ladybirda Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Γνωρίζει κανείς τη διεύθυνση του βρετανικού συμβουλίου; Πρέπει να έχω χάσει το πτυχίο του lower. Έχω μόνο το χαρτί που λέει τη βαθμολογία σε κάθε ενότητα. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να πάω με αυτό το χαρτί και να μου επανεκδόσουν το πτυχίο;Και σε πόσες μέρες γίνεται αυτό; Το χρειάζομαι άμεσα!! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Γνωρίζει κανείς τη διεύθυνση του βρετανικού συμβουλίου; Πρέπει να έχω χάσει το πτυχίο του lower. Έχω μόνο το χαρτί που λέει τη βαθμολογία σε κάθε ενότητα. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να πάω με αυτό το χαρτί και να μου επανεκδόσουν το πτυχίο;Και σε πόσες μέρες γίνεται αυτό; Το χρειάζομαι άμεσα!! :( Πήγαινε στην πλατεία Κολωνακίου εκεί είναι. Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Ή στειλε ενα email στο customerservices@britishcouncil.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justin19 Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Γεια σας!Έδωσα πρώτη φορά Lower Michigan γιατί τα είχα εγκαταλείψει τα αγγλικά λόγω πανελληνίων κλπ.Έδινε κανένας άλλος?Δίνω και Cambridge την άλλη εβδομάδα.Γενικά έκανα προετοιμασία μόνο 6 μήνες και με είχαν βρει πολύ καλό έτσι έδωσα τώρα.Στο GVR τα πήγα πολύ καλά,μόνο το reading με τις 6 απαντήσεις έβαλα στην τύχη,γιατί το έκανα τελευταίο,και στα 70 λεπτά μας τα πήραν τα γραπτά.Κατά τ'άλλα ίσως έχω ακόμα 3-4 λάθη στη γραμματική.Στο φροντιστήριο έπαιρνα 80% συνήθως στο GVR.Και έκθεση καλά θα έλεγα τα πήγα,μόνο που κατάλαβα λίγο άλλο θέμα,για την ακρίβεια το θέμα της έκθεσης ήταν να δώσεις συμβουλές σε ένα μαθητή που πρέπει να αλλάξει σχολείο (λόγω αλλαγής περιοχής των γονιών του),και εγώ κατάλαβα ότι πρέπει να αλλάξει σχολείο (επειδή τον απέβαλλαν από το προηγούμενο).Πάνω κάτω έγραψα συμβουλές για το πως πρέπει να συμπεριφέρεται ένας μαθητής στο νέο του σχολείο και τα σύνδεσα,με τα γνωστά συνδετικά (First Of All,The next thing,Besides κλπ,ενώ τα ρήματα που χρησιμοποίησα ήταν you should,you have to,you owe to κλπ).Στο listening ήθελα τη βοήθειά σας.Καλά πιστεύω ότι τα πήγα,σύμφωνα με μερικά που θυμόμουν και τα συζήτησα με τα άλλα παιδιά.Για να καταλάβετε το listening ξεκινούσε με μια γυναίκα που ο άντρας της μιλούσε στο τηλέφωνο,σε ένα εστιατόριο. Έδωσε κανείς άλλος από εδώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Καλή τύχη σε όλους όσους δίνουμε proficiency michigan αύριο! :luck: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Δινω σημερα στις 1.30! Καλη επιτυχια σε ολους! Μετα τις εξετασεις ολοι εδω για σχολιασμο θεματων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Σήμερα το δύσκολο κομμάτι ήταν το listening. Είχε αρκετά μεγάλους διαλόγους και δύσκολες εκφράσεις.... Επίσης κάποιο κομμάτι στο reading ήταν λίγο τσιμπημένο! Είχα το form A(πρωινή βάρδια). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bamboulica Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Σήμερα το δύσκολο κομμάτι ήταν το listening. Είχε αρκετά μεγάλους διαλόγους και δύσκολες εκφράσεις.... Επίσης κάποιο κομμάτι στο reading ήταν λίγο τσιμπημένο! Είχα το form A(πρωινή βάρδια). Σημερα εδωσα το ECPE.Εγω ειχα το φορμ Β.Και σε αυτο ηταν δυσκολο το listening με μεγαλες προτασεις που δεν ειχες το χρονο να διαβασεις και χανοσουν καπως....Το writing ηταν καλο και σχετικα ευκολο....Απο το GCVR το vocablulary με δυσκολεψε αρκετα. Ιαχυει οτι αν περασεις τα 3 μερη απο τα 4 και κοπεις στο 4ο το παιρνεις κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Αν έχεις κοπεί για λίγο και έχεις σε κάποιο από τα άλλα περάσει με καλούτσικο σκορ τότε ναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bamboulica Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Σημερα εδωσα το ECPE.Εγω ειχα το φορμ Β.Και σε αυτο ηταν δυσκολο το listening με μεγαλες προτασεις που δεν ειχες το χρονο να διαβασεις και χανοσουν καπως....Το writing ηταν καλο και σχετικα ευκολο....Απο το GCVR το vocablulary με δυσκολεψε αρκετα. Ιαχυει οτι αν περασεις τα 3 μερη απο τα 4 και κοπεις στο 4ο το παιρνεις κανονικα? Αν έχεις κοπεί για λίγο και έχεις σε κάποιο από τα άλλα περάσει με καλούτσικο σκορ τότε ναι. Χμμμ....οκ ευχαριστω...αντε να δουμε τι θα κανουμε στα προφορικα το Σαββατο...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Παιδια, οσοι δωσανε Νοεμβρη, κι τα αποτελεσματα ανακοινωθηκαν φλεβαρη, ποτε αναμενεται να παραλαβουν τα πτυχια τους;;:p michigan εδωσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Kανονικα επρεπε να το ειχες παρει γιατι τα εχουν στειλει. Μεμονωμενος ή με φροντιστηριο εδωσες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Παιδια και εγω advance την Κυριακη πφφ αγχοοοςςςςςς Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bashira Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Καλημέρα, αν δώσει κανείς προφορικά ECPE ας ποστάρει τη θεματολογία να δούμε λίγο που να κινηθούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Kανονικα επρεπε να το ειχες παρει γιατι τα εχουν στειλει. Μεμονωμενος ή με φροντιστηριο εδωσες? Με φροντιστηριο.. Επικοινωνησα χθες κι οντως τα εχουν στειλει!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Καλημέρα, αν δώσει κανείς προφορικά ECPE ας ποστάρει τη θεματολογία να δούμε λίγο που να κινηθούμε. στα προφορικά στις 2/5 ρώτησαν για εταιρίες παραγωγής ταινιών Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 ......και τύχη επίσης θα προσέθετα στο michigan καθώς , όσο και ''ξεφτέρι'' να είσαι στο λεξιλόγιο , κάποια που θα δεις στο τέστ , απλά δεν τα έχεις δει στο φροντιστήριο :P Αλλά και πάλι , πιο ''εύκολο'' θα έλεγα ότι είναι το michigan. Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justin19 Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Αύριο βγαίνει το Lower του Cambridge,το FCE δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roza Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 To Proficiency του MIchigan έχουμε ιδέα πότε βγαίνει;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Υπενθύμιση: Από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009, η γραφή SMS στα μηνύματα που δημοσιεύονται στο fora του myPhone απαγορεύεται. Μηνύματα τέτοιας μορφής θα διαγράφονται αμά τη εμφανίσει τους και πάραυτα. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με την επάρκεια; αν θα καταργηθεί ή όχι; Γενικά ποια χαρτιά (πανεπιστήμια) σου δίνουν την επάρκεια; Μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορείς να αξιοποιήσεις σπουδές στο εξωτερικό(Αγγλία) σαν αποδεικτικό για την επάρκεια; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Για επάρκεια διδασκαλίας μιλάς ε? Δεν ξέρω ακριβώς. Σίγουρα σου αναγνωρίζεται η γνώση αγγλικών πάντως αν έχεις τελειώσει σε πανεπιστημιακό τμήμα με γλώσσα διδασκαλίας τα αγγλικά. Εμένα με καίει πότε θα βγουν τα αποτελέσματα του ECPE. Μας έχουν εδώ και μέρες στην πρίζα και δεν τα βγάζουν..... Ξέρει κανείς πότε επιτέλους θα τα βγάλουν? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Για επάρκεια διδασκαλίας μιλάς ε? Δεν ξέρω ακριβώς. Σίγουρα σου αναγνωρίζεται η γνώση αγγλικών πάντως αν έχεις τελειώσει σε πανεπιστημιακό τμήμα με γλώσσα διδασκαλίας τα αγγλικά. Εμένα με καίει πότε θα βγουν τα αποτελέσματα του ECPE. Μας έχουν εδώ και μέρες στην πρίζα και δεν τα βγάζουν..... Ξέρει κανείς πότε επιτέλους θα τα βγάλουν? Ναι, επάρκεια διδασκαλίας ... Παίζει ρόλο τα πόσα χρόνια σπουδάζεις στο εξωτερικό; π.χ. υπάρχει κάποιο minimum όριο; γιατί εντάξει ναι μεν έχω proficiency αλλά όχι από αυτά που αποδέχονται για να σου δώσουν την επάρκεια.. κι άκουσα κιόλας ότι θα την καταργήσουν σύντομα.. και το ψάχνω γιατί με "πρήζουν" οι δικοί μου... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Ναι, επάρκεια διδασκαλίας ... Παίζει ρόλο τα πόσα χρόνια σπουδάζεις στο εξωτερικό; π.χ. υπάρχει κάποιο minimum όριο; γιατί εντάξει ναι μεν έχω proficiency αλλά όχι από αυτά που αποδέχονται για να σου δώσουν την επάρκεια.. κι άκουσα κιόλας ότι θα την καταργήσουν σύντομα.. και το ψάχνω γιατί με "πρήζουν" οι δικοί μου... Το πτυχίο νομίζω αρκεί. το 3ετές μπάτσελορ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Για την εξεταστική του Μαίου του Michigan,οι εκπαιδευτές έχουν μάθει τα αποτελέσματα.... Μόλις με πήραν τηλέφωνο από το φροντιστήριό μου και το πέρασα το τιμημένο....!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts