Jump to content

Ταξίδια

DrMaslow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μιλαω για ιταλια,γαλλια ας πουμε,θα ηταν βεβαια και ωραια εμπειρια,εδω αλλοι πανε με μηχανες,πιστευω μια αποφαση ειναι.
γαλλια οδικως δεν εχω παει.στην ιταλια παντως το μονο προβλημα που ειχα ηταν εκεινη η ρημαδιασμενη γεφυρα του σαν στεφανο,που δεν μπορουσαμε να βρουμε την εξοδο για το λιμανι...(πφφφφφ.ουτε μια ταμπελα!!)

ευτυχως που δεν ειχε διοδια !

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Πιστεύω ότι βγάζουν τη διαφορά από τα credit card fees (£8 σύνολο) συν το luggage fee & airport check-in fee. Τα 2 τελευταία μπορείς να τα γλυτώσεις αν δεν έχεις βαλίτσα (μόνο χειραποσκευή) και κάνεις check-in online.

Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι μονο οι φοροι για το Roissy-Paris με τη JET2 απο Leeds ειναι £32.18 Αφου μπορεις και βρισκεις τετοιες τιμες......:D μακαρι κι εγω

Αν εχεις navigation software δεν νομιζω οτι ειναι δυσκολο να κυκλοφορησεις.Το προβλημα νομιζω ειναι αμα σου κτσει καμια στραβη και χαλασει το αυτοκινητο οταν εισια εξωτερικο.

Στη Γαλλια τουλαχιστον πρεπει να προσπαθησεις πολυ για να χαθεις. Εχουν τετοια σημανση στο οδικο τους δικτυο που ειναι σχεδον ακατορθωτο. Το πραγματικο προβλημα ειναι το κοστος του ταξιδιου. Ειναι τελειως ασυμφορο οικονομικα (περιπου 2000 ευροπουλα πηγαινελα) να ξεκινησει καποιος απο Ελλαδα για Γαλλια με ΙΧ, συν το ρισκο ατυχηματος η βλαβης. Η προτιμοτερη λυση ειναι η ενοικιαση αυτοκινητου εκει

[sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας

καλα αν παθει κατι το αμαξι εχουν και συνεργεια κι εκει οποτε δεν βλεπω το προβλημα καπου,atm εχουν,τραπεζες εχουν οποτε φινα.

τα 2000 δεν καταλαβαινωπου τα δικαιολογητε.

στα καυσιμα?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

καλα αν παθει κατι το αμαξι εχουν και συνεργεια κι εκει οποτε δεν βλεπω το προβλημα καπου,atm εχουν,τραπεζες εχουν οποτε φινα.

τα 2000 δεν καταλαβαινωπου τα δικαιολογητε.

στα καυσιμα?

Ferry boat (το ξεχασες?), πολυ ακριβα διοδια, και βενζινη γυρω στο 1,50. Δεν υπολογιζω καποια πιθανη αναγκαστικη διανυκτερευση λογω κουρασης και δε νομιζω οτι σε ολη τη διαδρομη θα τη βγαζεις με κεφτεδακια απο το σπιτι :p Αν τα υπολογισεις ολα θα δεις πως δικαιολογειται, ισως ειπα και λιγα. Οσο για καποια πιθανη βλαβη, αν μπλεξεις, ελα μετα να μου πεις οτι δεν υπαρχει προβλημα. Για κανα τρακο καλυτερα να μη το συζητησουμε, καταστραφηκαν οι διακοπες ;) Αν λοιπον μπορεις να πας με 110 ευρα πηγαινελα σε 3 ωριτσες με Easyjet, ποιος ο λογος να τραβηξεις τα ζορια με το ΙΧ? Στη τελικη νοικιασε ενα εκει και κανε το κεφι σου. Πολυ φθηνοτερα θα σου ερθει

[sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας

φιλαρακι...εχω παει πολλες φορες εξωτερικο με μηχανη η αυτοκινητο...μιλαμε για χιλαδες χιλιομετρα....μην μασας τιποτα....κανε τους υπολογισμους σου και ξεκινα....:)...

..btw...το αυτοκινητο μου (τωρα) ειναι ενα Skoda Favorit του 1993...:lol::lol::lol::lol:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Χίλια ευχαριστώ σε όλους σας γιατί πραγματικά με κάνατε να χαρώ πάρα πολύ με τις τιμές που είδα!!!! Βρήκα και ένα φιλαράκι που έμενε περίπου δέκα χρόνια Σκωτία, οπότε θα μου κανονίσει απο εκεί κάποια πράγματα. Εδώ τα ταξιδιωτικά κόβουν κώ...ους!!! Sorry για την έκφραση αλλά δεν νομίζω να μην συμφωνείτε κι εσείς σε αυτό... Εύχομαι να πάω με το καλό και όταν γυρίσω αν μπορώ θα ανεβάσω και καμιά photo για να σας την αφιερώσω.:happy::happy::happy:

Να σας ρωτήσω κάτι άσχετο βρε παιδιά, προβλέπετε να πέσει χιόνι φέτος στη Βιέννη; :p

Σχεδιάζω τετραήμερο ταξιδάκι τα Χριστούγεννα...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Σχεδιάζω τετραήμερο ταξιδάκι τα Χριστούγεννα...

Απο τώρα κάνεις σχέδια για τα Χριστούγεννα??:worry:.Εγώ θα σκεφτώ που θα πάω τα Χριστούγεννα στις αρχές του Δεκεμβρίου.Έχουμε καιρό ακόμα για τα Χριστούγεννα.:p

Απο τώρα κάνεις σχέδια για τα Χριστούγεννα??:worry:.Εγώ θα σκεφτώ που θα πάω τα Χριστούγεννα στις αρχές του Δεκεμβρίου.Έχουμε καιρό ακόμα για τα Χριστούγεννα.:p

οταν θελεις να κλεισεις ξενοδοχεια,εισητηρια κτ κτλκαλο θα ειναι να μην το αφηνεις για τελευταια στιγμη.

ο καλος μου που εχει ετοιμασει για την ερχομενη εβδομαδα 4ημερη εκδρομη,σε προορισμο του εξωτερικου(δεν μου εχει πει ουτε πολη,ουτε χωρα,τπτ) και το εχει κανονισει απο τον αυγουστο!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Απο τώρα κάνεις σχέδια για τα Χριστούγεννα??Εγώ θα σκεφτώ που θα πάω τα Χριστούγεννα στις αρχές του Δεκεμβρίου.Έχουμε καιρό ακόμα για τα Χριστούγεννα.

Καθόλου νωρίς φίλε μου... Αν μείνω μέχρι αρχές Δεκεμβρίου θα συμβούν τα εξής:

• Δεν θα υπάρχει ούτε δεξί πόδι κρεβατιού, πόσω μάλλον δε δωμάτιο.
  • Και πες ότι βρεις μία τρύπα να περάσεις τις διακοπές, αυτή θα κοστίζει όσο η σουίτα στον Αστέρα.
  • Άσε που οι τιμές των εισιτηρίων, μεταφορικών, δείπνων και δεν ξέρω και γω τι, θα έχουν φτάσει στα ύψη...

Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν... Εξ άλλου είμαι στις σκέψεις ακόμη, σε 2-3 βδομάδες όταν κατασταλάξω (-ουμε), θα κλείσω (-ουμε). :)

οταν θελεις να κλεισεις ξενοδοχεια,εισητηρια κτ κτλκαλο θα ειναι να μην το αφηνεις για τελευταια στιγμη.

Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν...

ετσι...ετσι....οσο νωριτερα τοσο καλυτερα :)...ο σωστος ταξιδιαρης δεν το αφηνει ποτε τελευταια στιγμη.... ;)

ΥΓ...σιγουρα θα εχει χιονι στην Βιεννη τα χριστουγεννα...ελπιζω και στο Βερολινο :lol::lol::lol:

ΥΓ...σιγουρα θα εχει χιονι στην Βιεννη τα χριστουγεννα...ελπιζω και στο Βερολινο :lol::lol::lol:

Μην το λες. Πέρσι πήγαν συγγενείς και δεν χιόνισε καν αν δεν κάνω λάθος, όχι να το στρώσει...

Μην το λες. Πέρσι πήγαν συγγενείς και δεν χιόνισε καν αν δεν κάνω λάθος, όχι να το στρώσει...

...ετσι ε;;; :(

...ας ελπισουμε οτι αυτην την χρονια θα εχει... :)

egw xristougenna tha perasw stuttgart. ekei pados to xioni einai sigouro...:D

pados paidia, pragmatika kleiste oso einai nwris giati meta.....ta eipe ola o veco.

...ετσι ε;;; :(

...ας ελπισουμε οτι αυτην την χρονια θα εχει... :)

Στατιστικά είναι πολύ πιθανό...

Θα πάω για 4ημέρα στην Πελοπόννησο.

Μου είπανε να μείνω στην Αρεόπολη και από εκεί να πάω Πύλο, Φιλιατρά, Μεθώνη, Κορώνη, Μάνη.

Έχει να μου προτείνει κανείς οτιδήποτε?

Να μείνουμε κάπου άλλου, κάτι άλλο να πάμε να δούμε?

Ευχαριστώ

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μου είπανε να μείνω στην Αρεόπολη και από εκεί να πάω Πύλο, Φιλιατρά, Μεθώνη, Κορώνη, Μάνη.

Ευχαριστώ

...γνωμη μου...δεν αξιζει να μεινις Αρεοπολη και να πας Πυλο-Μεθωνη-Κορωνη....αν θελεις να γυρισεις το δυτικο ποδι του Μορια (Πυλο-Μεθωνη-Κορωνη) βρες ενα καταλυμα εκει κοντα...αν θελεις να μεινεις Αρεοπολη γυρνα καλυτερα την Μανη και τον Ταυγετο.....

...γνωμη μου...δεν αξιζει να μεινις Αρεοπολη και να πας Πυλο-Μεθωνη-Κορωνη....αν θελεις να γυρισεις το δυτικο ποδι του Μορια (Πυλο-Μεθωνη-Κορωνη) βρες ενα καταλυμα εκει κοντα...αν θελεις να μεινεις Αρεοπολη γυρνα καλυτερα την Μανη και τον Ταυγετο.....

Μήπως θα ήταν καλύτερα να μείνουμε Κυπαρισσία?

Έχει πιο πολλά εκεί να δούμε? Είναι πιο όμορφα?

Να προσθέσω και το Γύθειο σε όλα αυτα??

Μήπως εκεί είναι καλύτερα??

Δεν ξέρω καθόλου! Έχω μπερδευτεί!

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως θα ήταν καλύτερα να μείνουμε Κυπαρισσία?

Έχει πιο πολλά εκεί να δούμε? Είναι πιο όμορφα?

Να προσθέσω και το Γύθειο σε όλα αυτα??

Μήπως εκεί είναι καλύτερα??

Δεν ξέρω καθόλου! Έχω μπερδευτεί!

τωρα βεβαια...ο καθενας οπως το βλεπει....

η Κυπαρησια δεν με αρεσει...και να με συμπαθανε τα παιδια που ειναι απο εκει...

....αν ημουν στην θεση σου θα εμενα στην Καρδαμυλη....

http://www.kardamili-greece.com/gr/home.html

....και θα γυρναγα Μανη και Ταυγετο.... οπως θα παω τον αλλο μηνα :)

...αν ηταν καλοκαιρι θα πηγαινα Φοινικουντα....οπως πηγα το καλοκαιρι :lol:

http://www.finikounda.gr/

προσωπικα γουστα :p

Φυσικά και είναι προσωπικά γούστα!

Λες να πάω και να μην μου αρέσει και να γυρίσω να πω ότι εσύ φταις???

Απλά Πελοπόννησο έχω πάει ελάχιστες φορές και δεν την έχω γυρίσει. Οπότε μιας και έχω περιθώριο 4 ημέρες θα ήθελα να δω το καλύτερο μέρος :p

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φυσικά και είναι προσωπικά γούστα!

Λες να πάω και να μην μου αρέσει και να γυρίσω να πω ότι εσύ φταις???

:p:p:lol::p:p

....αν μενεις Αθηνα ειναι ο καλυτερος προορισμος για λιγες η πολλες μερες :)...ευκαιρεια να γνωρισεις τον Μορια καλυτερα...αξιζει

Ευχαριστώ

Aν ειναι να γυρισεις τη Λακωνικη Μανη καλυτερα να μεινεις Γυθειο παρα Αρεοπολη. Ειναι πιο κεντρικα και εχει καλυτερα καταλυματα και μαγαζια.

Οταν πας προς Μεσσηνια μετά καλυτερα να μεινεις καπου εκει και να γυριζεις γιατι οι αποστασεις απο Λακωνια θα ειναι πιο μεγαλες στο πηγαινε-ελα και δε λεει.

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Kαι γω για αυτό το τετραήμερο μάνη θα πάω ιωάννα.

Πιο πολύ βέβαια για χαλαρά πράγματα είναι ,άντε να δούμε

Όποιος διαφέρει,πάντα υποφέρει...

Ακόμα δεν έχω κλείσει τίποτα!

Φαντάζομαι ότι στο Γύθειο, αν τελικά πάμε εκεί όλο και κάτι θα βρούμε.

Περισσότερο καλοκαιρινός προορισμός είναι!

Ελπίζω βέβαια να έχει κόσμο, οι περισσότεροι άδεια θα έχουν πάρει να το κάνουν 4ήμερο.

deb284 έχεις να προτείνεις κανένα δωμάτιο/ξενοδοχείο στο Γύθειο?

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]