Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως είπα, βλέπω κανονικά τις φωτογραφίες και αναπαράγεται κανονικά η μουσική στην tv (sony) αλλά όταν προσπαθώ να αναπαράγω βίντεο, βγάζει μήνυμα στο κινητό "αδύνατη η αναπαραγωγή του βίντεο". Το δοκίμασα με διάφορα βίντεο αλλά πάντα το ίδιο πρόβλημα.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Όπως είπα, βλέπω κανονικά τις φωτογραφίες και αναπαράγεται κανονικά η μουσική στην tv (sony) αλλά όταν προσπαθώ να αναπαράγω βίντεο, βγάζει μήνυμα στο κινητό "αδύνατη η αναπαραγωγή του βίντεο". Το δοκίμασα με διάφορα βίντεο αλλά πάντα το ίδιο πρόβλημα.

Νομιζα οτι μιλαγες για Pc

στο θεμα ΤV φοβαμαι οτι δεν μπορω να σε βοηθησω μιας και δεν εχω καποια dlna tv

γιατι δεν κανεις μια αναζητηση για το μοντελο σου να δεις αν αλλοι αντιμετωπιζουν παρεμφερες προβλημα

Επισης τραβηξε ενα χαμηλοτερης ποιοτητας βιντεο(Lower bitrate) και προσπαθησε να δεις αν το παιζει

Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή.

Το μαμά mail έχει περιορισμό στα συνημμένα 2730kb νομίζω. Πως αλλάζει αυτό?

Θέλω να στείλω κάποια βίντεο και μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Κατέβασα το yahoo mail και τα έστειλα κανονικά. Προτιμώ όμως το μαμά για να τα στέλνω απευθείας από την έκθεση.

σας δουλευει καλα η εφαρμογη?εμενα σερνεται,παντα δηλαδη οχι μονο τωρα,δεν ανοιγει ολα τα εισερχομενα μηνυματα και διαφορα αλλα.τη θεωρω σκετη αποτυχια..εχοντας κ το arc s που ειναι πολυ μπροστα η δικη του,απλα τη θεωρω αχρηστη. μπαινω απο οπερα στο fb,πιο ευκολο κ γρηγορο για το Ν8. η εφαρμογη αυτη δυστυχως μαπα.
ευτυχώς υπάρχουν μπόλικες εναλλακτικές εφαρμογές και για το symbian.εγώ προτιμώ το facinate

Μία απορία βρε παιδιά.

Εκείνο το μεγάλο μηχανικό ρολόι που δείχνει σε κάποιες αρχικές οθόνες των Belle,

πως το ενεργοποιούμε;

Μήπως είναι ξεχωριστό app/skin του ρολογιού;

Τόσο στραβωμάρα πια!

Racing because all other sports require one ball only!

Μία απορία βρε παιδιά.

Εκείνο το μεγάλο μηχανικό ρολόι που δείχνει σε κάποιες αρχικές οθόνες των Belle,

πως το ενεργοποιούμε;

Μήπως είναι ξεχωριστό app/skin του ρολογιού;

Τόσο στραβωμάρα πια!

http://lmgtfy.com/?q=All+Working+Widgets+on+Nokia+Belle+daily :D

Το sleeping screen στην Belle έχει φιλικές ή έχθρικές σχέσεις με την μπαταρία?

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

μια τέτοια εφαρμογή που κρατάει την οθονη μόνιμα αναμμένη και σε κίνηση εσυ τι λες να κανει στ ματαρία?:p

μια τέτοια εφαρμογή που κρατάει την οθονη μόνιμα αναμμένη και σε κίνηση εσυ τι λες να κανει στ ματαρία?:p

:lol: και μολις το περασα την 1.10 βερσιον...με 16% μπαταρια να δω πως θα παει και θα σας πω...:)

Jason the Greek

μια χαρα φιλικη σχεση εχει :P ακομα και δικια σου εικονα με πολλα pixels, αμα δεν ειναι προς το λευκο ολα καλα ;)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Παίζει να έχει και πιο φιλικές σχέσεις από αυτές που έχει το deafult ρολόι στο screen saver, που είναι με λευκό χρώμα. ;)

Huawei Nova 5T

θελω καποιο αξιοπιστω battery level να μου διχνει ποσο της100 ειναι η μπαταρια ποιο λετε?θελω να κλειδωσω της σειμειωσης μου πως γινετε? Edited by komatias

θελω καποιο αξιοπιστω battery level να μου διχνει ποσο της100 ειναι η μπαταρια ποιο λετε?

Είχα το Battery Monitor 2.2 από την Anna, αλλά με Belle δεν λειτουργούσε σωστά. Μετά κατέβασα το Battery Info ( είναι με πληρωμή, 1,23€ ) που έχει και ωραίο widget για την homescreen. ;) Έχει ποσοστό %, σου δείχνει mah και volts, αλλά και πόσες ώρες έχουν περάσει από την ώρα που το αποσύνδεσες απο τον φορτιστή. Στο σημείο που δείχνει τις ώρες, σου δείχνει πόση ώρα θέλει μέχρι την πλήρη φόρτιση, αν θυμάμαι καλά για το τελευταίο..

Huawei Nova 5T

Παίζει να έχει και πιο φιλικές σχέσεις από αυτές που έχει το deafult ρολόι στο screen saver, που είναι με λευκό χρώμα. ;)

τίποτα δεν συγκρίνεται με το να αφηνεις την οθονη να σβήνει κανονικά...με το energy profiler θα καταλάβεεται την διαφορα,η οθονη ακόμα και με τα ελαχιστα αναμμένα pixel του default ρολογιου καταναλώνει τεράστια ενεργεια σε σχεση με όταν είναι τελειώς σβηστή

τίποτα δεν συγκρίνεται με το να αφηνεις την οθονη να σβήνει κανονικά...με το energy profiler θα καταλάβεεται την διαφορα,η οθονη ακόμα και με τα ελαχιστα αναμμένα pixel του default ρολογιου καταναλώνει τεράστια ενεργεια σε σχεση με όταν είναι τελειώς σβηστή

Καλά, αυτό σίγουρα. :) Καμία σχέση όταν κάτι είναι τελείως σβηστό, απ' το να 'ναι έστω και ελάχιστα, αναμμένο. ;) Αυτό που έκανα ήταν μια σύγκριση μεταξύ sleeping screen και default ρολογιού.

Huawei Nova 5T

Είχα το Battery Monitor 2.2 από την Anna, αλλά με Belle δεν λειτουργούσε σωστά. Μετά κατέβασα το Battery Info ( είναι με πληρωμή, 1,23€ ) που έχει και ωραίο widget για την homescreen. ;) Έχει ποσοστό %, σου δείχνει mah και volts, αλλά και πόσες ώρες έχουν περάσει από την ώρα που το αποσύνδεσες απο τον φορτιστή. Στο σημείο που δείχνει τις ώρες, σου δείχνει πόση ώρα θέλει μέχρι την πλήρη φόρτιση, αν θυμάμαι καλά για το τελευταίο..

δουλευει στο 701 ?γιατι λεει οτι δεν ειναι συμβατο για το 701 στο ovi

Παιδια καπου το ειχα διαβασει αν θυμαμε καλα ποιο παλια ποιο πισω αλλα δεν θυμαμε που ξαφνικα και μενα απο χτες στο n8 μου

δεν λειτουργει η εφαρμογη Ergos memory info 2.5 στην αρχη μου εδειχνε σε ολα μηδενικα και τωρα την εβγαλα και την

ξαναπερασα και δεν την ανοιγη καθολου ξερει κανεις το γιατι???:confused: :ninja: :confused:

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

δουλευει στο 701 ?γιατι λεει οτι δεν ειναι συμβατο για το 701 στο ovi

;;; :blink: Μόνο για το συγκεκριμένο δεν είναι συμβατό;;;; :X

Huawei Nova 5T

Το Battery Monitor 2.2 μου δουλέυει μια χαρά στη belle. Επίσης στο sleeping screen έχω βάλει για φωτογραφία μια σκέτη μάυρη 640χ320 και μου δείχνει μόνο ρολόι και ειδοποιήσεις και είμαι ευχαρηστιμένος από την αυτονομία..

Παιδια μια ανακοινωση αν και δεν ξερω που να το γραψω εχτες περασα το realaquarium απο τον robinson1991 αν θυμαμε καλα

και ξαφνικα μου σβηστηκαν ολες οι αγαπημενες επαφες!!!Ετσι ξαφνικα μεσα σε ενα δευτερολεπτο δεν της εμφανιζε ουτε σαν

widget ουτε υπηρχαν μεσα στης επαφες ειχαν μεινει μονο οι υπολοιπες....!!!Ευτυχως της ξαναπερασα απο το back up απο τη

sd card που ειχα!!!Προσοχη μην την βαλετε!!!:ninja:

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Παιδια καπου το ειχα διαβασει αν θυμαμε καλα ποιο παλια ποιο πισω αλλα δεν θυμαμε που ξαφνικα και μενα απο χτες στο n8 μου

δεν λειτουργει η εφαρμογη Ergos memory info 2.5 στην αρχη μου εδειχνε σε ολα μηδενικα και τωρα την εβγαλα και την

ξαναπερασα και δεν την ανοιγη καθολου ξερει κανεις το γιατι???:confused: :ninja: :confused:

Ναι, φαίνεται ότι δεν είναι εντελώς συμβατή με τη Belle. Κι εμένα μου παρουσίασε πρόβλημα.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

δοκίμασε κανένας το Nokia Drop?

Δεν μπορώ να μεταφέρω εικόνες. Πατάω send image αλλά δεν κάνει κάτι

δοκίμασε κανένας το Nokia Drop?

Δεν μπορώ να μεταφέρω εικόνες. Πατάω send image αλλά δεν κάνει κάτι

Με ποιόν περιηγητή/browser δοκιμάζεις;

Huawei Nova 5T

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned