστήσεις,εγώ πάντως την έχω διαγράψει απ τους φακέλους συστηματος να μην τρώει χώρο αλλά το εικονίδιο δεν μπορεις να το διαγράψεις. μπορεις να το κρύψεις όμως,υπάρχει και mod αλλά και εφαρμογή (menu hider,δεν ξέρω αν δουλεύει σε symbian3) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts