Pppe Δημ. July 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2022 3 ώρες πριν, HEO said: To υπόλοιπο μου λήγει στις 29 Αυγούστου Αλλά τι σχέση έχει αυτό;;; Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Γενικώς ....Τα δωράκια έρχονται πιο συχνά τώρα τελευταία.... Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Δηλαδη ελαβες την παραπανω προσφορα σε sim την 18/7 , 43 μερες πριν την ληξη υπολοιπου σου, μολις 17 μερες μετα την προηγουμενη "καρτα" σου? Τους τελευταιους 2 μηνες εμενα μου τις στελνουν η 10 η 27 μερες πριν την ληξη υπολοιπου σε ολες τις sim που δεν εχουν την κοκκινη προσφορα για καρτοπρογραμμα και εχω φροντισει να μην τις "ταιζω" τακτικα, παρα μονο με λιγοστοτατα λεπτα του ευρω απο CashBack τους τελευταιους μηνες. Θα δοκιμασω κι εγω σε μια sim που εχει λαβει ολοιδια προσφορα με σενα να τις βαλω 0,10Ε CashBack την τελευταια μερα, αυτο το Σαβατο 23/7 το πρωι να δω αν θα μου δωσει τα 1000' ολους + 10GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2022 Μισό γιατί μπερδεύτηκα :( σόρρυΤο νούμερο που έλαβε την προσφορά που έβαλα στην εικόνα είναι φοιτητικό και λήγει τέλος ΟκτωβρίουΝομίζω η κατάσταση είναι τυχαία τελείωςSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. July 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2022 Στα φοιτητικα πρεπει ναχει αλλο αλγοριθμο καθε ποτε πριν τη ληξη υπολοιπου στελνει αυτες τις προσφορες "Βαλε καρτα και... ". Αν το ψαξεις θα το βρεις. Εγω αναφερομουν σε απλα CU με 2μηνο διαρκειας καρτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2022 Μόλις έκανα ανανέωση στο φοιτητικό μου με cashback (τελευταία μέρα προσφοράς) και πήρα κανονικά τα 1000 λεπτά ομιλίας.για 20 μέρεςΜια χαρά; :)Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. July 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2022 Οντως, κι εγω πριν λιγο στις 7 απογευμα. Με CashBack και ενεργη ως τελευταια μερα σημερα 29/7 την παραπανω προσφορα, την ελαβα σε φοιτητικο αριθμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. July 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2022 Εμένα το γερόλυκο ενώ τελείωνε χθες η προσφορά καρτοσυμβολαιου, μου ξανάδωσε την ίδια ελεεινή προσφορα για 40 μέρες... Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. July 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2022 4 ώρες πριν, Mobileras said: Εμένα το γερόλυκο ενώ τελείωνε χθες η προσφορά καρτοσυμβολαιου, μου ξανάδωσε την ίδια ελεεινή προσφορα για 40 μέρες... Αφού δεν σε θέλει... Μόνο εμένα θέλει!! Τι δεν καταλαβαίνεις;;; 😋😂😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. July 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2022 4 minutes ago, konstantinos77 said: Αφού δεν σε θέλει... Μόνο εμένα θέλει!! Τι δεν καταλαβαίνεις;;; 😋😂😉 Πραγματικά όμως! Ουτε η εξυπ.πελατων με θέλει, ουτε κάσμπακ μου δίνει, μονίμως με κόφτη με έχει (ενώ στην οθόνη δείχνει φουλ 4G) και βάζω στοίχημα ότι όταν θα χρησιμοποιήσω bigbang για ομιλία δεν θα μου βγαίνει γραμμή! Δεν πειράζει, παράσημο μου που είμαι στη μαυρη λιστα της κόκκινης. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. July 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2022 42 minutes ago, Mobileras said: Πραγματικά όμως! Ουτε η εξυπ.πελατων με θέλει, ουτε κάσμπακ μου δίνει, μονίμως με κόφτη με έχει (ενώ στην οθόνη δείχνει φουλ 4G) και βάζω στοίχημα ότι όταν θα χρησιμοποιήσω bigbang για ομιλία δεν θα μου βγαίνει γραμμή! Δεν πειράζει, παράσημο μου που είμαι στη μαυρη λιστα της κόκκινης. We Love U Anyway... 😋😂😉 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 ειχα παρει ενα νουμερο πριν 4-5 μηνες και πλεον εχει φραγη οποτε δεν ερχονται καθολου SMS ουτε τα συστημικα. το θεμα ειναι οτι δεν ειχα κανει λογαριασμο και σε μια συσκευη που εχω την εφαρμογη (ειχα μπει με κωδικο μιας χρησης) μου βγαζει συνεχεια "υπηρξε αδυναμια στην διαδικασια ανακτησης πληροφοριων". Υπαρχει τροπος να εχω προσβαση στο myvodafone και να περασω αποδειξη cashback μηπως και γινει ανανεωση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 Τα λιγόστεψαν τα κουπόνια ρε παιδιά; Βλέπω μέσα στο my Vodafone πολύ λίγα.π.χ το Γάλα κτλ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bardar1s Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 On 10/8/2022 at 4:09 ΜΜ, panbet said: Τα λιγόστεψαν τα κουπόνια ρε παιδιά; Βλέπω μέσα στο my Vodafone πολύ λίγα.π.χ το Γάλα κτλ. Όλα τα γαλακτοκομικά τα έβγαλαν.. Ας ελπίσουμε να είναι μόνο για τον Αύγουστο και όχι επειδή ήταν πιο καθημερινά και χρήσιμα προιόντα με αποτέλεσμα να γίνονται έτσι και πιο εύκολες οι αγορές και οι ανανεώσεις των αριθμών 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. August 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2022 εκανα ανανεωση κανονικα με 0,05€ σε αριθμο που ειχε φραγη Σημερα βλεπω δινει και Χ2 επιστροφη στους αγαπημενους μας ντοματοχυμους οποτε αξιζει 2 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2022 Πώς μπορώ να κάνω νέο λογαριασμό σε αριθμό που έχει φραγή??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. August 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2022 αν εννοεις για να εχεις προσβαση στην εφαρμογη αυτο το προβλημα ειχα κ εγω. Τελικα εβαλα τη sim σε αλλη συσκευη συνδεθηκα με τους κωδικους της σταθερης πατησα προσθηκη κινητης κ διαβασε τον αριθμο της καρτας sim και τον προσθεσε μονο του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2022 Δεν έχω σταθερη και γενικά τίποτα σε voda, εκτός του cu (που έχει φραγή) Πώς θα συνδεθώ/εγραφω στην εφαρμογή?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2022 16 minutes ago, mol said: Δεν έχω σταθερη και γενικά τίποτα σε voda, εκτός του cu (που έχει φραγή) Πώς θα συνδεθώ/εγραφω στην εφαρμογή?? Όταν βάζεις τον αριθμό, δεν σου στέλνει σμσ με κωδικό; Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2022 Λογικά και με φραγή πρέπει να δέχεται μηνύματαSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2022 1 hour ago, Mobileras said: Όταν βάζεις τον αριθμό, δεν σου στέλνει σμσ με κωδικό; 5 minutes ago, HEO said: Λογικά και με φραγή πρέπει να δέχεται μηνύματα Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Δε δεχεται τίποτα. Έχει φραγή εισερχομένων/εξερχομένων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2022 Τότε θα πρέπει να βάλεις χρήματα. Δεν ξέρω εάν μπορείς να δεχτείς μεταφορά χρημάτων από άλλο CU. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2022 (edited) μόνο με νέα ανανέωση 12 ευρώ. Δεν γίνεται με μεταφορά, διότι δεν ανανεώνει την ημερομηνία λήξης, εκτός αν σου περάσει pockee. Edited August 23, 2022 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2022 Οκ κατάλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2022 Δε δεχεται τίποτα. Έχει φραγή εισερχομένων/εξερχομένων Κακό αυτόΘυμάμαι ενα wu cosmote που είχα δεχόταν κανονικά μήνυματα και μπορούσες να στείλεις και τα δωρεάν τοτε με την καραντίναΥπέθεσα ότι και οι άλλοι έτσι είναι Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. August 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 (edited) Σε φραγμένο Vodafone δουλεύουν τα data για τα εσωτερικά της vodafone (να αναγνωρισει τη sim το προεγκατεστημένο MyVodafone app και να κάνεις Cash Back, αν δεν είχες από πριν username + password για τη συγκεκριμένη sim). Σε φραγμένο πράσινο δουλεύουν εισερχόμενα sms Σε φραγμένο μπλε δουλεύουν εισερχόμενες κλήσεις και sms (όχι σε όλα). Edited August 24, 2022 by Pppe 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2022 Πώς κάνω cashback βρε παιδιά???? Μπήκα στην εφαρμογή vodafone app αλλά δε βλέπω κάτι σχετικό... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts