Jump to content

10η Εντολή (Alpha)

iasonas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To "Tου Οσίου Παταπίου ανήμερα..." το χρησιμοποιώ πολύ συχνά!

:lol: :lol: Aν ήμουν Χριστιανός θα το έκανα και αυτό!!! End off topic

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 320
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια, επειδη το ειχα γραψει και ειδα το τελευταιο επεισοδιο χτες, μηπως το ειδε κανεις να μου εξηγησει κι εμενα τι εγινε στο τελος? :worry:

Το επεισοδιο λεγοταν "Ο συλλεκτης" και ηταν για ενα τυπο που σκοτωνε ζευγαρακια στις ερημιες αλλα κατηγορησαν λαθος ανθρωπο...

Μηπως οποιος το ειδε μπορει να μου πει τελικα ποιος ηταν ο δολοφονος και τι επαιξε με τον πατερα του τυπου γιατι στο τελος ο Κοκκινοπουλος μου τα μπερδεψε λιγο με το παιδακι που εδειξε?? :what:

[sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while....

Τελικά, η Μαρία Καβογιάννη δεν είναι απλά μια εξαιρετική κωμική ηθοποιός, αλλά και μια πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δραματική ηθοποιός. Βέβαια την έχω ξαναδεί σε δραματικό ρόλο, αλλά κάθε φορά μου κάνει την ίδια, καλή, εντύπωση το πως μια ηθοποιός που έγινε γνωστή παίζοντας την χαζή υπηρέτρια στο Dolce Vita και την ...ελαφρών ηθών Κορίνα στα Εγκλήματα, μπορεί να με πείσει σε οποιοδήποτε ρόλο παίξει...

Πολύ καλό επεισόδιο. Μπράβο στους συντελεστές :up:

Τελικά, η Μαρία Καβογιάννη δεν είναι απλά μια εξαιρετική κωμική ηθοποιός, αλλά και μια πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δραματική ηθοποιός. Βέβαια την έχω ξαναδεί σε δραματικό ρόλο, αλλά κάθε φορά μου κάνει την ίδια, καλή, εντύπωση το πως μια ηθοποιός που έγινε γνωστή παίζοντας την χαζή υπηρέτρια στο Dolce Vita και την ...ελαφρών ηθών Κορίνα στα Εγκλήματα, μπορεί να με πείσει σε οποιοδήποτε ρόλο παίξει...

Μηπως μπορεις να μου εξηγησεις ποιος ηταν τελικα ο δολοφονος? Ο ιδιος ο τυπος ή ο πατερας του? Και τι ρολο βαραγε το παιδακι στο τελος?? :(

Ο δολοφόνος ήταν

η μητέρα, δηλαδή η Καβογιάννη. Το σκότωσε με ένα μαχαίρι κάποια στιγμή που "φτιαγμένος" ο νεαρός πήγε να πνίξει τον πατέρα του. Δεν μπόρεσε όμως να συνέλθει από αυτό και έπαθε αμνησία (βασικά όχι ακριβώς αμνησία, απλά διέγραψε το συγκεκριμένο γεγονός από το μυαλό της). Όταν ο άντρας της της το αποκάλυψε προσπαθώντας να την κάνει να επιστρέψει στα καλά της, εκείνη τον σκότωσε γιατί δεν μπορούσε να το δεχτεί.

Ήταν ένα πολύ καλό επεισόδιο. Ήθελα να το δω απο τότε που είδα το trailer (το διαφήμιζε ο Alpha από Δευτέρα). Τελικά κατάφερα να το δώ από κάποιο προχωρημένο σημείο και μετά (μόλις έγινε ο

πρώτος φόνος

. Και πάλι κάπως αποσπασματικά γιατί με "εκαιγε" να δω και τον αγώνα στη NET...

Αλλά όντως. Η Καβογιάννη ήταν εκφραστικότατη και πολύ καλή στον τραγικό ρόλο της.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Ο δολοφόνος ήταν

η μητέρα, δηλαδή η Καβογιάννη. Το σκότωσε με ένα μαχαίρι κάποια στιγμή που "φτιαγμένος" ο νεαρός πήγε να πνίξει τον πατέρα του. Δεν μπόρεσε όμως να συνέλθει από αυτό και έπαθε αμνησία (βασικά όχι ακριβώς αμνησία, απλά διέγραψε το συγκεκριμένο γεγονός από το μυαλό της). Όταν ο άντρας της της το αποκάλυψε προσπαθώντας να την κάνει να επιστρέψει στα καλά της, εκείνη τον σκότωσε γιατί δεν μπορούσε να το δεχτεί.

Μισο γιατι χαθηκα. Μηπως δεν μιλαμε για το ιδιο επεισοδιο? Εγω μιλαω για το επεισοδιο της προηγουμενης εβδομαδας που λεγοταν "Ο συλλεκτης" με τον ημι-τρελλο που νομιζουν ολοι οτι ειναι ο δρακος που σκοτωνει ζευγαρια στις ερημιες. Φυσικα και στο επεισοδιο που λεω επαιζε η Καβογιαννη...:blink:

Αρα:

1)

Στους φονους των ζευγαριων εδειχνε εναν αντρα να τους σκοτωνει και οχι την Καβογιαννη.Γιατι?

2)

Ο δολοφονος συλλεγει κοσμηματα απο τα θυματα και τα κρυβει σε ενα κουτι σε μια εκκλησια. Το κουτι αυτο το βρισκει ο μισο-τρελλος στο τελος του επεισοδιου. Απο που κι ως που?

3)

Εχει ενα παιδακι στο τελος που ειναι στο ιδιο αμαξι μαζι με τον δολοφονο. Αν υποθεσουμε οτι το παιδακι ειναι ο ημι-τρελλος οταν ηταν μικρος, ποιος συνεχισε να κανει τους φονους οταν μεγαλωσε? Ο ιδιος??

Αυτα, και sorry αν σας κουρασα αλλα εχω στιψει το μυαλο μου και ακομα δεν καταλαβαινω..Τελικα ή εγω ειμαι χαζος ή το επεισοδιο ειχε βαθυυυ νοημα...:worry:

Ήταν ένα πολύ καλό επεισόδιο. Ήθελα να το δω απο τότε που είδα το trailer (το διαφήμιζε ο Alpha από Δευτέρα). Τελικά κατάφερα να το δώ από κάποιο προχωρημένο σημείο και μετά (μόλις έγινε ο

πρώτος φόνος

. Και πάλι κάπως αποσπασματικά γιατί με "εκαιγε" να δω και τον αγώνα στη NET...

Αλλά όντως. Η Καβογιάννη ήταν εκφραστικότατη και πολύ καλή στον τραγικό ρόλο της.

Και εγώ κάπως έτσι το είδα. Με το τηλεκοντρόλ στο χέρι όλο το βράδυ. Tουλάχιστον τα πράγματα πήγαν καλά και εκεί, οπότε χαλάλι :)

@dathanassiou: Νόμιζα πως μιλάς για το χτεσινό επεισόδιο (και έλεγα, που στο καλό δέιχνει παιδάκι στο τέλος). Sorry.

Δηλαδη κανεις δεν ειδε της προηγουμενης εβδομαδας να με διαφωτισει λιγο...:cold:

Με την απορια θα μεινω ρε γμτ...:(:(

Guest Arrowen
Δηλαδη κανεις δεν ειδε της προηγουμενης εβδομαδας να με διαφωτισει λιγο...:cold:

Με την απορια θα μεινω ρε γμτ...:(:(

Για τον 'Συλλέκτη': ο δράκος τελικά ήταν

ο πατέρας της κοπέλας (αυτός που είχε το καφενείο με τον θείο του). Σκότωνε τα ζευγάρια και έκλεβε 'λάφυρα' από τις κοπέλες. Το παιδάκι που έδειξε στο τέλος, ήταν ο ίδιος σε μικρή ηλικία που είχε δει τον πατέρα του να σκοτώνει τη μητέρα του, αφού την έπιασε (προφανώς) με τον εραστή της και της έβγαλε τη βέρα, την οποία ο μικρός φύλαξε μέσα σε κείνο το κουτί (αν πρόσεξες, κάθε φορά που έβαζε ένα καινούριο λάφυρο μέσα στο κουτί, έπιανε και κοίταζε τη βέρα). Ο τύπος που έδειξε στην αρχή να σκοτώνει το ζευγάρι και να κλέβει τη βέρα από την κοπέλα, ήταν ο πατέρας του ήρωα (σε κάποια φάση μέσα στο επεισόδιο, έδειξε τον 'δράκο' να κοιτάζει μια φωτογραφία που έδειχνε το παιδάκι, μια γυναίκα και τον πρώτο δολοφόνο - που απ' ό,τι φάνηκε τελικά δεν ήταν ο δράκος αλλά ο πατέρας του). Αυτό το γεγονός τον στιγμάτισε ψυχολογικά, και ξεσπούσε αργότερα σκοτώνοντας τα ζευγάρια και κλέβοντας κοσμήματα από τα θύματα (αναπαρήγαγε κατά κάποιον τρόπο δηλαδή την πράξη του πατέρα του, η οποία ωστόσο ήταν αποτέλεσμα ζήλειας και όχι ψυχοπαθολογικής κατάστασης).

Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα :( :)

Arrowen, ησουν κατατοπιστικοτατος. Επιτελους το καταλαβα...! :yahoo:

Και ειναι και το πρωτο σου post βλεπω...Καλως ηρθες και σ'ευχαριστω πολυ... :happy:

Ρε παιδια, επειδη το ειχα γραψει και ειδα το τελευταιο επεισοδιο χτες, μηπως το ειδε κανεις να μου εξηγησει κι εμενα τι εγινε στο τελος? :worry:

Το επεισοδιο λεγοταν "Ο συλλεκτης" και ηταν για ενα τυπο που σκοτωνε ζευγαρακια στις ερημιες αλλα κατηγορησαν λαθος ανθρωπο...

Μηπως οποιος το ειδε μπορει να μου πει τελικα ποιος ηταν ο δολοφονος και τι επαιξε με τον πατερα του τυπου γιατι στο τελος ο Κοκκινοπουλος μου τα μπερδεψε λιγο με το παιδακι που εδειξε?? :what:

Πάντως μου θυμίσατε ένα επεισόδιο που είχα δεί από την Ανατομία ενός εγκλήματος, σύμφωνα με το οποίο ο "δράκος" σκότωνε ζευγαράκια και έπαιρνε τα ρούχα των γυναικών, τις φωτογράφισε στο κεφάλι και στα πόδια και μετά κολλούσε στον τοίχο τις φωτογραφίες και τα ρούχα. Βέβαια λόγω έλλειψης στοιχείων, δεν έδειξε ποτέ το πρόσωπο του δράστη.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Ακριβώς. Άψογη η Καβόγιαννη και απίστευτο το επεισόδιο. Από τα καλύτερα ever.

Και το χτεσινό αρκετά καλό ήταν, αλλά οχι τόσο κορυφαίο. Στην αρχή μάλιστα ήταν απίστευτα βαρετό.

• 1 month later...
  • 1 month later...

Παιδιά ψάχνω τον τίτλο από ένα επεισόδιο της περσινής σεζόν, όπου έπαιζε η Θέμις Μπαζάκα την κακιά πεθερά που βασάνιζε τη νύφη της και την έκαψε και με το σίδερο. Ρωτάω γιατί ενώ επιτέλους τα βρήκα όλα μαζί, το επεισόδιο με τον τίτλο "Το σημάδι", όπως νόμιζα ότι το έλεγαν, ήταν τελικά ένα άσχετο που λεγόταν "Η απαγωγή".

Εκτός αν κάποιος ξέρει που μπορώ να το βρω κανονικά.

Καταπλικτικη σειρα!!!

Γενικα ο Κοκκινοπουλος,οσα εχει κανει ειναι σουπερ!!!

Εχει ωραια στορυ κ με φοβερους ηθοποιους!!πχ. Μπαζακα,Καραμιχος,Καραμπετη,Ψαλτη,Κομνηνου κτλ!!!:)

ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ

Παιδιά ψάχνω τον τίτλο από ένα επεισόδιο της περσινής σεζόν, όπου έπαιζε η Θέμις Μπαζάκα την κακιά πεθερά που βασάνιζε τη νύφη της και την έκαψε και με το σίδερο. Ρωτάω γιατί ενώ επιτέλους τα βρήκα όλα μαζί, το επεισόδιο με τον τίτλο "Το σημάδι", όπως νόμιζα ότι το έλεγαν, ήταν τελικά ένα άσχετο που λεγόταν "Η απαγωγή".

Εκτός αν κάποιος ξέρει που μπορώ να το βρω κανονικά.

Καλησπερα!!

Για τον τιτλο δεν ειμαι σιγουρη..μηπως λες το "Εισβολη"?

Επισης εαν θες να δεις τα επισοδια ή να τα κατεβασεις..στειλε μου PIM να σου πω sites!!!Eιμαι κ γω fan της σειρας!!Επισης Θεα η Μπαζακα!:)

ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ

Με διαφορά το χειρότερο επεισόδιο της σεζόν το τελευταίο. Υπερβολικές και "στημένες" ατάκες και σκηνικά, και οι ηθοποιοί ο ένας χειρότερος από τον άλλο (ειδικά η μάνα) :down: Το χειρότερο ήταν στο τέλος, που έσκασε από το πουθενά ο Χρανιώτης σαν αστυνόμος :lol:

Ευτυχώς που ήταν η Μάλφα κι έσωσε το επεισόδιο. Είχαμε κάτι να χαζεύουμε :heat:

Ξαναδιάβασε το post. Είπα το τελευταίο.

Καλησπερα!!

Για τον τιτλο δεν ειμαι σιγουρη..μηπως λες το "Εισβολη"?

Επισης εαν θες να δεις τα επισοδια ή να τα κατεβασεις..στειλε μου PIM να σου πω sites!!!Eιμαι κ γω fan της σειρας!!Επισης Θεα η Μπαζακα!:)

mporeis na mou peis kai mena apo pou na ta katebazo?thanks
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

eixa dei ki ego ena epeisodio...me ena fulakismeno pou afhgountan thn istoria tou..pos "extise" th gynaika tou mesa se ena domatio tou spitiou.meta to poulhse to spiti an 8umamai kala

de to ksanaeida apo tote alla marese polu sa skhno8esia..

ξερει τιτλο κανεις απο αυτο το επεισοδιο?:O :O