gdscream Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 (edited) βρήκα επιτέλους μια εφαρμογή για youtube - to cute tube - η οποία δεν υπάρχει στο νοκια store και την κατεβασα με googlarisma ;) Η εφαρμογή κατέβηκε κ εγκαταστάθηκε επιτυχώς , παρ όλα αυτα δεν μπορει να αναπαραγει κανένα βιντεακι, βγάζοντας μηνυμα unable to play video :/ Τι μπορει να φταίει? kai γιατί δεν υπάρχει στο νοκια store? Η εφαρμογή φαίνεται να ειναι πληρεστατη ακομα κ log in sto account youtube έχει , download κτλ edit: βρήκα εν τέλη την λύση- Προτείνω να τη δοκιμάσετε, αναμφίβολα το καλύτερο app for youtube ;) Errors & Resolution: Errors “Unable to play video” when try to play or “Failed: Unable to write to file” when try to download. To resolve above errors Close the application “cuteTube” Open File Manager Create folder “Cutetube” in “E:” (Mass Storage Drive) That’s it. Run the application “cuteTube” and try again to play or download the video. It should continue playing or downloading. Edited January 17, 2012 by gdscream λύση προβλήματος 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 αν εχετε λιγο χρονο ριξτε μια ματια στο καθημερινο ¨ οπου ξεκινησε η προσπαθεια και αν βρειτε λιγο χρονο στειλτε ενα mail στην εταιρια ζητωντας τη δημιουργια του για symbian3 το mail τους ειναι sales@teamviewer.com Η απαντηση πυ πήρα, Dear Vasilis, Thank you very much for your mail and your interest in TeamViewer for Symbian. At the moment TeamViewer 7 for Symbian is not yet available. We would be pleased to add you to our mailing list and will then notify you as soon as a TeamViewer 7 solution for Symbian will be released. Please do let us know if you wish to be added to our mailing list. If so, please send us your name and country of residence. We are looking forward to hearing from you soon. Best regards, Nadine Kreidler 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Άρα το έχουν στα σχέδια ψιλοάμεσα..(?) Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 (edited) υπάρχουν ήδη vnc viewers πάντως Edited January 17, 2012 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uNliKe Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Καλημερα παιδια! :) γνωριζετε καμια εφαρμογη που να μπορω να κατεβαζω απευθειας mp3 στο κινητο? οπως ειναι το youtube to mp3 converter πχ αλλα χωρις την μεσολαβηση υπολογιστη...sorry αν εχει ερωτηθει/απαντηθει ξανα!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Η απαντηση πυ πήρα, Dear Vasilis, Thank you very much for your mail and your interest in TeamViewer for Symbian. At the moment TeamViewer 7 for Symbian is not yet available. We would be pleased to add you to our mailing list and will then notify you as soon as a TeamViewer 7 solution for Symbian will be released. Please do let us know if you wish to be added to our mailing list. If so, please send us your name and country of residence. We are looking forward to hearing from you soon. Best regards, Nadine Kreidler Βγηκε το kinoni remote desktop για καντε ενα search στο nokia store 1 Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Βγηκε το kinoni remote desktop για καντε ενα search στο nokia store Για belle δεν ειναι συμβατο. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Για belle δεν ειναι συμβατο. Ουτε για ΑΝΝΑ που δοκιμαζω απο τοτε που βγηκε,δεν μπορω να το κανω install μπορει καποιος να δωσει το SIS? 1 Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Το εγκατέστησα σε belle, ανοίγει κανονικά, βάζω ip, και μου βγάζει συνέχεια invalid password. Επίσης χρειάζεται και εφαρμογή στο pc η οποία σου βγάζει ip να συνδεθείς, αλλά δε βλέπω ρυθμίσεις και μόνο με τοπικό δίκτυο βλέπω να συνδέεται. Ψιλομούφα. Ας ελπίσουμε σε teamviewer.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Όταν πάω να το κατεβάσω μου βγάζει το εξής: Λυπούμαστε, αυτό το στοιχείο δεν είναι διαθέσιμο για τη συσκευή Nokia E7-00. Αναζητήστε περισσότερο περιεχόμενο στην ενότητα «Σχετικά» παρακάτω. Περιέργως αλλάζοντας το κινητό μου σε Χ7-00 Anna, το βγάζει συμβατό και το κατέβασα..... ΥΣ1: Άσχετο, αλλάζοντας πίσω στο κινητό μου Ε7-00, μου ζητάει τι έκδοση λογισμικού έχω...Anna ή Belle, άρα μάλλον να την περιμένουμε πολύ σύντομα την νέα έκδοση !!! ;) ;) ;) ;) ΥΣ2: Η desktop έκδοση είναι εδώ -> http://www.kinoni.com/rdrivers 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 http://store.ovi.com/content/223620/download και ψάξε τρόπο να αλλάξεις το .dm σε .sis , εύκολο. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 http://store.ovi.com/content/223620/download και ψάξε τρόπο να αλλάξεις το .dm σε .sis , εύκολο. Πως κατεβάζουμε εφαρμογές από το Ovi Store στον υπολογιστή Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Το εγκατέστησα σε belle, ανοίγει κανονικά, βάζω ip, και μου βγάζει συνέχεια invalid password. Επίσης χρειάζεται και εφαρμογή στο pc η οποία σου βγάζει ip να συνδεθείς, αλλά δε βλέπω ρυθμίσεις και μόνο με τοπικό δίκτυο βλέπω να συνδέεται. Ψιλομούφα. Ας ελπίσουμε σε teamviewer.. Το ίδιο και σε εμένα... δεν θα έπρεπε όμως να έχει ενα εικονίδιο να ανοίγεις την εφαρμογή στον υπολογιστή? εκτος αν τρέχει συνέχεια! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 (edited) μόνο με τοπικό δίκτυο βλέπω να συνδέεται. Ψιλομούφα. Ας ελπίσουμε σε teamviewer.. σωστος σε ολα! εκτος αν τρέχει συνέχεια! τρεχει συνεχεια process στο background Edited January 18, 2012 by abcdefg Παράθεση Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Με ποιο προγραμμα μπορω να αποθηκευσω εικονες απο την οθονη που διχνει το κινητο ? Μεσω κινητου η και μεσω υπολογιστη δεν εχω προβλημα Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Οποιος μπορει να ανεβασει το sis του kinoni remote desktop θα του ειμαι υποχρεος γιατι δεν βγαζω ακρη ευχαριστω 1 Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Με ποιο προγραμμα μπορω να αποθηκευσω εικονες απο την οθονη που διχνει το κινητο ? Μεσω κινητου η και μεσω υπολογιστη δεν εχω προβλημα screenshot εννοείς? εγώ προτιμώ το best screensnap Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 καλησπερα. Widgeleon Lite screenshot απο το Ν8 μου με belle :) Πολυ καλο!!Το carbon σε ολη την οθονη που το βρηκες; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Πολυ καλο!!Το carbon σε ολη την οθονη που το βρηκες; ειναι το θεμα που εχω :) κι εδω για περισσοτερα wallpapers :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει: Ενώ όλες οι εφαρμογές συνδέονται κανονικά με πακέτα δεδομένων της Vodafone (όταν δεν υπάρχει wifi), μια εφαρμογή δεν συνδέεται, παρά μόνο με wifi. Η ίδια εφαρμογή σε άλλη συσκευή που δεν έχει wifi, συνδέεται κανονικά με το πακέτο δεδομένων, με τις ίδιες ρυθμίσεις και χρησιμοποιώντας την ίδια sim. Τί μπορεί να φταίει; 1 Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Παιδια εχει δουλεψει κανεις την εφαρμογη JOIKUSPOT PREMIUM WiFi HotSpot στο ν8?? Αξιζει να δωσουμε τα 10 ευρω που θελει δουλευει κανονικα?Συνεργαζετε με ολα τα δικτυα εγω εχω wind....!!!! :confused: http://store.ovi.com/content/2900 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 (edited) Παιδια εχει δουλεψει κανεις την εφαρμογη JOIKUSPOT PREMIUM WiFi HotSpot στο ν8?? Αξιζει να δωσουμε τα 10 ευρω που θελει δουλευει κανονικα?Συνεργαζετε με ολα τα δικτυα εγω εχω wind....!!!! :confused: http://store.ovi.com/content/2900 Με Cosmote What's Up δουλεύει πάντως μια χαρά. Το έχω δοκιμάσει και δίνει δίκτυο και σε κινητά και σε φορητούς. Και ταχύτητες δεδομένων βλέπεις κανονικά για να ελέγχεις τι ξοδεύει, και κωδικό βάζεις για να είσαι σίγουρος ότι κατεβάζει αυτός που θέλεις, όχι όλη η γειτονιά. ;) Edited January 18, 2012 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Παιδια εχει δουλεψει κανεις την εφαρμογη JOIKUSPOT PREMIUM WiFi HotSpot στο ν8?? Αξιζει να δωσουμε τα 10 ευρω που θελει δουλευει κανονικα?Συνεργαζετε με ολα τα δικτυα εγω εχω wind....!!!! :confused: http://store.ovi.com/content/2900 Για δες εδω Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Με Cosmote What's Up δουλεύει πάντως μια χαρά. Το έχω δοκιμάσει και δίνει δίκτυο και σε κινητά και σε φορητούς. Και ταχύτητες δεδομένων βλέπεις κανονικά για να ελέγχεις τι ξοδεύει, και κωδικό βάζεις για να είσαι σίγουρος ότι κατεβάζει αυτός που θέλεις, όχι όλη η γειτονιά. ;) Το αγορασες απο το ovi original η απο καπου αλλου....απο κανα αλλο μαγαζι?? Ψηνομαι τρελα να τα βαλω στο κινητο μου και ας το πληρωσω αρκει να δουλευει σωστα μην πληρωσω τσαμπα...!!! ;);) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Οκ πανο σε ευχαριστω!!!Πάντως κατέβασα την light v3.2 και δεν μου την ανοίγει.Με wifi την ανοίγει αλλά με wind internet όχι ούτε με wind gprs άλλαξα και το σημείο πρόσβασης αλλά τίποτα μάλλον με την εν λόγο εταιρεία δεν συνεργάζεται η πρέπει να κάνω κάτι άλλο??Αν κάποιος με wind συνδεση το εχει δουλέψει ας μας πει να ξέρουμε ότι συνεργάζεται και ότι δουλεύει!!!Υπάρχει κάνεις??? Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts