kotetsi Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Μια ερώτηση: η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος (για εργασία πχ σε φροντιστήρια Αγγλικών) δίνεται ακόμα σε κάποιον που έχει πάρει το χαρτί της επάρκειας προσόντων (κι έχοντας φυσικά το CPE); Αν ναι, ποια τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και πώς μπορεί κανείς να προχωρήσει τις διαδικασίες (πχ γίνονται και σε ΚΕΠ); Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Μια ερώτηση: η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος (για εργασία πχ σε φροντιστήρια Αγγλικών) δίνεται ακόμα σε κάποιον που έχει πάρει το χαρτί της επάρκειας προσόντων (κι έχοντας φυσικά το CPE); Αν ναι, ποια τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και πώς μπορεί κανείς να προχωρήσει τις διαδικασίες (πχ γίνονται και σε ΚΕΠ); Βεβαίως και δίνεται! Επειδή είναι πολλά κ καλύτερα είναι να τα κατεβάσεις εσυ μαζί με την αίτηση μαζί και τα δικαολογητικά θα μπεις στο http://www.ypepth.gr θα πας εκει που λεω εκπαιδευτικο σύστημα μετα ιδιωτικη εκπαιδευση κ μετα επάρκειες άδειες κ τέλος χορήγηση επάρκειας προσόντων διδασκαλίας ξενης γλώσσας.. Ότι άλλο χρειαστείς μπορείς να μου στήλεις pm.. Ελπίζω να βοήθησα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Ευχαριστώ αλλά όπως προείπα την έχω την επάρκεια προσόντων. Αυτό που δεν έχω είναι η άδεια διδασκαλίας. Για να γίνω πιο κατανοητός, ανάμεσα στα δικαιολογητικά που ζητούνταν κάποτε περιλαμβάνονταν αντίγραφο ποινικού μητρώου και ακτινογραφία θώρακος. Βρήκα πιο κάτω link του ΥΠΕΠΘ για άδειες εξασκήσεως επαγγέλματος αλλά είναι dead. Επίσης, στο link που μου έδωσες υπάρχει αίτηση για άδεια κατ' οίκον διδασκαλίας, για την οποία δεν ενδιαφέρομαι. Σε ευχαριστώ πάντως για τον κόπο σου! Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Ευχαριστώ αλλά όπως προείπα την έχω την επάρκεια προσόντων. Αυτό που δεν έχω είναι η άδεια διδασκαλίας. Για να γίνω πιο κατανοητός, ανάμεσα στα δικαιολογητικά που ζητούνταν κάποτε περιλαμβάνονταν αντίγραφο ποινικού μητρώου και ακτινογραφία θώρακος. Βρήκα πιο κάτω link του ΥΠΕΠΘ για άδειες εξασκήσεως επαγγέλματος αλλά είναι dead. Επίσης, στο link που μου έδωσες υπάρχει αίτηση για άδεια κατ' οίκον διδασκαλίας, για την οποία δεν ενδιαφέρομαι. Σε ευχαριστώ πάντως για τον κόπο σου! αρε αθανατο ελληνικο δημοσιο , ουτε φανταρος να πηγαινες ! παλι καλα που δεν μας ψαχνανε και απο κάτω :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Ευχαριστώ αλλά όπως προείπα την έχω την επάρκεια προσόντων. Αυτό που δεν έχω είναι η άδεια διδασκαλίας. Για να γίνω πιο κατανοητός, ανάμεσα στα δικαιολογητικά που ζητούνταν κάποτε περιλαμβάνονταν αντίγραφο ποινικού μητρώου και ακτινογραφία θώρακος. Βρήκα πιο κάτω link του ΥΠΕΠΘ για άδειες εξασκήσεως επαγγέλματος αλλά είναι dead. Επίσης, στο link που μου έδωσες υπάρχει αίτηση για άδεια κατ' οίκον διδασκαλίας, για την οποία δεν ενδιαφέρομαι. Σε ευχαριστώ πάντως για τον κόπο σου! Δε θυμάμαι τι ακριβώς δικαιολογητικά χρειαζόταν τότε, αλλά θυμάμαι πως είχα ρωτήσει στη Νομαρχία, όπου και τα κατέθεσα και από όπου εκδόθηκε και η άδεια. Οπότε θα έλεγα να κάνεις ένα κόπο να τηλεφωνήσεις στο τμήμα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της νομαρχίας σου να ρωτήσεις (τουλάχιστον στη νομαρχία όπου έκανα εγώ τα χαρτιά μου, αυτό ήταν το αρμόδιο γραφείο). ΥΓ. Ναι, έχει αρκετή γραφειοκρατία, σίγουρα ζητάνε(-ούσαν) αντίγραφο ποινικού μητρώου, ακτινογραφία θώρακος και σε περνάνε και από επιτροπή όπου σε βάζουν να δείξεις τα χέρια σου και να περπατήσεις πάνω-κάτω για να δουν αν είσαι υγιής και αρτιμελής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_323 Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Ένας φίλος μου έδωσε προφορικά στο Cambr.Prof. και τον βάλανε με μια 30άρα, η οποία αν και έκανε τα λάθη, είχε, λόγω ηλικίας πολύ μεγαλύτερη άνεση. Καλά οι Άγγλοι το ΄χουν χάσει τελείως!!! Βάζουν τα παιδιά μαζί με ενήλικες? Τί αψυχολόγητο είναι αυτό και πώς μπορεί ένα παιδί να συναγωνιστεί την ωριμότητα ενός ενήλικα. Έλεος. Και να φανταστείτε ότι αυτή μίλαγε σε επίπεδο how bou you bou. Τί να πώ. Νομίζω ότι το Cambr. το 'χει παρατήσει εντελώς το πράγμα. Βλέπουν ότι ο Αμερικάνικο ECPE ανεβαίνει και ότι όλοι πηγαίνουν εκεί και έτσι οι Άγγλοι το ΄χουν μετατρέψει σε μαγαζάκι. Ας μας το πουν τουλάχιστον ότι δεν είναι σοβαροί, να σταματήσουμε και εμείς να πηγαίνουμε σ΄αυτούς. Έλεος πια. Εν τω μεταξύ έχω καταλάβει ότι το Cambr. τα έχει ξεφτιλισει λίγο τα θέματα, σε αντίθεση με το ECPE που γίνεται όλο και πιο απαιτητικό. Αν μάλιστα λάβουμε υπόψιν ότι το δίνουν και άτομα με επίπεδο pre-lower (όπως έγραψα σε προηγούμενη δημοσίευσή μου) μπορούμε να καταλάβουμε τί γίνεται. Είμαι εξοργισμένος με αυτούς εντελώς. Παράθεση :secret: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Εγω παλι που εδωσα τωρα για μισιγκαν ηταν απο τις πιο ευχαριστες εμπειριες το καμματι των προφορικων... για 10 λεπτα ειχαμε λυθει στα γελια και οι 2 σε σημειο που δε μπορουσα να μιλησω... εν τω μεταξυ η εξεταστρια ηταν Ελληνοαμερικανιδα και τα μιλουσε τα αγγλικα λες και ηταν ρωσιδα ιθαγενης , πεντακαθαρα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Ένας φίλος μου έδωσε προφορικά στο Cambr.Prof. και τον βάλανε με μια 30άρα, η οποία αν και έκανε τα λάθη, είχε, λόγω ηλικίας πολύ μεγαλύτερη άνεση. Καλά οι Άγγλοι το ΄χουν χάσει τελείως!!! Βάζουν τα παιδιά μαζί με ενήλικες? Τί αψυχολόγητο είναι αυτό και πώς μπορεί ένα παιδί να συναγωνιστεί την ωριμότητα ενός ενήλικα. Έλεος. Και να φανταστείτε ότι αυτή μίλαγε σε επίπεδο how bou you bou. Τί να πώ. Νομίζω ότι το Cambr. το 'χει παρατήσει εντελώς το πράγμα. Βλέπουν ότι ο Αμερικάνικο ECPE ανεβαίνει και ότι όλοι πηγαίνουν εκεί και έτσι οι Άγγλοι το ΄χουν μετατρέψει σε μαγαζάκι. Ας μας το πουν τουλάχιστον ότι δεν είναι σοβαροί, να σταματήσουμε και εμείς να πηγαίνουμε σ΄αυτούς. Έλεος πια. Εν τω μεταξύ έχω καταλάβει ότι το Cambr. τα έχει ξεφτιλισει λίγο τα θέματα, σε αντίθεση με το ECPE που γίνεται όλο και πιο απαιτητικό. Αν μάλιστα λάβουμε υπόψιν ότι το δίνουν και άτομα με επίπεδο pre-lower (όπως έγραψα σε προηγούμενη δημοσίευσή μου) μπορούμε να καταλάβουμε τί γίνεται. Είμαι εξοργισμένος με αυτούς εντελώς. Συμφωνω απολυτα μαζι σου αγαπητε μου φιλε.Αλλα ακουσε ομως και το εξής:Οι Αγγλοι ΔΕΝ εχουν αναγκη του Ελληνες!Καθως το Cambridge διενεργει εξετασεις σε 100 χωρες παγκοσμίως σε αντιθεση με τις 25 χωρες που διενεργεί εξετασεις το Μισιγκαν.Επίσης αν παρεις αναλογικα τους υποψηφιους του Μισιγκαν και του Καιμπριτζ θα παρατηρησεις οτι οι υποψηφιου του Μισιγκαν ειναι περ. 100.000 τον χρονο σε ολες τις εξετασεις που διενεργεί ενω του Καιμπριτζ 1.300.000!!!:blink: Αρα το Καιμπριτζ να το πω λαικιστή χέστηκε για την Ελλαδα αφου μπορει να εξασφαλισει σιγουρους υποψηφιους απο αλλες χωρες του κοσμου που ειναι μονοπώλιο. Τωρα γενικα πιστευω οτι το Cambridge ειναι πιο οργανωμένο απο το Μισιγκαν σε όλες τις απόψεις. Και βρηκα και πιο φιλικους τους επιτηρητες/εξεταστες κτλ του Καιπριτζ παρα του Michigan οι οποιοι ηταν πολυ ψυχροι οι κακοι ως ένα σημείο.Τωρα για το περιστατικο που εξεφρασες με τον φίλο σου, και γω εδινα προφορικα Lower με μια 25+ στο Καιπριτζ αλλα δεν εκανα ετσι. Ειναι οπως παει η σειρα το 13 πχ εξεταζεται με το 14 κ.ε. Τωρα για το επίπεδο των θεματων θα συμφωνησω μαζι σου.Το χουν ρίξει λίγο.Αλλα μην το παρατραβαμε!Το CAMBRIDGE ΕΙΝΑΙ CAMBRIDGE! Τεσπα! Καλα αποτελέσματα σε όλους μας!!!!;):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Στο θέμα της οργάνωσης θα με βρείτε αντίθετη. Τo Michigan διαθέτει εξεταστικά κέντρα σε ξενοδοχεία ή οργανωμένες -ηχητικά- αίθουσες, έτσι ώστε το Listening τουλάχιστον να είναι αρκετά ποιοτικό. Ενώ για το Cambridge τι να πούμε.. ακόμα "κλείνει" αίθουσες σε σχολεία και τα ηχητικά του ..στάνταρ αρκούνται σε ένα κασετόφωνο τοποθετημένο στην έδρα, που -αν δουλεύει και δεν τρέχουν τελευταία στιγμή- ξεκουφαίνει τους πρώτους και δε φτάνει να ακούσουν οι τελευταίοι.. Όσο για το θέμα του αν νοιάζεται για την Ελλαδίτσα μας, κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε. Εκεί που πριν λίγα χρόνια οι υποψήφιοι κάθε πτυχίου, κάθε εξεταστική περίοδο, πλησίαζαν τους 10.000, τώρα στο Cambridge ο αριθμός έχει πέσει κατακόρυφα. Μιλάμε για ένα σημαντικό ποσό εσόδων γι'αυτούς και θα έπρεπε να τους προϊδεάσει -και ανησυχήσει- για το τι πρόκειται να συμβεί και στις υπόλοιπες χώρες που ανταγωνίζονται το Michigan (αν δεν έχει συμβεί ήδη) και φυσικά τι πρόκειται να συμβεί αν το Michigan εισβάλλει σιγά-σιγά στο μονοπώλιό τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Λοιπον freckles δεν σε βρισκω updated! Εδω και ενα χρονο το Cambridge χρησιμοποιεί ασυρματα ακουστικα για τις εξετάσεις του κατι που το βρισκω πολυ ενδιαφερον.Καθως ο καθενας μας μπορουσε να ρυθμιζε τον ηχο οπως ηθελε!Kαι ο ηχος ηταν αριστης ποιότητας φυσικά χωρις κανενα παρασιτο. Τωρα για το αν πρεπει να ανησυχεί ή οχι το cambridge για τους πελατες του δεν μας πολυαφορα. Τα χρηματικα ποσα ειναι τεραστια και επιμενω πως το μονοπώλιο του ακομα γερα κρατεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Εδώ κι ένα χρόνο; Μαθητής μου έδωσε Lower πέρισυ το Μάιο και ο ήχος ήταν απαίσιος. Τι να πω, ίσως εσάς στην Κοζάνη σας προσέχουν περισσότερο :P Edit: Το Μάιο που μας πέρασε, εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Tι να πω βρε freckles μου! Εχω ακουσει οτι γινετε και σε αλλες πολεις... Αλλα να γινεται Κοζανη και οχι Αθηνα? Εισαι σιγουρη για αυτο? Μεσω Βritish Council den edose??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Ναι, μέσω British Council φυσικά. Και είμαι σίγουρη, έδωσε σε σχολείο με το κλασικό κασετόφωνο (άντε να ήταν με CD, δεν ξέρω, αλλά σίγουρα όχι κάτι ιδιαίτερο). Όσο για το να γίνεται κάπου αλλού κι όχι στην Αθήνα, μη σε εκπλήσσει. Όταν ήμουν Τρίκαλα, όσα χρόνια είχα το φροντιστήριο, πάντα (και νομίζω πως ακόμα το κάνει) το Michigan διοργάνωνε τις εξετάσεις του σε ένα πολύ καλό ξενοδοχείο με άριστες συνθήκες, κυρίως στον ήχο. Εδώ (Αθήνα), τα τελευταία χρόνια που στέλνω μαθητές μου δεν έχει τύχει κάποιος να δίνει γραπτά σε ξενοδοχείο, παρά σε άλλες αίθουσες, όπου οκ, μερικές φορές ο ήχος είναι άψογος, μερικές φορές όχι ιδιαίτερα τέλειος, όπως συνέβη χθες που έδινε μαθήτριά μου ECCE. Όχι ότι δεν ήταν καλός, μην παρεξηγηθώ, αλλά πχ τα παιδιά που ήταν κάτω από τα ηχεία δεν άκουγαν σωστά, κάτι που σε σωστά οργανωμένες ηχητικά αίθουσες δε συμβαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Ναι, μέσω British Council φυσικά. Και είμαι σίγουρη, έδωσε σε σχολείο με το κλασικό κασετόφωνο (άντε να ήταν με CD, δεν ξέρω, αλλά σίγουρα όχι κάτι ιδιαίτερο). Όσο για το να γίνεται κάπου αλλού κι όχι στην Αθήνα, μη σε εκπλήσσει. Όταν ήμουν Τρίκαλα, όσα χρόνια είχα το φροντιστήριο, πάντα (και νομίζω πως ακόμα το κάνει) το Michigan διοργάνωνε τις εξετάσεις του σε ένα πολύ καλό ξενοδοχείο με άριστες συνθήκες, κυρίως στον ήχο. Εδώ (Αθήνα), τα τελευταία χρόνια που στέλνω μαθητές μου δεν έχει τύχει κάποιος να δίνει γραπτά σε ξενοδοχείο, παρά σε άλλες αίθουσες, όπου οκ, μερικές φορές ο ήχος είναι άψογος, μερικές φορές όχι ιδιαίτερα τέλειος, όπως συνέβη χθες που έδινε μαθήτριά μου ECCE. Όχι ότι δεν ήταν καλός, μην παρεξηγηθώ, αλλά πχ τα παιδιά που ήταν κάτω από τα ηχεία δεν άκουγαν σωστά, κάτι που σε σωστά οργανωμένες ηχητικά αίθουσες δε συμβαίνει. Συμφωνω μαζι σου Freckles! Γενικα ΟΚ στο Μισιγκαν ειναι καλυτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Και εγω φετος εδωσα με 35αρα αλλα δεν μπορω να πω οτι με επηρεασε σε καποιο βαθμο.Ισα ισα μου φαινεται και εντελως ασχετο.Επισης και στο lower και στο proficiency δωσαμε listening με ασύρματα ακουστικα οπως αναφερθηκε παραπανω ενω στο advanced δωσαμε σε ξενοδοχειο και ακουγαμε απο κατι ηχεια που ειχε η αιθουσα αν θυμαμαι καλα.Κασετοφωνο ειχαμε στο beginners. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Αρα εχω δικιο lulukos! Tα ακουστικα τα εφαρμοζουν εδω και 1-1,5 χρονο περιπου. Απλα ισως να μην γινεται σε ολους τους νομους ή ισως γινεται πειραματικα ακομη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 δεν μπορω να πω για τις εξετασεις του British Council καθως δεν εχω γνωση, παντως, και επειδη λογω δουλειας ερχομαι σε επαφη με αρκετους φροντιστηριουχους, εχω παρατηρησει οτι εχουν μια ταση να αποφευγουν το Cambridge κυριως λογω British Council και κακης διοργανωσης εξετασεων. θα πω μια λεπτομερεια που ισως δεν εχετε αντιληφθει. πρεπει να συνυπολογιζετε και το ποιος διοργανωνει και ΠΩΣ διοργανωνει τις εξετασεις του καθε πτυχιου στην καθε χωρα. προφανως ουτε το πανεπιστημιο του Michigan διοργανωνει τις εξετασεις στην ελλαδα, ουτε το πανεπιστημιο του Cambridge. και τα 2 εχουν ορισει αντιπροσωπους τους οποιους θεωρουν αξιους να τους εκπροσωπουν στην καθε χωρα. αρα, αν για καποιο λογο το cambridge τεινει να μην προτιματε μπορει να φταιει και ο αντιπροσωπος του στην ελλαδα. και το αντιστροφο εννοειται: αν συμβαινει κατι αντιστοιχο στα πτυχια του Michigan μπορει να φταιει ο αντιπροσωπος του στη χωρα.. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. December 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 7020029 εχεις απολυτο δικιο. Αλλα να σου πω την αλήθεια εγω που εδωσα Cambridge και Μichigan ταυτοχρονα την ιδια χρονικη περιοδο,μπορω να πω οτι βρηκα πιο συνεργασιμους αυτους του Cambridge παρα αυτους του Michigan.Γενικοτερα βρηκα αυτους του BC πολύ συνεργασιμους να γνωρίζουν απταιστα την εξεταστική διαδικασια και πιο εξοικειωμενοι με αυτο που κάνουν.Ενω αυτοι της ΗAU ήταν παρα πολυ κακοι απεναντι μας, αδιαφοροι, ψυχροί και εβλεπαν τα παδια με απεχθεια και οταν καποιο παιδι ειχε κανει μια ερωτηση σχετικα με το πως να μαρκαρει στο answer sheet η ΗEAD EXAMINER μονο δεν τον εδειρε!!!!!.Ηταν παντως σχετικα καλή εμπειρια,αλλα οχι και η καλυτερη.Δεν λεω οτι φταει το Michigan αλλα φταει η ψωροπερηφανια της ΗAU γιατι αγαπητε φιλε 7020029 που ξερω οτι δουλευεις εκει δεν πρεπει να ξεχναμε οτι εγω σκαω 150 ευρω για να εξεταστω και θελω μια αψογη εξ.διαδικασια ρε φιλε. Κατι που δεν συνεβει στο Cambridge.Οι ανθρωποι ηταν αριστοι μιλαμε.Ολοι εχουν μεινει με αριστες εντυπωσεις.Γενικα ομως πιστευω οτι πολλες καθηγητριες δεν στελνουν παιδια στο Cambridge επειδή εχει ενα σχετικα απαιτητικο επιπεδο,αλλα οχι και οτι δεν ειναι οργανωμενο το BC!Μεχρι και timetable οnline εχει και ολοκληρο το statement of results online και τα αποτελέσματα τα παιρνεις με sms!Εχουν βελτιωθει τρελα εκει! Τεσπα αυτα ηθελα να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 !!!HOT NEWS!!![/b] Τα αποτελέσματα των εξετάσεων FCE, CAE και CPE Δεκεμβρίου 2008 θα είναι διαθέσιμα στo Internet από τις 3 Φεβρουαρίου 2009. Good Luck and Good Results to all!!!!;):happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 παιδια, απο εσας που δωσατε μισιγκαν και lancashire τον περασμενο μα'ι'ο εχετε παρει το πτυχιο-χαρτι? εγω ρωτησα στο φροντηστηριο που πηγαινα και δεν ξερουν αν τα εχουν δωσει σε καποιους ή ποτε θα τα στειλουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 παιδια, απο εσας που δωσατε μισιγκαν και lancashire τον περασμενο μα'ι'ο εχετε παρει το πτυχιο-χαρτι? εγω ρωτησα στο φροντηστηριο που πηγαινα και δεν ξερουν αν τα εχουν δωσει σε καποιους ή ποτε θα τα στειλουν... Έδωσα Michigan και CPE και μου εχουν ερθει και τα 2 εδώ και αρκετό καιρό.Επισης ολοι οι γνωστοι μου τα εχουν παρει.Παραξενο μου φαινεται να υπαρχει τοσο μεγάλη καθυστερηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 To Michigan κ Καιμπριτζ το παιρνεις αρκετα γρηγορα το πτυχιο σου. Στο Uclan παιδια που εδωσαν τον ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2007(!!!) ακομα να παρουν το πτυχιο τους.Για αυτον δεν θελω να σε απαγοητευσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 To Michigan κ Καιμπριτζ το παιρνεις αρκετα γρηγορα το πτυχιο σου. Στο Uclan παιδια που εδωσαν τον ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2007(!!!) ακομα να παρουν το πτυχιο τους.Για αυτον δεν θελω να σε απαγοητευσω! Ελεος!Πως δικαιολογουν τετοια καθυστερηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Ελεος!Πως δικαιολογουν τετοια καθυστερηση; Eλα ντε!Ειναι παρα πολυ μεγαλο χρον. διαστημα!:mad::mad: Ασε που δεν αναγνωριζετε!:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 pote bgenoun ta results tou ecpe? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts