arisgr0 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Αν εχω καταλαβει καλα υπαρχουν 4 ενοτητες: listening gcvr writing speaking Εαν στα τρια πιασεις low pass και στο τεταρτο πιασεις boarderline fail τοτε περνας! Σωστα? Στο cambridge συμψηφιζονται καλυτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
show Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Μην πηγαινεις με τη λογικη οτι θα κοπεις καπου, εξαλλου το Michigan ειναι πολύ απλό, καμια σχεση με του Cambridge, αποκλειεται να παρεις σε ολα low pass. Το μονο που ισως σε δυσκολεψει λιγο ειναι το writing λογω χρονου, εχεις μονο μιση ωρα. Γραφε πολλες εκθεσεις και να κρατας χρονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgr0 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ειτε πιασεις καπου αριστα, ειτε low pass, δεν σε βοηθαει στα αλλα papers, μιας και δεν υπαρχει συμψηφισμος, σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
show Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Γινεται συμψηφισμος και στο ECPΕ τωρα πια, τον Ιουνιο νομιζω το αλλαξαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 γίνεται συμψηφισμός,αν όμως κοπείς σε ένα part game over Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgr0 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 χμμ...sorry αλλα δεν καταλαβαινω. Αποτι φαινεται δεν γινεται κανενας συμψηφισμος. Νομιζω εδω το λεει καθαρα: http://www.hau.gr/?i=examinations.en.ecpe-scoring Με λιγα λογια μπορεις να παρεις το πολυ σε ΕΝΑ paper βαθμο Borderline Fail, ανεξαρτητα τι pass θα παρεις στα αλλα τρια. Αν παρεις σε ΔΥΟ, τοτε και νασαι αριστος στα αλλα δυο, κοβεσαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
show Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Οταν λεμε συμψηφισμο δεν εννοουμε οτι μπορεις να παρεις δυο High Pass και δυο Fail και να το παρεις, αλλα τωρα σου δινουν την δυνατοτητα να εχεις εστω ενα Borderline Fail. Αυτο δεν ισχυε παλιοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dominic89 Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 εχει κανενας ιδεα ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα του proficiency michigan 2009-2010???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 βγηκαν σημερα! το φροντιστηριο μου τα πηρε, και το πηρααααα!!!!!!με τη δευτερη (το μαη ειχα κοπει!!) Καλα αποτελεσματα σε ολους!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 βγηκαν σημερα! το φροντιστηριο μου τα πηρε, και το πηρααααα!!!!!!με τη δευτερη (το μαη ειχα κοπει!!) Καλα αποτελεσματα σε ολους!!! Επίσης, να προσθέσω ότι μόνο όσοι έδωσαν χωρίς φροντηστήριο μπορούν να δουν online στο results.hau.gr τα αποτελέσματά τους, ενώ αυτοί που έδωσαν μέσω φροντηστηρίου θα πρέπει να περιμένουν 2-3 ημέρες. Ενημερωτικά τα αποτελέσματα του Ecce θα βγουν μέχρι την Παρασκευή, αλλιώς την άλλη βδομάδα (μέχρι τις 10/02). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonyericssoner Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 εγω κοπηκα στο listening και στο speaking στις εξετασεις νοεμβριου Παράθεση apple store:ΜΑΝΑΒΙΚΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wall Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Έχετε κανένα νέο για το ECCE του Michigan? Τα αναμένουμε μες στη βδομάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Έχετε κανένα νέο για το ECCE του Michigan? Τα αναμένουμε μες στη βδομάδα? Τα περιμένουμε ή την Τρίτη ή την Τετάρτη. Κατά τις 99% θα έχουν βγει μέχρι τις 15/02 αν και στη Hau λένε ότι θα τα παραλάβουν στο τέλος της βδομάδας. Who Knows?? :chair: Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonyericssoner Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 μαλλον θα παω για edexcel και δεν θα ξαναπαω για michigan....τι λετε? Παράθεση apple store:ΜΑΝΑΒΙΚΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 μαλλον θα παω για edexcel και δεν θα ξαναπαω για michigan....τι λετε? Εξαρτάται για τι το θέλεις ! Αν πρόκειται καθαρά για θέμα αναγνωρισιμότητας από το Δημόσιο .. δώσε edexcel .. σίγουρα πιο εύκολο και πιο βατά θέματα ... τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου εμπειρία... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Εχουμε κανενα νεο για το προφορικα του μαιου?Βγηκαν ημερομηνιες? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Εχουμε κανενα νεο για το προφορικα του μαιου?Βγηκαν ημερομηνιες? Αυτά βρήκα: http://img684.imageshack.us/img684/5112/bc1ak.jpg http://img710.imageshack.us/img710/1904/bc2e.jpg Ελπίζω να σε βοηθήσουν και καλή επιτυχία! :) Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Αυτά βρήκα: http://img684.imageshack.us/img684/5112/bc1ak.jpg http://img710.imageshack.us/img710/1904/bc2e.jpg Ελπίζω να σε βοηθήσουν και καλή επιτυχία! :) Αυτα πρεπει να ειναι cambridge...Για michigan καιγομαστε!! Thx for the help anyway! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Αυτα πρεπει να ειναι cambridge...Για michigan καιγομαστε!! Thx for the help anyway! Για το CPE του Michigan βρήκα αυτό: ECPE-->09/05/2010 180 euro Περιοδος Εγγραφων:25 Ιανουαρίου-26 Φεβρουαρίου, 2010 Credits to: Teol Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Αρα δεν εχουν ανακοινωθει τα προφορικα ακομα!!!! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harry920 Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Αρα δεν εχουν ανακοινωθει τα προφορικα ακομα!!!! Δινεις για proficiency ?Και εγω!:D Πως τα βλεπεις? Παράθεση Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ!!!! το gvr φοβαμαι Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mary_plou Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 μηπως ξερετε αν ακομα ισχυει ο συμψηφισμος στο michigan? με ενα bf περνας? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 μηπως ξερετε αν ακομα ισχυει ο συμψηφισμος στο michigan? με ενα bf περνας? :confused: Ναι, έχει αλλάξει το σύστημα. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Tα προφορικα ECCE και ECPE θα ειναι απο 2 Μαιου μεχρι 6 Ιουνιου 2010. Και στο ECCE και στο ECPE οσοι έχουν 3 LP και μεχρι ΚΑΙ ενα BF περνάνε. Οποιος εχει F ασχετα αν εχει 3 ΗΡ κόβεται! Δινω και γω την Κυριακη στις 13.30 ECPE! Keep your fingers crossed!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts