giorgos1966 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Καλημερα.Εγκατεστησα το smart office v1.8 αλλα τα αρχεια pdf σε μερικα σημεια τα γραμματα τα βγαζει με ερωτηματικα!Θελει καποια ρυθμιση; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Ενημερωση μεσω wifi "AgendaServer". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Ενημερωση μεσω wifi "AgendaServer". το οποίο κατέβασα, αλλά δεν κατάλαβα τι κάνει :wacko: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 [MOD] Max Battery Life Mod v2.0 Παιδια μολις το ανακαλυψα!!Οποιος πιστος ας προσελθει στο .......ημερησιο!!! Aυτο εβλεπα τωρα, παρατηρησες καποια διαφορα στην μπαταρια ? Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 το οποίο κατέβασα, αλλά δεν κατάλαβα τι κάνει :wacko: software-update-available-for-nokia-belle-agendaserver-for-calender 1 Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Aυτο εβλεπα τωρα, παρατηρησες καποια διαφορα στην μπαταρια ? Σημερα το εβαλα κ εγω.Θα το δω κ θα εχω αποψη την Κυριακη!Συνηθως η μπαταρια μου κραταει περιπου μεχρι 3 μερες. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk33 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3992275#post3992275 αυτό χωρις τις τελευταίες προτάσεις που ναι για τα εφφέ εγκαθιστάς το norrton,τ ανοιγεις,πας στο quarantine στο μενου,kaνεις restore τα 3 αρχεία,μετα απεγκαθιστάς το norton,εγκαθιστας το xlpore,κάνεις τις επιλογες που λέω στο ποστ πανω για την εμφανιση φακέλων,σβήνεις τον φακελο της symantec στο c:\shared ,και μετα ακολουθεις αυτά που λεω στο ποστ πάνω Τελικα το χακαρισα με το νορτον οπως λες παραπανω ,και δεν εβαλα την σλιμ του lagoskon προς το παρον γιατι δεν ξερω πως ακριβος ειναι. Απο οτι εχω διαβασει τα αρχεια ειναι σε φακελους εχει διαφορα widget,και ειναι πιο ελαφρια και χακαρισμενη. Κατεβασα και εβαλα αρκετα widget οπως διαφορες εμφανισεις ρολογιων και μουσικης κ.λ.π καθως και αρκετα παιχνιδια οπως: Asphalt 6: Adrenaline HD (New), NFS Shift HD, H.A.W.X HD , Avatar HD και αλλα. α) Αν δεν το ειχα χακαρη θα εμπαιναν ολα αυτα???? χαζη ερωτηση ειναι ???? β) σε πιο φακελο μπαινουν τα widget που εβαλα ??? και πως μπορω να τα βγαλω αν θελω?? Η ταχυτητα του τηλ. παραμενη η ιδια οπως και πριν , η μνημη μειωθηκε καπως απο τα 98ΜΒ πηγε στα 94ΜΒ Αυτην© μπορω να την αυξησω βγαζοντας περιτα πραγματα οπως αχρηστες εφαρμογες , υπολοιπες γλωσσες (εχω την βαλκαν) και οτιδιποτε αλλο ,και πως γινετε αυτο ???? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Τελικα το χακαρισα με το νορτον οπως λες παραπανω ,και δεν εβαλα την σλιμ του lagoskon προς το παρον γιατι δεν ξερω πως ακριβος ειναι. Απο οτι εχω διαβασει τα αρχεια ειναι σε φακελους εχει διαφορα widget,και ειναι πιο ελαφρια και χακαρισμενη. Κατεβασα και εβαλα αρκετα widget οπως διαφορες εμφανισεις ρολογιων και μουσικης κ.λ.π καθως και αρκετα παιχνιδια οπως: Asphalt 6: Adrenaline HD (New), NFS Shift HD, H.A.W.X HD , Avatar HD και αλλα. α) Αν δεν το ειχα χακαρη θα εμπαιναν ολα αυτα???? χαζη ερωτηση ειναι ???? β) σε πιο φακελο μπαινουν τα widget που εβαλα ??? και πως μπορω να τα βγαλω αν θελω?? Η ταχυτητα του τηλ. παραμενη η ιδια οπως και πριν , η μνημη μειωθηκε καπως απο τα 98ΜΒ πηγε στα 94ΜΒ γ)Αυτην© μπορω να την αυξησω βγαζοντας περιτα πραγματα οπως αχρηστες εφαρμογες , υπολοιπες γλωσσες (εχω την βαλκαν) και οτιδιποτε αλλο ,και πως γινετε αυτο ???? λοιπον.. α) εξαρταται,τα widgets απ το daily δν μπαινουν σ αχακάριστο,τα παιχνιδια αν τα αγορασες κανονικα μπαινουν,γενικά οι signed εφαρμογες θα μπαιναν κ στο αχακάριστο β) τι εννοεις? τα widgets μπαινουν στις αρχικες οθόνες,πατώντας το μενου κατω δεξια,δεν τα βλεπεις στο μενου γ) μια χαρα είναι τα 94ΜΒ (προφανώς τα παιχνιδια κι οι εφαρμογές σου έχουν μπει στη καρτα μνήμης ή στην εσωτερικη του κινητου,γιατί στο Ν8 τόσα μένουν μετα την εγκατασταση της belle στο C). γλώσσες δεν μπορεις ν απεγκαταστησεις,αν θες μπορεις να σβήσεις καποια προεγκατεστημενη εφαρμογή που δεν θες,πχ το f-secure,αλλά δεν προκειται ν πας πάνω απ τα 100ΜΒ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk33 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 λοιπον.. α) εξαρταται,τα widgets απ το daily δν μπαινουν σ αχακάριστο,τα παιχνιδια αν τα αγορασες κανονικα μπαινουν,γενικά οι signed εφαρμογες θα μπαιναν κ στο αχακάριστο β) τι εννοεις? τα widgets μπαινουν στις αρχικες οθόνες,πατώντας το μενου κατω δεξια,δεν τα βλεπεις στο μενου γ) μια χαρα είναι τα 94ΜΒ (προφανώς τα παιχνιδια κι οι εφαρμογές σου έχουν μπει στη καρτα μνήμης ή στην εσωτερικη του κινητου,γιατί στο Ν8 τόσα μένουν μετα την εγκατασταση της belle στο C). γλώσσες δεν μπορεις ν απεγκαταστησεις,αν θες μπορεις να σβήσεις καποια προεγκατεστημενη εφαρμογή που δεν θες,πχ το f-secure,αλλά δεν προκειται ν πας πάνω απ τα 100ΜΒ δεν εχω αγορασει τιποτα ,για τα widget ρωταω σε ποιον φακελο της μνημης αποθηκευονται ,για να τα διαγραψω αν τα βαρεθω Αυτο το f- secure τι κανει εκτος απο το να βρισκεις το τηλ αν το χασεις και να το κλειδωνεις ,δουλευει και σαν αντιβαιρους ή οχι ???πρεπει να βαλω καποιο αντιβαιρους αν ναι ποιο λες? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 δεν εχω αγορασει τιποτα ,για τα widget ρωταω σε ποιον φακελο της μνημης αποθηκευονται ,για να τα διαγραψω αν τα βαρεθω Αυτο το f- secure τι κανει εκτος απο το να βρισκεις το τηλ αν το χασεις και να το κλειδωνεις ,δουλευει και σαν αντιβαιρους ή οχι ???πρεπει να βαλω καποιο αντιβαιρους αν ναι ποιο λες? τα διαγράφεις απ τον διαχειρηστη εφαρμογων τα widgets βασικά ναιι αυτό κανει,και εννοείται ότι δεν χρειάζεσαι antivirus Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 διαβασα για μερικα λαγκαρισματακια, καπως χειροτερο σκρολ κτλ... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 διαβασα για μερικα λαγκαρισματακια, καπως χειροτερο σκρολ κτλ... πού το διάβασες?εγώ δεν βρηκα τίποτα πληροφορίες στο daily Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 λοιπον.. α) εξαρταται,τα widgets απ το daily δν μπαινουν σ αχακάριστο,τα παιχνιδια αν τα αγορασες κανονικα μπαινουν,γενικά οι signed εφαρμογες θα μπαιναν κ στο αχακάριστο β) τι εννοεις? τα widgets μπαινουν στις αρχικες οθόνες,πατώντας το μενου κατω δεξια,δεν τα βλεπεις στο μενου γ) μια χαρα είναι τα 94ΜΒ (προφανώς τα παιχνιδια κι οι εφαρμογές σου έχουν μπει στη καρτα μνήμης ή στην εσωτερικη του κινητου,γιατί στο Ν8 τόσα μένουν μετα την εγκατασταση της belle στο C). γλώσσες δεν μπορεις ν απεγκαταστησεις,αν θες μπορεις να σβήσεις καποια προεγκατεστημενη εφαρμογή που δεν θες,πχ το f-secure,αλλά δεν προκειται ν πας πάνω απ τα 100ΜΒ Καλησπέρα! :) Έχω 103mb διαθέσιμα στη C:, μετά από εγκατάσταση της official Belle, πάνω από 100 μηνύματα,καμιά 10αριά mails και το f - secure... :O Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Καλησπέρα! :) Έχω 103mb διαθέσιμα στη C:, μετά από εγκατάσταση της official Belle, πάνω από 100 μηνύματα,καμιά 10αριά mails και το f - secure... :O δεν ξέρω ,δεν έχω Ν8,απλά έτσι είχα διαβάσει αλλού Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Καλησπέρα! :) Έχω 103mb διαθέσιμα στη C:, μετά από εγκατάσταση της official Belle, πάνω από 100 μηνύματα,καμιά 10αριά mails και το f - secure... :O εγω θυμάμαι μετά την official είχα κάπου 117 . 1 Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 (edited) εγω θυμάμαι μετά την official είχα κάπου 117 . Καλησπέρα! :) Τι @#$%^& έχω κάνει λάθος;... :( Edit: Μου έβγαλε σήμερα στο Software Update το "AgendaServer for calendar" και στις πληροφορίες γράφει κάτι για συγχρονισμό με το Lotus Notes Traveler calendar . Επίσης λέει ότι πειρλαμβάνει και fixes σε γνωστά θέματα. Η απορία μου.. Τι είναι αυτό; :worry: Edited March 3, 2012 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Καλησπέρα! :) Τι @#$%^& έχω κάνει λάθος;... :( Edit: Μου έβγαλε σήμερα στο Software Update το "AgendaServer for calendar" και στις πληροφορίες γράφει κάτι για συγχρονισμό με το Lotus Notes Traveler calendar . Επίσης λέει ότι πειρλαμβάνει και fixes σε γνωστά θέματα. Η απορία μου.. Τι είναι αυτό; :worry: απλά έχεις πιάσει λιγο χώρο με εφαρμογές,σιγά την διαφορα. το "AgendaServer for calendar" αναβάθμιση είναι,κάντην Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 απλά έχεις πιάσει λιγο χώρο με εφαρμογές,σιγά την διαφορα. το "AgendaServer for calendar" αναβάθμιση είναι,κάντην Καλά, όχι ότι έχω παράπονο με την ταχύτητα του κινητού. :happy: Ok, here goes.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Καλά, όχι ότι έχω παράπονο με την ταχύτητα του κινητού. :happy: Ok, here goes..δεν ξέρω αν είναι για την ταχύτητα αλλά απ ό,τι διάβασα βελτιώνει και προσθέτει λειτουργείες στις εφαρμογες ημερολογιου Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 ρε παιδιά, κάποια βοήθεια για τα κοινωνικα δίκτυα. Δεν ανοίγουν με τίποτα. Εχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις εκδόσεις. Από τότε που έκανα την αναβάθμιση, τέλος... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 ρε παιδιά, κάποια βοήθεια για τα κοινωνικα δίκτυα. Δεν ανοίγουν με τίποτα. Εχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις εκδόσεις. Από τότε που έκανα την αναβάθμιση, τέλος... φλασαρε την αδυνατη του lagoskon και θα παιξει Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Αυτήν εχω... Όταν λέω ότι σταμάτησε να δουλεύει μετά την αναβάθμιση εννοώ την αναβάθμιση της εφαρμογής (κοινωνικα δίκτυα) και όχι της μπελε. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Αυτήν εχω... Όταν λέω ότι σταμάτησε να δουλεύει μετά την αναβάθμιση εννοώ την αναβάθμιση της εφαρμογής (κοινωνικα δίκτυα) και όχι της μπελε. διέγραψε τον φάκελο communities-pics στην C,απεγκατεστησε την εφαρμογή και ξαναπερνα την Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 διέγραψε τον φάκελο communities-pics στην C,απεγκατεστησε την εφαρμογή και ξαναπερνα την επειδή και σε εμένα δεν δουλευει.....αλλά το φάκελο που βλέπω στην c ειναι communities-log, αυτόν λες να διαγράψουμε και μετά τα 3 αρχεια sisx (social install helper-social installer-time zone-database ) και το social home screen widget ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 επειδή και σε εμένα δεν δουλευει.....αλλά το φάκελο που βλέπω στην c ειναι communities-log, αυτόν λες να διαγράψουμε και μετά τα 3 αρχεια sisx (social install helper-social installer-time zone-database ) και το social home screen widget ? ναι βασικά ότι έχει σχέση με communities διέγραψε το.και απεγκαθιστάς ότι ξεκινάει απο social στον διαχειριστή εφαρμογων (ρυθμίσεις->εγκατσετημένα στοιχεία).μετά εγκαθιστάς την εφαρμογη απ το nokia store εδω Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts