poloman Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Το αλλαξε εχθες: flipside - someday Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Τους ήχους κλήσης μου, τους φτιάχνω μόνος μου κόβοντας αποσπάσματα από τραγούδια που μ’ αρέσουν :happy: π.χ. 1.sandra - in the heat of the night 2.beatάκι :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marilita Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Τους ήχους κλήσης μου, τους φτιάχνω μόνος μου κόβοντας αποσπάσματα από τραγούδια που μ’ αρέσουν :happy: π.χ. 1.sandra - in the heat of the night 2.beatάκι :p ΤΕΛΕΙΟ!! ΤΟ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caramela21 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Τους ήχους κλήσης μου, τους φτιάχνω μόνος μου κόβοντας αποσπάσματα από τραγούδια που μ’ αρέσουν :happy: π.χ. 1.sandra - in the heat of the night 2.beatάκι :p να σε ρωτησω, με ποιο προγραμμα τα φτιαχνεις? εχω δοκιμασει με το windows movie maker αλλα δεν τα αναπαραγει το κινητο, και ας ειναι τυπος αρχειου αναγνωρισιμος:worry: Παράθεση "We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets." - Marilyn Monroe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Wavepad Nero wave editor Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZaeN Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 still tipping Παράθεση Yeaha :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Για lossless editing: Fission (Mac), MP3DirectCut (Windows) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 να σε ρωτησω, με ποιο προγραμμα τα φτιαχνεις? εχω δοκιμασει με το windows movie maker αλλα δεν τα αναπαραγει το κινητο, και ας ειναι τυπος αρχειου αναγνωρισιμος:worry: Εγώ το κάνω με το nero… Κόβω το κομμάτι που θέλω και το γράφω σε audio cd (το σιντάκι είναι επανεγγράψιμο για να μην χαλάω τζάμπα δίσκους ;)) και μετά από audio το συμπιέζω σε mp3 μορφή στον pc και από κει το στέλνω στο κινητό μου.:) Σίγουρα θα υπάρχουν καλλίτερα προγράμματα γι’ αυτήν την δουλειά, δεν ξέρω, κι εγώ δεν είμαι πολύ της τεχνολογίας :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsilteas Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Lenny Kravitz- I want to get away. Afta poy lete ginontai kai me to VirtualDJ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Εγώ το κάνω με το nero… Κόβω το κομμάτι που θέλω και το γράφω σε audio cd (το σιντάκι είναι επανεγγράψιμο για να μην χαλάω τζάμπα δίσκους ;)) και μετά από audio το συμπιέζω σε mp3 μορφή στον pc και από κει το στέλνω στο κινητό μου.:) Σίγουρα θα υπάρχουν καλλίτερα προγράμματα γι’ αυτήν την δουλειά, δεν ξέρω, κι εγώ δεν είμαι πολύ της τεχνολογίας :O Γιατί κάνεις τόσο κόπο; Σώζεις το αρχείο στο πισί κι από εκεί συνδέεις το κινητό και τα στέλνεις... Και το wavepad είναι πολύ πιο εύκολο. Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Αλλά για καθημερινό mp3 έχω βάλει το: Και σε θέλω-Σάκης Ρουβάς.Πολύ ωραίο. Ρε παιδιά δεν το πιστεύω.Έβαλα το Σάκης Ρουβάς:Και σε θέλω και το έχουν όλα τα κορίτσια!!:mad::mad:.Μου προτείνεται κάποιο άλλο να βάλω?:worry:Γιατί έτσι και το κρατήσω θα μου σπάσουν τα νεύρα!!:knife:!!.Σκέφτομαι να βάλω το Παπαδόπουλος:Όχι.Τι λέτε??:worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 έχει κανείς σαν ήχο κλήση τα γνωστά μαιμουδάκια του σταρ(από τον ταρζάν) που κάνουν "ουυυυ" ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Εγώ έχω το 'Πόσο μετάνιωσα' του Βέρτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Εγώ έχω το ''Lilly In Love'':love:.Εκείνο το ρόζ ποντικάκι που δείχνει στο Star.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Ρε παιδιά δεν το πιστεύω.Έβαλα το Σάκης Ρουβάς:Και σε θέλω και το έχουν όλα τα κορίτσια!!:mad::mad:... Εγώ έχω το ''Lilly In Love'':love:.Εκείνο το ρόζ ποντικάκι που δείχνει στο Star.:) Από το κακό στο χειρότερο παςhttp://www.laymark.com/i/m/m145.gif :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Από το κακό στο χειρότερο παςhttp://www.laymark.com/i/m/m145.gif :lol: Το ''Lilly in Love'' δεν το εχω ως ηχο κλησης.Τον εχω σε εναν φακελο με την ονομασια ''********'',και εκει μου στελνουν ολες αυτες τις ******** που δειχνει το Star και αλλες!Σιγα μην εβαζα το Lilly In Love.Παντως πρεπει να αρεσει πολυ στα κοριτσια γιατι το εχω στειλει πανω απο 30 φορες:blink:απο την ημερα που μου το εστειλαν.Που το βρισκουν το ωραιο δεν το καταλαβαινω!.:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Εγώ το κάνω με το nero… Κόβω το κομμάτι που θέλω και το γράφω σε audio cd (το σιντάκι είναι επανεγγράψιμο για να μην χαλάω τζάμπα δίσκους ;)) και μετά από audio το συμπιέζω σε mp3 μορφή στον pc και από κει το στέλνω στο κινητό μου.:) Σίγουρα θα υπάρχουν καλλίτερα προγράμματα γι’ αυτήν την δουλειά, δεν ξέρω, κι εγώ δεν είμαι πολύ της τεχνολογίας :O αφου το νερο εχει αντ-ον που αποθηκευεις το ηδη κομμενο κομματι απ ευθειας σε μπ3 ωστε να μην το γραφεις πρωτα σε cd;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 vertu apo...vertu san hxos klhshs Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Πριν λιγο αλλαξε.Someday-Nickelback. Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Ας πω κι εγώ τι ήχο έχω. Before I leave - BED Και για μηνύματα το ίδιο αλλά άλλο σημείο του τραγουδιού (μόνο η εισαγωγή). Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
judith Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 heaven's a lie - lacuna coil Θεά!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eva_a Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Tο "Εμείς οι δύο ενα" του Χατζηγιάννη. (Το καινούργιο π τραγουδαει στα σποτακια του oteshop.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_vaf Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Βερτηs ποσο ευκολα λεs ενα αντιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caramela21 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Θεά!!!!!!!!!!!!!!! εγω ή η cristina?:lol: για ηχο μηνυματος εχω το disco lies απο moby... Παράθεση "We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets." - Marilyn Monroe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 keep on rising :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts