Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευτυχώς που υπάρχει ο όπερα γιατι ο μαμισιος είναι τραγικός και το Symbian θα είχε πεθάνει απο χρονια. Τώρα όμως κανεις πολύ άνετο σερφαρισμα και οφείλουμε ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σ αυτη την εταιρία. Έδωσε ζωή στο κουσουριασμενο......

Κοίτα στο μαμίσιο κάνεις μια χαρά back up και restore μέσω του nokia suite. Επίσης στο 808 τρέχει αρκετά καλά πλέον. Αλλά όπως και να έχει ο opera είναι καλύτερος και στην έκδοση του lagoskon για το 808 τρέχει λες και έχω android:D Δε ξέρω τι στο καλό έχει κάνει ο master και το ζουμ του σκρολάρει τόσο ωραία. Υποθέτω δε τρέχουν άχρηστα service της nokia και άχρηστες εφαρμογές ώστε να υπάρχει περισσότερη ισχύς του επεξεργαστή για τον opera.

Edited by Moralas

υπαρχει καποιο προγραμμα - ημερολογιο για τις γυναικες? αυτο που κρατανε τις μερες του κυκλου τους? με ρωταει η κοπελα μου και δεν ξερω πως να το ψαξω να της το βρω. το κινητο της ειναι το nokia 701.

Δεν ξέρω πως τρέχει στο 808 αλλα στο Ν8 σε προκαλεί να πετάξεις το κινητό απο το μπαλκόνι. Απίστευτη πατάτα.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Κάπου το είχα τρακάρει κι εγώ. Κάνε μια αναζήτηση το woman......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Στο viber υπάρχει κάποιος τρόπος για να κρατάμε backup τα μηνύματα ? Σε ios/android υπάρχει αυτή η δυνατότητα , αλλά δε βλέπω πουθενά τέτοια επιλογή για symbian

Οποιος ενδιαφερεται να βοηθησει στην ελληνικη μεταφραση του Tweetian, εδω :)

https://www.transifex.com/projects/p/tweetian/resource/tweetian/l/el/

Ειναι σχετικα μικρο εργο, μην ανησυχειτε :p

Edited by pgetsopoulos

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Μιας και το skype έχει πολλά προβλήματα και δεν έχει βιντεοκλήση ενώ και το viber μετά από τόση αναμονή αποδείχθηκε κοροιδία, τι εναλακτικές έχουμε για κλήση και μυνήματα;

Βασικά μεταξύ nimbuzz και fring τι προτείνετε; Βιντεοκλήση κάνει κανένα από αυτά σε symbian;

για βιντεοκληση οταν ειχα παει ελβετια χρησιμοποιουσα το fring μεταξυ Ν8 και Ν97-Ν78 :)

Για κάποιο λόγο, που δεν έχω καταλάβει ακόμη, από την αρχή του έτους η εφαρμογή Toshl

ενώ ανοίγει και κάνεις καταχωρήσεις δυστυχώς δεν τις αποθηκεύει, ούτε σου δείχνει το ιστορικό

των καταχωρήσεων σου.

Καμία ιδέα του τι μπορεί να συμβαίνει;

Racing because all other sports require one ball only!

Τις αποθηκεύει κανονικά, δεν χάνεις τίποτα. Αν κάνεις save to toshl.com και πας στο site θα τις δεις όλες.

Απλά έχει ένα bug και δεν βγάζει στο timeline τίποτα μετά την 1/1/2013. Σε λίγες μέρες θα ανέβει διορθωμένη έκδοση.

Ευχαριστώ πολύ, φίλε μου.

Είναι χρήσιμη εφαρμογή και δεν είχα κάποια άλλη εναλλακτική,

οπότε είχα αρχίσει και αγχωνόμουν.

Ας ελπίζουμε να κάνουν λίγο σύντομα.

Racing because all other sports require one ball only!

με το viber κανένα νέο στο κατά πόσο θα μας προσθέσουν και το feature κλήσεις έχουμε?
H TAN Η ΕΠΙ ΤΑΣ :whip:

Στο tweetian, πως θα θελατε να μεταφρασω το "Timeline" ? :)

Στο tweetian, πως θα θελατε να μεταφρασω το "Timeline" ? :)

Έχω να σου προτείνω τα εξής:

Χρονό-ροή

Χρονό-γραμμή

Λωρίδα Χρόνου

Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra

Καλησπερα.Θελω να περασω το ημερολογιο που εχω τσεκαρισμενες γιορτες κτλ απο τον υπολογιστη μου(windows 8) στο κινητο.Πως θα το κανω παιδια;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Καλησπερα.Θελω να περασω το ημερολογιο που εχω τσεκαρισμενες γιορτες κτλ απο τον υπολογιστη μου(windows 8) στο κινητο.Πως θα το κανω παιδια;

Δεν έχω καμία επαφή με windows8 και δεν μπορώ να σου πω πως να κάνεις export το ημερολόγιο, αλλά θα σου πρότεινα να κάνεις sync το ημερολόγιο στα windows με το gmail και μετά να συγχρονίζεις το κινητό με το gmail.

Έτσι ότι αλλαγές κάνεις στο ένα θα περνάνε και στο άλλο

δεν εχεις outlook? εμενα με βολευει πολυ αυτο και δουλευει παντα

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

δεν εχεις outlook? εμενα με βολευει πολυ αυτο και δουλευει παντα

Eνταξει φιλε ετσι θα το κανω.Θα βαλω κ το outlook να ειμαι οκ.Ευχαριστω.:)

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Μακάρι αλλά δε το βλέπω...

Αν ήσουν microsoft θα έδινες βιντεοκλήση στο symbian ή θα προωθούσες τα windows τηλέφωνα σου;

Σιγά το κακό. Αφού σχεδόν δε βρίσκεις να αγοράσεις πλέον symbian συσκευή.

Σιγά το κακό. Αφού σχεδόν δε βρίσκεις να αγοράσεις πλέον symbian συσκευή.

Ναι αλλά ποιος ο λόγος να αναβαθμίσεις όταν το symbian σου παρέχει ότι και οι άλλοι;

Γιατί να αφήσω το N8 μου με την κάμερα του, το multitasking του, την λειτουργικότητα του αν έχω viber με κλήση, skype με βιντεοκλήση, τους νέους χάρτες κτλ; Τι μου λείπει; Τα τετραγωνάκια των windows ή το υπερσύγχρονο androis με τις τετραπύρινες απαιτήσεις του;

Για μένα αυτός είναι ο λόγος που δεν βλέπουμε τα προγράμματα που θέλουμε στο symbian. Η ίδια η Nokia δεν θέλει, όχι μόνο οι προγραμματιστές.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned