tsotos1000 Δημοσιεύτηκε May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 6, 2005 re paidia auti ti stigmi exo 384 ram an ballo 512 tha do megali diafora kai an nai pou? (thelo na po aksizei na doso ta lefta i oxi) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 re paidia auti ti stigmi exo 384 ram an ballo 512 tha do megali diafora kai an nai pou? (thelo na po aksizei na doso ta lefta i oxi) 1o den grafis tin sin8esi to pc. epe3ergasti karta grafikon ktl.. to oti 8a ipar3i diafora ine sigoro.. aplos an elegis tin sin8esi to pc kai gia pion logo 8elis na af3isis ram ( games , i programs) 8a itan kalitira. anyway afti tin stigmi exw 1gb ddr 400 kai to pc petai! 512 ine poli kala gia ta games kai tis perisoteres efarmoges.. genikos an asxolisi me programs , me metatropi se divX 8a dis arketi diafora ston xrono pou 8eli gia na kani simpiesi kai genika i efarmoges 8a fortonon pio grigora..an pali 8es gia games,tote i diafora den 8a ine poli emfanis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Περισσότερη μνήμη πάντα ωφελεί :cool: Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Alert Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 1o den grafis tin sin8esi to pc. epe3ergasti karta grafikon ktl.. to oti 8a ipar3i diafora ine sigoro.. aplos an elegis tin sin8esi to pc kai gia pion logo 8elis na af3isis ram ( games , i programs) 8a itan kalitira. anyway afti tin stigmi exw 1gb ddr 400 kai to pc petai! 512 ine poli kala gia ta games kai tis perisoteres efarmoges.. genikos an asxolisi me programs , me metatropi se divX 8a dis arketi diafora ston xrono pou 8eli gia na kani simpiesi kai genika i efarmoges 8a fortonon pio grigora..an pali 8es gia games,tote i diafora den 8a ine poli emfanis. Μην λες οτι 512ΜΒ ειναι αρκετα για games, κανεις λαθος.... 1024ΜΒ ειναι κατα την γνωμη μου ενα στανταρ για παιχνιδια και εφαρμογες βαριες (dvd σε Divx κτλ) Παράθεση Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Μην λες οτι 512ΜΒ ειναι αρκετα για games, κανεις λαθος.... 1024ΜΒ ειναι κατα την γνωμη μου ενα στανταρ για παιχνιδια και εφαρμογες βαριες (dvd σε Divx κτλ) an diavases to post mou, grafw oti exw 1gb ;) ala kai ta 512 kala ine.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 re paidia auti ti stigmi exo 384 ram an ballo 512 tha do megali diafora kai an nai pou? (thelo na po aksizei na doso ta lefta i oxi) φιλε μου αξιζει να βαλεις μια μνημη ram..αλλωστε ειναι και φθηνες αυτο τον καιρο και επισης οσο πιο μεγαλη βαλεις τοσο και πιο φθηνη θα σου κοστισει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tiverius Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 'Εχω έναν altec με ram 128.Αγόρασα καινούριο υπολογιστή και ήθελα να αναβαθμίσω λίγο τον παλιό.Χρειάζομαι rd ram bulk (ελπίζω να το έγραψα σωστά).Στο πλαίσιο μου είπαν πως πάει μονο ζευγάρι πλακετών και βγαίνουν σε 64 και 128.Το τελευταίο,μου είπαν το πούλησαν πριν ένα περίπου χρόνο! :mad: Η altec δεν έχει επίσης κάτι και μου πρότειναν να ψάξω σε συνοικιακά καταστήματα μήπως και έχει ξεμείνει κάτι.Δεν βρήκα τίποτα και τα παράτησα.Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ...Barcelona,such a beautiful horizon Barcelona,like a jewel in the sun Por ti sere gaviota de tu bella mar... my blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Χρειάζομαι rd ram bulk (ελπίζω να το έγραψα σωστά) SDRAM legetai o typos pou xreiazesai, alla 8a prepei na 3ereis kai th syxnothta pou leitourgei h mnhmh, dld 66/100/133MHz... Gia na les oti exeis mono 128MB, mallon 100ara 8a xreiazesai, alla kai pali, aytes oi mnhmes exoun katargh8ei. dyskolo na breis se katasthma. psa3e sto fleamarket mhpws kai poulaei kaneis. Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 dyskolo na breis se katasthma. psa3e sto fleamarket mhpws kai poulaei kaneis. Πέρασα το Σάββατο το πρωί από το Cosmodata στην Στουρνάρη και είχε χύμα τις μνήμες SDRAM (ξέρετε, στο διπλανό με τα μεταχειρισμένα). Τιμές δε ρώτησα γιατί βιαζόμουνα αλλά φαντάζομαι θα ήταν φτηνές. Δεν ξέρω αν τους έμεινε καμία :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Για να εχεις 384 ραμ, μαλλον εχεις σχετικα παλιο συστημα. Το να βαλεις 128 ακομα θα σε ωφελησει απο ελαχιστα εως καθολου. Κρατα τα λεφτα, μαζεψε κι αλλα, και καποια στιγμη κανε αλλαγη mb, ram, cpu. Αν μπορεις να βαλεις 1 γιγα, τοτε η αναβαθμιση εχει καποιο νοημα, αλλιως αστο καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsotos1000 Δημ. May 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 loipon to pc mou einai athlon xp 2.0 ghz me 384ram 9600 radeon 256 mb an thelete tpt allo peite mou na sas sto po Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 loipon to pc mou einai athlon xp 2.0 ghz me 384ram 9600 radeon 256 mb an thelete tpt allo peite mou na sas sto po Ξέρεις τι motherboard έχεις; Θα βοηθούσε. :rolleyes: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsotos1000 Δημ. May 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 gigabyte mi rotiseis ton tipo den thimamai :D :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 gigabyte mi rotiseis ton tipo den thimamai :D :p Λοιπόν επειδή έχω κι εγώ τον ίδιο επεξεργαστή πολύ πιθανόν να χρησιμοποιείς DDR μνήμες. :rolleyes: Μπορείς να δεις στο motherboard αν οι υποδοχές για μνήμη έχουν μια ή δυο σχισμές; Αν είναι μια σχισμή είναι DDR. Αν είναι δυο οι σχισμές τότε είναι SDRAM. Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argosxolos Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Λοιπόν,εγώ είχα 512MB(DDR-400MHz) και μετά από ένα χρόνο με εγκατεστημένες άπειρες εφαρμογές,install,uninstall σε πολλά games και γενικά αρκετά σκληρή χρήση των winxp όλα έδειχναν ότι θα χρειαζόμουν format για να πηγαίνει όπως πρώτα. Έβαλα άλλα 512MB και το pc απλά φυσάει(δεν έκανα format).Πολύ καλύτερα από όταν πρωτοεγκατέστησα τα windows,τα παράθυρα ανοίγουν ακαριαία,όπως και όλα τα προγράμματα,και γενικά έχω την αίσθηση ότι πήρα καινούργιο pc.Κάνει διαφορά και μάλιστα μεγάλη.Και σε διάφορα προγράμματα(adobe acrobat,word,κτλ) αλλά και σε παιχνίδια. Σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να βάλεις επιπλέον μνήμη λοιπόν.Και το PC δεν είναι τόσο παλιό ώστε να μην του κάνει διαφορά.Θα κάνει διαφορά νομίζω. Παράθεση "Ο μόνος τρόπος γιά να απαλλαγείς από ένα πειρασμό...είναι να ενδώσεις σ' αυτόν!" Oscar Wilde Γιατί να λέμε βίαια τα νερά ενός ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;Μ.Μπρέχτ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Λοιπόν,εγώ είχα 512MB(DDR-400MHz) και μετά από ένα χρόνο με εγκατεστημένες άπειρες εφαρμογές,install,uninstall σε πολλά games και γενικά αρκετά σκληρή χρήση των winxp όλα έδειχναν ότι θα χρειαζόμουν format για να πηγαίνει όπως πρώτα. Έβαλα άλλα 512MB και το pc απλά φυσάει(δεν έκανα format).Πολύ καλύτερα από όταν πρωτοεγκατέστησα τα windows,τα παράθυρα ανοίγουν ακαριαία,όπως και όλα τα προγράμματα,και γενικά έχω την αίσθηση ότι πήρα καινούργιο pc.Κάνει διαφορά και μάλιστα μεγάλη.Και σε διάφορα προγράμματα(adobe acrobat,word,κτλ) αλλά και σε παιχνίδια. Σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να βάλεις επιπλέον μνήμη λοιπόν.Και το PC δεν είναι τόσο παλιό ώστε να μην του κάνει διαφορά.Θα κάνει διαφορά νομίζω. exis dikio..to pc ine mia xara me epe3ergasti sta 2gz! egw exw p4 1,7 ,ton ixa me 256 sdram,den ixa lefta gia neo epe3ergasti motherboard kai mnimi,opote to kotsara mitriki (pou ipostirizi kai neoterous epe3ergastes. afisa para8iraki gia agora epe3ergasti argotera, ) kai ddr sta 400 , 2 x 512 kingstone kai to pc petai kai as min exi telefteo modelo epe3ergasti..na pw wpisis oti ine half cache!kai exw pano kato idia karta grafikon (se epidosis) me tou pedio pio pano (exw gf fx 5700) opote anepifilakta vale 512 ( 8a foi8isi arketa i parapano mnimi). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tiverius Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 SDRAM legetai o typos pou xreiazesai, alla 8a prepei na 3ereis kai th syxnothta pou leitourgei h mnhmh, dld 66/100/133MHz... Gia na les oti exeis mono 128MB, mallon 100ara 8a xreiazesai, alla kai pali, aytes oi mnhmes exoun katargh8ei. dyskolo na breis se katasthma. psa3e sto fleamarket mhpws kai poulaei kaneis. Και πως μπορώ να βρώ την συχνότητα;Είχα περάσει τυχαία απο την cosmodata πριν ένα μήνα περίπου και μου είχαν πει πως θα έφερναν κάποια στιγμή.Πήρα δυο φορές τηλέφωνο και με είχαν στην αναμονή.Θα ξαναπροσπαθήσω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ...Barcelona,such a beautiful horizon Barcelona,like a jewel in the sun Por ti sere gaviota de tu bella mar... my blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Γεια μνημες μπορειτε να παρετε μια ιδεα και σε τιμες απο ηλεκτρονικο καταστημα στην Αγγλια http://www.crucial.com/eu/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts