Jump to content

Ταξίδια

DrMaslow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια καλησπερα, μια προταση θελω κι εγω! Καποιος κοντινος προορισμος για 2μερο αυτη την περιοδο? Για να παω με τον φιλο μου..στην αρχη σκεφτηκα Ναυπλιο αλλα εχω παει δεκαδες φορες, οποτε ελεγα μηπως εβρισκα καποιον αλλο προορισμο!

Θα σου πρότεινα, μιας και όλοι έχουμε μια οικονομική στενότητα τελευταία, να μπεις σε ένα deal aggregator και να δεις τι προσφορές έχουν. Ολο και κάτι θα βρεις κοντά στην Αθήνα.

Εκλεισα Ρώμη για 3 μέρες μέσα στον Δεκέμβρη.

Θα προλάβω λέτε να δω τίποτα?Δυστυχώς λόγω δουλειάς δεν έβγαιναν παραπάνω οι μέρες και ξέρω ότι κανονικά θέλει πολύ παραπάνω καιρό.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

YΓ1.. Αράχωβα ρε παιδιά απορώ .. πώς σας αρέσει? Πραγματικά τίποτα το ιδιαίτερο.. Μου κάνει εντύπωση πως έχει αποκτήσει τόση δημοσιότητα... Μπορεί να το βλέπω κι εγώ λάθος δεν ξέρω.. Αλλά μου φαίνεται ότι είναι πανάκριβα για το τίποτα...

δεν έχεις άδικο οσον αφορά το high season, αλλά είναι θέμα του ποτε θα πας: είχα πάει τριήμερο καθημερινές Φεβρουάριο, Δευτέρα με Πέμπτη και σχεδον δεν βρίσκαμε ταβέρνα ανοιχτή να φάμε στις 11 το βράδυ! Μονο οι ντοπιοι ήταν, τουρίστες ελάχιστοι! Ξενώνας καλος, 50€ αν θυμάμαι καλα (το ΣΚ το χρέωνε 90€ το ίδιο δωμάτιο). Το χωριο εμένα μου αρέσει πολύ, κοντά έχει τους Δελφούς (με ενδιαφέρουν τα μουσεία) και πήγαμε και εκδρομή στη λίμνη του Μορνου και στην Άμφισσα. Θα κάναμε και σκι αλλά είχε ομίχλη. Μια χαρά ήταν, και πολύ πιο κοντα απο τη λίμνη Πλαστήρα πχ.

Θα προλάβω λέτε να δω τίποτα?Δυστυχώς λόγω δουλειάς δεν έβγαιναν παραπάνω οι μέρες και ξέρω ότι κανονικά θέλει πολύ παραπάνω καιρό.

Για 3 μέρες θα πήγαινα Φλωρεντία ή Νάπολι και όχι Ρώμη.

Αν έχεις ξαναπάει θα μπορέσεις να κάνεις μία γρήγορη επανάληψη. Αν δεν έχεις πάει ξανά θα πρέπει να δεις τα απολύτως βασικά...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Μόλις έκλεισα κι εγώ τελικά για Ρώμη 25-31 Δεκεμβρίου... Βαριέμαι να πάω για άλλη μια φορά.. (την βαρέθηκα) αλλά έχω υποχρέωση να πάω με έναν συγγενή... Θέλω να πάω και για 1 βραδιά κάπου αλλού με το τρένο. .Τι λέτε? Φλωρεντία, Πίζα και γύρω έχω πάει.. Να προτιμήσω Μιλάνο-Τορίνο-Βενετία? Αν θυμάμαι καλά και από πέρσι ούτε καν πολύ στολισμένα δεν είναι στη Ρώμη.. Δεν νιώθεις το χριστουγενιιάτικο κλίμα...

YΓ1.. Αράχωβα ρε παιδιά απορώ .. πώς σας αρέσει? Πραγματικά τίποτα το ιδιαίτερο.. Μου κάνει εντύπωση πως έχει αποκτήσει τόση δημοσιότητα... Μπορεί να το βλέπω κι εγώ λάθος δεν ξέρω.. Αλλά μου φαίνεται ότι είναι πανάκριβα για το τίποτα...

Πες τα ρε φίλε... Η Αράχωβα έγινε ότι έγινε, επειδή είναι κοντά στην Αθήνα... Υπάρχουν πολύ καλύτερα και ομορφότερα μέρη, αλλά όχι τόσο καλά διαφημισμένα... Πχ Ορεινή Αρκαδία, μέσα στο έλατο όλη η περιοχή....

Μόλις έκλεισα κι εγώ τελικά για Ρώμη 25-31 Δεκεμβρίου... Βαριέμαι να πάω για άλλη μια φορά.. (την βαρέθηκα) αλλά έχω υποχρέωση να πάω με έναν συγγενή... Θέλω να πάω και για 1 βραδιά κάπου αλλού με το τρένο. .Τι λέτε? Φλωρεντία, Πίζα και γύρω έχω πάει.. Να προτιμήσω Μιλάνο-Τορίνο-Βενετία? Αν θυμάμαι καλά και από πέρσι ούτε καν πολύ στολισμένα δεν είναι στη Ρώμη.. Δεν νιώθεις το χριστουγενιιάτικο κλίμα...

Να πας Μιλάνο και Βενετία, χωρίς δεύτερη σκέψη... Αν θες κάτι πιο Χριστουγεννιάτικο, να πας Ασσίζι, Περούτζια. Στο Ασσίζι, κάνουν τη γέννηση του Χριστού σε μια τεράστια φάτνη, σαν πλατεία... Είναι μικρές πόλεις και οικονομικές....

Edited by VeCo
Χρησιμοποιείτε την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ - Το forum δεν είναι chat
Hello !

Μιλάνο λέω να πάω.. Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό ξενοδοχείο από τετράστερο και πάνω? 1 βραδιά θα μείνω οπότε θέλω να είναι καλό το ξενοδοχείο και να είναι κοντά στο σταθμό του τρένου - κέντρο..

Μιλάνο λέω να πάω.. Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό ξενοδοχείο από τετράστερο και πάνω? 1 βραδιά θα μείνω οπότε θέλω να είναι καλό το ξενοδοχείο και να είναι κοντά στο σταθμό του τρένου - κέντρο..

Το Μιλάνο το επισκέφτηκα πέρυσι ένα 3ήμερο και πραγματικά έχει ελάχιστα πράγματα να δεις.Ούτε η πόλη έχει κάτι το ιδιαίτερο από αρχιτεκτονική ούτε πολλά μνημεία πέρα από το Domus.

Πιο πολύ για ψώνια είναι για ακριβά ρούχα κλπ.

Amazon Fire stick 4k max

ποσο κοντα στο σταθμο θες και ποιο σταθμο τρενου ? Cadorna ή Milano Centrale ? γιατι στην Ιταλια τα ξενοδοχεια που ειναι κοντα στους κεντρικους σταθμους των τρενων δεν ειναι και τα καλυτερα , οπως και η περιοχή το βράδυ είναι λίγο "μυστήρια" ..

Θα σου πρότεινα, μιας και όλοι έχουμε μια οικονομική στενότητα τελευταία, να μπεις σε ένα deal aggregator και να δεις τι προσφορές έχουν. Ολο και κάτι θα βρεις κοντά στην Αθήνα.

εψαξα λιγακι σαν κοντινους προορισμους, και ειδα τη λιμνη Τσιβλου και το κοντινο χωριο Ζαρουχλα, που φαινονται ομορφα. Εχει παει καποιος???

για τις τιμες θεωρω πως αφου ειναι "ακυρη" περιοδος, με λιγο ψαξιμο θα βρουμε κατι καλο

:cool:

ποσο κοντα στο σταθμο θες και ποιο σταθμο τρενου ? Cadorna ή Milano Centrale ? γιατι στην Ιταλια τα ξενοδοχεια που ειναι κοντα στους κεντρικους σταθμους των τρενων δεν ειναι και τα καλυτερα , οπως και η περιοχή το βράδυ είναι λίγο "μυστήρια" ..

Στον κεντρικό σταθμό στο Μιλάνο.. τώρα δε θυμάμαι πως λέγεται...

Απλά θα πάω μόνο για 1 μέρα με το τρένο από Ρώμη και θα κοιμηθώ ένα βράδυ και θέλω να είναι κοντά...Διάβασα στο booking.com καλές κριτικές για το Hilton στο Μιλάνο που είναι ακριβώς στο σταθμό του τρένου και μάλιστα με καλές τιμές.. Αξίζει λέτε?

Περίπου πόσο θες να δώσεις; Μονόκλινο ή δίκλινο;

Δίκλινο θέλω... ε μέχρι 170-180 ευρώ το πολύ λέω...

Απλά θα πάω μόνο για 1 μέρα με το τρένο από Ρώμη και θα κοιμηθώ ένα βράδυ και θέλω να είναι κοντά...Διάβασα στο booking.com καλές κριτικές για το Hilton στο Μιλάνο που είναι ακριβώς στο σταθμό του τρένου και μάλιστα με καλές τιμές.. Αξίζει λέτε?

Θα σου πρότεινα το Holiday Inn που έχω μείνει αλλά θέλει λεωφορείο και δεν είναι και για τα δικά σου στάνταρ από ό,τι κατάλαβα.

Οπότε αφού βρήκες στο Hilton και δίπλα μια χαρά.

Αλήθεια περίμενες να διαβάσεις κακές κριτικές για το Hilton?? :O

Amazon Fire stick 4k max

Θα σου πρότεινα το Holiday Inn που έχω μείνει αλλά θέλει λεωφορείο και δεν είναι και για τα δικά σου στάνταρ από ό,τι κατάλαβα.

Οπότε αφού βρήκες στο Hilton και δίπλα μια χαρά.

Αλήθεια περίμενες να διαβάσεις κακές κριτικές για το Hilton?? :O

Βρήκα ένα αρνητικό.. Χρεώνει ανά ώρα το wi-fi από ότι διάβασα και μάλιστα ακριβά.. 12 euro/hour :ninja:

Βρήκα ένα αρνητικό.. Χρεώνει ανά ώρα το wi-fi από ότι διάβασα και μάλιστα ακριβά.. 12 euro/hour :ninja:

Εγώ πηγαίνω μόνο σε ξενοδοχεία με δωρεάν WiFi. Μεγάλη γυφτιά να χρεώνεις το internet, το aircondition και το parking.

Κάποιες φορές δεν έχεις επιλογή.

Όπως τώρα που έκλεισα για Ρώμη.

Πάμφτηνο το ξενοδοχείο (4ων αστέρων με 48€ την βραδιά) αλλά λίγο μακριά από το κέντρο.

Χρεώνει το wi fi επίσης, αλλά έχει μετρό στα 200μέτρα.

Βασικό το μετρό και η τιμή, οπότε χαλάλι τα υπόλοιπα.. ;)

Amazon Fire stick 4k max

Θεωρώ ότι με καλό ψάξιμο (και τα κατάλληλα εργαλεία) ικανοποιείς όλα τα κριτήρια, ακόμα και αν θα έχεις μελαχρινή ή ξανθιά recepcionist.

Μιλάμε πάντα για μεγάλες πόλεις, όχι για χωριά και κωμοπόλεις.

Γενικά προς όλους, προτιμούμε κριτικές από tripadvisor. Αν και κανένας δεν εγγυάται την ειλικρίνεια τους, εντούτοις λόγω μεγέθους είναι σχετικώς ενδεικτικές.

Diana Majestic http://www.starwoodhotels.com/sheraton/property/overview/index.html?propertyID=53 , ανηκει στην Sheraton και εχω μεινει , ειναι πολυ καλο , και ειναι περιπου στην μεση σε σχεση αποστασης απο κεντρου Μιλανου και κεντρικου σταθμου , οποτε ειναι και τα 2 σχετικα κοντα, εχω μεινει και μου αρεσε . Δεν εχει free wifi , αν και εγω που ειχα παρει ακριβο δωματιιο μου το εδωσαν free , νομιζω ειναι 15 ευρω για 24 ωρες.Χειμωνα δεν εχω παει ειχα παει καλοκαιρι και εχει και τρομερο κηπο που ειναι στα plus του..Πιστευω να ειναι μεσα στο budget σου γιατι ειναι λιγο τσιμπημένο αναλογα την περιοδο...

φίλοι μου θέλω μια συμβουλή.

εχω βρει πολύ καλή προσφορά για φλωρεντία στη περίοδο των εορτών. έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία για να μου πει αν θα άξιζε ένα τέτοιο ταξίδι;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . .

think positive !!!!!!

εχω βρει πολύ καλή προσφορά για φλωρεντία στη περίοδο των εορτών. έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία για να μου πει αν θα άξιζε ένα τέτοιο ταξίδι;

Εξαρτάται τον καιρό που θα σου κάνει. Την 1η φορά πήγα Φθινόπωρο και τη 2η Ανοιξη. Σε 3-4 μέρες βλέπεις τα βασικά.

Το 2007, είχα μείνει στο Kraft Hotel.

Γενικά η περίοδος των γιορτών δεν είναι ιδιαίτερα βολική. Το πιο πιθανό 25 και 26 να είναι σχεδόν τα πάντα κλειστά, οπότε πρέπει να έχεις κανονισμένο από πριν το τι θα κάνεις. Πες μας περισσότερες λεπτομέρειες για να σου απαντήσουμε. :)

Τι έγινε ρε παιδιά? όλοι Ιταλία πάμε ? :lol: ανάμεσα στις 2 χειρότερες οικονομικά χώρες τις Ευρώπης...

Τελικά λέω να επιλέξω το hilton που είναι δίπλα ακριβώς στο τρενο και μιας και δεν έχω μείνει ποτέ σε hilton λέω να το δοκιμάσω.. εντάξει μια μέρα θα μείνω μόνο .. ας αντέξω χωρίς wi-fi.. Έτσι κι αλλιώς τις υπόλοιπες μέρες που θα μείνω Ρώμη θα έχω σε σπίτι wi-fi..