Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το οποίο shell έχει λύσει το προβλημα συνεργασίας που είχε με τη notification bar στη belle και πλέον είναι πολύ καλή εναλλακτική πρόταση όπως παλιά με ένα μεγάλο συν ότι στο 701 για παράδειγμα με το shell πάνω μένουν περί τα 280mb free στη ram κ το κινητό πετάει για συμπιαν ενώ στο Ν8 όπως κ στο C7 έπεφτε γύρω στα 100mb και μετά από χρήση η δούλεμα είχε θέμα.

Τώρα για μένα είναι must:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Παιδια θα ηθελα μια βοηθεια.

θελω να κανω set up μια εφαρμογη για να μπορεσω να χρησιμοποιησω το Wii controller για εναν emulator

http://store.ovi.com/content/129313

εδω ειναι η εφαρμογη αλλα δεν ξερω πως να την κανω set up.

θελει να το κανεις configure με βαση ενος xml που δεν ξερω που να το βρω :p

Για δειτε εδω :

http://projects.developer.nokia.com/swiiplayer

Configuring is quite easy. Open BTController\group\defaultkeys.xml for help.

Create new .XML file, use button names as tags with parameter key. Tag is the

WiiMote button name and key-parameter is defining Symbian key as hex code. This

key code is used to generate keyevent to Symbian framework. Save file, copy it

to phone memory or memory card, now you can open new config from client UI. Also

there is more automatic way to load new configs, use programs UID as filename

for XML and it will be loaded instantly when program is started. For example;

programs UID is 0x1234ABCD, save config file named as

\WiiControllerConfigs\1234ABCD.xml.

edit

το xml ειναι εδω

http://projects.developer.nokia.com/swiiplayer/browser/BTController/group/defaultkeys.xml

και το emulator που θελω να χρησιμοποιησω ειναι αυτο :

http://www.summeli.fi/?p=2581

και ολο αυτο να καταληξει σε αυτο :

ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ

Edited by ceron
Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

Να βγαζανε το favouriteapps κ για την belle καλα θα ηταν!!Μονο στην Anna μεχρι στιγμης απο οτι ξερω λειτουργει.

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Να βγαζανε το favouriteapps κ για την belle καλα θα ηταν!!Μονο στην Anna μεχρι στιγμης απο οτι ξερω λειτουργει.

Υπάρχει...favouriteappsv1.02(0)Belle

Υπάρχει...favouriteappsv1.02(0)Belle

Αρε φιλε ευχαριστω!!Και εγω κοιμομουνα τοσο καιρο;Ειχα μεινει στην αρχη που δεν ηταν συμβατη για belle τοτε.Το καλυτερο, για μενα, widget

για το συμμαζεμα των διαφορων εφαρμογων.:)

Edited by giorgos1966

Και στο C7 το shell δεν δημιουργούσε ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά παρουσίαζε λίγα κολληματάκια. Στο 701 τρέχει χωρίς κανένα "ναι μεν, αλλά". Το ταλαιπώρησα το κινητό αρκετά σήμερα με το shell επάνω και δεν υπήρξε ούτε μία φορά πρόβλημα, κόλλημα ή έστω δισταγμός του κινητού. Από ό,τι φαίνεται θα αργήσω πολύ να ξαναλλάξω κινητό!

Και στο C7 το shell δεν δημιουργούσε ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά παρουσίαζε λίγα κολληματάκια. Στο 701 τρέχει χωρίς κανένα "ναι μεν, αλλά". Το ταλαιπώρησα το κινητό αρκετά σήμερα με το shell επάνω και δεν υπήρξε ούτε μία φορά πρόβλημα, κόλλημα ή έστω δισταγμός του κινητού. Από ό,τι φαίνεται θα αργήσω πολύ να ξαναλλάξω κινητό!

Στα windows mobiles που είχα το αντίστοιχο shell από τότε που πρώτοβγήκε υπήρχαν πολλά θέματα κ mod από xda και αλλού που μπορούσες να κάνεις,και να κάνεις το κινητό πραγματικά αγνώριστο, από extra widgets μέχρι και τελείως transpared buttons που ήταν τελείως αόρατα αλλά εκτελούσαν τη λειτουργία μόλις πατούσες το σημείο της οθόνης που τα είχες βάλει, εδώ στο σύμπιαν υπάρχει κάτι ανάλογο ξέρεις;

Παντα φιλικα Μανος

Στα windows mobiles που είχα το αντίστοιχο shell από τότε που πρώτοβγήκε υπήρχαν πολλά θέματα κ mod από xda και αλλού που μπορούσες να κάνεις,και να κάνεις το κινητό πραγματικά αγνώριστο, από extra widgets μέχρι και τελείως transpared buttons που ήταν τελείως αόρατα αλλά εκτελούσαν τη λειτουργία μόλις πατούσες το σημείο της οθόνης που τα είχες βάλει, εδώ στο σύμπιαν υπάρχει κάτι ανάλογο ξέρεις;

Κάτι έχει πάρει το αυτό μου για skins και mods, έχω διαβάσει κάτι αναφορές σε fora, αλλά δεν το έχω ψάξει ακόμη καθόλου, δεν έχω προλάβει να βαρεθώ ούτε το C6-00, ούτε το C7, ούτε το 701, ούτε το SPB εδώ και ένα χρόνο!.. Καλά που μοτ το θύμησες, θα καθήσω να το ψάξω λίγο, αξίζει τον κόπο.

Το οποίο shell έχει λύσει το προβλημα συνεργασίας που είχε με τη notification bar στη belle και πλέον είναι πολύ καλή εναλλακτική πρόταση όπως παλιά με ένα μεγάλο συν ότι στο 701 για παράδειγμα με το shell πάνω μένουν περί τα 280mb free στη ram κ το κινητό πετάει για συμπιαν ενώ στο Ν8 όπως κ στο C7 έπεφτε γύρω στα 100mb και μετά από χρήση η δούλεμα είχε θέμα.

Τώρα για μένα είναι must:)

Το οποιο οποιος δεν το πηρε χαμπαρι κυκλοφορησε μαζι και με serial !!!(σε ενα γνωστο μ........)

Και δουλευει μια χαρα.:)

καμια εφαρμογη για παρακολουθηση των ip καμερών μας για symbian anna εχει κυκλοφορησει ,γιατι όλα για iphone και android υπάρχουν. εμάς μας έχουν λίγο χ.... μου φαίνεται!!!

Δοκίμασε το WatchDoggy

Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra

Το οποιο οποιος δεν το πηρε χαμπαρι κυκλοφορησε μαζι και με serial !!!(σε ενα γνωστο μ........)

Εδώ δουλεύουν οι serial από ένα χρόνο πριν να σκεφτείς αν κ εγώ το έχω αγοράσει.:)

Πάντως με τη Belle δε τι πολύ χρειάζεσαι να πω την αλήθεια εκτός αν έχεις χρόνο να ασχοληθείς με skins I mods όπως εγώ παλαιοτέρα με τα wm..

Παντα φιλικα Μανος

Παιδια μια διευκρινιση να κανω για τυχον παρεξηγιση:το SPB Shell βγηκε στις 26/12 κ δεν ειναι το 3D.(για μενα δεν εχει κ τοσο διαφορα).Ειναι συμβατο για belle.

Παιδια μια διευκρινιση να κανω για τυχον παρεξηγιση:το SPB Shell βγηκε στις 26/12 κ δεν ειναι το 3D.(για μενα δεν εχει κ τοσο διαφορα).Ειναι συμβατο για belle.

Το Shell 3D είναι κατά τη γνώμη μου χειρότερο, είναι λίγο ανώριμο-για την ώρα. Τα βασικά του μειονεκτήματα:

-H έλλειψη των καλών widgets του mobile shell

-Δεν υποστηρίζει landscape mode

-Δεν επιτρέπει διαφορετικά backrounds σε κάθε homescreen

-Οι homescreens του, αν και πολλές, δεν είναι τελείως παραμετροποιήσιμες, από συγκεκριμένες οθόνες δεν μπορείς να βγάλεις συγκεριμένα widgets

-Όπως και στο mobile shell, δεν υποστηρίζει πολλά native Belle widgets

για σας και χρονια πολλά έχει δοκιμάσει κανεις κάποια από τις 2 εφαρμογές για HDR Photo???

spacer.png

για σας και χρονια πολλά έχει δοκιμάσει κανεις κάποια από τις 2 εφαρμογές για HDR Photo???

ειναι λιγο δυσκολο να καταφερεις να φτιαξεις τετοιες φωτο γιατι ειναι πολυ δυσκολο να εχεις τοσο σταθερο χερι ωστε να γινουν σωστα οι ληψεις

τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!!

Για το camera pro 3 τι γνώμη έχετε αξίζει η είναι καλύτερη η προεγκατεστημένη εφαρμογή ειδα κάπου στο youtube ότι υποστηρίζει 30fps και auto focus έτσι είναι να την βαλω η οχι???

spacer.png

Παιδια εδω και κανα δυο μερες εχω βαλει την εφαρμογη Nokia carmode στο n8 μου η οποια

οντως κανει το κινητο πολυ πιο φιλικο κατα την οδηγηση, αλλαζοντας το interface προς το πολυ απλουστερο,

ωστε να μην αποσπαται πολυ η προσοχη μας δουλευοντας μια χαρα στην Belle.

Παρατηρησα ομως μια σημαντικη για μενα ελειψη-προβλημα που δεν ξερω αν αλλαζει με καποιο τροπο

η με καποια ρυθμιση απο την ιδια την εφαρμογη απο καπου η απο το ιδιο το κινητο,

οταν εχεις ανοιχτη την εφαρμογη κλησεων δεν λειτουργει η ταχεια κληση....!!!:ninja:

Για μενα ειναι σημαντικο αυτο και αν μπορει να αλλαξει αυτο η εφαρμογη θα ειναι τελεια πραγματικα γιατι

ετσι οπως ειναι αν δεν ξερεις απεξω το νουμερο που θες μεχρι να το βρεις κλπ ειναι ποιο δυσκολο..!!

Το εχει παρατηρηση καποιος αλλος ξερουμε αν αλλαζει...??:wacko:

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Για το camera pro 3 τι γνώμη έχετε αξίζει η είναι καλύτερη η προεγκατεστημένη εφαρμογή ειδα κάπου στο youtube ότι υποστηρίζει 30fps και auto focus έτσι είναι να την βαλω η οχι???

3? η τελευταία εκδοση είναι η 2.2. την χρησιμοποιώ αντί της προεγκατεστημένης στο C6 μου,καθώς είναι ταχύτερη στην έναρξη και έχει περισσότερες λειρουργείες και μικρότερη συμπίεση jpeg

http://store.ovi.com/content/101612

http://store.ovi.com/content/164955 (QT εκδοση)

3? η τελευταία εκδοση είναι η 2.2. την χρησιμοποιώ αντί της προεγκατεστημένης στο C6 μου,καθώς είναι ταχύτερη στην έναρξη και έχει περισσότερες λειρουργείες και μικρότερη συμπίεση jpeg

http://store.ovi.com/content/101612

http://store.ovi.com/content/164955 (QT εκδοση)

υπαρχει και εκδοση 3

Καλημερα,παντως εγω που εκανα συγκρισεις με camera pro 3 και προεγκατεστημένη στο Photoshop δεν ειδα φοβερες διαφορες να μη σου πω οτι για μενα η μαμισια καμερα ειναι καλυτερη,δοκιμασε το μπορει να σε βολεψει σε κατι αλλο...:)

Jason the Greek

Καλημερα,παντως εγω που εκανα συγκρισεις με camera pro 3 και προεγκατεστημένη στο Photoshop δεν ειδα φοβερες διαφορες να μη σου πω οτι για μενα η μαμισια καμερα ειναι καλυτερη,δοκιμασε το μπορει να σε βολεψει σε κατι αλλο...:)

ημουν τις ιδιας αποψης αλλα σε προσφαστη συναυλια στο gagarin σε πισσα σκοτασι εβγαλα πολυ καλυτερες με το camerapro 3. τι να πω. κι εγω υπερ της μαμισιας ειμαι αλλα εκει...:)

Καλά παιδιά το nokia play to τα σπάει! Και δε δουλέυει μόνο σε τηλεοράσεις κτλ με dlna αλλά και σε υπολογιστές συνδεμένους με ασύρματο router, μέσω του media player όπως είπανε παιδιά και σε άλλο θέμα!

Καλά παιδιά το nokia play to τα σπάει! Και δε δουλέυει μόνο σε τηλεοράσεις κτλ με dlna αλλά και σε υπολογιστές συνδεμένους με ασύρματο router, μέσω του media player όπως είπανε παιδιά και σε άλλο θέμα!

Μονο βιντεο δεν μπορω να δω.. Δεν τα βγαζει βασικα..

Παταω βιντεο και λεει ''no items found'' :(

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

ημουν τις ιδιας αποψης αλλα σε προσφαστη συναυλια στο gagarin σε πισσα σκοτασι εβγαλα πολυ καλυτερες με το camerapro 3. τι να πω. κι εγω υπερ της μαμισιας ειμαι αλλα εκει...:)

Εξακολουθεί να γράφει μονοφωνικό ήχο στα βίντεο; Πριν λίγους μήνες που το δοκίμασα, έβγαζε καλύτερες φωτογραφίες, επίσης καλύτερο βίντεο, με μόνο περιορισμό αυτό που ανέφερα, που για μένα είναι σοβαρός, από τη στιγμή που δεν εκμεταλλεύεται σωστά τα δύο μικρόφωνα της συσκευής. Το «συν» για μένα είναι ότι η εφαρμογή μπορεί να οριστεί ως προεπιλεγμένη εφαρμογή κάμερας, συνεπώς ενεργοποιείται κατευθείαν με παρατεταμένη πίεση του πλήκτρου της κάμερας. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Μονο βιντεο δεν μπορω να δω.. Δεν τα βγαζει βασικα..

Παταω βιντεο και λεει ''no items found'' :(

Ολα τα βιντεο? Ακομα και αυτα που εχεις τραβηξει με την καμερα? Βασικα μην περιμενει κανενας να παιξουν οι ταινιες γιατι ειναι ολα θεμα streaming και αργει να φορτωσει.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned