ταξιδιωτης22 Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 περασαν γυναικες στην ζωη μου απο κυριαζη Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amalitsi Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 :respect: @ valerios Beggin' for me, too.. Παράθεση Pwleitai kinhto Palm Treo 750 axrhsimopoihto, sto kouti tou. Timh 300€, syzhtisimi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPHSTOS_ Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Luke Chable & Danny Bonici - Ride Απλά το έχω εδώ και 3 (μπορεί και πιο πολλά χρόνια)!!! Παράθεση ▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Χαβάη 5-0 για ήχο κλήσης Και για μνμ το ρεφρεν ''και πίνω ούζα πίνω ούζα κτλ '' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimokritos Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 ringtone: John Legend - Save Room sms: το γνωστό dying sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Ως ήχους κλήσης έχω το Timbaland- The Way I Are, το I wish-skazi και άλλα διάφορα που τα έχω κάνει αντιστοίχηση και για κύριο ήχο κλήσης έχω το 50 Cent ft. Justin Timberlake - She Wants It (Ayo Technology) Για μήνυμα έχω Rihanna - Please Don't Stop The Music Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Και για μνμ το ρεφρεν ''και πίνω ούζα πίνω ούζα κτλ '' αυτο ποιο ειναι αν επιτρεπεται;;το "πινω μπυρες" το ξερω...αλλα με ουζα...:O beggin ΄ ο χαρος βγηκε παγανια αν θα μπορουσα τον κοσμο να αλλαζα παππους αυτα απο μενα:cool: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 αυτο ποιο ειναι αν επιτρεπεται;;το "πινω μπυρες" το ξερω...αλλα με ουζα...:O beggin ΄ ο χαρος βγηκε παγανια αν θα μπορουσα τον κοσμο να αλλαζα παππους αυτα απο μενα:cool: Δν τον ξέρω τον καλλιτέχνη του εν λόγω κομματιού.Και μένα μου το στείλανε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Τωρα τελευταια το κομματι εναρξης απο το PRISON BREAK Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 timbaland ft. keri hilson & nicole scerzinger - scream Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Νοτης,εξω βρεχει,το μυαλο μου στα ματια σου σταματησε,αγγιξα το γλυκο μικρο σου χερι κι ετσι σε αγαπησα. ειναι μερα και την νυχτα που ερχεται σκεφτομαι,αδυνατον να μεινω μακρια αου,το παραδεχομαι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XaSmA_AcAb Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Για ηχο κλησης,κατα καιρους εχω το συνταγες απο ΧΑΣΜΑ...καμια φορα βαζω το πανκς απατσι απο ομιχλη,το χαφιες απο στρες,το αυτη ειναι η Ελλαδα απο Αντιδραση....και πιο παλια maiden,sabbath κτλ.... Παράθεση Hττα δεν ειναι να σκεφτεσαι τον φοβο σου...ηττα ειναι να φοβασαι τη σκεψη σου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 εγώ εχω πέσει πολύ χαμηλά σ'αυτό το θέμα. Ήχο κλήσης εχω ένα imy που αναβοσβήνει συνέχεια την οθόνη, και για μήνυμα το u n ur hand - pink. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_balafas Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Τώρα παίζει το beataki CREAM! αλλά αρχίζω να τα βαριέμαι.. Παράθεση Motorola cd520 \ Nokia 5210 \ Nokia 6130 \ Nokia 7110 \ Sony Ericsson T68 \ Nokia 7210 \ Samsung V200 \ Nokia N70 \ Nokia N95:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Τώρα παίζει το beataki CREAM! αλλά αρχίζω να τα βαριέμαι.. καλλιτέχνης? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_balafas Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 καλλιτέχνης? Federico Franchi - Cream einai ligo kagour.. alla einai kalo.. :cool: Παράθεση Motorola cd520 \ Nokia 5210 \ Nokia 6130 \ Nokia 7110 \ Sony Ericsson T68 \ Nokia 7210 \ Samsung V200 \ Nokia N70 \ Nokia N95:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 thank you πάρα πολύ!!! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Καλομοιρα - secret combination Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_balafas Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 thank you πάρα πολύ!!! Να φανταστώ ότι το έψαχνες?? κ εγώ το έψαχνα.. ήξερα μόνο τον τίτλο.. μέχρι που έπεσε ένα cd στα χέρια μου... :D Παράθεση Motorola cd520 \ Nokia 5210 \ Nokia 6130 \ Nokia 7110 \ Sony Ericsson T68 \ Nokia 7210 \ Samsung V200 \ Nokia N70 \ Nokia N95:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belsaki8 Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Οικονομοπουλος-Δεν εισαι ενταξει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Sto 8600 luna Amelie-Soundtrack Sto n82 Leona Lewis-Bleeding Love Sto n81 kalomoira-Secret Combination;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CLEVERTWINS Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 thelo agapi kai gh kai selini apo despina vandi !!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 dan wilson breathless Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Painkiller - Death (Judas Priest Cover) Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Thievery Corporation - Amerimacka (Feat Notch) Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts