Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν τραβάει αυτό λίγο, τι να πούμε για το extra button ;)

Εξάλλου και αυτό δείχνει πόση μπαταρία (% και σε mAh) και πόση ώρα σου απομένει, καθώς και πόση ώρα θέλει για να φορτίσει πλήρως, και ας μην έχει όλα τα στατιστικά του battery monitor

Παιδιά ξέρει κανείς εφαρμογή για Facebook που να δουλεύει σωστά στο 808?

Που να δουλεύει σωστά όχι. Που να δουλεύει, fbrowser και fmobi.

Έχω το FacebookWeb by Daljit και μάλιστα στην έκδοση 2.0 έχει και επιλογή να τρέχει στο background και να έχεις ειδοποιήσεις για μηνύματα και ειδοποιήσεις του fb. Είναι πλήρως λειτουργικό αλλά το ui του θυμίζει λίγο facebook mobile. Πολύ ελαφρύ και γρήγορο όμως.

Επίσης το FB Browser. Και αυτό πλήρως λειτουργικό. Το ui του μοιάζει με το fb για android αλλά κάποιες φορές αργεί λίγο το scroll.

Έχω και gravity και fmobi αλλά για καβάτζα γιατί δεν έχουν ότι έχουν τα άλλα, όλο και κάποια δυνατότητα λείπει.

Το Fbrowser (άλλο από το FB Browser) εδώ και λίγο καιρό δεν δουλεύει καλά, δεν φορτώνει πέρα της πρώτης σελίδας.

Υπάρχουν άλλες εφαρμογές πέρα από fMobi που να μην δείχνουν αν είσαι online ή αν διάβασες τα μηνύματα??? (facial και Gravity δεν είμαι σίγουρος)

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Αν είσαι ονλαιν μπορείς να τα κλείσεις σε όλα. Το να μην φαίνεται ότι το διάβασες δεν νομίζω. Το gravity στα μηνύματα είναι πολύ περίεργο. Ενώ τα διαβάζω, μπορεί να απαντήσω κιόλας αλλά συνεχίζει να μου βγάζει ότι έχω αδιάβαστα μηνύματα.

Από σήμερα, το qooWeather συγχρονίζει και πάλι κανονικά! :clap:

Ελπίζω μόνο να μην είναι προσωρινό...

Και το cweather!

Έχουμε πάλι weather Clock

Και το cweather!

Έχουμε πάλι weather Clock

Ο καιρός στο SPB 3D ακόμη δεν λειτουργει... :( Στο Eight πάντως λειτουργεί κανονικά! Τουλάχιστον να έχουμε ποικιλία βρε παιδιά.

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Το AccuWather ΠΑΝΤΑ δούλευε και έχει καλούτσικες προβλέψεις. Δεν έχει (?) όμως widget, μόνο app. Δεν σας κάνει;
από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Έχει widgetτο AccuWeather, απλά εγκαθίσταται ξεχωριστά. Όταν θέλω αναλυτική πρόβλεψη AccuWeather χρησιμοποιώ. Απλά το weather clock εκτός του ότι έχει πάρα πολλά skins, συνδιάζει ρολόι, καιρό και συντομεύσεις για ημερολόγιο και ξυπνητήρι

Το myscreenrotation το έχει κανείς? Ενώ μου κάνει τη δουλειά, μου απενεργοποιεί δυστυχώς τον αισθητήρα για τη σίγαση κλήσεων και ειδοποιήσεων (flip to silence). Υπάρχει άλλο που να κάνει το ίδιο χωρίς να τα απενεργοποιεί αυτά?

Τώρα δουλέυουν όλα τα weather apps πάλι και δε ξέρουμε πιο να βάλουμε... Εγώ γύρισα στο d13 πάλι αλλά έχω και το qooweather και μου το βγάζει επιτέλους στο qoosaver.

Moralas, και το belle extra buttons το κάνει αυτό που θες. Το δοκίμασες;

Μη μιλάς με γρίφους γέροντα!!:lol: Εξηγήσου!

Τι εννοείς? ΤΟ myscreenrotation επιλέγω σε ποιές εφαρμογές να είναι ελέυθερο το rotation... Πoυ το κάνει το extra buttons αυτό?

Παιδιά, υπάρχει άλλη εφαρμογή για samba server εκτός του SymSMB; Δουλεύω με την έκδοση 4 build 61 στο Ν8 μου, δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα, απλά ήθελα κάτι πιο εύχρηστο. Υπάρχει κάτι;
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

A, θες να το ορίζεις ανα εφαρμογή. Όχι, δεν το κάνει. Εννοούσα ότι μπορείς να κλειδώνεις το rotation γενικά για όλες τις εφαρμογές ή να το έχεις αυτόματο.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5803633#post5803633

πρώτο screenshot, δεύτερη σειρά, τέρμα αριστερά.

panosz75, δεν έχω βρει κάτι. Και εγώ αυτό χρησιμοποιώ

Edited by matersci

panosz75, δεν έχω βρει κάτι. Και εγώ αυτό χρησιμοποιώ

Είναι καλή και αξιόπιστη εφαρμογή, αλλά αρκετά δύσχρηστη ακόμα και για μια απλή αντιγραφή: μπαίνεις στο φάκελο του κινητού που έχεις τα αρχεία που σε ενδιαφέρουν, αντιγράφεις, μετά πρέπει να μπεις στο δίκτυο που είναι ο υπολογιστής ή η συσκευή SMB που θες, να μπεις να επιλέξεις φάκελο, και να κάνεις επικόλληση. Θες κι άλλη αντιγραφή; Ξανά μανά όλη η διαδικασία απ' την αρχή. Είναι πολύ ζόρι. Στο Android κινητό μου, αυτή την δυνατότητα την έχω κατευθείαν μέσα από τον X-plore, ή οποιονδήποτε άλλο file manager από τους κορυφαίους που κυκλοφορούν, και η διαδικασία είναι πολύ πιο άμεση και γρήγορη. :what:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Αν θες απλά να περνάς αρχεία από τον υπολογιστή στο κινητό και το ανάποδο δοκίμασε και το symftp για να κάνεις την ίδια δουλειά από browser ή και file manager

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5798515#post5798515

Samba πρέπει να υποστηρίζει και το myExplorer

Αν θες απλά να περνάς αρχεία από τον υπολογιστή στο κινητό και το ανάποδο δοκίμασε και το symftp για να κάνεις την ίδια δουλειά από browser ή και file manager

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5798515#post5798515

Samba πρέπει να υποστηρίζει και το myExplorer

Το SymFTP θα το δοκιμάσω. Το myExplorer το έχω εγκατεστημένο, το είχα δοκιμάσει κάποια στιγμή, αλλά δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει. Το ξαναδοκίμασα όμως μόλις τώρα και δουλεύει μια χαρά. Δεν είναι τόσο εύχρηστο όσο στο Android, αλλά σαφώς πιο βολικό και πιο γρήγορο στη χρήση από το SymSMB. Θενξ για τη βοήθεια! :thanks: :respect:

A, θες να το ορίζεις ανα εφαρμογή. Όχι, δεν το κάνει. Εννοούσα ότι μπορείς να κλειδώνεις το rotation γενικά για όλες τις εφαρμογές ή να το έχεις αυτόματο.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5803633#post5803633

πρώτο screenshot, δεύτερη σειρά, τέρμα αριστερά.

Ναι ρε συ το ήξερα αυτό. Απλά είναι σπαστικό κάθε φορά πχ στην έκθεση το θέλω ελευθερο μόνιμα, ενώ κάπου αλλού όχι... Αν κάποιος γνωρίζει κάποια άλλη εφαρμογή, ευπρόσδεκτος!

Είναι καλή και αξιόπιστη εφαρμογή, αλλά αρκετά δύσχρηστη ακόμα και για μια απλή αντιγραφή: μπαίνεις στο φάκελο του κινητού που έχεις τα αρχεία που σε ενδιαφέρουν, αντιγράφεις, μετά πρέπει να μπεις στο δίκτυο που είναι ο υπολογιστής ή η συσκευή SMB που θες, να μπεις να επιλέξεις φάκελο, και να κάνεις επικόλληση. Θες κι άλλη αντιγραφή; Ξανά μανά όλη η διαδικασία απ' την αρχή. Είναι πολύ ζόρι. Στο Android κινητό μου, αυτή την δυνατότητα την έχω κατευθείαν μέσα από τον X-plore, ή οποιονδήποτε άλλο file manager από τους κορυφαίους που κυκλοφορούν, και η διαδικασία είναι πολύ πιο άμεση και γρήγορη. :what:

Φίλε αντί να είσαι ευγνώμων που υπάρχει εφαρμογή θες και δέυτερη??? Πλεονέκτη σε βρίσκω. Γιαααα κάνε μας τη χάρη... :lol:

Φίλε αντί να είσαι ευγνώμων που υπάρχει εφαρμογή θες και δέυτερη??? Πλεονέκτη σε βρίσκω. Γιαααα κάνε μας τη χάρη... :lol:

Πλάκα-πλάκα, πρέπει να είμαστε απέραντα ευγνώμονες στην αγία μικρομαλακή που δεν κατήργησε KAI αυτή τη λειτουργία! :lol: :p

Για μεταφορά από το κινητό προς το pc και αντίστροφα, εγώ χρησιμοποιώ το Ducto που είναι και πολύ απλό στη χρήση του αλλά και πολύ γρήγορο.

Τουλάχιστο, για μικρού μεγέθους αρχεία, δεν έχει χρειαστεί να μεταφέρω αρχεία μεγαλύτερα από 70-80Mb για να σας πω.

Με έχει βολέψει αφάνταστα πάντως!

Ισχύει, είναι πολύ βολικό. Το χρησιμοποιούσα μέχρι που μια μέρα δεν έβλεπα τον υπολογιστή από το κινητό και το ανάποδο. Μπορεί να το δοκιμάσω πάλι. Το καλό με το dukto είναι ότι υπάρχει για σχεδόν όλες τις πλατφόρμες, κινητών και υπολογιστών

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned