evris2013 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Γιατί;;; Δεν συμβαίνει το ίδιο που συμβαίνει και στα windows; Ότι δηλαδή, μετά από λίγο καιρό συνεχών install/uninstall το λειτουργικό βαραίνει και κολλάει; Το symbian δε λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο; Μπορώ να έχω δηλαδή το κεφάλι μου ήσυχο και να το...ξεχαρβαλώσω κατά το δοκούν; :) Ακριβώς! Φεύγει η εφαρμογή τελείως! :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Σ' ευχαριστώ για την πληροφορία φίλε μου, τώρα νιώθω ασφαλής να "παίξω" άνετα με το κινητό μου! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Το belle extra buttons δωρεάν στο κατάστημα, για λίγες μέρες μόνο. Τι παραπάνω έχει αυτή η εφαρμογή; Καλή είναι; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Τι παραπάνω έχει αυτή η εφαρμογή; Καλή είναι; η καλύτερη εφαρμογή για belle. Προσθέτει δύο επιπλέον κουμπιά στην κάτω μπάρα, πλήρως παραμετροποίησημα, με πολλές δυνατότητες και πανάλαφρη. Και αναβαθμίζεται συνέχεια με νέες δυνατότητες. Για μένα τα αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω. http://www.youtube.com/watch?v=1mE0tl3FK_Q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 η καλύτερη εφαρμογή για belle. Προσθέτει δύο επιπλέον κουμπιά στην κάτω μπάρα, πλήρως παραμετροποίησημα, με πολλές δυνατότητες και πανάλαφρη. Και αναβαθμίζεται συνέχεια με νέες δυνατότητες. Για μένα τα αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω. http://www.youtube.com/watch?v=1mE0tl3FK_Q Δεν είναι δωρεάν δηλαδή; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 ήταν για λίγες μέρες, δεν ξέρω αν είναι ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Έχω δημιουργήσει στο ημερολόγιο πέντε διαφορετικά ημερολόγια, ανάλογα με αυτά που θέλω να καταχωρώ. Αλλού καταχωρώ τα επαγγελματικά ραντεβού, σε άλλο ημερολόγιο τα προσωπικά μου, σε άλλο τα αθλητικά, κοκ. Όταν συχρονίζω το κινητό με το Outlook, μου περνάει μόνο τις καταχωρήσεις από ένα ημερολόγιο (το ίδιο κάθε φορά). Γιατί συμβαίνει αυτό και πώς μπορώ να το αλλάξω; Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 ήταν για λίγες μέρες, δεν ξέρω αν είναι ακόμη. Τώρα έχει 3,62€!!! Δεν ξέρω, σε Ν8 δουλεύει καλά; Αξίζει να το κατεβάσω; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 (edited) και εγω σε N8 το χρησιμοποιώ. Για μένα όπως σου είπα η καλύτερη εφαρμογή για symbian. Κοίτα αν έχει κάποιο trial στο store να το δοκιμάσεις. edit: πράγματι έχει trial http://store.ovi.com/content/294921 Edited October 6, 2013 by matersci Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 καλησπερα. μια πολυ χρησιμη εφαρμογη. filmark . θυμαται το σημειο που βλεπατε τα βιντεο σας. πολυ καλο για τις ταινιες και τις σειρες και πολυ ευκολο στη χρηση :) Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει πως ακριβώς λειτουργεί; Δεν μπορώ να βρω τον ακριβή τρόπο χρήσης του και τα βίντεο ξεκινούν από την αρχή ό,τι κι αν κάνω... Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 και εγω σε N8 το χρησιμοποιώ. Για μένα όπως σου είπα η καλύτερη εφαρμογή για symbian. Κοίτα αν έχει κάποιο trial στο store να το δοκιμάσεις. edit: πράγματι έχει trial http://store.ovi.com/content/294921 Στο link που μου έστειλες μου γράφει ότι το trial δεν είναι διαθέσιμο για τη συσκευή Ν8-00! Οπότε μάλλον δεν βλεπω να τη δοκιμάζω για να δω πως θα είναι! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Στο link που μου έστειλες μου γράφει ότι το trial δεν είναι διαθέσιμο για τη συσκευή Ν8-00! Οπότε μάλλον δεν βλεπω να τη δοκιμάζω για να δω πως θα είναι! αν επιλέξεις n8 belle θα στο βγάλει διαθεσιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depechemode Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Τα sms του nokia (C6-00) είναι μορφής vmg. Πως μπορώ να τα μεταφέρω στο android κινητό; Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν γίνεται τίποτα (που λέει και η διαφήμιση)...και θέλω οδηγίες από κάποιον που το έχει κάνει και κατ΄επέκταση έχει θετικό αποτέλεσμα. Φαντάζομαι αντίστοιχη περίπτωση έχουν αντιμετωπίσει και άλλοι που έφυγαν από τη nokia για android κινητά. Προσωπικά πειραματίστηκα με το ABC CONVERT προκειμένου από vmg να μετατραπούν σε xml, όμως καμία εφαρμογή δεν τα "έβλεπε" στην android συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raidensub Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Δεν ξερω αν υπαρχει καποια εφερμογη που το κανει αυτο που λες, παντως αν πας σε καταστημα Vodafone εχουν ενα μηχανημα που συνδεουν τα δυο σου κινητα αν υποστηριζονται και μεταφερει τα παντα απο το ενα κινητο στο αλλο. Επαφες, μυνηματα και αρχεια. Αν θες ριξε μια ματια και στο Nokia PC Suite μηπως μπορει να τα μετατρεψει. Ιδεες ριχνω, δεν ειχα ποτε νοκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 αν επιλέξεις n8 belle θα στο βγάλει διαθεσιμο Το δέχτηκε μεν αλλά δεν μπορώ να πατήσω κάπου για να κάνει λήψη! Απ' το κινητό απευθείας δεν μπορώ με τίποτα! Τα κόκκινα γράμματα δεν ανταποκρίνονται! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Μπες στο κατάστημα από το κινητό σου, κάνε αναζήτηση για belle extra buttons και θα σου βγάλει δύο, ένα δωρεάν trial και ένα επί πληρωμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 (edited) Όντως λειτουργεί το trial! Αλλά ποια είναι η διαφορά επί πληρωμής; Μήπως έχει κάποιο όριο λειτουργίας το trial ή έχει κάποιες ελείψεις; Edited October 8, 2013 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Όντως λειτουργεί το trial! Αλλά ποια είναι η διαφορά επί πληρωμής; Μήπως έχει κάποιο όριο λειτουργίας το trial ή έχει κάποιες ελείψεις; Συνήθως οι εφαρμογές που είναι trials δουλεύουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ώστε ο χρήστης να δει πως είναι η εφαρμογή, πως λειτουργεί κτλ και μετά το πέρας του συγκεκριμένου διαστήματος σου λέει να την πληρώσεις για να μπορέσεις να την χρησιμοποιήσεις σε πλήρη λειτουργία. Υπάρχει πιθανότητα μετά το πέρας του διαστήματος η εφαρμογή να δουλεύει αλλά με λιγότερες λειτουργίες. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 @Evris: Η εφαρμογή Belle Extra Buttons αξίζει τα λεφτά της. O δημιουργός της ο Alshahawy έχει κάνει φανταστική δουλειά. :up: :respect: Και 3,62 για την χρηστικότητα της ειναι λίγα. Η trial εχει περιορισμό δυνατοτήτων αν θυμαμαι καλά. Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 @Evris: Η εφαρμογή Belle Extra Buttons αξίζει τα λεφτά της. O δημιουργός της ο Alshahawy έχει κάνει φανταστική δουλειά. :up: :respect: Και 3,62 για την χρηστικότητα της ειναι λίγα. Η trial εχει περιορισμό δυνατοτήτων αν θυμαμαι καλά. Δεν βλεπω κανέναν περιορισμό όσο αφορά τη λειτουργία του. Λειτουργούν όλα άψογα! Εκτός αν έχει περιορισμένη διάρκεια όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω και μετά πρέπει να κατεβάσω την κανονική έκδοση επί πληρωμή! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Δεν βλεπω κανέναν περιορισμό όσο αφορά τη λειτουργία του. Αφού δεν έχεις δει τις δυνατότητες του κανονικού :p Από το link στο store: Full version is more advanced & has more features (as Gestures - Tactile feedback - etc) & more flexible. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 (edited) Α ναι; Κι εμένα αυτα πολλά μου φάνηκαν που έχει! Τι άλλο θα μπορούσε να έχει δηλαδή; Καλύτερα χρώματα ίσως; Το μενού μου το βγάζει με μπλε κουτάκια μόνο, απ' το αριστερό button! Όταν μου κόψει το trial θα το αγοράσω τότε και θα το δω! Edited October 8, 2013 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Όλα τα καταστήματα κινητών μπορούν να στα μεταφέρουν τα μηνύματα και άλλα! Ακόμα και στα Nokia Care που έγιναν i-care τώρα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depechemode Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Τελικα βρηκα ενα τροπο μεσω του nokia suite 2.1 και του sms backup & restore και ολα εγιναν τελεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depechemode Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Η λύση είναι στην ιστοσελίδα http://blog.ashishpadaruth.com/619/transferring-all-your-smses-from-nokia-to-your-android-phne Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts