Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καταρχήν δεν ξέρω αν αυτό επιτρέπεται (ακόμα και για τις δωρεάν εφαρμογές) αλλά έτσι και αλλίως το sotre δε θα κλείσει, απλά δε θα δέχεται ενημερώσεις.

Οι εφαρμογές εκεί θα είναι

Δεν έχω πλέον το Ν8 (μου το έκλεψαν) αλλά έχω και εγώ την εντύπωση πως το store θα κλείσει. Βέβαια δεν επιμένω γιατί δεν είμαι γνώστης του είδους :)

H TAN Η ΕΠΙ ΤΑΣ :whip:

Να κάνω μια πρόταση? σκέφτομαι πως εφόσον το Nokia Store θα κλείσει απο το νέο έτος (κάποια στιγμή στο νέο έτος) να κάνουμε έναν κοινό dropbox folder και να βάζουμε μέσα βασικές εφαρμογές (όχι όποιες να ναι) με τα sis αρχεία τους για να τα βρίσκουμε εύκολα μελλοντικά. Τι λέτε?

Έχω 817 εφαρμογές και 78 παιχνίδια στο box :) Αν κάποιος θέλει κάτι μου το λέει με πμ :) Αυτό πάντως που λες με κοινό dropbox folder δεν νομίζω να γίνετε.

Το Nokia store μπορεί να μείνει, αλλά για πόσο καιρό ακόμα, εφόσον δεν θα δέχεται ενημερώσεις; Είναι σαν να κρατάς ένα μαγαζί με ρούχα ας πουμε και να μην ανανεώνεις τη βιτρίνα ποτέ! Γνώμη μου!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Έχω 817 εφαρμογές και 78 παιχνίδια στο box :) Αν κάποιος θέλει κάτι μου το λέει με πμ :) Αυτό πάντως που λες με κοινό dropbox folder δεν νομίζω να γίνετε.

κανε το κοινο να διαλεξουμε !

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Ρε παιδιά, υπάρχει εφαρμογή αυτόματων προφίλ που μαζί με την αλλαγή προφίλ να ανοιγοκλείνει κατά βούληση και την εξοικονόμηση ενέργειας;

Θένκιου. :bow:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ρε παιδιά, υπάρχει εφαρμογή αυτόματων προφίλ που μαζί με την αλλαγή προφίλ να ανοιγοκλείνει κατά βούληση και την εξοικονόμηση ενέργειας;

Θένκιου. :bow:

Νομίζω όχι, αλλά η εξικονόμηση ενέργειας γίνεται πανέυκολα με 2 κλικ, ή με ένα παρατεταμένο αν έχεις κάτι σαν το battery widget..

Νομίζω όχι, αλλά η εξικονόμηση ενέργειας γίνεται πανέυκολα με 2 κλικ, ή με ένα παρατεταμένο αν έχεις κάτι σαν το battery widget..

ή το belle extra buttons.

Απλά πατάς το εικοίδιο της μπαταριας

Το ξέρω παιδιά, ήδη το χρησιμοποιώ στο Belle Extra Buttons, απλά επειδή χρησιμοποιώ εφαρμογή χρονισμένων προφίλ (Smartphoneware Best Profiles), θα ήθελα το βράδυ όταν το Ν8 μου μπαίνει αυτόματα σε "Εκτός σύνδεσης" να ενεργοποιείται και η εξοικονόμηση ενέργειας, να γίνεται δηλαδή αυτόματα από μία και μόνο εφαρμογή. Δεν πειράζει όμως, θα βρω να το κάνω με άλλο τρόπο. Thanks anyway. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

το Situations αν θυμαμαι καλα το κανει ;)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

το Situations αν θυμαμαι καλα το κανει ;)

Σωστός ο Πέτρος. Την είχα και παλιά την εφαρμογή, αλλά την έσβησα για χάρη των Best Profiles που είναι πιο απλά σε ευχρηστία. Αυτό που θέλω πάντως το έχουν τα Situations. Θενξ! :D

Ξέρει κανείς καμιά εφαρμογή για έσοδα έξοδα ημέρας-εβδομάδας-μήνα κτλ? Κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Ξέρω, κάνω τη δουλειά μου με ένα excel αλλά λέω μήπως έχει τίποτα έτοιμο.

editi: βρήκα και δείχνει πολύ πολύ καλό, ακριβώς αυτό που ήθελα και free.

Edited by Moralas

Το toshl το έχεις δει;

Η βασική του έκδοση είναι free (εμένα με καλύπτει και με το παραπάνω), υπάρχει για όλες τις πλατφόρμες και αν θες μπορείς να τα συγχρονίζεις και online

Το toshl το έχεις δει;

Η βασική του έκδοση είναι free (εμένα με καλύπτει και με το παραπάνω), υπάρχει για όλες τις πλατφόρμες και αν θες μπορείς να τα συγχρονίζεις και online

Ναι το είδα, το κατέβασα αλλά δε το έβαλα ακόμα, θα το τσεκάρω. Πάντως το άλλο πραγματικά με καλύπτει σε όλα. Τι εφαρμογή λείπει είπαμε από symbian.....?:D

μονο ενα Income/μηνα ομως matersci! :(

Αυτό που λέω εγώ έχει τα πάντα, έσοδα, έξοδα, κατηγορίες, ανά μήνα, ανά χρόνο, ανά ότι θες. Βγάζει γραφικές παραστάσεις εσόδων/εξόδων, βγάζει τι σου το κέρδος σου, μπορείς να σετάρεις σταθερά έσοδα/έξοδα..

οταν εψαχνα για το Ν8 δεν εβρισκα τιποτα :p και στο Ανδροιδ, κατεβασα 12 εφαρμογες και μονο 1 (!) κανει οτι θελω ακριβως, θα τη δοκιμασω αυτη καποια στιγμη :)

Γιαυτό είπα εμένα με καλύπτει πλήρως η δωρεάν έκδοση του toshl. Με ενδιαφέρουν κυρίως τα έξοδα.

Για έναν ελεύθερο επαγγελματία που μπορεί να έχει διαφορετικές πηγές εσόδων κτλ ίσως δεν είναι η πιο κατάλληλη εφαρμογή.

Ξέρει κανείς καμιά εφαρμογή για έσοδα έξοδα ημέρας-εβδομάδας-μήνα κτλ? Κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Ξέρω, κάνω τη δουλειά μου με ένα excel αλλά λέω μήπως έχει τίποτα έτοιμο.

editi: βρήκα και δείχνει πολύ πολύ καλό, ακριβώς αυτό που ήθελα και free.

Καλημέρα. Εγώ έχω αυτό που με βολεύει. Αν θέλεις να το δοκιμάσεις πες μου με πμ ;)

Γιαυτό είπα εμένα με καλύπτει πλήρως η δωρεάν έκδοση του toshl. Με ενδιαφέρουν κυρίως τα έξοδα.

Για έναν ελεύθερο επαγγελματία που μπορεί να έχει διαφορετικές πηγές εσόδων κτλ ίσως δεν είναι η πιο κατάλληλη εφαρμογή.

Το ucount έχει πολλές πηγές εσόδων να προσθέσεις, δοκίμασέ το, τζάμπα είναι.

Καλημέρα. Εγώ έχω αυτό που με βολεύει. Αν θέλεις να το δοκιμάσεις πες μου με πμ ;)

Νεκταρία θα την τσεκάρω, δες και εσύ αυτήν που λέω να μου πεις αν σου αρέσει!

Νεκταρία θα την τσεκάρω, δες και εσύ αυτήν που λέω να μου πεις αν σου αρέσει!

Καλησπέρα. Έχω δοκιμάσει και αυτή που είπες και το toshl. Δεν θυμάμαι γιατί, αλλά αποφάσισα να κρατήσω το handy :)

Δεν μπορώ να αγοράσω το Belle Extra Buttons με πληρωμή κινητής Cosmote! Τι μπορώ άλλο να κάνω; Κάρτα δεν εχω έτσι κι αλλιώς!

Δεν μπορώ να αγοράσω το Belle Extra Buttons με πληρωμή κινητής Cosmote! Τι μπορώ άλλο να κάνω; Κάρτα δεν εχω έτσι κι αλλιώς!

Στο Nokia Store αγόραζα εφαρμογές με πληρωμή κινητής Q. Επίσης, κοίταξε με κάρτα Vodafone αν μπορείς να πληρώσεις.

Huawei Nova 5T

Στο Nokia Store αγόραζα εφαρμογές με πληρωμή κινητής Q. Επίσης, κοίταξε με κάρτα Vodafone αν μπορείς να πληρώσεις.

Τι εννοείς με κάρτα Vodafone; Εγώ τους έστειλα μήνυμα απ' το Nokia store για το πρόβλημα της πληρωμής, λίγο πριν! Να δω πότε και τι θα με απαντήσουν!

Edited by evris2013

Τι εννοείς με κάρτα Vodafone; Εγώ τους έστειλα μήνυμα απ' το Nokia store για το πρόβλημα της πληρωμής, λίγο πριν! Να δω πότε και τι θα με απαντήσουν!

Η κάρτα Vodafone έχει ανοιχτή την πληρωμή με χρέωση του λογαριασμού σου. Έτσι έχω αγοράσει 2 ή 3 εφαρμογές και τώρα πρόσφατα, για το 820 μου. Απλά, στην αρχή, δεν "έβλεπε" την κάρτα μου το Store της Microsoft και έβαλα και έβγαλα την κάρτα από τη συσκευή μου 3 φορές. Μετά, μόλις πάτησα buy στην εφαρμογή που ήθελα, μου εμφάνισε τι σήμα της Vodafone και την επωνυμία ακριβώς δίπλα και από κάτω την επεξήγηση ότι θα χρεωθεί ο λογαριασμός του παρόχου μου.

Tip: Θα πρέπει να έχεις ανοιχτά τα data και ενεργοποιημένο το 3g, γιατί μόνο έτσι "βλέπει" την κάρτα το Store της Microsoft τουλάχιστον. Ακόμα κι αν μπαίνεις μέσω WiFi. Αλλά δε θα έχεις καμια χρέωση στα δεδομένα σου.

Huawei Nova 5T

Η κάρτα Vodafone έχει ανοιχτή την πληρωμή με χρέωση του λογαριασμού σου. Έτσι έχω αγοράσει 2 ή 3 εφαρμογές και τώρα πρόσφατα, για το 820 μου. Απλά, στην αρχή, δεν "έβλεπε" την κάρτα μου το Store της Microsoft και έβαλα και έβγαλα την κάρτα από τη συσκευή μου 3 φορές. Μετά, μόλις πάτησα buy στην εφαρμογή που ήθελα, μου εμφάνισε τι σήμα της Vodafone και την επωνυμία ακριβώς δίπλα και από κάτω την επεξήγηση ότι θα χρεωθεί ο λογαριασμός του παρόχου μου.

Tip: Θα πρέπει να έχεις ανοιχτά τα data και ενεργοποιημένο το 3g, γιατί μόνο έτσι "βλέπει" την κάρτα το Store της Microsoft τουλάχιστον. Ακόμα κι αν μπαίνεις μέσω WiFi. Αλλά δε θα έχεις καμια χρέωση στα δεδομένα σου.

Και με wifi μπήκα και με 3G αλλά τίποτα! Μόνο cosmote εχω! το Vodafone που να το βρω; λες να βγάλω τη κάρτα και να την ξαναβάλω; εκτός αυτού εγώ εχω symbian!

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned