freestyler93 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Διαλέξτε...και τα 2 νησιά κοσμοπολίτικα,γραφικά και...με ωραία μέρη,καθαρές θάλασσες και ωραία εστιατόρια. Σε πιο νησί θα σας άρεσε να πάτε διακοπές περισσότερο? :rolleyes: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Βάλε και μια Δημοσκόπηση ντε ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και πάλι ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Ποια Μύκονος ωρέ; Σαντορίνη , ένα απ'τα ωραιότερα μέρη της γης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freestyler93 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Βάλε και μια Δημοσκόπηση ντε ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και πάλι ΣΑΝΤΟΡΙΝΗWouldoulis,μόλις έβαλα,ψήφισε να δούμε ποιοι θα προτιμήσουν Σαντορίνη... ;) :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 δυσκολη επιλογη!!!!καθε χρονο παω 7 μερες παρο-7 μερες μυκονο και 7 μερες σαντορινη,τα θεωρω ισαξια και τα 3 :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (3.45.113) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Δύο σελίδες πριν υπάρχει το ίδιο θέμα αλλά κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται ξανά και ξανά!! Σαντορίνη και πάλι Σαντορίνη Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 δεν εχω παει σε κανενα απο τα δυο τοσα χρονια εκανα διακοπες μονο στα επτανησα αλλα φετος λεμε να παμε Σαντορινη με τον αγαπημενο μου αν ξερει καποιος οποιαδηποτε χρησιμη πληροφορια θα το εκτιμουσα αν εστελνε pm! Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 δεν εχω παει σε κανενα απο τα δυο τοσα χρονια εκανα διακοπες μονο στα επτανησα αλλα φετος λεμε να παμε Σαντορινη με τον αγαπημενο μου αν ξερει καποιος οποιαδηποτε χρησιμη πληροφορια θα το εκτιμουσα αν εστελνε pm!στειλε pm στον roukouna ,το παιδι ειναι απο σαντορινη και εχει φυσικα τις ακρες του,και ειναι και καλο παιδι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Σαντορίνη ψηφίζω και εγώ. Και θα πάω διακοπες τον Αύγουστο. :) Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potis21 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Σαντορινη δαγκωτό (απο κει ερχομαι) μεχρι και με 38 πυρετο περασα g@m@t@!!!!! εβγαλα και φωτό! http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=6619 Παράθεση «Αν θέλετε να μπείτε στον κόπο να μου εξηγήσετε ακόμα και τους κανονικούς μετασχηματισμούς θα βρείτε έναν ευγνώμονα και ευσυνείδητο ακροατή...» — Επιστολή του Αϊνστάιν προς τον Καραθεοδωρή, 1916 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Γκουχου Γκουχου.. χμμ... ΑΠΕΤΩ αμεση εξηγηση απο τον mod που κλειδωσε το θεμα μου χωρις να υπαρχει λογος..!!!! :angry: Και δεν εχει γραψει και γιατι το κλειδωσε ο (%$#@&^*^%$#) αντε να μην τον πω... :X :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 δεν εχω παει σε κανενα απο τα δυο τοσα χρονια εκανα διακοπες μονο στα επτανησα αλλα φετος λεμε να παμε Σαντορινη με τον αγαπημενο μου αν ξερει καποιος οποιαδηποτε χρησιμη πληροφορια θα το εκτιμουσα αν εστελνε pm! H Υπογραφη μου τα λεει ΟΛΑ.. ΡΜ me.. ;) στειλε pm στον roukouna ,το παιδι ειναι απο σαντορινη και εχει φυσικα τις ακρες του,και ειναι και καλο παιδι :) Θενξ φιλαρακι.. :O να εισαι καλα.. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Henry__P900 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Ποια Μυκονος μωρε...Ολοι η σαρα και η μαρα εκει παταει,αθλιο νησι! Σαντορινη με χιλια! Παράθεση Sony Ericsson :love: :shoot:Nokia:whip: :cry: :...Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο με πλήγωσες εκείνη την ημέρα...: :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masife Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙ Η Μυκονος με ολα αυτα τα υποτιθεμενα celebrities που πανε εγινε μουφα Παράθεση :cool: i like my solar system :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Σαντορίνη βέβαια.. Αλλά η Ελλάδα είναι να την πιείς στο ποτήρι. Όλα τα νησιά είναι μοναδικά. Πάρος, Νάξος, Ρόδος, Χίος, Κρήτη και όλα τα άλλα. :) Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Μύκονος παιδιά!! Κόσμος, μουσική, ποτό, ξενύχτι!!! ΤΡΕΛΛΑ!!! ΚΟΡΥΦΗ!!! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Γκουχου Γκουχου.. χμμ... ΑΠΕΤΩ αμεση εξηγηση απο τον mod που κλειδωσε το θεμα μου χωρις να υπαρχει λογος..!!!! :angry: Και δεν εχει γραψει και γιατι το κλειδωσε ο (%$#@&^*^%$#) αντε να μην τον πω... :X :down: μετά από 2 μήνες το θυμήθηκες να "απετήσεις" ??? όσο για το σχόλιο για τον μοντ για πες το, γιατί το ντρέπεσαι? πολύ ζέστη σήμερα, ε? Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 μετά από 2 μήνες το θυμήθηκες να "απετήσεις" ??? όσο για το σχόλιο για τον μοντ για πες το, γιατί το ντρέπεσαι? πολύ ζέστη σήμερα, ε? Ναι οντως πολυ ζεστη και ΠΟΛΥ ΟΜΙΧΛΗ εδω στη Σαντορινη.. :whistle: :whistle: :whistle: Αχ βρε Wappακο εσυ το εκλεισες? Θα σου σπασω τα μουτρα βρε αλήτηηηηηη..!!! :lol: :lol: :lol: :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 nope... αλλά θα σε σχωρέσω αν μου βρείς δωμάτιο σε χοτέλι με πισίνα στο χείλος του γκρεμού με φάτσα κάρτα το ηλιοβασίλεμα και να κάνει το ΠΟΛΥ 30-40 ευρώ! (τη βραδυά ή τη βδομάδα, ακόμα καλύτερα...) :whistle: Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Aν και δεν εχω παει σε κανενα απο τα δυο, μεσα στην καρδια μου για διαφορους λογους (ειμαι τρομερα ρομαντικος τυπος, γουσταρω θεα, ξερω και το καλλιτερο παιδι -Γιωργο- που μενει εκει) ειναι η Σαντορινη! Οποτε και φυσικα η ψηφος μου παει εκει! ;) :up: :yahoo: Α! Και οταν με το καλο ερθω εκει roukouna θελω βολτα με το σκαφος!!!!!!! :shifty: :grin: :yahoo: :cool: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 santorini an kai den exo paei mikono Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Μύκονος.... Σαντορίνη είναι για ρομαντικούς... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 RouKouNas εδώ είναι το θέμα σου,γιατί φωνάζεις; ψυχραιμίαα :) Εγώ ψήφισα Σαντορίνη (μπορείς να με συμπαθείς :D ),γιατί τη βρίσκω πανέμορφη,και ας πήγα με τις φίλες μου :p Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 nope... αλλά θα σε σχωρέσω αν μου βρείς δωμάτιο σε χοτέλι με πισίνα στο χείλος του γκρεμού με φάτσα κάρτα το ηλιοβασίλεμα και να κάνει το ΠΟΛΥ 30-40 ευρώ! (τη βραδιά ή τη βδομάδα, ακόμα καλύτερα...) χμμμ… εάν είναι σίγουρο αυτό που λες κάτι θα κάνω.. Για ρώτα τους ασυμβίβαστους φίλους σου να σου πουν… (το έπιασες το υπονοούμενο?) ;) Aν και δεν εχω παει σε κανενα απο τα δυο, μεσα στην καρδια μου για διαφορους λογους (ειμαι τρομερα ρομαντικος τυπος, γουσταρω θεα, ξερω και το καλλιτερο παιδι -Γιωργο- που μενει εκει) ειναι η Σαντορινη! Οποτε και φυσικα η ψηφος μου παει εκει! ;) :up: Α! Και οταν με το καλο ερθω εκει roukouna θελω βολτα με το σκαφος!!!!!!! Έλα εσύ φιλαράκι μου και το σκαφάκι μας περιμένει.. σνιφ.. :cry: έχω να πάω και μέρες βόλτα και πήζω στη δουλεία τώρα.. αχ τι μου το θύμισες βρε Μάριε τώρα.. :( RouKouNas εδώ είναι το θέμα σου,γιατί φωνάζεις; ψυχραιμίαα :) Εγώ ψήφισα Σαντορίνη (μπορείς να με συμπαθείς :D ),γιατί τη βρίσκω πανέμορφη,και ας πήγα με τις φίλες μου :p Χμμμ.. ιδού ο δάκτυλος του κακού.. "nelly η μαγείρισσα..." άντε βρε.. έτσι όπως τα ανακάτεψες μας έφτιαξες όλους.. Άντε κι άμα ξανάρθεις θα σε πάω κι εσένα βόλτα με το σκάφος.. (έχω και κότερο πάμε μια βόλτα… :lol: :lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 τι σκαφος εχεις κυριε"Ράμογλου"?εμεις ενα orizon 390 για 2 ατομα ειναι οτι πρεπει! αν ερθω santorini θα σκισουμε τα πελαγα!!!και θα ψαρεψουμε ολο το αιγαιο! Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts