Nikos_Mpl Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Το βρήκα και εγώ σήμερα στο καθημερινό .. Πάλι καλά, αλλά λίγοι γνωρίζουμε γιια να το κάνουν. 2 φίλοι μου(ένα Ε7 και ένα Ν8) αν δεν με είχαν δεν θα το κατάφερναν και όταν το διαπίστωσαν πως δεν δούλευε το swype ήταν μέσα στα νεύρα. Ευτυχώς πάντως λύθηκε Παιδια το δοκιμασαμε να σιγουρευτουμε οτι παιζει? παντως οκ,ειναι τραγικοι οι της ΝΟΚΙΑ, δε φτανει που το καταργουν, αντε να τοχεις βαλει σε καναν φιλο που δεν ασχολειται τοσο και να παει να γραψει μηνυμα και να κολαει το κινητο να μην ξερει γιατι κολαει! (εμενα μου κολησε οπου και να πηγα οπου χρειαζοταν γραφη...αν δεν ειχα δει εδω το τοπικ θα νομιζα οτι κατι επαθε η συσκευη). Δεν παει το μυαλο κανενος, απλα λυπαμαι για την ελειψη σεβασμου.παρολα αυτα ειμαι απο αυτους που σκεφτομαι πολυ εντονα την μεταβαση σε windows εφοσον μεγαλωσει κιαλλο το οικοσυστημα (πχ swype και εκει..) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 (edited) Παιδια το δοκιμασαμε να σιγουρευτουμε οτι παιζει? Ναι, δουλεύει. Με swype γράφω αυτή τη στιγμή κανονικά. Ουσιαστικά η λύση έγκειται στο ότι αντικαθιστάς ένα παλιό dll με ένα καινούργιο που μετατοπίζει την ημερομηνία λήξης της έκδοσης beta στο 2099. Τίποτα άλλο δεν πειράζεις. :) Edited November 26, 2012 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Παιδια λογω ενοχλητικων τηλεφωνηματων υπαρχει καποιο προγραμμα καλο black list; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Παιδια λογω ενοχλητικων τηλεφωνηματων υπαρχει καποιο προγραμμα καλο black list;Melon Advanced Call Manager Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Melon Advanced Call Manager Aυτο φιλε μου οταν με καλει καποιος που δεν θελω,θα τον ακυρωνει(πχ να λεει οτι δεν υπαρχει σημα η ειναι απενεργοποιημενο); Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Aυτο φιλε μου οταν με καλει καποιος που δεν θελω,θα τον ακυρωνει(πχ να λεει οτι δεν υπαρχει σημα η ειναι απενεργοποιημενο); και αυτό, κι αν θυμάμαι καλά (γιατί έχω πάνω από ένα χρόνο να το χρησιμοποιήσω) έχει και δυνατότητα απλά να τ αφήνει να χτυπάει χωρίς να ακούγεται. κι επίσης κρύβει και μηνύματα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 και αυτό, κι αν θυμάμαι καλά (γιατί έχω πάνω από ένα χρόνο να το χρησιμοποιήσω) έχει και δυνατότητα απλά να τ αφήνει να χτυπάει χωρίς να ακούγεται. κι επίσης κρύβει και μηνύματα Tωρα ομως πως να το ρυθμισω για ολα αυτα;Δεν ξερω κ αγγλικα.Κανενα με ελληνικα υπαρχει;:( Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 έχει κανένα μήνα που δεν μου παίζει τα βίντεο στον όπερα (ενώ τα παίζει κανονικά στον μαμίσιο). Βρέθηκα σε άλλο wifi και τα έπαιξε κανονικά. Τι μπορεί να φταίει? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Παιδια λογω ενοχλητικων τηλεφωνηματων υπαρχει καποιο προγραμμα καλο black list; Mια διευκρινηση να κανω απο την αρχη:Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να μπλοκάρει επιλεγμένους αριθμούς αλλά με την ενδειξη οτι το τηλέφωνο ειναι κλειστό; (Οχι τα γνωστά με την ένδειξη κατειλημένου μετά από ένα κτύπημα) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Mια διευκρινηση να κανω απο την αρχη:Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να μπλοκάρει επιλεγμένους αριθμούς αλλά με την ενδειξη οτι το τηλέφωνο ειναι κλειστό; (Οχι τα γνωστά με την ένδειξη κατειλημένου μετά από ένα κτύπημα) αυτό είναι αδύνατο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Πρόβλημα με swype και Belle FP2, θα προσπαθήσω να το εξηγήσω. Πάω να γράψω μήνυμα ή mail με ενεργοποιημένο το swype. Το πρόβλημα είναι ότι το σημείο της οθόνης όπου γράφεται το μήνυμα καλύπτεται από το πληκτρολόγιο, με αποτέλεσμα να μη βλέπω τί γράφω. Αν απενεργοποιήσω το swype, δεν υπάρχει πρόβλημα, το κουτί του μηνύματος εμφανίζεται κανονικά πάνω από το πληκτρολόγιο. Το πρόβλημα δεν υπήρχε πριν από την FP2, τότε όλα λειτουργούσαν κανονικά και με το swype ενεργοποιημένο. Συμβαίνει σε κανέναν άλλον και αν ναι, πως το αντιμετωπίσατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 ναι το αντιμετωπισα εβγαλα το σουαιπ λολ το εκανε και σε αλλες εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 ναι το αντιμετωπισα εβγαλα το σουαιπ λολ το εκανε και σε αλλες εφαρμογες Με το διορθωμένο swype μέσα απο το καθημερινό που πήραμε? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Μου φαίνεται δεν είναι πρόβλημα του swype, γιατί πριν την FP2 δεν είχα το πρόβλημα. Από την στιγμή που έβαλα την FP2 άρχισε το πρόβλημα. Επιπλέον, το πρόβλημα υπήρχε και πριν το διορθωμένο swype και φυσικά παρέμεινε και τώρα με το διορθωμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Δεν έχει να κάνει με την ημερομηνία λήξης του swype που αντιμετωπίστηκε. Είναι γενικά καταγεγραμμένο θέμα ασυμβατότητας του swype με την FP2. Το έχω δει να συζητιέται και στο ημερήσιο φόρουμ, άλλα και στο Nokia beta labs. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokatris Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Για μας που δεν έχουμε χακαρισμένο κινητό υπάρχει καμία λύση για το swype? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Για μας που δεν έχουμε χακαρισμένο κινητό υπάρχει καμία λύση για το swype? Και εγλω δεν ήθελα να ακούσω για χακάρισμα και ιστορίες, αλλά τελικά και πανεύκολο είναι και κινδύνους δεν διατρέχει το κινητό. ΑΥτό που ουσιαστικά χρειάζεται είναι να αποκτήσουμε πρόσβαση στους κλειδωμένους φακέλους του κινητού, ώστε να αντικαταστήσουμε τα "προβληματικά" αρχεία του swype. Για να αποκτήσουμε πρόσβαση, χρειάζεται να χακάρουμε το κινητό. Οπότε άδικα το διάβασμα και οι προσπάθειές μου, FP2 και swype δεν...Αυτή η FP2 τελικά πιο πολλά προβλήματα μου δημιούργησε, παρά μου έλυσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokatris Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Και εγλω δεν ήθελα να ακούσω για χακάρισμα και ιστορίες, αλλά τελικά και πανεύκολο είναι και κινδύνους δεν διατρέχει το κινητό. ΑΥτό που ουσιαστικά χρειάζεται είναι να αποκτήσουμε πρόσβαση στους κλειδωμένους φακέλους του κινητού, ώστε να αντικαταστήσουμε τα "προβληματικά" αρχεία του swype. Για να αποκτήσουμε πρόσβαση, χρειάζεται να χακάρουμε το κινητό. Οπότε άδικα το διάβασμα και οι προσπάθειές μου, FP2 και swype δεν...Αυτή η FP2 τελικά πιο πολλά προβλήματα μου δημιούργησε, παρά μου έλυσε. άλλος τρόπος δεν υπάρχει δηλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 άλλος τρόπος δεν υπάρχει δηλ? όχι. χάκαρέ το, ειναι εξαιρετικά απλό κι ανώδυνο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 άλλος τρόπος δεν υπάρχει δηλ? Αν έχεις περάσει την FP2 στο κινητό σου, μην κάνεις άδικα τον κόπο. Από όσο το έψαξα, υπάρχει ασυμβατότητα του swype με την FP2, με αποτέλεσμα ο χώρος όπου γράφεις να επικαλύπτεται από το πληκτρολόγιο και να μη βλέπεις τί γράφεις. Αν δεν έχεις FP2, καν΄το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Ωραίο το swype και με είχε βολέψει πολύ, αλλά μετά την fp2 σταμάτησα να το χρησιμοποιώ γιατί θεωρώ πολύ καλό και λειτουργικό το πληκτρολόγιο της. Ειδικά με την πρόβλεψη λέξεων και την πρόβλεψη της επόμενης γράφεις πολύ εύκολα και γρήγορα ακόμα και λάθος να κάνεις. Και η κυλιομενη μπάρα από πάνω όπου εμφανίζονται τα αποτελέσματα πρόβλεψης είναι εξίσου καλή. Αλλάζεις γλώσσα με ένα άγγιγμα πλέον και τα βελάκια που όλοι παραπονιούνται εμφανίζονται μόνο όταν τα χρειαστεί κανείς. Επίσης αν δεν έχει κάποια λέξη υην προσθέτει αν πατήσεις στη μπάρα όπου έχει σχηματιστεί. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Ωραίο το swype και με είχε βολέψει πολύ, αλλά μετά την fp2 σταμάτησα να το χρησιμοποιώ γιατί θεωρώ πολύ καλό και λειτουργικό το πληκτρολόγιο της. Ειδικά με την πρόβλεψη λέξεων και την πρόβλεψη της επόμενης γράφεις πολύ εύκολα και γρήγορα ακόμα και λάθος να κάνεις. Και η κυλιομενη μπάρα από πάνω όπου εμφανίζονται τα αποτελέσματα πρόβλεψης είναι εξίσου καλή. Αλλάζεις γλώσσα με ένα άγγιγμα πλέον και τα βελάκια που όλοι παραπονιούνται εμφανίζονται μόνο όταν τα χρειαστεί κανείς. Επίσης αν δεν έχει κάποια λέξη υην προσθέτει αν πατήσεις στη μπάρα όπου έχει σχηματιστεί. το μονο κακο με το νεο πληκτρολόγιο είναι πως δεν δουλευει η προβλεψη στο quickoffice που χρησιμοποιω καθε μερα στην δουλεια μου :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 το μονο κακο με το νεο πληκτρολόγιο είναι πως δεν δουλευει η προβλεψη στο quickoffice που χρησιμοποιω καθε μερα στην δουλεια μου :( Ναι όντως αλλά είναι θέμα συμβατότητας πλέον του quickoffice πιστεύω. Και κάθε προγράμματος που δε δουλεύει. Στον opera πχ δουλεύει μια χαρά. Επίσης ξέρω ότι η υποστήριξη τείνει να μηδενιστεί, δεν έχω αυταπάτες. Αλλά πριν δέκα μέρες βγάλανε στα beta labs νέα έκδοση public transport. Άρα κουτσά στραβά κάτι κινείται ακόμα τουλάχιστον.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Ωραίο το swype και με είχε βολέψει πολύ, αλλά μετά την fp2 σταμάτησα να το χρησιμοποιώ γιατί θεωρώ πολύ καλό και λειτουργικό το πληκτρολόγιο της. Ειδικά με την πρόβλεψη λέξεων και την πρόβλεψη της επόμενης γράφεις πολύ εύκολα και γρήγορα ακόμα και λάθος να κάνεις. Και η κυλιομενη μπάρα από πάνω όπου εμφανίζονται τα αποτελέσματα πρόβλεψης είναι εξίσου καλή. Αλλάζεις γλώσσα με ένα άγγιγμα πλέον και τα βελάκια που όλοι παραπονιούνται εμφανίζονται μόνο όταν τα χρειαστεί κανείς. Επίσης αν δεν έχει κάποια λέξη υην προσθέτει αν πατήσεις στη μπάρα όπου έχει σχηματιστεί. Όντως, μετά το αρχικό στράβωμα που έφαγα με το swype έδωσα μία ευκαιρία στο νέο πληκτρολόγιο και το βρήκα ελάχιστα χειρότερο από το swype. Κάνει τη δουλειά του μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 το μονο κακο με το νεο πληκτρολόγιο είναι πως δεν δουλευει η προβλεψη στο quickoffice που χρησιμοποιω καθε μερα στην δουλεια μου :( το οτι δεν δουλευουν πολλες εφαρμογες με το νεο πληκτρολογιο δεν ειναι κακο και αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts