Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καμια εφαρμογη για παρακολουθηση των ip καμερών μας για symbian anna εχει κυκλοφορησει ,γιατι όλα για iphone και android υπάρχουν. εμάς μας έχουν λίγο χ.... μου φαίνεται!!!

Δοκίμασε το WatchDoggy

Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra

Το οποιο οποιος δεν το πηρε χαμπαρι κυκλοφορησε μαζι και με serial !!!(σε ενα γνωστο μ........)

Και δουλευει μια χαρα.:)

Εδώ δουλεύουν οι serial από ένα χρόνο πριν να σκεφτείς αν κ εγώ το έχω αγοράσει.:)

Πάντως με τη Belle δε τι πολύ χρειάζεσαι να πω την αλήθεια εκτός αν έχεις χρόνο να ασχοληθείς με skins I mods όπως εγώ παλαιοτέρα με τα wm..

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Το οποιο οποιος δεν το πηρε χαμπαρι κυκλοφορησε μαζι και με serial !!!(σε ενα γνωστο μ........)

Και δουλευει μια χαρα.:)

Παιδια μια διευκρινιση να κανω για τυχον παρεξηγιση:το SPB Shell βγηκε στις 26/12 κ δεν ειναι το 3D.(για μενα δεν εχει κ τοσο διαφορα).Ειναι συμβατο για belle.

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Παιδια μια διευκρινιση να κανω για τυχον παρεξηγιση:το SPB Shell βγηκε στις 26/12 κ δεν ειναι το 3D.(για μενα δεν εχει κ τοσο διαφορα).Ειναι συμβατο για belle.

Το Shell 3D είναι κατά τη γνώμη μου χειρότερο, είναι λίγο ανώριμο-για την ώρα. Τα βασικά του μειονεκτήματα:

-H έλλειψη των καλών widgets του mobile shell

-Δεν υποστηρίζει landscape mode

-Δεν επιτρέπει διαφορετικά backrounds σε κάθε homescreen

-Οι homescreens του, αν και πολλές, δεν είναι τελείως παραμετροποιήσιμες, από συγκεκριμένες οθόνες δεν μπορείς να βγάλεις συγκεριμένα widgets

-Όπως και στο mobile shell, δεν υποστηρίζει πολλά native Belle widgets

για σας και χρονια πολλά έχει δοκιμάσει κανεις κάποια από τις 2 εφαρμογές για HDR Photo???

spacer.png

για σας και χρονια πολλά έχει δοκιμάσει κανεις κάποια από τις 2 εφαρμογές για HDR Photo???

ειναι λιγο δυσκολο να καταφερεις να φτιαξεις τετοιες φωτο γιατι ειναι πολυ δυσκολο να εχεις τοσο σταθερο χερι ωστε να γινουν σωστα οι ληψεις

τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!!

Για το camera pro 3 τι γνώμη έχετε αξίζει η είναι καλύτερη η προεγκατεστημένη εφαρμογή ειδα κάπου στο youtube ότι υποστηρίζει 30fps και auto focus έτσι είναι να την βαλω η οχι???

spacer.png

Παιδια εδω και κανα δυο μερες εχω βαλει την εφαρμογη Nokia carmode στο n8 μου η οποια

οντως κανει το κινητο πολυ πιο φιλικο κατα την οδηγηση, αλλαζοντας το interface προς το πολυ απλουστερο,

ωστε να μην αποσπαται πολυ η προσοχη μας δουλευοντας μια χαρα στην Belle.

Παρατηρησα ομως μια σημαντικη για μενα ελειψη-προβλημα που δεν ξερω αν αλλαζει με καποιο τροπο

η με καποια ρυθμιση απο την ιδια την εφαρμογη απο καπου η απο το ιδιο το κινητο,

οταν εχεις ανοιχτη την εφαρμογη κλησεων δεν λειτουργει η ταχεια κληση....!!!:ninja:

Για μενα ειναι σημαντικο αυτο και αν μπορει να αλλαξει αυτο η εφαρμογη θα ειναι τελεια πραγματικα γιατι

ετσι οπως ειναι αν δεν ξερεις απεξω το νουμερο που θες μεχρι να το βρεις κλπ ειναι ποιο δυσκολο..!!

Το εχει παρατηρηση καποιος αλλος ξερουμε αν αλλαζει...??:wacko:

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Για το camera pro 3 τι γνώμη έχετε αξίζει η είναι καλύτερη η προεγκατεστημένη εφαρμογή ειδα κάπου στο youtube ότι υποστηρίζει 30fps και auto focus έτσι είναι να την βαλω η οχι???

3? η τελευταία εκδοση είναι η 2.2. την χρησιμοποιώ αντί της προεγκατεστημένης στο C6 μου,καθώς είναι ταχύτερη στην έναρξη και έχει περισσότερες λειρουργείες και μικρότερη συμπίεση jpeg

http://store.ovi.com/content/101612

http://store.ovi.com/content/164955 (QT εκδοση)

3? η τελευταία εκδοση είναι η 2.2. την χρησιμοποιώ αντί της προεγκατεστημένης στο C6 μου,καθώς είναι ταχύτερη στην έναρξη και έχει περισσότερες λειρουργείες και μικρότερη συμπίεση jpeg

http://store.ovi.com/content/101612

http://store.ovi.com/content/164955 (QT εκδοση)

υπαρχει και εκδοση 3

Καλημερα,παντως εγω που εκανα συγκρισεις με camera pro 3 και προεγκατεστημένη στο Photoshop δεν ειδα φοβερες διαφορες να μη σου πω οτι για μενα η μαμισια καμερα ειναι καλυτερη,δοκιμασε το μπορει να σε βολεψει σε κατι αλλο...:)

Jason the Greek

Καλημερα,παντως εγω που εκανα συγκρισεις με camera pro 3 και προεγκατεστημένη στο Photoshop δεν ειδα φοβερες διαφορες να μη σου πω οτι για μενα η μαμισια καμερα ειναι καλυτερη,δοκιμασε το μπορει να σε βολεψει σε κατι αλλο...:)

ημουν τις ιδιας αποψης αλλα σε προσφαστη συναυλια στο gagarin σε πισσα σκοτασι εβγαλα πολυ καλυτερες με το camerapro 3. τι να πω. κι εγω υπερ της μαμισιας ειμαι αλλα εκει...:)

Καλά παιδιά το nokia play to τα σπάει! Και δε δουλέυει μόνο σε τηλεοράσεις κτλ με dlna αλλά και σε υπολογιστές συνδεμένους με ασύρματο router, μέσω του media player όπως είπανε παιδιά και σε άλλο θέμα!

Καλά παιδιά το nokia play to τα σπάει! Και δε δουλέυει μόνο σε τηλεοράσεις κτλ με dlna αλλά και σε υπολογιστές συνδεμένους με ασύρματο router, μέσω του media player όπως είπανε παιδιά και σε άλλο θέμα!

Μονο βιντεο δεν μπορω να δω.. Δεν τα βγαζει βασικα..

Παταω βιντεο και λεει ''no items found'' :(

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

ημουν τις ιδιας αποψης αλλα σε προσφαστη συναυλια στο gagarin σε πισσα σκοτασι εβγαλα πολυ καλυτερες με το camerapro 3. τι να πω. κι εγω υπερ της μαμισιας ειμαι αλλα εκει...:)

Εξακολουθεί να γράφει μονοφωνικό ήχο στα βίντεο; Πριν λίγους μήνες που το δοκίμασα, έβγαζε καλύτερες φωτογραφίες, επίσης καλύτερο βίντεο, με μόνο περιορισμό αυτό που ανέφερα, που για μένα είναι σοβαρός, από τη στιγμή που δεν εκμεταλλεύεται σωστά τα δύο μικρόφωνα της συσκευής. Το «συν» για μένα είναι ότι η εφαρμογή μπορεί να οριστεί ως προεπιλεγμένη εφαρμογή κάμερας, συνεπώς ενεργοποιείται κατευθείαν με παρατεταμένη πίεση του πλήκτρου της κάμερας. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Μονο βιντεο δεν μπορω να δω.. Δεν τα βγαζει βασικα..

Παταω βιντεο και λεει ''no items found'' :(

Ολα τα βιντεο? Ακομα και αυτα που εχεις τραβηξει με την καμερα? Βασικα μην περιμενει κανενας να παιξουν οι ταινιες γιατι ειναι ολα θεμα streaming και αργει να φορτωσει.

Ολα τα βιντεο? Ακομα και αυτα που εχεις τραβηξει με την καμερα? Βασικα μην περιμενει κανενας να παιξουν οι ταινιες γιατι ειναι ολα θεμα streaming και αργει να φορτωσει.

Ναι. Εικονες και μουσικη ολα ενταξει.

Επιλεγω Videos και επανω λεει ''Open an Item to share'' και στην μεση της οθονης ''Items not found'' :(

Μηπως να βαλω τα βιντεο σε αλλο φακελο, δεν ξερω τι φταιει..

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

Παρατήρησα ένα bug (αν είναι όντως) τελευταία στους χάρτες. Έχω εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση του Lagoskon 0609 και όταν πάω στο Nokia maps > ρυθμίσεις >οδήγηση στην επιλογή χρώματα : νυχτερινή/ημερήσια προβολή αν βάλω νυχτερινή δεν αλλάζει.Υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει ή είναι όντως bug?

Eπίσης γνωρίζει κανείς αν θα βγάλει το skype βιντεο-κλήση; Δεν αντέχεται αυτή η καζούρα από τους android-αδες :mad:.

Ελπίζω στην επόμενη αναβάθμιση που θα δουλεύει για Belle να το έχουν βάλει και αυτό.(το μόνο που φοβάμαι είναι ότι επειδή η Microsoft έχει αγοράσει το skype θα αγνοήσει τους κατόχους συσκευών Symbian για να προωθήσει το skype στο δικό της παιδί Windows mobile)

Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra

Παρατήρησα ένα bug (αν είναι όντως) τελευταία στους χάρτες. Έχω εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση του Lagoskon 0609 και όταν πάω στο Nokia maps > ρυθμίσεις >οδήγηση στην επιλογή χρώματα : νυχτερινή/ημερήσια προβολή αν βάλω νυχτερινή δεν αλλάζει.Υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει ή είναι όντως bug?

Ουτε σε εμενα αλλαζει κατι απο οτι βλεπω.

Αν επιλεξεις το ''γραναζι'' απο τα 4 πληκτρα κατω -> Νυχτερινη λειτουργια ,

εκει αλλαζει κανονικα

Χρήστος

Ουτε σε εμενα αλλαζει κατι απο οτι βλεπω.

Αν επιλεξεις το ''γραναζι'' απο τα 4 πληκτρα κατω -> Νυχτερινη λειτουργια ,

εκει αλλαζει κανονικα

Σωστός ο παίκτης.

παιδιά έχω το camera pro στο N8 και θέλω να ρωτήσω μπορώ να βγάλω μια photo δηλαδή να τραβήξω ένα αντικείμενο κοντινό και το από πίσω να είναι θολο???

spacer.png

παιδιά έχω το camera pro στο N8 και θέλω να ρωτήσω μπορώ να βγάλω μια photo δηλαδή να τραβήξω ένα αντικείμενο κοντινό και το από πίσω να είναι θολο???

τι σχέση έχει αυτό μ την εφαρμογή? για να το πετύχεις αυτό θ πρέπει να εστιάσεις στο αντικείμενο την κάμερα, βάζοντας το στη κοντινή εστίαση(το camera pro έχει κοντινή κ χειροκινητη εστίαση κανονικά)

Ναι. Εικονες και μουσικη ολα ενταξει.

Επιλεγω Videos και επανω λεει ''Open an Item to share'' και στην μεση της οθονης ''Items not found'' :(

Μηπως να βαλω τα βιντεο σε αλλο φακελο, δεν ξερω τι φταιει..

Ναι, να τα μεταφέρεις στον φάκελο με τις φωτογραφίες.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους :)

Μετά την memory info μου σταμάτησε να λειτουργεί και η spb wireles, βρε τι την έσβησα και ξανά μανά, δεν γίνεται τίποτα, αρνειται να λειτουργήσει:O

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

παιδες,εχω βρει ενα προβλημα στο swype στο Ν8 κ δεν ξερω αν ειναι bug ή εγω δεν εκανω κατι σωστα.το χρησιμοποιω κανα μηνα τωρα,και οταν θελω να βαλω κωδικο σε ενα κλειδωμενο ασυρματο δικτυο, το πληκτρολογιο δεν λειτουργει εκει,ενω εμφανιζεται κανονικα,δεν πατιουνται τα κουμπια,κ στην ουσια παταει αυτα που υπαρχουν απο πισω..ουτε το ακυρο δεν παιρνει..οποτε παταω κατω αριστερα οπου ειναι το "οκ" απο πισω, για να ξεκολησει κ να μπορεσω να βγω,με κανεναν αλλο τροπο δε γινεται..

τοχει διαπιστωσει κ αλλος αυτο?

Επισης κατι ακομα που θελω να ρωτησω για τα email,εχω βγαλει 10 Pics κ δε με αφηνει να τις στειλω με ενα,γιατι λεει οτι μεγιστο μεγεθος ειναι τα 2048 kb, αυτο αντιμετωπιζεται καπως??απο το arc S τις εστειλα κανονικα!τι βλακεια ειναι αυτη του symbian? (ή του Ν8!)γιατι τετοιος περιορισμος?

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned