Jump to content

10η Εντολή (Alpha)

iasonas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 320
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To σημερινο ηταν το καλυτερο επεισοδιο της σειρας με διαφορα,ωραια ιστορια με καταπληκτικες ερμηνιες.

φτουυυυυυυυυυυυ

δε το ειδα σημερα

καποιος,αν δε του κανει κοπο,ας γραψει την υποθεση και το καστ

ευχαριστω

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

"Ψίθυροι"

Ο Θωμάς είναι ένας έφηβος στην τελευταία τάξη του λυκείου. Οι προοπτικές του για το μέλλον ευοίωνες καθώς είναι άριστος μαθητής και συγκροτημένος χαρακτήρας. Η σχέση με τους γονείς του κλασσική σχέση εφήβου: πείσματα και κόντρες, περισσότερο με τον πατέρα του.

Συγγενείς και φίλοι σοκάρονται όταν η αστυνομία συλλαμβάνει και ανακρίνει το Θωμά για την άγρια δολοφονία των γονιών του. Ο Θωμάς επιμένει ότι είναι αθώος. Όλες οι καταθέσεις και οι μαρτυρίες είναι υπέρ του. Δεν υπάρχει καν το κίνητρο. Τα αποτυπώματα του, όμως, βρίσκονται στο όπλο του φόνου

Tο ονοματεπώνυμο του νεαρού ηθοποιού ?

Όμηρος Πουλάκης.

(Πρωταγωνιστής στην ταινία ''Ηαrdcore'').- (2004).

Όμηρος Πουλάκης.

(Πρωταγωνιστής στην ταινία ''Ηαrdcore'').- (2004).

Akribos:) Ton eixa anakalipsei persi s'ena epeisodio pali tis 10is entolis!:O Apo tote exo faei kollima k me ti seira k m'auton!!

To xthesino epeisodio mu arese poli!An k eixe poli aima se kapoia fasi...M'arese i skini pou leei : "Game Over.."

"Ψίθυροι"

Ο Θωμάς είναι ένας έφηβος στην τελευταία τάξη του λυκείου. Οι προοπτικές του για το μέλλον ευοίωνες καθώς είναι άριστος μαθητής και συγκροτημένος χαρακτήρας. Η σχέση με τους γονείς του κλασσική σχέση εφήβου: πείσματα και κόντρες, περισσότερο με τον πατέρα του.

Συγγενείς και φίλοι σοκάρονται όταν η αστυνομία συλλαμβάνει και ανακρίνει το Θωμά για την άγρια δολοφονία των γονιών του. Ο Θωμάς επιμένει ότι είναι αθώος. Όλες οι καταθέσεις και οι μαρτυρίες είναι υπέρ του. Δεν υπάρχει καν το κίνητρο. Τα αποτυπώματα του, όμως, βρίσκονται στο όπλο του φόνου

στο τελος τι γινετε?αυτος τους σκοτωσε?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Ναι, ο πατερας του τον παρενοχλουσε σεξουαλικα οταν ηταν μικρος

Το spoiler το βαζω μπας και το δει κανεις σε καμια επαναληψη κλπ.

Όντως κι εμένα μ' άρεσε. Είχε κάτι το χαρακτηριστικό. Εμένα όμως με έπιασαν τα γέλια σε εκείνο το σημείο που η γκόμενά του παιδιού (του φονιά του πατέρα του δηλαδή...) πήγε να του πιάσει το .... κι αυτός την έδιωξε πυξ λαξ. Τι να πεις, στιγμές είναι αυτές!:lol: :lol: :lol:

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

παιδιά έχει επανάληψη το επισόδειο.

έχω κολλήσει. είναι παίδαρος ο Όμηρος Πουλάκης.

τον ερωτεύθηκα. Μου αρέσει περισσότερο και από τον παναγιώτη μπουγιούρη.

Παιδιά, έχει επανάληψη το επεισόδιο.

Εχω κολλήσει. Είναι παίδαρος ο Όμηρος Πουλάκης.

Τον ερωτεύθηκα. Μου αρέσει περισσότερο και από τον Παναγιώτη Μπουγιούρη.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο,-''Ψίθυροι'',-ΔΕΝ το είχα παρακολουθήσει την Τετάρτη,δεν μπορεσα.Περιμενα την επαναληψη,οπωσδήποτε!Επικοινώνησα με τον ΑLPHA σήμερα το απόγευμα και με διαβεβαιωσαν πως για αποψε,δεν ειχε προγραμματιστει η ''επαναληψη''.Λογικα,τελευταια στιγμη,θα αποφασιστηκε να προβληθει αποψε.

Πηγαινα για υπνο και ξαφνικα ειδα το μηνυμα σου-(libido) και ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!! :cool: Το ειδα,- ισως το πρωτο 10λεπτο, να έχασα.

Σε 'σενα το χρωσταω, thank you ! :cool:

Όσο για τον Όμηρο, όντως είναι ωραίο παιδί ... Αντικειμενικά ! :cool:

Ο δεύτερος τον οποίο αναφέρεις, ποιος είναι ?

παιδιά έχει επανάληψη το επισόδειο.

έχω κολλήσει. είναι παίδαρος ο Όμηρος Πουλάκης.

τον ερωτεύθηκα. Μου αρέσει περισσότερο και από τον παναγιώτη μπουγιούρη.

Και εγώ έφαγα ένα κόλλημα τώρα τελευταία αλλά όχι μ' αυτόν :p

Με την πρωταγωνίστρια του προηγούμενου επεισοδίου που προβλήθηκε και υποδυόταν την ηθοποιό..Είχε φοβερό ταλέντο :shifty:

ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ, :blink: :blink: :blink: δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί, ακόμα και από την εποχή του ''Κόκκινου κύκλου'' ,ειλικρινά όμως ...

Να σκοτώνεις με τέτοια βιαιότητα τους ίδιους σου τους γονείς ....??? :cry: :cry: :( :( Ότι και αν σου έχουνε κάνει ... :(

Βέβαια στο τέλος φυλακίστηκε, δεν αθωώθηκε, με 7 αντί 12 χρόνια ...

SUMMER_2000 o Μπουγιούρης παίζει στο σηριαλ βέρα στο δεξι. είναι ο άντρας της ξανθιας.

όσον αφορά για την βιαιότητα. πίστεψε με, όταν δέχεσαι την κακοποίηση από τους γονεις σου είτε λεκτική είτε σωματική και ειδικά βιασμό ψυχής και σώματος από τους ανθρώπους που σου διδάσκουνε αγάπη σεβασμό αξιοπρέπεια και πολλα άλλα...τότε πίστεψε με σκέφτεσαι μόνο οτι είσαι παιδι τους και ο,τι να τους έχεις κανει δεν πρέπει να σου φερθουνε άσχημα.

από την στιγμή που το κάνουνε τότε με την σειρά σου δεν σκέφτεσαι εκείνους.:!:

summer2000 δεν καταλαβες αυτο ηταν ολο το νοημα του επεισοδιου οπως κι ο τιτλος οι ψυθιροι .πλυν απο τον βιασμο απο τον πατερα του το παιδακι το παιρνε η μητερα του μες στην νυχταπου τα ξερε ολα αλλα ηταν ανικανη να το προστατευσει κι το λουζε με καυτο νερο για να φυγουν οι βρωμιες οπως ελεγε.Ετσι οταν ττους σκοτωσε τους παει κι αυτους στο μπανιο κι τους πλενει.Αυτο δειχνει οτι το παιδι ηταν διαταραγμενο.Θα σε απογοητευσω αλλα εχω ακουσει πραγματικο περιστατικο που σε αυτο πρεπει να βασιζεται το επεισοδιο που παρακουλουθησαμε στο περιστατικο αυτο το παιδι εκοψε αφου τους σκοτωσε τα οργανα του πατερα του κι την γλωσσα της μητερας του γιατι δεν ειχε μιλησει.

προσπαθω να μην χανω επεισοδιο.

ειδικα το χθεσινο ηταν τελειο.

βαζουνε και ωραια τραγουδια.:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξερει κανεις γιατι δε προβληθηκε το σημερινο επεισοδιο; Γενικα απ'οτι ειδα δεν επαιξε σειρες σημερα ο ALPHA.

Τι γιορτή ήταν;; Του Αγίου Νικολάου;;

Τι λογική είναι πάλι αυτή με τις γιορτές;;

Σιγά τα Χριστούγεννα!

Δηλαδή όταν θα είναι του Οσίου Παταπίου δεν θα έχει νέο επεισόδιο;;

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Τι γιορτή ήταν;; Του Αγίου Νικολάου;;

Τι λογική είναι πάλι αυτή με τις γιορτές;;

Σιγά τα Χριστούγεννα!

Δηλαδή όταν θα είναι του Οσίου Παταπίου δεν θα έχει νέο επεισόδιο;;

Άυριο είναι του Οσίου Παταπίου.....πες μου πως δεν το βάλες στην τύχη...:lol:

:lol: :lol: :lol: Μιλάς σοβαρά;;;

Τελείως στην τύχη το έβαλα!!!

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."