alex_n80 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 εγώ το έχω όλο τον χρόνο, αλλά έτσι για αλλαγή, είπα να βάλω ρέμο. εσύ ποια έκδοση έχεις? την παλιά ή την καινούργια? γιατί η καινούργια τα σπάει σε σχέση με την παλιά που είναι κάπως πιο...χαλαρή. :pretro το παλιο καλο να θυμιζει την trans am:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Εδώ και λίγο καιρό αποφάσισα να γίνω mainstream και έχω ΑΥΤΟ Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Eγω εχω το Νokia Tune ταρα ραρα ταρα ραρα ταραραραραααααα Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Eγω εχω το Νokia Tune ταρα ραρα ταρα ραρα ταραραραραααααα Χαχαχα τι λες βρε :p Εγώ το έχω στο αθόρυβο αλλά όοταν συγκινούμαι και το βάζω στο κανονικό, παίζει το Paradise City Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 sis, ο καλυτερος τροπος να σιχαθεις ενα τραγουδι ειναι να το βαλεις για ringtone. καλα και εγω κατα καιρους βαζω ενταξει. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Eγω εχω το Νokia Tune ταρα ραρα ταρα ραρα ταραραραραααααα χαχαχα:lol::lol: τωρα εχω βαλει το μην σε νοιαζει απο τους vegas:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Αχα:lol: Εγώ δεν ξέρω τί σημαίνει ήχος κλήσης, μονίμως στη δόνηση το έχω:) Με σπάει τα νεύρα ο ήχος κλήσης, ειδικά στη σχολή που χτυπάνε στη διαπασών ολόκληρες μουσικές συναυλίες σε dolby surround:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steve_athens Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Playmen-Feel your love Παράθεση Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Rorry Galagher - moonchild! Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 το default που εχει απο την εταιρια. πλεον δεν αλλαζω ηχους. δε ψαχνομαι με αυτα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Street Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Τον κλασσικό default που έχει το iPhone. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Help me - Kelis Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Eνα αρκετα 'διαπεραστικο' σε στυλ ασυρματου τηλεφωνου, στοκ του 6600 (που περναω σε ολα τα αλλα μου κινητα). Στο 8310 εχω το nokia tune:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
northman Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 BoB - Airplanes, ringtone και welcome tone!!! Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Brave - Kelis Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Τους τρεις τόνους από τα παλιά ericsson... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minardi1984 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Auberge - Chris Rea (την εισαγωγή) :) Παράθεση ''Αυτοί που πέρα από την θάλασσα πετάνε , ουρανό αλλάζουν κι όχι την ψυχή τους''. Οράτιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Rammstein - Rammlied Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Swan Lake. Απλά μια από τις πλέον ανεπανάληπτες μουσικές δημιουργίες που γέννησε ποτέ το ανθρώπινο μυαλό (του Τσαϊκόφσκι εν προκειμένω)!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Τη Φραγκοσυριανη του Βαμβακαρη και μαλιστα στην αυθεντικη εκτελεση των 78 στροφων...:) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 (edited) sis, ο καλυτερος τροπος να σιχαθεις ενα τραγουδι ειναι να το βαλεις για ringtone. καλα και εγω κατα καιρους βαζω ενταξει. Ο χειρότερος τρόπος για να το σιχαθείς είναι να το βάλει για ήχο αφύπνισης! Έχεις δίκιο και για τον ήχο κλήσης όμως... Muse - Hysteria Έχω αυτό τον ήχο κλήσης εδώ και 3 χρόνια... Έγω αλλάξει 2-3 συσκευές αλλά ο ήχος ίδιος! Επειδή δεν έχει πολύ στίχο δεν το βαριέσαι, ξεκινάει ωραία και ακούγεται δυνατά! Μετά από συναυλία Muse δύσκολα αλλάζεις ήχο!!! Edited March 13, 2011 by DemetreKre Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 6 χρονια τον εχω, λευτερης πανταζης-εξακολουθω, ακομα να το βαρεθω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Αν και αλλαζω συχνα ηχο κλησης,αυτο τον καιρο εχω βαλει javi mula-come on. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Rammstein - Rammlied εγω εχω το the meister :D Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 Scorpions - Always somewhere Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts