Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενταξει κοιταξα αυτες τις εφαρμογες που μου ειπατε και ειναι πολυ ωραιες:)μαλλον το nimbuzz θα κατεβασω αλλα δειτε και αυτο που βρηκα στο youtube
..Ειναι σιγουρο οτι λειτουργει??Αν και ποιο ωραιο ειναι το nimbuzz:happy:

Δεν είναι το αυθεντικό wlm, είναι το γνωστό κινέζικο που βγάζει διάφορα..

Δεν είναι το αυθεντικό wlm, είναι το γνωστό κινέζικο που βγάζει διάφορα..

Αυτο ειχα και γω στο 5800/vivaz αλλα δεν το ειχα πολυ χρησιμοποιησει. Δεν κανει σωστα την δουλεια?

Παιδιά καλημέρα,

Δεν έχω μείνει καθόλου ευχαριστημένος από το ημερολόγιο του κινητού μας. Είναι δυνατόν να βγάζει λιγότερες επιλογές από τα ημερολόγια παλαιότερων συσκευών; Κι εξηγούμαι: Στον τύπο καταχώρησης έχει να επιλέξεις από τρία πράγματα, Σύσκεψη, Επέτειο ή Σημ. Υποχρέωσης. Σε παλαιότερες συσκευές μου έβλεπα και Εισαγωγή Υπενθύμισης. Με άλλα λόγια θέλω να σημειώσω να μην ξεχάσω κάτι για τις 19:00 το απόγευμα και πρέπει να το καταχωρώ ως σύσκεψη!!!!! Αν είναι δυνατόν.

Και ρωτάω: Μήπως χάνω κάτι; Μήπως δεν έχω ψάξει καλά ή έτσι φτωχή είναι αυτή η εφαρμογή;

Αν ισχύει το δεύτερο έχει κανείς υπόψη του καμιά third party εφαρμογή ημερολογίου; Δοκίμασα μια παλιά που είχα (handy calendar) που στο Ε52 μου έπαιζε σφαίρα αλλά στο Ν8 τρώει γερά κολληματα. Καθυστερεί υπερβολικά να κάνει το οτιδήποτε!!!

Για σας μαγκες. Εδω εχει ενα καλο και χρησιμο ρολοι με ενδηξεις μηνηματων και αναπαντητων κλησεων. Σε μαυρο και ασπρο χρωμα. http://phonesymbian.com/2007/12/14/cclock-version-118/

Για σας μαγκες. Εδω εχει ενα καλο και χρησιμο ρολοι με ενδηξεις μηνηματων και αναπαντητων κλησεων. Σε μαυρο και ασπρο χρωμα. http://phonesymbian.com/2007/12/14/cclock-version-118/

Καταρχήν είναι για symbian s60v3 το έχεις δοκιμάσει αν παίζει στο Ν8? Και δέυτερον αν παίζει, πως δουλέυει? Κλειδώνει το κινητό και πατάς το κουμπί του μενού για να σου δείξει ότι βλπεπουμε στην εικόνα? Γιατι αν είναι έτσι, δε χρειάζεται αφού ήδη την έχει την λειτουργία. Το θέμα είναι να σου τα δείχνει όλα αυτά χωρίς να πατάς το κουμπί. Α, και τρίτον είσαι σε λάθος θέμα! Θα μας πάνε στις εφαρμογές όπου νάναι :)

Αυτο ειχα και γω στο 5800/vivaz αλλα δεν το ειχα πολυ χρησιμοποιησει. Δεν κανει σωστα την δουλεια?

Απλά βγάζει διάφορα κινέζικα κατά την είσοδο στο λογαριασμό σου και σε αρκετούς δε συνδεόταν στο wlan. Δε ξέρω αν το έφτιαξαν. Αλλά δε μου γέμιζε ποτέ το μάτι..

Edited by nervous
συνεχόμενα μηνύματα ,να χρησιμοποιείς την ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ !

ας γραψω κι εγω τις σκεψεις μου γιατι πραγματικα τους περισσοτερους απο εδω μεσα δεν σας καταλαβαινω. που σας κολλαει ρε παιδια το ν8? θα με τρελανετε εντελως? τι ακριβως θελετε να κανει δηλαδη? τι παραπανω εχει ο ανταγωνισμος? μιλαμε για νεο λειτουργικο και εσεις θελετε να εχει διαλυσει το συμπαν. υπομονη λιγο. το τηλεφωνο ειναι υπερπληρες. πεστε μου πραγματικα τι εφαρμογες θελετε να καατσουμε με κατι φιλους να τις μετατρεψουμε σε symbian γιατι δεν μπορω αλλο αυτη τη γκρινια.

προσωπικα πιστευω η κλαψα περι εξαφανισης του symbian δεν παιζει, οσοι το πουλανε θα το πουλαγανε σε κανα δυο μηνες ετσι κι αλλιως οπως ξαναγραψα και οι πιστοι του ν8 (ειμαι ενας απο αυτους, φιανεται?:p) θα συζηταμε εδω για αρκετο καιρο ακομα αν μας αφησει η Ο.Δ:p.

βεβαια πολλοι παρατηρω οτι αρχισαν την κολοτουμπα ενω μεχρι προχτες ειχε καταστραφει ο κοσμος τους.

χαλαρωστε το ν8 ειναι οτι καλυτερο και θα ργησει καποιος να το ξεπερασει

Υπαρχουν χρηστες οπως εσυ (και εγω ως ενα βαθμο) που δεν μας πολυνοιαζει για εφαρμογες κτλ. Αρκει να ειναι καλη η κατασκευη-καλη καμερα κτλ. Υπαρχουν ομως και πολλοι χρηστες που χρειαζονται καποιοες εφαρμογες γιατι απλα τους κανουν την ζωη πιο ευκολη.

Σου αναφερω κανα δυο:

1. Athens book ή Spot4U (σε Android). Το AthensBook με ειχε σωσει παρα πλλες φορες οταν ειχα το iphone και χρειαζομουν να βρω καποιο φαρμακειο.

2. Της προκοπης e-book reader (οπως το Aldiko σε Android).

3. iTransit (για πληροφοριες MMM).

4. Εφαρμογη τυπου Zougla (και παρα ποολες αλλες τετοιου τυπου) για ειδησεις-εφημεριδες-επικαιροτητα κτλ

Θα μπορουσα να σου πω και αλλες αλλα δεν νομιζω οτι εχει νοημα.

Ο καθε ενας κανει τις επιλογες του με βαση τις αναγκες του. Τωρα το γεγονος οτι καποιοι αρχισαν να πουλανε τα Ν8 τους ειναι ανεμενομενο. Φανταζομαι η ΝΟΚΙΑ το περιμενε αυτο ως ενα βαθμο. Μην μου πεις οτι τωρα, μετα τις ανακοινωσεις της ΝΟΚΙΑ, αν ηταν να παρεις συσκευη θα διαλεγες το Ν8 με την ιδια διαθεση που το διαλεξες πριν τις ανακοινωσεις.

Υπαρχουν χρηστες οπως εσυ (και εγω ως ενα βαθμο) που δεν μας πολυνοιαζει για εφαρμογες κτλ. Αρκει να ειναι καλη η κατασκευη-καλη καμερα κτλ. Υπαρχουν ομως και πολλοι χρηστες που χρειαζονται καποιοες εφαρμογες γιατι απλα τους κανουν την ζωη πιο ευκολη.

Σου αναφερω κανα δυο:

1. Athens book ή Spot4U (σε Android). Το AthensBook με ειχε σωσει παρα πλλες φορες οταν ειχα το iphone και χρειαζομουν να βρω καποιο φαρμακειο.

2. Της προκοπης e-book reader (οπως το Aldiko σε Android).

3. iTransit (για πληροφοριες MMM).

4. Εφαρμογη τυπου Zougla (και παρα ποολες αλλες τετοιου τυπου) για ειδησεις-εφημεριδες-επικαιροτητα κτλ

Θα μπορουσα να σου πω και αλλες αλλα δεν νομιζω οτι εχει νοημα.

Ο καθε ενας κανει τις επιλογες του με βαση τις αναγκες του. Τωρα το γεγονος οτι καποιοι αρχισαν να πουλανε τα Ν8 τους ειναι ανεμενομενο. Φανταζομαι η ΝΟΚΙΑ το περιμενε αυτο ως ενα βαθμο. Μην μου πεις οτι τωρα, μετα τις ανακοινωσεις της ΝΟΚΙΑ, αν ηταν να παρεις συσκευη θα διαλεγες το Ν8 με την ιδια διαθεση που το διαλεξες πριν τις ανακοινωσεις.

1. φαρμακεια βρισκω μεσω του ovimaps οπως και αλλα τετοια. αν ψαξεις θα δεις οτι βρηκαμε τροπο να περναμε pois, οποτε το θεμα δεν υφισταται

2. εχω τον alternate reader ο οποιος ειναι μια χαρα

3. θα ηταν πολυ χρησιμο αλλα τι πληροφοριες θα εθελες δρομολογια ας πουμε? αν ειναι ετσι σιγουρα θα ηταν πολυ καλο.

4. εχω βαλει ενα καρο widgets οπως τρομακτικο, νεολαια κ.α ειδησιογραφικα και νομιζω οτι σιγα σιγα θα ερθουν και αλλα οποτε λιγο υπομονη.

το κινητο θα το επαιρνα ανεξαρτητα απο την ιστορια με τη νοκια γιατι εχει ολα οσα θα ηθελα. και εχω ξαναγραψει οτι καποιοι εχουν μπερδεψει το κινητο με το laptop. τωρα το ποσα μπορω να αναφερω οτι εχει παραπανω περα απο φωτο, βιντεο, gps Πληρες οχι χαζομαρες, usb (δεν το συνδεω με τον υπολογιστη γιατι ολα τα περναω σε στικακι και απευθειας στο κινητο...) ... θα γραφω παλι σεντονια αν συνεχισω

εμένα από άποψη εφαρμογών , όπως έχω ξαναπεί , με χαλάει που δεν έχει το teamviewer που χρειάζομαι , ενώ σε όλα τα αλλά τα λειτουργικά υπάρχει.

κατά τα άλλα το τηλέφωνο είναι σούπερ και αυτά που προσφέρει τα κάνει άψογα. σίγουρα αξίζει τα λεφτά του σε σχέση με iphone αλλά του λείπει η σβελτάδα του android , περιμένω την pr2 να δούμε δραματικές αλλαγές αλλά και πάλι όπως είναι αξίζει μέχρι τελευταίας δεκάρας και δεν το μετανιώνω ότι χρειάζομαι τα κάνει υπέροχα και σωστά

παιδια για φαρμακεία ξενοδοχεία εστιατόρια και γενικα για οτιδήποτε παρομοιο υπάρχει και το garmin .....το δοκίμασα πρόσφατα και έπαθα την πλάκα μου ...άψογο πραγματικα :)

Σχετικα με τα φαρμακεια-βενζιναδικα κτλ που αναφερετε την λυση τον POIs δεν ειναι αυτο που λεω εγω. Η λυση των POIs ειναι γνωστη αρκετα χρονια τωρα. Τo AthensBook ή το Spot4U που ανεφερα βρισκουν real-time τα διανυκτερευοντα-εφημερευοντα φαρμακεια και σε καθοδηγουν κατευθειαν.

Απλα το αναφερω για να σημειωσω την διαφορα αναμεσα στις δυο προσεγγισεις.

Σχετικα με τα φαρμακεια-βενζιναδικα κτλ που αναφερετε την λυση τον POIs δεν ειναι αυτο που λεω εγω. Η λυση των POIs ειναι γνωστη αρκετα χρονια τωρα. Τo AthensBook ή το Spot4U που ανεφερα βρισκουν real-time τα διανυκτερευοντα-εφημερευοντα φαρμακεια και σε καθοδηγουν κατευθειαν.

Απλα το αναφερω για να σημειωσω την διαφορα αναμεσα στις δυο προσεγγισεις.

θα ηταν πολυ χρησιμο να υπαρχει κατι τετοιο, αλλα και παλι μπορεις να το κανεις μεσω browser. αλλα λιγο υπομονη γιατι νομιζω οτι σιγα σιγα θα βγουν καλα πραγματα

Μιας και ξεκίνησε το πάρτι με τις εφαρμογές που θα θέλαμε να έχουμε στο symbian να αναφέρω κι εγώ μερικές μήπως γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω (kaivlorapanos σε βρίσκω διαβασμένο οπότε βάλε τα δυνατά σου:) )

1ον: Εφαρμογή αντίστοιχη με την ovi files η οποία καταργήθηκε πρόσφατα από τη nokia: Δηλαδή πρόσβαση εξ αποστάσεως στο περιεχόμενο του υπολογιστή σου και δυνατότητα download αρχείων οποιουδήποτε είδους. Το sugarsynch το δοκίμασα και έχει πολύ περιορισμένες δυνατότητες. Dropbox νομίζω δεν έχει βγει ακόμη για nokia.

2ον: Εφαρμογή σαν την scanR η οποία λειτουργεί μόνο με S60v3 και σου δίνει τη δυνατότητα να φωτογραφίσεις κάποιο έγγραφο και να το στείλεις σε φαξ

3ον: Εφαρμογή OCR (φωτογράφηση κειμένου και εισαγωγή του στο word με δυνατότητα επεξεργασίας και αποθήκευσης ως αρχείο word πλέον)

4ον: Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω το athens book είναι η απόλυτα ζηλευτή εφαρμογή και κάτι αντίστοιχο και τόσο efficient δεν υπάρχει ακόμη για την πλατφόρμα μας

5ον: Εφαρμογή του iphone η οποία συγκεντρώνει σε ένα "widget" τα ηλεκτρονικά site διάφορων εφημερίδων (Τα Νέα, Ημερησία, Έθνος κλπ αλλά μεγάλη ποικιλία) απ' όπου επιλέγεις τι θα διαβάσεις και από που εύκολα και γρήγορα

6ον: Επιτέλους μια εφαρμογή ηχογράφησης συνομιλίας χωρίς μπιπ (ασχέτως τι λένε μερικές ότι δεν έχουν μπιπ, στην πραγματικότητα έχουν)

7ον: Ένα ημερολόγιο της προκοπής (όσον αφορά τις επιλογές καταχώρησης. Δεν μπορεί να μην έχει εισαγωγή υπενθύμισης όπως παλιότερα και να έχει μόνο σύσκεψη, επέτειο και υποχρέωση)

8ον: Το teamviewer όπως πολύ σωστά ειπώθηκε και προηγουμένως

Κλείνοντας (και για να αποφύγω τυχόν επίθεση από κανέναν!!!!) να πω ότι τα παραπάνω δεν τα παραθέτω με θυμό ή αγανάκτηση. Είμαι super ευχαριστημένος από το εν λόγω τηλέφωνο όπως είναι τώρα αλλά αν βρω άκρη και με αυτά τα σχετικά ασήμαντα θα είμαι ακόμα καλύτερα καλυμμένος!

Μιας και ξεκίνησε το πάρτι με τις εφαρμογές που θα θέλαμε να έχουμε στο symbian να αναφέρω κι εγώ μερικές μήπως γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω (kaivlorapanos σε βρίσκω διαβασμένο οπότε βάλε τα δυνατά σου:) )

1ον: Εφαρμογή αντίστοιχη με την ovi files η οποία καταργήθηκε πρόσφατα από τη nokia: Δηλαδή πρόσβαση εξ αποστάσεως στο περιεχόμενο του υπολογιστή σου και δυνατότητα download αρχείων οποιουδήποτε είδους. Το sugarsynch το δοκίμασα και έχει πολύ περιορισμένες δυνατότητες. Dropbox νομίζω δεν έχει βγει ακόμη για nokia.

2ον: Εφαρμογή σαν την scanR η οποία λειτουργεί μόνο με S60v3 και σου δίνει τη δυνατότητα να φωτογραφίσεις κάποιο έγγραφο και να το στείλεις σε φαξ

3ον: Εφαρμογή OCR (φωτογράφηση κειμένου και εισαγωγή του στο word με δυνατότητα επεξεργασίας και αποθήκευσης ως αρχείο word πλέον)

4ον: Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω το athens book είναι η απόλυτα ζηλευτή εφαρμογή και κάτι αντίστοιχο και τόσο efficient δεν υπάρχει ακόμη για την πλατφόρμα μας

5ον: Εφαρμογή του iphone η οποία συγκεντρώνει σε ένα "widget" τα ηλεκτρονικά site διάφορων εφημερίδων (Τα Νέα, Ημερησία, Έθνος κλπ αλλά μεγάλη ποικιλία) απ' όπου επιλέγεις τι θα διαβάσεις και από που εύκολα και γρήγορα

6ον: Επιτέλους μια εφαρμογή ηχογράφησης συνομιλίας χωρίς μπιπ (ασχέτως τι λένε μερικές ότι δεν έχουν μπιπ, στην πραγματικότητα έχουν)

7ον: Ένα ημερολόγιο της προκοπής (όσον αφορά τις επιλογές καταχώρησης. Δεν μπορεί να μην έχει εισαγωγή υπενθύμισης όπως παλιότερα και να έχει μόνο σύσκεψη, επέτειο και υποχρέωση)

8ον: Το teamviewer όπως πολύ σωστά ειπώθηκε και προηγουμένως

Κλείνοντας (και για να αποφύγω τυχόν επίθεση από κανέναν!!!!) να πω ότι τα παραπάνω δεν τα παραθέτω με θυμό ή αγανάκτηση. Είμαι super ευχαριστημένος από το εν λόγω τηλέφωνο όπως είναι τώρα αλλά αν βρω άκρη και με αυτά τα σχετικά ασήμαντα θα είμαι ακόμα καλύτερα καλυμμένος!

θα κανουμε καποιες προσπαθειες να βρουμε η να φτιαξουμε καποια πραγματα αλλα μη περιμενετε αμεσα, διοτι o χρονος ειναι περιορισμενος. παντως ξερω οτι ηδη ετοιμαζονται αρκετα widgets στο ovi store με ελληνικα ειδησεογραφικα sites, οποτε υπομονη

υπαρχει το clickthecity αλλα τα αστερια του ovistore τους εχω στειλει 100 φορες σφαλμα αλλα δεν το εχουν διορθωσει τι να πω

Edited by impreza_sti

ουαουυυυυ!!!!:blink::blink:

εντυπωσιακή εφαρμογη...πραγματικα παει το mail σε αλλο level λιγο που την δοκιμασα..

απλα εχει μπαγκς ακομη...πχ τον yahoo λογαριασμο μου τον δεχεται στο gmail κολλάει....(πιστευω θα τα λυσουν αυτα μια και ειναι beta η εφαρμογη)....

Νεο bubbles στο beta labs. με οδηγίες για απεγκατασταση όλων των στοιχειων. Δοκιμασμένο αφαιρεί τα παντα αν θέλεις. Αλλα γιατι να το βγαλεις το app ειναι απαιχτο.

Νεο bubbles στο beta labs. με οδηγίες για απεγκατασταση όλων των στοιχειων. Δοκιμασμένο αφαιρεί τα παντα αν θέλεις. Αλλα γιατι να το βγαλεις το app ειναι απαιχτο.

Έχεις τη καλοσύνη να "ανεβάσεις" το συκγεκριμένο link;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

ουαουυυυυ!!!!:blink::blink:

εντυπωσιακή εφαρμογη...πραγματικα παει το mail σε αλλο level λιγο που την δοκιμασα..

απλα εχει μπαγκς ακομη...πχ τον yahoo λογαριασμο μου τον δεχεται στο gmail κολλάει....(πιστευω θα τα λυσουν αυτα μια και ειναι beta η εφαρμογη)....

το yahoo το εβαλα ευκολα το gmail δεν εχω καταφερει ακομα γιατι κολλαει

Tο ting παιδια το εχει κανεις; γιατι εγω το εχω αλλα οταν με καλουν η φωτο που του εχω βαλει απο την συσκευη,δεν μου την εμφανιζει σε ολη την οθονη.μονο στην μιση.κ του εχω την large εμφανιση της φωτο.:worry:

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Μήπως η ανάλυση της είναι πολύ μικρή και δεν μπορεί να την "ανοίξει" κιάλλο;
Racing because all other sports require one ball only!

Μήπως η ανάλυση της είναι πολύ μικρή και δεν μπορεί να την "ανοίξει" κιάλλο;

απο το κινητο τις εχω τραβηξει 12mp.μωρε κατι θελει ,αλλα τι.στην αναλυση που λες τι να κοιταξω;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Tο έβγαλα με τις οδηγίες απεγκατάστασης

How to uninstall Nokia Bubbles

This will completely uninstall Nokia Bubbles and restore a non-beta version of Qt (the same that is shipped in software PR1.1).

1. Go to Settings -> Application manager -> Installed apps
  2. Long-press on Bubblelock (or Nokia Bubbles) from the list and select Uninstall
  3. Install qtdowngrade.sis to C:/Phone Memory (Important to install to correct drive!)
  4. Go to application grid and select Options -> Organise.
  5. Long-press on QtExamples folder and select Delete.
  6. Go to Settings -> Application manager -> Installed apps
  7. Long-press on qtdowngrade from the list and select Uninstall
  8. Reboot

γιατι μου "έσπασε" το Dukto που είναι Qt εφαρμογή, συγκεκριμένα είχε πρόβλημα στο send file και στο send folder έκανε crash.

Πέρα απο αυτό δε με είχε ενθουσιάσει και πολύ, περισσότερο κόπο ήθελε για να ξεκλειδώσεις απο την οθόνη με το να τραβάς τη φούσκα απ'οτι με το να πατήσεις "Ξεκλείδωμα".

To Nokia Bubbles το έβαλα από την πρώτη μέρα παρουσίασής του και μου λειτουργούσε άψογα στο Ν8. Μόνο σήμερα μου έκανε ένα περίεργο κόλλημα καθώς εμφανίστηκε μία κενή φούσκα στο κέντρο της οθόνης και δεν μπορούσα ούτε να την επιλέξω ούτε να ξεκλειδώσω την συσκευή (από το πλαϊνό ξεκλείδωνε κανονικά) και σαν αποτέλεσμα είχε να μην αποκρίνεται η οθόνη. Με ένα restart έστρωσε και δεν το ξαναέκανε. Γενικά την βρήκα πολύ χρήσιμη και διασκεδαστική.

Στο update αναφέρει ότι χρειάζεται να είναι εγκατεστημένη η αντίστοιχη προηγούμενη έκδοση. Εγώ είχα την πλήρη έκδοση οπότε θα περιμένω να βγει η αναβαθμισμένη Core bubbles + Additional bubbles για να την ξαναπεράσω.

Πέρα απο αυτό δε με είχε ενθουσιάσει και πολύ, περισσότερο κόπο ήθελε για να ξεκλειδώσεις απο την οθόνη με το να τραβάς τη φούσκα απ'οτι με το να πατήσεις "Ξεκλείδωμα".

Μα δεν είναι το θέμα ο "κόπος" για να ξεκλειδώσεις τη συσκευή, άλλωστε υπάρχει και το κουμπί δεξιά που ξεκλειδώνει μια και έξω. Το θέμα είναι ότι χωρίς να ξεκλειδώσεις βλέπεις αναπάντητες και μηνύματα (και από ποιόν ήρθαν, με τη φωτογραφία του) και έχεις άμεση πρόσβαση σε εφαρμογές χρήσιμες που μπορεί στιγμιαία να χρειαστείς, όπως πχ τον φακό..

Στο update αναφέρει ότι χρειάζεται να είναι εγκατεστημένη η αντίστοιχη προηγούμενη έκδοση. Εγώ είχα την πλήρη έκδοση οπότε θα περιμένω να βγει η αναβαθμισμένη Core bubbles + Additional bubbles για να την ξαναπεράσω.

Δεν είδα κάπου να το αναφέρει αυτό.. Εγώ έβγαλα τελείως την προηγούμενη με τον τρόπο που λέει εκεί και πέρασα από την αρχή την καινούργια και όλα οκ, απλά δεν έχει τις περισσότερες φούσκες και περιμένω και εγώ την άλλη..

Edited by Moralas

Μα δεν είναι το θέμα ο "κόπος" για να ξεκλειδώσεις τη συσκευή, άλλωστε υπάρχει και το κουμπί δεξιά που ξεκλειδώνει μια και έξω. Το θέμα είναι ότι χωρίς να ξεκλειδώσεις βλέπεις αναπάντητες και μηνύματα (και από ποιόν ήρθαν, με τη φωτογραφία του) και έχεις άμεση πρόσβαση σε εφαρμογές χρήσιμες που μπορεί στιγμιαία να χρειαστείς, όπως πχ τον φακό..

To N8 δεν έχει φακό λόγω xenon, αναπάντητες/μηνύματα βλέπεις και με το "ρολόι" χωρίς όμως το όνομα. Όλα αυτά είναι γούστα, το θέμα που έχω εγω είναι οτι δε δουλεύει σωστά το Dukto στην αποστολή αρχείων που για μένα είναι πολύ χρήσιμη εφαρμογή.

To N8 δεν έχει φακό λόγω xenon

Σωστά και αν θες να έχεις φακό στο C7 μπορείς πολύ εύκολα να κρατήσεις πατημενο το διακόπτη ξεκλειδώματος για περίπου 2" όπως πολύ σωστά είχε αναφέρει ο rostopol πράγμα που βολεύει σαφώς καλύτερα κ χωρίς εφαρμογή!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned