matersci Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 δεν είμαι πολύ αισιόδοξος για το wa. Ακόμα και να φτιάξουν κάποιο mod να ξεγελάει το version check κτλ, το wa network έχει αλλάξει τόσο πολύ από τότε (πχ encryption) που δεν πιστεύω να δουλέψει σωστά. Μακάρι βέβαια να κάνω λάθος. Επίσης, όταν λέτε δεν έχει ελληνικά εννοείται το interface ή στις γλώσσες γραφής; γιατί το Interface δεν με νοιάζει, δεν το έχω στα ελληνικά έτσι και αλλιώς. απλά θέλω να γράφω ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 δεν είμαι πολύ αισιόδοξος για το wa. Ακόμα και να φτιάξουν κάποιο mod να ξεγελάει το version check κτλ, το wa network έχει αλλάξει τόσο πολύ από τότε (πχ encryption) που δεν πιστεύω να δουλέψει σωστά. Μακάρι βέβαια να κάνω λάθος. Μου είπε ότι αν και δύσκολο, γίνεται... Αλλά δεν μου υποσχεθηκε κάτι... Ίσως αν του γράφατε και εσείς, να δει ότι έχει ζήτηση, να κάνει κάτι ;) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Έβαλα το λινκ και στο άλλο νήμα με ανακοινώσεις/προτάσεις. Έτοιμα τα ελληνικά :) http://www.ovi.h1n.ru/delight/?fbclid=IwAR2kvADa7jS4IuIxWsbEpRNo48nhJ8TL0u1pgKUjY7ksBKDbAaYeGjBzZXI Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1600 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Υπαρχει καποια λυση για "slide answer" σε τηλεφωνημα, που να μην δημιουργει ομως bug στην υπολοιπη λειτουργια της συσκευης? Ειναι δυνατον ρπμ...να μην εβαλαν στο λειτουργικο -οταν το σχεδιαζαν- την δυνατοτητα να απαντας "συροντας το δακτυλο"? το 2012? ΥΓ. εχω δοκιμασει την ομωνυμη εφαρμογη "slide answer", σε ολες τις εκδοσεις της, αλλα "καταργει" την εφαρμογη της καμερας (μαυριλα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Καλησπέρα σε όλους! Μέχρι πρόσφατα, χρησιμοποιούσα το flickrup για να συνδέομαι στο flickr και λειτουργούσε μια χαρά. Σήμερα που το άνοιξα δεν συνδεόταν καν... Υπάρχει κάποια εναλλακτική για το flickr? Υποθέτω θα είναι αρκετά σημαντικό για όσους έχουν συσκευές όπως Nokia 808, N8 κλπ Επίσης, υπάρχει κάποιο νέφος που να συνδέεται; Χρησιμοποιώ OneDrive, αλλά το FilesPlus δεν συνδέεται πια... Και το SkyFiles μας είχε αφήσει καιρό πριν... Κάτι άλλο υπάρχει; Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Χμμ... Δοκίμασα και το Quickflick, ούτε αυτό συνδέεται στο τελευταίο API του flickR, μάλλον ξεμείναμε και από flickR... :( Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Πάει και το sistore!! https://www.facebook.com/SIStoreOk/posts/1170838559791108?__xts__[0]=68.ARAyoZWoNOp7lyMFF2z5L5MI8NMlAIgqymNMhn39ei1xkzIH9IJLOInmj5XdKs2ABnZHZu-0GW2jlGpGAvZJ-CspR-Yoe_6t4GmzjlBHbGhKdwB9x1T-XTakhunHj_2Kg3fHy3yOhM_xQ60brkxjwg74kftpkaqqTlHkJQ2iQ1gxxV8MEZDGpA8Bh4wz4jjohJH6sFiCN0ghIe4eRKDf997ivV3VziMwgj0u4z78IPh94IJr5ZBqNyFbXEpNLk4Rv90075gyzuWsomG6KYjICguPixBRhLJTD0b_lqUmIOKG9whUlNNM8mcE93x5IpW4a_kdif9TmtQ2bxvROhFXdg&__tn__=-R Κρίμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και μέρες επικοινωνώ με τους δημιουργούς του SIStore που μου εξηγούσαν διάφορα προβλήματα, στο να αναβαθμίσουν το κατάστημα. Ουσιαστικά βρήκανε τοίχο, μιας και δεν έχουν τις γνώσεις να φτιάξουν APIrest, ώστε να προστεθούν κι άλλες εφαρμογές, να παίρνουν feedback σε κάθε εφαρμογή και πολλά άλλα. Σα να μην έφτανε αυτό, έληξε και η χρήση του domain που χρησιμοποιούσαν τόσο καιρό. Δεν λαμβάνουν υποστήριξη σχεδόν από κανενα και ενώ πάνω από 5000 άτομα κατέβασαν το τελευταίο delight που έφτιαξαν, μόνο ένας έδωσε κάποια χρήματα ως δωρεά-ευχαριστώ. Για να συνεχίσει να υπάρχει το domain χρειάζεται να πληρώσουν και όπως φαίνεται δεν μπορουν πια. Τους έκανα την πρόταση είτε να ζητήσουν δωρεές π.χ. μέσω indiegogo για πλήρες κατάστημα, ή αν δεν μαζευτούν πολλά χρήματα, έστω να επαναφέρουν το κατάστημα όπως ήταν, είτε να συνεργαστούν με τον Schumi και να συγχωνευτούν με την AppList. Δεν ξέρω τι θα αποφασίσουν, αλλά σε κάθε περίπτωση, νέα παιδιά είναι που είχαν απλά μεράκι για το Symbian, δεν είναι εταιρεία με άφθονους πόρους. Ας δούμε προς τα που θα το πάνε, αλλά σε κάθε περίπτωση χρειάζονται υποστήριξη. Ακόμη και εδώ στο myphone, οι περισσότεροι βλέπω έχουν φύγει από το Symbian, οπότε δεν βλέπω να παίρνουν υποστήριξη από Ελλάδα τουλάχιστον.. Και στο fb δεν πήραν κάποια θετική απάντηση, οι πιο πολλοί έγραψαν, κρίμα, αλλά καιρός είναι να αφήσουμε πια το Symbian... RIP... Αν μάθω νεότερα, ενημερώνω κι εδώ. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Ενημέρωση: Δεν έχω λάβει απάντηση εως τώρα, όμως το SIStore αυτή την στιγμή που γράφω, έχει επανέλθει. Δεν ξέρω αν θα είναι προσωρινό μέχρι να αποφασίσουν ή αν έχουν καταφέρει να το ανανεώσουν για αρκετό διάστημα... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Ερώτηση προς τους τελευταίους εναπομείναντες. Σκέφτομαι να φλασάρω εκ νέου το 808 μου, και να το ξαναστήσω από την αρχή. Το πρόβλημα είναι οι φάκελοι των εφαρμογών. Θα χαθούν από τους λογαριασμούς email (έχω ακόμη από τότε που λειτουργούσαν οι servers) και τα ημερολόγια, μέχρι τους χειροκίνητα αποθηκευμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς στο Nokia Internet Radio. Έστω ότι με εφαρμογές όπως το AppUidViewer (υπάρχει στο Sistore) εντοπίζω το ID μιας εφαρμογής. Ποιους φακέλους πρέπει να κάνω backup στο PC? Εννοώ από ποιες διαδρομές; Από C? D? E? Z? Γνωρίζει κανείς; Κάτι αντίστοιχο γινόταν για τα δεδομένα παιχνιδιών παλιά. Μπορεί να γίνει και για τους λογαριασμούς email κλπ? Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Κάποτε το έκανα και εγώ, στα παιχνίδια, στον opera και 4-5 εφαρμογές ακόμα που ήθελα να κρατήσω και δεν είχαν import-export. Οι φάκελοι είναι στο private με βάση το id. Στο c ή στο d ανάλογα που τα έχεις εγκαταστήσει. Τα μηνύματα, τα ημερολόγια και τις επαφές τα έπαιρνα πάντα με το nokia suite. Όχι όμως πλήρες backup - restore. Δες και εδώ για μερικά εξτραδάκια, πχ τα access points. http://symbianism.blogspot.com/2008/08/backup-your-phone-access-points.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Κάποτε το έκανα και εγώ, στα παιχνίδια, στον opera και 4-5 εφαρμογές ακόμα που ήθελα να κρατήσω και δεν είχαν import-export. Οι φάκελοι είναι στο private με βάση το id. Στο c ή στο d ανάλογα που τα έχεις εγκαταστήσει. Τα μηνύματα, τα ημερολόγια και τις επαφές τα έπαιρνα πάντα με το nokia suite. Όχι όμως πλήρες backup - restore. Δες και εδώ για μερικά εξτραδάκια, πχ τα access points. http://symbianism.blogspot.com/2008/08/backup-your-phone-access-points.html Ευχαριστώ για το τιπ! Μου αρέσει και ο τίτλος :D symbian underground-join the resistance Το πρόβλημα με τα email είναι ότι βρήκα τουλάχιστον μια ντουζίνα εφαρμογών exe (και τα αντιστοιχα ID) που σχετίζονται με τα email. Επομένως δεν γνωρίζω ποιο ακριβώς διαθέτει τις ρυθμίσεις π.χ. του outlook... Μου φαίνεται θα κρατήσω αντίγραφο από όλα τα private (C και E) και από εξτρα φακέλους κάποιων εφαρμογών π.χ. Extra Belle Buttons (στο Apps)... Πολύς μπελάς το ξαναστήσιμο ενός Symbian τηλεφώνου... :( Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Ποιες εφαρμογές θες; Εγώ κρατούσα opera για τα bookmarks, 1-2 παιχνίδια, μία εφαρμογή για το αυτοκίνητο (Fuelmate) που ήθελα να έχω κατανάλωση κτλ, μια εφαρμογή με todo list και άντε να μου ξεφεύγει καμία ακόμα. Το Belle δεν το έπαιρνα backup, είχα βγάλει screenshots τις ρυθμίσεις και το ξανά έστηνα. Αν φλασάρω τώρα, άντε να κρατήσω 1-2 εφαρμογές. Tα mail είναι θέμα και είναι ίσως το μόνο που η nokia είχε αφήσει να χρειάζεται κάποιον server τους. Θα έλεγα να πας σε άλλη εφαρμογή, όπως το ProfiMail. Ημερολόγια, επαφές κτλ μπορείς να τα κάνεις backup και μέσα από το τηλέφωνο, από τον file manager. Τα κάνεις export στην κάρτα μνήμης και μετά το φλασάρισμα τα περνάς. Μην ξεχάσεις τους χάρτες, πάρε backup τον φάκελο cities από το Ε Ποια rom θα βάλεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 χμ, πράγματι υπάρχει δυσκολία με τα email accounts... Δεν ξέρω αν με το email creator μπορείς να προσθέσεις αποτελεσματικά κάτι πέρα από gmail... Είχα την ελληνική PureSlim 3 LE. Σκέφτομαι είτε να βάλω την τελευταία, την 4 είτε να περιμένω τον Max ο οποίος ετοιμάζει νέα έκδοση Delight 1.8. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Είστε κακή επιρροή... Έβγαλα το N8 απ' το συρτάρι, την κάρτα μέσα για 2ο και λέω να το φροντίσω λίγο.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Είστε κακή επιρροή... Έβγαλα το N8 απ' το συρτάρι, την κάρτα μέσα για 2ο και λέω να το φροντίσω λίγο.. Εγώ το έδωσα όταν έγινα... Lumiaδόρος!!! :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Εγώ το έδωσα όταν έγινα... Lumiaδόρος!!! :lol: Δε δίνουν τέτοιες συσκευές.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Δεν μπορώ να κρατάω συσκευές και καλώδια σπίτι.... Τώρα μου έμεινε ένα παλιό Nokia X6 16GB χωρίς επέκταση μνήμης. Αυτό δεν βλέπω να φεύγει.... :( Το είχα σαν δεύτερο μαζί με το N8. Κι αυτό γιατί είχα και Vodafone cu. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Δεν μπορώ να κρατάω συσκευές και καλώδια σπίτι.... Τώρα μου έμεινε ένα παλιό Nokia X6 16GB χωρίς επέκταση μνήμης. Αυτό δεν βλέπω να φεύγει.... :( Το είχα σαν δεύτερο μαζί με το N8. Κι αυτό γιατί είχα και Vodafone cu. Το X6 έπρεπε να πουλήσεις. Anyway. Μην το πουλήσεις κι αυτό. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Το X6 έπρεπε να πουλήσεις. Anyway. Μην το πουλήσεις κι αυτό. Έπρεπε... Αλλά αυτός που πήρε το N8 είχε ήδη το X6... Για αυτό λέω θα μου μείνει! Να έχω αναμνήσεις από Symbian, αν και όχι Belle... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 (edited) Είστε κακή επιρροή... Έβγαλα το N8 απ' το συρτάρι, την κάρτα μέσα για 2ο και λέω να το φροντίσω λίγο.. Ο Max και τα άλλα δυο παιδιά του SIStore προσπαθούν να φτιάξουν ένα ανεπτυγμένο οικοσύστημα Symbian. Αφενός ένα πλήρες κατάστημα με εφαρμογές και χάρτες (review, αστέρια, λογαριασμό για να κάνεις επαναφορά μετά από φλασάρισμα κλπ) και αφετέρου πιο εξελιγμένο Delight με καλύτερη ενσωμάτωση στοιχείων και πολλά άλλα. Εκτός από αυτό, λόγω ζήτησης, υπάρχει η σκέψη επαναφοράς του Whatsapp, αλλά και κάποιων άλλων εφαρμογών που δεν λειτουργούν πλέον, ώστε το Symbian να είναι κατάλληλο ακόμη και για κύριες συσκευές, αν κάποιος δεν χρειάζεται ταχύτητα των σημερινών επεξεργαστών. Σκέφτονται να ανεβάσουν το project στο indigogo.com μιας και θα κοστίσει κάτι τέτοιο. Αν δεν τους βγει (αν δεν συγκεντρώσουν καθόλου χρήματα), το Symbian μένει ως έχει... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έπρεπε... Αλλά αυτός που πήρε το N8 είχε ήδη το X6... Για αυτό λέω θα μου μείνει! Να έχω αναμνήσεις από Symbian, αν και όχι Belle... Έπρεπε να πάρεις το 808 αφού έδωσες το Ν8 ;) Τώρα, τα λίγα στοκ που έμειναν τα πουλάνε σε τιμές skroutz 2013... Σφραγγισμένο π.χ έχει αυτό το κατάστημα, δύο τελευταία κομμάτια https://www.ebay.com/itm/Nokia-808-Pureview-Smartphone-41MP-Kamera-Schwarz-Black-Neu-OVP-versiegelt/382567164486?epid=168246030&hash=item5912c7aa46:g:WaYAAOSwWZxc8Ug3 Edited June 3, 2019 by Mivas Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Ο Max και τα άλλα δυο παιδιά του SIStore προσπαθούν να φτιάξουν ένα ανεπτυγμένο οικοσύστημα Symbian. Αφενός ένα πλήρες κατάστημα με εφαρμογές και χάρτες (review, αστέρια, λογαριασμό για να κάνεις επαναφορά μετά από φλασάρισμα κλπ) και αφετέρου πιο εξελιγμένο Delight με καλύτερη ενσωμάτωση στοιχείων και πολλά άλλα. Εκτός από αυτό, λόγω ζήτησης, υπάρχει η σκέψη επαναφοράς του Whatsapp, αλλά και κάποιων άλλων εφαρμογών που δεν λειτουργούν πλέον, ώστε το Symbian να είναι κατάλληλο ακόμη και για κύριες συσκευές, αν κάποιος δεν χρειάζεται ταχύτητα των σημερινών επεξεργαστών. Σκέφτονται να ανεβάσουν το project στο indigogo.com μιας και θα κοστίσει κάτι τέτοιο. Αν δεν τους βγει (αν δεν συγκεντρώσουν καθόλου χρήματα), το Symbian μένει ως έχει... Δύσκολο το funding... Το μόνο παράπονο που έχω είναι το mail. Θα θελα ένα καλό app, να υποστηρίζει σωστά gmail και outlook... Για 2η συσκευή με βολεύει η παλιά delight μέχρι στιγμής.. Ίσως προσπαθήσω να εγκαταστήσω την καινούρια έκδοση που ανέβασες εδώ, αν καταφέρω και βρω χρόνο... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Δεν είναι μόνο το funding. Ξεχνάτε ότι έχουμε μείνει χωρίς εφαρμογές. όταν όλα έχουν περάσει στο cloud, 9 στις 10 εφαρμογές του symbian δεν παίζουν. Έστω ότι βγαίνει καλύτερο store και νέο delight, θα γράψει κανείς εφαρμογές για dropbox και όλα τα άλλα cloud storage sites, για messenger, instagram, site ειδήσεων, ραδιόφωνο, συγχρονισμό επαφών και άλλα τόσα; Πάλι για 2α τηλέφωνα θα τα έχουμε. Δυστυχώς ότι και να κάνουμε, το symbian πέθανε όταν σταμάτησαν να βγαίνουν και να παίρνουν updates οι εφαρμογές του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Δεν είναι μόνο το funding. Ξεχνάτε ότι έχουμε μείνει χωρίς εφαρμογές. όταν όλα έχουν περάσει στο cloud, 9 στις 10 εφαρμογές του symbian δεν παίζουν. Έστω ότι βγαίνει καλύτερο store και νέο delight, θα γράψει κανείς εφαρμογές για dropbox και όλα τα άλλα cloud storage sites, για messenger, instagram, site ειδήσεων, ραδιόφωνο, συγχρονισμό επαφών και άλλα τόσα; Πάλι για 2α τηλέφωνα θα τα έχουμε. Δυστυχώς ότι και να κάνουμε, το symbian πέθανε όταν σταμάτησαν να βγαίνουν και να παίρνουν updates οι εφαρμογές του. Βασικά, δε χρειάζεται να γράψουν πολλά apps. Π.χ. Ένα cloud app, που να περιλαμβάνει κάποιες γνωστές υπηρεσίες, όπως onedrive, google drive, icloud. Ένα app, που να περιλαμβάνει πάλι κάποιες γνωστές υπηρεσίες, όπως messenger, viber, whatsapp κλπ. Εννοείται ότι το symbian πέθανε. Δε σημαίνει ότι δε μπορεί να διατηρήσει μια x λειτουργικότητα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Αν γινόταν νομίζεις δεν θα το είχε κάνει κανείς την εποχή που άρχισαν να σκάνε οι εφαρμογές; Όλοι οι messengers τρέχουν πάνω κλειστά πρωτόκολλα και δεν μπορείς να γράψεις τρίτο client. Συν ότι όλα τα mobile sites έχουν γίνει πολύ βαριά για την λίγη ram του 808. Έχεις δοκιμάσει να ανοίξεις Dropbox σε οποιαδήποτε browser; Σέρνεται. Το ίντερνετ άλλαξε και πλέον με όλα στο cloud και τόσο λίγη ram δε πας πουθενά. Κρίμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts