montoya_42 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Όπως είπα, βλέπω κανονικά τις φωτογραφίες και αναπαράγεται κανονικά η μουσική στην tv (sony) αλλά όταν προσπαθώ να αναπαράγω βίντεο, βγάζει μήνυμα στο κινητό "αδύνατη η αναπαραγωγή του βίντεο". Το δοκίμασα με διάφορα βίντεο αλλά πάντα το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Όπως είπα, βλέπω κανονικά τις φωτογραφίες και αναπαράγεται κανονικά η μουσική στην tv (sony) αλλά όταν προσπαθώ να αναπαράγω βίντεο, βγάζει μήνυμα στο κινητό "αδύνατη η αναπαραγωγή του βίντεο". Το δοκίμασα με διάφορα βίντεο αλλά πάντα το ίδιο πρόβλημα. Νομιζα οτι μιλαγες για Pc στο θεμα ΤV φοβαμαι οτι δεν μπορω να σε βοηθησω μιας και δεν εχω καποια dlna tv γιατι δεν κανεις μια αναζητηση για το μοντελο σου να δεις αν αλλοι αντιμετωπιζουν παρεμφερες προβλημα Επισης τραβηξε ενα χαμηλοτερης ποιοτητας βιντεο(Lower bitrate) και προσπαθησε να δεις αν το παιζει Παράθεση Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Έχετε πρόβλημα με το whatsup messenger στην belle? 1 Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Το μαμά mail έχει περιορισμό στα συνημμένα 2730kb νομίζω. Πως αλλάζει αυτό? Θέλω να στείλω κάποια βίντεο και μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Κατέβασα το yahoo mail και τα έστειλα κανονικά. Προτιμώ όμως το μαμά για να τα στέλνω απευθείας από την έκθεση. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 σας δουλευει καλα η εφαρμογη?εμενα σερνεται,παντα δηλαδη οχι μονο τωρα,δεν ανοιγει ολα τα εισερχομενα μηνυματα και διαφορα αλλα.τη θεωρω σκετη αποτυχια..εχοντας κ το arc s που ειναι πολυ μπροστα η δικη του,απλα τη θεωρω αχρηστη. μπαινω απο οπερα στο fb,πιο ευκολο κ γρηγορο για το Ν8. η εφαρμογη αυτη δυστυχως μαπα.ευτυχώς υπάρχουν μπόλικες εναλλακτικές εφαρμογές και για το symbian.εγώ προτιμώ το facinate Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Έχετε πρόβλημα με το whatsup messenger στην belle? οχι κανενα πρόβλημα σε μένα .... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Μία απορία βρε παιδιά. Εκείνο το μεγάλο μηχανικό ρολόι που δείχνει σε κάποιες αρχικές οθόνες των Belle, πως το ενεργοποιούμε; Μήπως είναι ξεχωριστό app/skin του ρολογιού; Τόσο στραβωμάρα πια! 1 Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Μία απορία βρε παιδιά. Εκείνο το μεγάλο μηχανικό ρολόι που δείχνει σε κάποιες αρχικές οθόνες των Belle, πως το ενεργοποιούμε; Μήπως είναι ξεχωριστό app/skin του ρολογιού; Τόσο στραβωμάρα πια! http://lmgtfy.com/?q=All+Working+Widgets+on+Nokia+Belle+daily :D Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Το sleeping screen στην Belle έχει φιλικές ή έχθρικές σχέσεις με την μπαταρία? 1 Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Το sleeping screen στην Belle έχει φιλικές ή έχθρικές σχέσεις με την μπαταρία? μια τέτοια εφαρμογή που κρατάει την οθονη μόνιμα αναμμένη και σε κίνηση εσυ τι λες να κανει στ ματαρία?:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 μια τέτοια εφαρμογή που κρατάει την οθονη μόνιμα αναμμένη και σε κίνηση εσυ τι λες να κανει στ ματαρία?:p :lol: και μολις το περασα την 1.10 βερσιον...με 16% μπαταρια να δω πως θα παει και θα σας πω...:) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 μια χαρα φιλικη σχεση εχει :P ακομα και δικια σου εικονα με πολλα pixels, αμα δεν ειναι προς το λευκο ολα καλα ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Το sleeping screen στην Belle έχει φιλικές ή έχθρικές σχέσεις με την μπαταρία? Παίζει να έχει και πιο φιλικές σχέσεις από αυτές που έχει το deafult ρολόι στο screen saver, που είναι με λευκό χρώμα. ;) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 (edited) θελω καποιο αξιοπιστω battery level να μου διχνει ποσο της100 ειναι η μπαταρια ποιο λετε?θελω να κλειδωσω της σειμειωσης μου πως γινετε? Edited February 24, 2012 by komatias 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 θελω καποιο αξιοπιστω battery level να μου διχνει ποσο της100 ειναι η μπαταρια ποιο λετε? Είχα το Battery Monitor 2.2 από την Anna, αλλά με Belle δεν λειτουργούσε σωστά. Μετά κατέβασα το Battery Info ( είναι με πληρωμή, 1,23€ ) που έχει και ωραίο widget για την homescreen. ;) Έχει ποσοστό %, σου δείχνει mah και volts, αλλά και πόσες ώρες έχουν περάσει από την ώρα που το αποσύνδεσες απο τον φορτιστή. Στο σημείο που δείχνει τις ώρες, σου δείχνει πόση ώρα θέλει μέχρι την πλήρη φόρτιση, αν θυμάμαι καλά για το τελευταίο.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Παίζει να έχει και πιο φιλικές σχέσεις από αυτές που έχει το deafult ρολόι στο screen saver, που είναι με λευκό χρώμα. ;) τίποτα δεν συγκρίνεται με το να αφηνεις την οθονη να σβήνει κανονικά...με το energy profiler θα καταλάβεεται την διαφορα,η οθονη ακόμα και με τα ελαχιστα αναμμένα pixel του default ρολογιου καταναλώνει τεράστια ενεργεια σε σχεση με όταν είναι τελειώς σβηστή Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 τίποτα δεν συγκρίνεται με το να αφηνεις την οθονη να σβήνει κανονικά...με το energy profiler θα καταλάβεεται την διαφορα,η οθονη ακόμα και με τα ελαχιστα αναμμένα pixel του default ρολογιου καταναλώνει τεράστια ενεργεια σε σχεση με όταν είναι τελειώς σβηστή Καλά, αυτό σίγουρα. :) Καμία σχέση όταν κάτι είναι τελείως σβηστό, απ' το να 'ναι έστω και ελάχιστα, αναμμένο. ;) Αυτό που έκανα ήταν μια σύγκριση μεταξύ sleeping screen και default ρολογιού. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Είχα το Battery Monitor 2.2 από την Anna, αλλά με Belle δεν λειτουργούσε σωστά. Μετά κατέβασα το Battery Info ( είναι με πληρωμή, 1,23€ ) που έχει και ωραίο widget για την homescreen. ;) Έχει ποσοστό %, σου δείχνει mah και volts, αλλά και πόσες ώρες έχουν περάσει από την ώρα που το αποσύνδεσες απο τον φορτιστή. Στο σημείο που δείχνει τις ώρες, σου δείχνει πόση ώρα θέλει μέχρι την πλήρη φόρτιση, αν θυμάμαι καλά για το τελευταίο.. δουλευει στο 701 ?γιατι λεει οτι δεν ειναι συμβατο για το 701 στο ovi 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 (edited) Παιδια καπου το ειχα διαβασει αν θυμαμε καλα ποιο παλια ποιο πισω αλλα δεν θυμαμε που ξαφνικα και μενα απο χτες στο n8 μου δεν λειτουργει η εφαρμογη Ergos memory info 2.5 στην αρχη μου εδειχνε σε ολα μηδενικα και τωρα την εβγαλα και την ξαναπερασα και δεν την ανοιγη καθολου ξερει κανεις το γιατι???:confused: :ninja: :confused: Edited February 24, 2012 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 δουλευει στο 701 ?γιατι λεει οτι δεν ειναι συμβατο για το 701 στο ovi ;;; :blink: Μόνο για το συγκεκριμένο δεν είναι συμβατό;;;; :X Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Το Battery Monitor 2.2 μου δουλέυει μια χαρά στη belle. Επίσης στο sleeping screen έχω βάλει για φωτογραφία μια σκέτη μάυρη 640χ320 και μου δείχνει μόνο ρολόι και ειδοποιήσεις και είμαι ευχαρηστιμένος από την αυτονομία.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Παιδια μια ανακοινωση αν και δεν ξερω που να το γραψω εχτες περασα το realaquarium απο τον robinson1991 αν θυμαμε καλα και ξαφνικα μου σβηστηκαν ολες οι αγαπημενες επαφες!!!Ετσι ξαφνικα μεσα σε ενα δευτερολεπτο δεν της εμφανιζε ουτε σαν widget ουτε υπηρχαν μεσα στης επαφες ειχαν μεινει μονο οι υπολοιπες....!!!Ευτυχως της ξαναπερασα απο το back up απο τη sd card που ειχα!!!Προσοχη μην την βαλετε!!!:ninja: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Παιδια καπου το ειχα διαβασει αν θυμαμε καλα ποιο παλια ποιο πισω αλλα δεν θυμαμε που ξαφνικα και μενα απο χτες στο n8 μου δεν λειτουργει η εφαρμογη Ergos memory info 2.5 στην αρχη μου εδειχνε σε ολα μηδενικα και τωρα την εβγαλα και την ξαναπερασα και δεν την ανοιγη καθολου ξερει κανεις το γιατι???:confused: :ninja: :confused: Ναι, φαίνεται ότι δεν είναι εντελώς συμβατή με τη Belle. Κι εμένα μου παρουσίασε πρόβλημα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 δοκίμασε κανένας το Nokia Drop? Δεν μπορώ να μεταφέρω εικόνες. Πατάω send image αλλά δεν κάνει κάτι Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 δοκίμασε κανένας το Nokia Drop? Δεν μπορώ να μεταφέρω εικόνες. Πατάω send image αλλά δεν κάνει κάτι Με ποιόν περιηγητή/browser δοκιμάζεις; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts