Jump to content

Ποιον ήχο κλήσης έχετε στο κινητό σας;

Nantia
 Κοινοποίηση

Ποιον ήχο κλήσης έχετε στο κινητό σας;  

900 members have voted

1. 1. Ποιον ήχο κλήσης έχετε στο κινητό σας;

• Υμνο ομάδας
      28
    • Τελευταίες επιτυχίες
      395
    • Κάποιο από τους ήδη υπάρχοντες στο κινητό
      150
    • Ηχος κλήσης; Αλλάζει;
      49
    • Παλιά και αγαπημένα τραγούδια
      278

Recommended Posts

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Ego exw polla kai analoga ta kefia mou allazw.Exw merika tou eminem,to bring me to life,kainourgia arxh tis kokkinou,mwro mou twn antique,H seira sou twn mikro kai kati alla,ola se wav fusika!

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Egw allou kolisa ...Exei i Nantia (dimosios ipalilos kiolas) BMW M3 ??????

Nantia pote tha brethoume na...mou dwseis to autokinito sou na se paw mia bolta??? :)

Εγω για βασικο ηχο εχω Papichulo...για την κοπελια μου εχω το Girl like u και για μηνυμα μια παλια σειρηνα που εχουμε στο εργοστασιο :p

NO ROTOR-NO MOTOR!!!

MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!!

MAZDA RX7-FD3S

Mythozz με απογοήτευσες!!! Ακούς εκεί να είσαι ΑΕΚ!!!! Τς, τς, τς!!! :p :p (ένα είναι το σίγουρο, ότι μετά από αυτό έχασα το βύσμα για να γίνω mod!!!! :lol: :lol: :lol: )

Στο θέμα μας τώρα.... Χρησιμοποιώ τους κλασσικούς ήχους της Ericsson, καθότι φανατικός της εταιρείας.

Μια φορά αποπειράθηκα να αλλά ξω τους ήχους μου και έχανα τηλεφωνήματα γιατί νόμιζα ότι χτυπάνε τα τηλέφωνα των τριγύρω!!! :lol: :lol: :lol: :wacko:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

gia eixous klisis to the power of Bhangra

giaminimata ton taxi taxidromo

kai gia mms tin proepilogi :)

kamia fora vazo to "in the shadows" ,to "Marilyn Monroe" ,i to "Pinky and the brain" :cool:

ola se .wav :lol:

p.s.nantia dimosios ipallilos me M3??? :innocent:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

πριν μερικες μερες ειχα στο κινητο μου τελευταια και παλαιοτερα hitakia

Τωρα με μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων (λογο του οτι χαλασε και το εδωσα για επισκευη...) εχω τις ηδη υπαρχουσες μελωδιες... :(

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif

SuRf to the EdGe!!!!

Ηχο Κλησης - Sash Adelente

Μυνηματα - Ταχυδρομος

MMS - Βεγγος

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από τον papathvas

kamia fora vazo to "in the shadows" ,to "Marilyn Monroe" ,i to "Pinky and the brain" :cool:

ola se .wav :lol:

Είναι πολυφωνικές ή πέζει κανονικό τραγούδι ? :worry:

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

Γενικό ήχο το bird soynd( ξερουν τι εννοώ οσοι εχουν το Ρ800.) ;)

Ομωs εχω κάνει τόσο μεγάλο τηλ.κατάλογο βάζωνταs στον καθέναν διαφορετικό ήχο, που μόνο με απόκρυψη πρέπει να με πάρει κάποιοs για να ακούσω το κελάηδισμα. :'( __ Οι περισσοτεροι ήχοι :music: ειναι wav και kάποιοι ειναι midies 80s βασικά.

:music: :music:

Και τον ύμνο τηs ΑΕΚάραs τον έχω στον κουμπάρο μου τον ptc γιατι ειναι φανατικόs. Πάνο, ΑΕΚ for ever!!! :music: :up:

Στο μωρό μου έχω βάλει το dilemma.wav (i love you μωράκι!!!) :luck:

Αρχικό Μήνυμα από τον Nantia

μπααα, σοβάρεψα.. Παντρεύομαι!

Χμ... σοβαρά; :blink: Άντε και καλούς απογόνους! :p

Στο θέμα μας τώρα, ήχος κλήσης κοινός για εχθρούς,γνωστούς, φίλους, συγγενείς: :rolleyes: δική μου σύνθεση-my melody :D

http://www.danasoft.com/sig/acesn.jpg

Προεπιλεγμενο ηχο φυσικα της ομαδας μου (Παναθας) σε wav μορφη.Για μυνηματα τον φοβερο "Ταχυδρομο" (οποιος το εχει ακουσει εχει παθει πλακα...) και οταν με παιρνει η κορη μου αφου κατι θα θελει, σαν Ρουβιτσα που ειναι το "Τωρα αρχιζουν τα δυσκολα" παλι σε wav μορφη!!!! Αυτα σε Nokia 7650. :) ;) ;) ;)

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

βασικά έχω σβήσει ολους τους ήχους από την "έκθεση"του κινητού μου και έχω περάσει κομμάτια ξένα (ως επί των πλήστων :p ) :cool: για κάθε ομάδα χρηστών έχω επιλέξει και απο κάτι :rolleyes: και οι περισσότερες είναι r&b μελωδίες ή κάτι παλιό και καλό :cool: ;) , τα σουξέ της εποχής ¨δεν λένε" :p είναι βαρετές και σπαστικό να ακούς παντού τον ίδιο ήχο και να μην ξέρεις αν είναι το δικό σου :D :p

σωστή! το έχω πάθει αυτό που λές με τη διαφορά ότι δεν ήξερα αν αυτό που χτυπάει είναι κινητό ή ακούγεται μουσική απο ράδιο!! r&b ποιά έχεις?

Hxos kliseis

Summer Jam - fiesta

SMS

Satisfaction

Kai gia VIP ( Kopela moy)

I know what you want

twra glikokitazw to papi chulo-lorna

ola katebasmena apo to sharp gx 20 me vodafone live :(

koinos exw plirwsei oyko liga

+ ta palia se alla kinita moy (gx 10 , 3650) apo to live , sin paixnidia ktl.. :)

Ο "Εξορκιστής" σε πολυφωνικό για συναδέλφους, default για τις υπόλοιπες κλήσεις...
http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg

Βασικό ήχο έχω το "Coming 2 life". :o

Για την κοπέλα μου το "Sundays". :)

Έχω περάσει μέσα κι άλλα ...μέχρι και κοντσέρτα από το Sibelious αλλά αυτά τα έχω για να τα ακούω που και που! :p

Για μηνύματα την..."ειδοποίηση 2"! :whistle:

P.S Δεν μου αρέσει καθόλου η έλλειψη των κλασικών τόνων ειδοποίησης της Ericsson στο Τ610 (χαμηλό, υψηλό, μέτριο και φυσικά το σήμα κατατεθέν της Ερικσον "μικτό"... ) :worry:

Jammin (Bob Marley) για κλήσεις, Nothing Else Matters (Mettalica) για ιδιαίτερες κλήσεις και Afraid To Shoot Strangers (Iron Maiden) για Μηνύματα :D

Αρχικό Μήνυμα από τον mousi

Το θέλεις να σου το στείλω σε .mid;

Ευχαριστω πολυ φιλε μου αλλα δεν χρησιμοποιω .mid. Βαζω .wav για ηχους κλησης...

Αν παντως θελεις κανενα .wav απο -Iron Maiden- πες μου να σου το φτιαξω ;) (εχω ολα τα Album)

Για να φτιαξω wav ηχους χρησιμοποιω το cool edit pro.Υπαρχει κανενα πιο μικρο και πιο ευχρηστο προγραμμα μηπως??? Ευχαριστω. :) :) :)

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

ρε παιδια ξερει κανεις κανενα καλο site για κατεβασμα ringtones? (free ομως.....!!!)

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif

SuRf to the EdGe!!!!

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την sigmacom

Ο "Εξορκιστής" σε πολυφωνικό για συναδέλφους, default για τις υπόλοιπες κλήσεις...

Se wav i se midi ton exeis?