htrul18 Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Προσωπικά τα περισσότερα από τα show του δε μου άρεσαν γιατί θεωρούσα το χιούμορ του γελοίο. Πολλά σκετσάκια σε επιθεωρήσεις όμως μέ έχουν κάνει να λυθώ στα γέλια (ειδικά μερικά με τον Καπετάνιο τον οποίο πάω με 1000)! Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Και εμένα όταν ήμουν μικρός κάποια μου άρεσαν αρκετά και λυνόμουν στα γέλια.Τώρα το πολύ πολύ να σκάσω κανένα χαμόγελο, τίποτα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 ρε παιδια ξερει κανεις αν θα δουμε την επιθεωρηση του σεφερλη μουρλεν ρουζ στην tv? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 αν δεν κανω λαθος τις δειχνει ολες η τηλεοραση αλλα αρκετο καιρο μετα την περιοδο που παιζεται στο θεατρο. ισως και 2,3 χρονια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSuperstar91 Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Ο ΑΝΤ1 έχει αλλάξει το περιεχόμενο του και δεν προβάλλει πια επιθεωρήσεις (από φέτος το εφαρμόζει) τα saturday night θα έχει Uri Geller show και το καλοκαίρι ταινίες nine club. Το Star θα τα βάλει μάλλον που είναι ο χορηγός της παράστασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Για πολλοστή φορά, προτού ανοίξουμε ένα θέμα, χρησιμοποιούμε την αναζήτηση. Δεν δαγκώνει και είναι φίλη. Το MyMovies&TV έχει μικρύνει, οπότε δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Συνενώθηκε με το προϋπάρχον. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 εχουμε κανα νεο απο επιθεωρησεις του μαρκου? οποιος δεν γουσταρει τον σεφερλη να δει αυτο να αλλαξει γνωμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 εχουμε κανα νεο απο επιθεωρησεις του μαρκου? οποιος δεν γουσταρει τον σεφερλη να δει αυτο να αλλαξει γνωμη Τον σιχαίνομαι τον Σεφερλή και ήμουν έτοιμος να μπω να κράξω, αλλά αυτή η εκπομπή με το ταξί που έκανε παλιά, πραγματικά ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. :D Στο συγκεκριμένο δε βιντεάκι που έδωσες, δίνει ρέστα. Είναι βέβαια και η γριά που είναι mvp του βίντεο και του δίνει πατήματα, αλλά έλιωσα στο γέλιο. Η βλακεία του κόσμου είναι απίστευτη, μένεις με το στόμα ανοικτό. Ο Σεβερλής έχει ταλέντο, αλλά ξεφτιλίζεται χωρίς λόγο στις επιθεωρήσεις και τις διάφορες εκπομπές του, χρειάζεσαι από πίσω έναν καλό σεναριογράφο να σου γράψει 2-3 καλά αστεία, το να γλυστράς και να πέφτεις ή να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο και να κοροιδεύεις την φαλάκρα σου δεν είναι αστεία, αυτομάτως απευθύνεται στην ομάδα ατόμων που κοροιδεύει στο ΤΑΞΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Προσωπικά τα περισσότερα από τα show του δε μου άρεσαν γιατί θεωρούσα το χιούμορ του γελοίο.τον Καπετάνιο τον οποίο πάω με 1000)! απο τους πιο κρυοπλαστους κωμικους,για να μου αρεσει πρεπει να φερω τον εαυτο μου στο επιπεδο του.:lol:κατι που δεν προκειται να συμβει.γελοιο χιουμορ που δεν μου αρεσει...μονο δυο τρεις ατακες που χε πει κατι ελεγαν,ο καπετανιος οντως ειναι ωραιος. φυσικα αυτα ειναι γουστα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 ρε παιδια ειναι δυνατον να βλεπεις αυτη τη σκηνη να πεθαινεις στα γελια και να μην σου αρεσει ο μαρκος?? http://www.youtube.com/watch?v=L7NXNq8VqcA και αυτη προσωπικα απο ολους τους ηθοποιους που κανουν επιθεωρηση ο μαρκος μου αρεσει ποιο πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Θα μπορούσε άνετα να λέγεται και Μάρκος Σάχλας...:p Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soka Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Στις επιθεωρησεις, εκει δηλαδη που ετοιμαζει 10λεπτα σκετσακια ειναι καλος, οπως επισης σε ζωντανες εμφανισεις μπορει να παραξει γελιο. Αφορητα κακογουστος ειναι στα επεισοδια, οταν δηλαδη ειχε δικια του εκπομπη με εξαιρεση ισως τις πρωτες 2 του εκπομπες σε αλφα κ αντεννα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Είναι από τους ηθοποιούς που ή θα τους λατρέψεις ή δεν θα τον γουστάρεις καθόλου. Εγώ ανήκω στην πρώτη κατηγορία. Μπορεί να μην αξίζει όλη η δουλειά του αλλά διασκεδάζω απίστευτα μς τις ατάκες του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Έχει γέλιο ο τύπος, αλλά ορισμένες φορές γίνεται κουραστικός σε κάποια σκετσάκια του. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 πραγματικα μπορει να γινετε κουραστικος αλλα εγω εκτιμω την αυθεντικοτητα του την προσωπικη δουλεια του που ειναι αυτο που τον εκανε γνωστο παντου και δε μπηκε σε καλουπια επιτυχιας οπως αλλοι και την ομαδα που τον πλαισιονει που για να καθονται μαζι του τοσα χρονια τωρα σημαινει οτι ο ανθρωπος αξιζει σαν ανθρωπος και μετα σαν ηθοποιος δεν ειναι τυχαιο που το alter τον βαζει σε ωρες που τα αλλα καναλια παιζουν δυνατα προγραμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Εγώ δεν θα αναφερθώ στον Σεφερλή και στον αν έχει ταλέντο ή όχι ή αν αυτά που έχει κάνει είναι καλά ή όχι. Αυτά είναι καθαρά θέμα γούστου και αν πχ μου αρέσουν ή τα σιχαίνομαι είναι δικό μου θέμα και δεν δίνω λογαριασμό σε κανέναν. Προσωπικά μου αρέσουν απο παρα πολύ έως αρκετά (ανάλογα την εκπομπή/παράσταση) Αυτό όμως που θέλω να πώ είναι ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει τις επιλογές του άλλου. και ειδικά posts τύπου Μόνο για κυρα-Κατίνες αμόρφωτες και μπας-κλαςς Πλακώσανε οι μορφωμένοι, που παρακολουθούνε μόνο τις εκμπομπές για την ζωή του Ουράνη, του Ρίτσου και του Poe στην Ελληνική TV και κατακρίνουν τις επιλογές των υπολοίπων. Απο τότε που βγήκε το Internet, η ανωνυμία του επιτρέπει στον καθένα να γράφει ότι θέλει για όποιον θέλει.... Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Eχει δει κανεις το θεατρο παι παιζει τωρα?λεμε να παμε την παρασκευη.... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Eχει δει κανεις το θεατρο παι παιζει τωρα?λεμε να παμε την παρασκευη.... Τον μαγο του ροζ λες?Ναι εγω πηγα και το ειδα την πεμπτη.Εχει παρα πολυ γελιο.Σου προτεινω να πας να το δεις.Θα παιζεται μεχρι 26 Σεπτεμβριου.Αξιζει τα λεφτα.Εχει ταλεντο ο τυπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Τον μαγο του ροζ λες?Ναι εγω πηγα και το ειδα την πεμπτη.Εχει παρα πολυ γελιο.Σου προτεινω να πας να το δεις.Θα παιζεται μεχρι 26 Σεπτεμβριου.Αξιζει τα λεφτα.Εχει ταλεντο ο τυπος. Ναι αυτο λεω,ημουν σιγουρος οτι θαχε γελιο...σευχαριστω παντως... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Εχθές Κυριακή είδα το Τρώει Στόρυ 30 Χρόνια... Πιστεύω από τις καλύτερες παραστάσεις που έχει κάνει τα τελευταία 3-4 χρόνια. Έχει γίνει αρκετά ώριμη, με πολλά νοήματα η επιθεώρησή του. Μην τσιγκουνευτείτε τα 25€ για τις θέσεις μπροστά! Ειδικά αν είσαι δίπλα στο διαδρόμο είναι όλα τα λεφτά. 3 χρόνια που πάω κάθε καλοκαίρ εκεί κλείνω θέσεις!!! Αξίζει όλα τα λεφτά PS: κρέμαα κρέμαα! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Μεχρι ποτε θα παιζει?Θα παω να το δω την επομενη εβδομαδα.Παντως αξιζει τα λεφτα με το παραπανω.Εγω παω καθε χρονο τα τελευταια 5 χρονια και δεν το εχω μετανιωσει.Νομιζω οτι καθε Τριτη και Πεμπτη εχει πιο φθηνο εισητηριο(18 ευρω απο 23 που εινια κανονικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Αν και τρελαίνομαι για Σεφερλή, η περσινή του παράσταση δεν μου άρεσε καθόλου. Ελπίζω να δείξει σύντομα το Star τη νέα του παράσταση, Τρώει στόρυ, γιατί δεν θα την προλάβω στην Αθήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Το Star λογικα το φετινο θα το δειξει κατα τα Χριστουγεννα οπως κανει καθε χρονο.Επισεις τo Ant1 τωρα τελευταια ξαναδειχνει μετα απο καιρο τα παλια θεατρα του Σεφερλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Καλούτσικο το Τρώει Story, αλλά πολύ κουραστικό ρε παιδιά. 4,5 ώρες παράσταση. Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Αυτο που ειχε χτες στον ant1 (Πασοκ μου σορρυ) ποιας χρονιας ηταν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts