Jump to content

Μύκονος vs Σαντορίνη

Guest RouKouNas
 Κοινοποίηση

?  

110 members have voted

1. 1. ?

• Σαντορίνη
      71
    • Μύκονος
      39

Recommended Posts

Guest RouKouNas
τι σκαφος εχεις κυριε"Ράμογλου"?εμεις ενα orizon 390 ειναι λιγο μικρουλη αλλα για 2 ατομα ειναι οτι πρεπει!

αν ερθω santorini θα σκισουμε τα πελαγα!!!

να το ποσταρω? αντε βρε θα το ποσταρω.. :lol: :lol:

Best 4,85 με 70 Johnson 32 μιλακια στο "φτερο"... :p :p :cool:

ΟΛΟ χειροποιητα βαμμενο κιτρινο με μπλε κυματα απο εμενα.. :rolleyes:

Ιδου Ιδου και Ιδου κυριες και κυριοι ο "ΠΑΝΙΚΟΣ" :w00t: :w00t:

• Απαντήσεις 90
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πολυ ωραιο χρωμα καλοκαιρινο και μοντερνο !

για ψαρεμα πηγαινεις τι γινεται στη Σαντορινη πιανεις τιποτα εμεις Χαλκιδα "δροσια"μονο σπαρους και μπαλαδες!

εγω δεν εχω foto να ανοιξουμε ενα θεμα με σκαφακια?

«Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα....

»

• 2 weeks later...

Roukouna προσπαθώ να σου στείλω PM και λέει ότι δεν μπορώ :(

Ηθελα να σε ρωτήσω για το Camping αν είναι καλό

Εχω μείνει μέχρι στιγμής στο Bluesky και στο Solaris αλλά ο καημός να μείνω πάνω στο γκρεμό δεν ξέρω πότε θα περάσει χαχαχαχα

ΘΑ ΕΡΘΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :)))))))))

Σαντορίνη είναι τέλεια. Συνδυάζει διασκέδαση, παραλίες, θέα. Για μένα δεν είναι μόνο για ζευγαράκια αλλά και για αυτά. Πηγαίνω κάθε χρόνο και θα πάω και φέτος έστω και για λίγο. Θέλω να πάω και για λίγες μέρες κάπου αλλού Μύκονο ή Ίο. Σε άλλο thread κάνω αναφορά για το που μπορεί να πάει κανείς στην Σαντορίνη. Αν θέλετε να πάτε θα σας βοηθήσει!

kanena apo ta dyo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

egw tha protimousa kalymno!!!!!!!!!!!!!!!!

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

• 2 weeks later...
re roukounas mias kai exeis tosa cone kane mou pm to kinito sou na se paro na mou peis tipota giati thelo na ertho pros ta ekei!
http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif

• 2 weeks later...
Σαντορίνη forever!!! Αν και δεν πήγα Μύκονο δεν νομίζω να υπάρχει καμία περίπτωση να είναι καλύτερη από τη Σαντορίνη... Το καλύτερο και ομορφότερο νησί που έχω πάει ως τώρα νομίζω...
AUDI: Vorsprung durch Technik..:D

Σκιάθος και από τις 2.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άλλη φάση το ένα,άλλη το άλλο.Σαντορίνη είναι σίγουρα πιο ωραία καμία σχέση με Μύκονο που δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο σε ομορφιά,αλλά είναι για πιο ήρεμα πράγματα ενώ η Μύκονος το εντελώς αντίθετο.

Της ιδιας αποψης και εγω. Η Σαντορινη συνδιαζει την ηρεμια αλλα και την ανεμελιά και ενδυκνεται για να πας ζευγαρι. Η Μυκονος τα χει ολα. Και ηρεμα και ξενυχτι ολο το 24ωρο. Προτεινεται για παρεες περισσοτερο και για τρελλες καταστασεις.

Βεβαια ειχα παει και Σαντορινη με παρεα το 98 και περασα εξισου τελεια. Μιας και ειμαι απο τα ατομα που πληττω και βαριεμαι ευκολα και προτιμω τις πολλες εναλλαγες στην διασκεδαση παντοτε, προτιμώ Μυκονο.

η Σαντορινη ειναι πιο πολυ νησι για ζευγαρακια.

Διαφωνω καθετως , πλαγίως , διαγωνίως κλπ κλπ :p

η Σαντορίνη ειναι φίσκα στις γυναικοπαρεες.

η γυναικά τι μόνη της τι με το αγόρι της πρώτα την νοιάζει το ρομαντζο :p χαχαχαχα

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

roukouvas?? loooooool :wacko: :blink: :lol:

RouKouNas ειναι και κεφαλαιο παναθεματο.. :X

Οχι μονο για καφε αλλα και για φαγητο, ξενοδοχειο, μηχανακι, αυτοκινητο, ομπρελες στην παραλια κλπ κλπ κλπ... Οσοι πιστοι προσελθετε οπως ειπα και πιο πανω...

Bρε δεν το έλεγες πιο νωρίς.Τώρα;Πήγαμε κι ήρθαμε...Ειναι ωραία όμως.

http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

Πάντως δεν πιστεύω ότι η Σαντορίνη είναι για ζευγαράκια.Τουλάχιστον όταν πήγαμε με την ξαδέρφη μου δεν είχε τόσα πολλά πια ζευγαράκια.Αντιθέτως πιο πολλές ήταν οι παρέες.

Εγω παντως οταν λεω οτι η "Σαντορινη ειναι για ζευγαρακια" δεν εννοω οτι εχει πιο πολλα ζευγαρια ή κατι τετοιο...Θεωρω οτι αν πας με το "ετερον ημισυ" σου, θα περασεις πολυ (...πολυ! ;) :D ) καλα, γιατι ειναι πολυ ομορφο νησι, με μαγευτικα ρομαντικα τοπια/μερη, κτλ...

Οντως εχει και πολλες παρεες, ισως και περισσοτερες απο τα ζευγαρια, αλλα αυτο δεν μειωνει τον ρομαντισμο του μερους... ;) Απλα, σημαινει οτι το νησι αρμοζει και στις δυο περιπτωσεις. :cool:

Από τα δύο... Σαντορίνη.

Γενικά όμως, Μπάλι... :blink:

Εγω παλι "παππου" θα διαφωνησω μαζι σου! Νομιζω οτι η Σαντορινη ειναι χιλιες φορες πιο ομορφη σαν μερος. Στο μονο που υστερει ειναι λιγο στην ποιοτητα των παραλιων, ενω στον ξενοδοχειακο τομεα εχουν και τα δυο μερη καταπληκτικες ξενοδοχειακες μοναδες, αλλα διαφορετικου προσανατολισμου (το ενα μεγαλα ξενοδοχεια, με τεραστιες πισινες και τα λοιπα, το αλλο μικρα ξενοδοχεια πανω στην καλντερα, με βασικο πλεονεκτημα τη θεα)

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Εγω παλι "παππου" θα διαφωνησω μαζι σου! Νομιζω οτι η Σαντορινη ειναι χιλιες φορες πιο ομορφη σαν μερος.

Δεν είναι καθόοοοοοοολου κακό να διαφωνούμε... ;) :up: :lol:

I see stupid people...

Δεν είναι καθόοοοοοοολου κακό να διαφωνούμε... ;) :up: :lol:

Φυσικα και δεν ειναι κακο: :D :cool:

Ασε που για να σου δειξω τι μεγαλοψυχος ανθρωπος ειμαι, για σενα μονο, αν μου πληρωσεις ολα τα εξοδα μεχρι που ξαναπαω Μπαλι (Για σενα ε; Οχι οτι μου αρεσε καθοοοοολου! ) :w00t: :lol: :p :stupid:

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Φυσικα και δεν ειναι κακο: :D :cool:

Ασε που για να σου δειξω τι μεγαλοψυχος ανθρωπος ειμαι, για σενα μονο, αν μου πληρωσεις ολα τα εξοδα μεχρι που ξαναπαω Μπαλι (Για σενα ε; Οχι οτι μου αρεσε καθοοοοολου! ) :w00t: :lol: :p :stupid:

Αστο... μην θυσιαστείς για τον παππού... :p

Ομως αν το θες τόοοοοοοοσο πολύ, σου βάζω όλα (μα όλα... τι, τσιγγουνιές θα κάνουμε; :w00t: ) τα έξοδα για Αιδηψό! Αντε τυχερέ... :lol: :cool:

I see stupid people...

Παιδιά ξαναλέω ότι Σαντορίνη είναι τέλεια και δεν είναιμόνο για ζευγαράκια. Φέτος είχε πιο πολύ κόσμο από κάθε άλλη φορά (μιλάω για τα τελευταία 7 χρόνια). Φέτοε έτυχε κάτι στον φίλο μου και δεν μπόρεσε να κατάβει και ήμουν μόνος για 10 περίπου μέρες. Υπήρξαν και 5 μέρες που είχα δύο φιλαράκια που τυχαία συνάντησα εκεί. Σας πληροφορώ ότι γνωρίσαμε πολλά αγόρια και κορίτσια, πολύ γέλιο, κέφι, ποτό, χορός και ήταν πολύ τέλεια. 16 μέρες δεν με ένοιαζε τίποτα. Ήμουν για την πάρτη μου χωρίς να έχω κανέναν πάνω από το κεφάλι μου. Έμενα και Φηρά φέτος και ήμουν μέσα σ' όλα και το πρωί Περίβολο για μπάνιο και chilli για τεκίλες (όποιος έχει πάει θα καταλάβει)!!!

• 2 weeks later...
Γειά σας παιδάκια.Χτες γύρισα απο Μύκονο και μπορώ να πω οτι μου άρεσε κατά πολυ περισσότερο απο τη Σαντορίνη.Πριν δεν είχα άποψη για τη Μύκονο και δεν μπορούσα να απαντήσω με σιγουριά τώρα όμως που πήγα και την είδα είναι πολύ πιο όμορφη (σαν νησί) από τη Σαντορίνη ως εκεί όμως γιατί απο θέμα φιλοξενείας η Σαντορίνη είναι χίλιες φορές καλύτερη (στη Μύκονο είναι απότομοι,τουλάχιστον με τους Έλληνες) και ως νυχτερινή ζωή μ'άρεσε επίσης καλύτερα η Σαντορίνη..στη Μύκονο φρίκαρα με αυτά που είδα.. :lol: :ban: :X :p

Καλά ρε titinaki αν δεν είναι η Μύκονος καλύτερη από ζωή είναι σαν μέρος? Προσωπικά δεν έχω πάει αλλά έχει καλύτερη φυσική ομορφιά από την Σαντορίνη???

Nαι βρε Κωστάκη μου άρεσε καλύτερα σαν μέρος η Μύκονος (δεν λέω όμως οτι η Σαντορίνη δεν είναι όμορφο νησί).Απλώς όταν έφτασα στο λιμάνι της Σαντορίνης και μέχρι να φτάσω στο προορισμό μου,ήταν μέσα στα βουνά (πιο πολύ παρά πράσινο) ενώ στη Μύκονο (τουλάχιστον εκει που ήμουν εγώ γιατι δεν τη γύρισα όλη) δεν είχε τόσο πολύ βουνό.Σαν νυχτερινή ζωή όμως,ναι,μου άρεσε καλύτερα η Σαντορίνη..

• 1 year later...

Άρτι αφιχθείς απο την Σαντορίνη και έχοντας πλέον πάει και στα δύο νησιά δεν τίθεται θέμα προσωπικά για το ποιο είναι καλύτερο.Σαντορίνη με κλειστά μάτια.Απίστευτη ομορφιά κυριολεκτικά,ακόμα και αυτή την εποχή,το μόνο που με χάλασε λίγο ήταν ότι δεν βγήκε ο ήλιος ούτε λεπτό,κρίμα που δεν πέτυχα ούτε ένα ηλιοβασίλεμα.Δεν πειράζει την επόμενη φορά :p

Μερικές απο τις φωτογραφίες στο παρακάτω άλμπουμ το οποίο θα ενημερώνεται καθημερινά

Σαντορίνη - Φθινόπωρο 2006