losmar Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 (edited) απ το καταστημα τις νοκια στορ οτι δεν ειναι συμβατη με την μπελλ. οκ το περασα απο αννα μερια κατι αλλο αν μπορειτε να με βοηθησετε, οταν κανω επανεκκινηση το κινητο γιατι με πεταει στην κρυπτογραφηση παντα; Edited February 16, 2012 by losmar 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
4444 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Καλο μεσημερι ,περασα την belle και δεν βρισκω τις εφαρμογες που ειχα αγορασει SPB WEATHER KAI SPB TIME και τις ειχα αποθηκευσει στη mass memory ,please help 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
losmar Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Νομίζω πως θα πρέπει να περιμένεις την σειρά σου. Μιας και αναφέραμε το app stop, στην αννα μου έβρισκε τις διπλάσιες εφαρμογές να τρέχουν. Αυτό είναι μια πρόοδος της belle? Επίσης, κερδίζουμε τίποτα με το app stop ή τζάμπα το τρέχουμε σε κάθε άνοιγμα της συσκευής? οταν κανω επανεκκινηση το κινητο γιατι με πεταει στην κρυπτογραφηση παντα; εσας το κανει αυτο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 παιδια ριξτε μια ματια στο skype σας και πειτε μου αν λειτουργει??? Παράθεση Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
losmar Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 παιδια ριξτε μια ματια στο skype σας και πειτε μου αν λειτουργει??? εμενα λειτουργει μια χαρα!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 σε official belle εισαι? Παράθεση Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
losmar Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 σε official belle εισαι? το κινητο ειναι ιταλικο και την περασε το μαγαζι απο που το πηρα δεν ξερω αν σε βοηθησα?:worry: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Κι εμένα λειτουργεί κανονικά. Lagoskon. Χωρίς βιντεοκλήση βέβαια Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Οχι και δεν ξέρω γιατί σου το κάνει. Που Συμβαίνει από την πρώτη στιγμή που έβαλες την belle? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 δεν ξερω τι συμβαινει σταματαει να λειτουργει αμεσως μετα το sign in εκανα fresh install αλλα τιποτα μια απο τα ιδια Παράθεση Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Ενώ στην αρχή σου δούλευε κανονικά? Έκανες απεγκατάσταση ή το ξαναπέρασες από πάνω? Δοκίμασε το πρώτο. οταν κανω επανεκκινηση το κινητο γιατι με πεταει στην κρυπτογραφηση παντα; εσας το κανει αυτο; Οχι και δεν ξέρω γιατί σου το κάνει. Σου Συμβαίνει από την πρώτη στιγμή που έβαλες την belle? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 (edited) Ενώ στην αρχή σου δούλευε κανονικά? Έκανες απεγκατάσταση ή το ξαναπέρασες από πάνω? Δοκίμασε το πρώτο. ακριβως δουλευε μια χαρα απεγκατασταση και νεα εγκατασταση τζιφος #Update# λοιπον βρηκα λυση και ειναι η πιο γελοια EVER Οσοι εχετε το προβλημα που εχω εγω απλα γυριστε στο κλασικο θεμα του τηλ δηλαδη το nokia evolve και το skype θα δουλεψει Εχω την αναγκη να βρισω:X:blink::cry::confused: Edited February 16, 2012 by abcdefg Παράθεση Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 ακριβως δουλευε μια χαρα απεγκατασταση και νεα εγκατασταση τζιφος #Update# λοιπον βρηκα λυση και ειναι η πιο γελοια EVER Οσοι εχετε το προβλημα που εχω εγω απλα γυριστε στο κλασικο θεμα του τηλ δηλαδη το nokia evolve και το skype θα δουλεψει Εχω την αναγκη να βρισω:X:blink::cry::confused: εμένα μια χαρά δουλεύει με άλλο θέμα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
losmar Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Ενώ στην αρχή σου δούλευε κανονικά? Έκανες απεγκατάσταση ή το ξαναπέρασες από πάνω? Δοκίμασε το πρώτο. Οχι και δεν ξέρω γιατί σου το κάνει. Σου Συμβαίνει από την πρώτη στιγμή που έβαλες την belle? ενταξει διορθώθηκε μολις εβαλα κωδικο τηλεφωνου. ευχαριστω παντος!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 εμένα μια χαρά δουλεύει με άλλο θέμα και σε μενα επισης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 εμένα μια χαρά δουλεύει με άλλο θέμα Άλλαξα 4-5 θέματα και σε κανένα δεν είχα πρόβλημα... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 το παραδοξο αυτο προβλημα με το skype αναφερεται και στο daily απο οπου βρηκα και το workaround με την χρηση του default θεματος ηρθα σε επικοινωνια με το τμημα support του skype και με ενημερωσαν οτι το case εχει δοθει στην ομαδα αναπτυξης για περαιτερω διερευνηση Βεβαια δεν εχω αυταπατες οτι θα βιαστουν Παράθεση Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 δεν τους λες να βάλουν και καμία βίντεοκλήση... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Παίδες θέλω τα φώτα σας. Θέλω να βάλω ένα μουσικό κομμάτι στην αφύπνιση αλλά δεν μου εμφανίζεται κανένα κομμάτι στα τραγούδια(στις ρυθμίσεις της αφύπνισης-> ήχος αφύπνισης->τραγούδια) για να το επιλέξω.Τα έχω όλα στην F(memory card) αλλά δοκίμασα να αντιγράψω κάποιο κομμάτι στην Ε: (μήπως έφταιγε αυτό) αλλά τζίφος. Ένα κομμάτι έχει που έμεινε από την προηγούμενη branded εκδοσή που είχα της cosmote. Πληροφοριακά έχω την slim & modded by Lagoskon. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 δεν τους λες να βάλουν και καμία βίντεοκλήση... απο οσο γνωριζω η εφαρμογη του skype με δυνατοτητα βιντεοκλησης δεν θα δοθει/δημιουργηθει απο τη skype αλλα απο την nokia Παράθεση Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Παίδες θέλω τα φώτα σας. Θέλω να βάλω ένα μουσικό κομμάτι στην αφύπνιση αλλά δεν μου εμφανίζεται κανένα κομμάτι στα τραγούδια(στις ρυθμίσεις της αφύπνισης-> ήχος αφύπνισης->τραγούδια) για να το επιλέξω.Τα έχω όλα στην F(memory card) αλλά δοκίμασα να αντιγράψω κάποιο κομμάτι στην Ε: (μήπως έφταιγε αυτό) αλλά τζίφος. Ένα κομμάτι έχει που έμεινε από την προηγούμενη branded εκδοσή που είχα της cosmote. Πληροφοριακά έχω την slim & modded by Lagoskon. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Θα τα βάλεις στον φάκελο sounds Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 απο οσο γνωριζω η εφαρμογη του skype με δυνατοτητα βιντεοκλησης δεν θα δοθει/δημιουργηθει απο τη skype αλλα απο την nokia θα γίνει ποτέ ή όχι? Μόνο εμείς δεν μπορούμε Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppiccasso Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 καλησπερα σας καποιο προγραμμα για free βιντεο κλησεις μεσω wifi ?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 καλησπερα σας καποιο προγραμμα για free βιντεο κλησεις μεσω wifi ?? Για όλα τα λειτουργικά....fring 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppiccasso Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Για όλα τα λειτουργικά....fring μα το εχω εγκατεστημενο, δεν βρισκω το πως κανω βιντεο κληση, στραβος ειμαι?? το ν8 εχω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts