manolog3 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Εγω εχω απο Ska-P το Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Εγω εχω απο ac/dc το stiff upper lip!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 το alma mater των moonspell εδω και εννια χρονια:rolleyes: Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Nokia tunes. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Άνοιγμα από μονοθέσιο Ferrari με κινητήρα V10. Χαζεύουν όλοι όσοι το ακούν να ουρλιάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 το alma mater των moonspell εδω και εννια χρονια:rolleyes: Παλιά είχα την unplugged εκδοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Άνοιγμα από μονοθέσιο Ferrari με κινητήρα V10. Χαζεύουν όλοι όσοι το ακούν να ουρλιάζει. Πρέπει να είχα τον ίδιο ήχο για μηνύματα πριν μερικά χρόνια.Απίστευτος ήχος... Μέχρι που ήρθε ένα μήνυμα ξημερώματα και κόντεψα να πάθω έμφραγμα:lol: Από τότε που πήρα Android έχω έναν από τους ήχους του κινητού και για κλήσεις και μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Παλιά είχα την unplugged εκδοχή. ποτε δεν την εχω ακουσει:rolleyes: Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 τον ηχο απο το hawaii 5-0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 ποτε δεν την εχω ακουσει:rolleyes: Βλακεία σου είπα....Τώρα πρόσεξα για alma mater, εγώ είχα το opium για ringtone. Υπάρχει και το alma mater σε ακουστική εκδοχή αλλά δεν είναι καλή κατ'εμέ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Το φιναλε-ξεσπασμα του walking away απο bizkit Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Δονηση απλα. Και δεν ενοχλεις κανεναν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Can't Stop από Red Hot Chili Peppers την εισαγωγή.. Εδώ και αρκετό καιρό μάλιστα :thumbup: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Δονηση απλα. Και δεν ενοχλεις κανεναν. Δεν έχεις ακούσει δόνηση από ΖΤΕ των 20-30euro....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 μολις τελειωσα το φτιαξιμο του ringtone κ ειναι το orgasmatron απο live των sepultura στην βαρκελωνη παλια κλασσικα αγαπημενα κομματια:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 "Εχω φτασει τα 40"-Ιμβριος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsychoticGirl Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Εχω το Depeche Mode - Freelove Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Stone Sour - The Travelers pt. 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Do I wanna know - Arctic Monkeys. Ειναι αρκετα mainstream αλλά μου αρεσει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsychoticGirl Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 (edited) ^ Τελειο το τραγουδι.... Edited June 11, 2014 by PsychoticGirl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Django soundtrack.... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 (edited) The Forminx - Jeronimo Yanka Edited June 27, 2014 by NickTheGreek99 Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makhs73 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Εδω και λίγο καιρό: London Grammar - Nightcall Παράθεση Significant tags: achievement, dreams, failure, fear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Κάτι να γυαλίζει.....καζουλης Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 The man who sold the world... Το ριφ στην αρχή αρκεί για να το ακούς ευχάριστα. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts