Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κοινωνικά δίκτυα 1.5.214

Τhis release contains bug fixes for

installation and connectivity

Και νεα εμφανιση του facebook widget :)

Eικονα απο το Ε7 μου

Αυτά τα προγράμματα που ήρθαν ενσωματωμένα από που τα κάνουμε update; Στο market δεν βλέπω τη έκδοση που λες και στο κινητό έχω την 1.3.κάτι χωρίς να μου ζητάει update

Αυτά τα προγράμματα που ήρθαν ενσωματωμένα από που τα κάνουμε update; Στο market δεν βλέπω τη έκδοση που λες και στο κινητό έχω την 1.3.κάτι χωρίς να μου ζητάει update

Καλημέρα

Ούτε σε εμένα έβγαζε την αναβάθμιση. Διέγραψα Το παλιό και εγκατέστησα Το καινούριο από Το market

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

κατι τελευταιο παιδες πριν πατησω το κουμπι

καποιες εφαρμογες που θεωρω απαραιτητες απο το αντροιντ, αν θελετε να μου πειτε αν υπαρχουν στο Ν8-παρομοιες εφαρμογες αν γινετε

1.tune in radio

2.google sky map

3.shazam

4.flashlight

5.google translate

6.panoramic photos

7.skype

All it takes is a swipe...

καποιες εφαρμογες που θεωρω απαραιτητες απο το αντροιντ, αν θελετε να μου πειτε αν υπαρχουν στο Ν8-παρομοιες εφαρμογες αν γινετε

1.tune in radio

2.google sky map

3.shazam

4.flashlight

5.google translate

6.panoramic photos

7.skype

εκτός από το πρώτο που δε ξέρω τι είναι όλες υπάρχουν.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

tune in radio ειναι ενα προγραμμα που παιζει ιντερνετ ραδιο, ψαχνει σταθμους τοπικα και διαλεγεις εσυ ποιον θελει. το Google sky map υπαρχει σιγουρα?

1.tune in radio

2.google sky map

3.shazam

4.flashlight

5.google translate

6.panoramic photos

7.skype

Από 2 έως και 7, υπάρχουν όλες. Στο Skype, έχω διαβάσει ότι δε μπορείς να κάνεις βιντεοκλήση και ότι με την αναβάθμιση σε Belle, θα δωθεί και αυτή η δυνατότητα. Σχετικά με το 1, αν εννοείς internetικό ραδιόφωνο, υπάρχει σαν εφαρμογή στο κινητό, χωρίς να χρειάζεται να την κατεβάσεις. ;)

Huawei Nova 5T

tune in radio ειναι ενα προγραμμα που παιζει ιντερνετ ραδιο, ψαχνει σταθμους τοπικα και διαλεγεις εσυ ποιον θελει. το Google sky map υπαρχει σιγουρα?

υπάρχει το πάρα πολύ καλό soundtracker ;)

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Στο Skype, έχω διαβάσει ότι δε μπορείς να κάνεις βιντεοκλήση και ότι με την αναβάθμιση σε Belle, θα δωθεί και αυτή η δυνατότητα.

Προς το παρόν δε λειτουργεί η βιντεοκλήση του Skype ούτε στη Belle.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Προς το παρόν δε λειτουργεί η βιντεοκλήση του Skype ούτε στη Belle.

My bad.. Εννοούσα την επίσημη. ;)

Huawei Nova 5T

που ειναι ρε παιδια στο ovi το sky map?

δεν λεω για google map. Λεω για την εφαρμογη που χαζευεις τα αστερια, το συμπαν γενικοτερα

My bad.. Εννοούσα την επίσημη. ;)

Υποστηρίζουν τα 700/701 βιντεοκλήση στο Skype; Αν ναι, τότε είναι θέμα της beta που έχουμε στα Ν8 μας. Αν δεν λειτουργεί, τότε είναι θέμα Belle γενικά, ή μάλλον σωστότερα, θέμα Microsoft που έχει εξαγοράσει τη Skype και δεν έβγαλε αναβαθμισμένη έκδοση για τη Belle. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

που ειναι ρε παιδια στο ovi το sky map?

δεν λεω για google map. Λεω για την εφαρμογη που χαζευεις τα αστερια, το συμπαν γενικοτερα

Ορίστε φίλε μου , χαζεύεις ελεύθερα !!

http://store.ovi.com/content/29642?clickSource=search&pos=2

web tv μπορουμε να δουμε? πχ το ΣΚΑΙ μπορει να το παιξει απο τη σελιδα ή με καποιο αλλο τροπο?

web tv μπορουμε να δουμε? πχ το ΣΚΑΙ μπορει να το παιξει απο τη σελιδα ή με καποιο αλλο τροπο?

Ναι το Σκαι το παιζει ανετα. Τωρα ολα τα αλλα ειναι θεμα player, δηλαδη μερικα τα παιζει και μερικα οχι, λογο του flash lite.

Καλησπέρα! :) Να κάνω κι εγώ με τη σειρά μου μία ερώτηση... Με ποιά καρτοκινητή σας εμφανίζεται η δυνατότητα να χρεώσετε το λογαριασμό σας, στην περίπτωση που θέλετε να αγοράσετε κάποια εφαρμογή;... :worry:
Huawei Nova 5T

Καλησπέρα! :) Να κάνω κι εγώ με τη σειρά μου μία ερώτηση... Με ποιά καρτοκινητή σας εμφανίζεται η δυνατότητα να χρεώσετε το λογαριασμό σας, στην περίπτωση που θέλετε να αγοράσετε κάποια εφαρμογή;... :worry:

εχω αγορασει παλιοτερα με κοσμοκαρτα χωρις προβλημα

τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!!

Εγω μια φορα που αγορασα εφαρμογη (και τελευταια γιατι μου βγηκε σκαρτη) ηταν με κοσμοτε whats up.

Καλησπέρα.

Υπάρχει εφαρμογή που να δείχνει live αποτελέσματα ελληνικού ποδοσφαίρου ?

Αν υπάρχει με widget ακόμη καλύτερα!

Εχει βγει η εφαρμογη livescore v2.6 αλλα εγω μπαινω στο m.escore.gr που ειναι πιο γρηγορο.

Edited by stendor
Συνεχόμενα μηνύματα. Για να προσθέσουμε κάτι σε υπάρχον μήνυμα μας χρησιμοποιούμε την Τροποποίηση.

@ alanon και Teo010, σας ευχαριστώ για της απαντήσεις σας!!! :D Δηλαδή πρέπει να γυρίσω σε Cosmote;..... :( Ξέρετε αν λειτουργεί και με Frog; Την αναφέρω, γιατί είναι "θυγατρική" της...

P.S.1: Λογικά, στα στοιχεία του Nokia Account μου, θα πρέπει να βάλω και τον αριθμό μου, από τη στιγμή που θα θέλω να αγοράσω κάποια εφαρμογή, ε; :)

P.S.2: Teo010, γιατί δεν μπαίνεις στο livescore από τον browser του κινητού σου; Φορτώνει αρκετά γρήγορα και σε 3G και σε Wifi κι ας εμφανίζει την desktop έκδοση. ;)

Huawei Nova 5T

P.S.2: Teo010, γιατί δεν μπαίνεις στο livescore από τον browser του κινητού σου; Φορτώνει αρκετά γρήγορα και σε 3G και σε Wifi κι ας εμφανίζει την desktop έκδοση. ;)

Εμπαινα παλια στην desktop εκδοση του livescore αλλα ειδα οτι το m.escore.gr ειναι πιο γρηγορο λογο και της εκδοσης για κινητα αλλα και πιο γρηγορο στο να ανεβαζει τα σκορ.

καλησπερα. NSR Reader.

πολυ πιο γρηγορo απο το adobe

NSR Reader is a powerful reader for PDF & DjVu files. It offers desktop quality for reading without any conversion and optimized for touchscreen devices. Key features:

-saves last opened document and its position;

-text mode;

-landscape and portrait orientations;

-protected PDFs;

-pinch-to-zoom;

-fullscreen, rotate;

-kinetic scroll and UI animation;

-can be used as default reader;

-fit to screen;

-reads Chinese and Japanese documents and more.

Read PDF & DjVu files with pleasure!

srceenshots απο το Ν8 μου.

Πολύ καλός reader, αλλά δυστυχώς δεν έχει αναζήτηση λέξης/φράσης μέσα στο κείμενο. ;)

Edited by stendor

καλησπερα. NSR Reader.

πολυ πιο γρηγορo απο το adobe

NSR Reader is a powerful reader for PDF & DjVu files. It offers desktop quality for reading without any conversion and optimized for touchscreen devices. Key features:

-saves last opened document and its position;

-text mode;

-landscape and portrait orientations;

-protected PDFs;

-pinch-to-zoom;

-fullscreen, rotate;

-kinetic scroll and UI animation;

-can be used as default reader;

-fit to screen;

-reads Chinese and Japanese documents and more.

Read PDF & DjVu files with pleasure!

srceenshots απο το Ν8 μου.

μια ερωτηση: ανοιγει ανετα μεγαλα αρχεια? ο "μαμα" και ενας ακομα κολλανε ασχημα στα μεγαλα...

Edited by stendor

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

μια ερωτηση: ανοιγει ανετα μεγαλα αρχεια? ο "μαμα" και ενας ακομα κολλανε ασχημα στα μεγαλα...

καλησπερα. στα screenshots παραπανω ειναι ενα αρχειο 7 mb, 90 σελιδων:)

Εψαχνα και γω τωρα τελευταια για να ανοιγω pdf (γιατι ο μαμα ειναι για κλαματα) και βρηκα το smart office.

Guest pazios13

Εχω ενα Ν8 Νοκια και μια καρτα sim 3g απο τη wind με το στικακι μαζι βαζω αυτη τη καρτα στο Ν8 βγαζει οτι εχει σημα αλλα οταν ανοιγω το ιντερνετ δεν συνδεεται θελει καποιες ρυθμισεις? ξερει καποιος

ΥΓ το τηλεφωνο ειναι απο vodafone και μεσα εχει της vo προγραμμα λετε να φτεει αυτο? του εκανα αναβαθμιση σε sybian anna αλλα τιποτα

τον καλύτερο και ταχύτερο pdf reader τον έχει το picsel smart office! Edited by impreza_sti

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned