Jump to content

xiaomi mi max 2 ή τι;

zaf_4
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω στην κατοχή μου το xiaomi redmi note 3 pro. Και θέλω να πάρω ένα καινούργιο πλέον. Το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι 200 ευρώ άντε 220 ευρώ. Και γλυκοκοιτάζω το xiaomi mi max 2. Το προτείνετε ή κάποια αντιπρόταση;

1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. 200-220 ευρώ

2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. 5.5 και πάνω

3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Κίνα

4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) Δεν έχω θέμα

5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? dual και ραδιόφωνο

6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; γνωρίζω από φλασαρίσματα

7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. Θέλω καλή οθόνη σ αυτά τα λεφτά amoled λίγο δύσκολο!

8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. Ταχύτητα, αυτονομία, κάμερα, gaming

9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. Xiaomi redmi note 3 pro

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

ταχύτητα, μεγαλύτερη αυτονομία, ίδια ή μεγαλύτερη οθόνη. Μετά σκέφτομαι και το xiaomi mi note 3 στα λίγα παραπάνω ή xiaomi mi note 2 αν και περσινή ναυαρχίδα. Βέβαια η ιδανική τιμή είναι τα 200 ευρώ αλλά πιστεύω ότι μπορώ να φθάσω μεχρι 250€ μαξιμουμ.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Το Mi max 2 έχει θεωρητικά κατώτερο επεξεργαστή από το τωρινό σου. Θα το βοηθήσει βέβαια η περισσότερη ram. Δεν νομίζω να καταλάβεις διαφορές σε ταχύτητα. Έχει όμως σίγουρα όμως μεγαλύτερη και ποιοτικότερη οθόνη (καλύτερο contrast/χρώματα) καθώς και πολύ μεγαλύτερη αυτονομία.

Όσον αφορά τα Mi note, πας στο 2 εφόσον το θες όσο το δυνατόν μεγαλύτερο (5.7 ίντσες), καλύτερη οθόνη (έχει oled) και δυνατότερο (έχει snapdragon 821). Βέβαια σε αυτονομία πρέπει να είναι παρόμοια με το rn3pro (μιλάω για σύγκριση καινούργιων μπαταριών)

Το Mi max 2 έχει θεωρητικά κατώτερο επεξεργαστή από το τωρινό σου. Θα το βοηθήσει βέβαια η περισσότερη ram. Δεν νομίζω να καταλάβεις διαφορές σε ταχύτητα. Έχει όμως σίγουρα όμως μεγαλύτερη και ποιοτικότερη οθόνη (καλύτερο contrast/χρώματα) καθώς και πολύ μεγαλύτερη αυτονομία.

Όσον αφορά τα Mi note, πας στο 2 εφόσον το θες όσο το δυνατόν μεγαλύτερο (5.7 ίντσες), καλύτερη οθόνη (έχει oled) και δυνατότερο (έχει snapdragon 821). Βέβαια σε αυτονομία πρέπει να είναι παρόμοια με το rn3pro (μιλάω για σύγκριση καινούργιων μπαταριών)

Να σου πω προτιμω το mi max 2 παμε μετά σε περσινο μοντέλο με το note 2. Στο Φόρουμ του max 2 μου είπαν μπορει να μην εχει καλύτερο επεξεργαστή αλλα κανει τη διαφορα. Ισα ισα ειναι πολυ καλυτερο σαν συνολο. Οποτε απλα κανω ερευνα και συνομιλω για να εχω μια πιο ολοκληρωμενη εικονα.

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Και τι λέει αν ειναι περσυνό μοντέλο; Και ο snapdragon 625 του mi max 2 περσυνός είναι αλλά σαφέστατα κατώτερος τόσο από τον 650 του rn3pro όσο και του 821 του mi note 2.

Σε καμία περίπτωση δεν ειναι καλύτερο το mi max 2 ως σύνολο από το ποιοτικότερο μέχρι στιγμής κινητό της xiaomi mi note 2. Μόνο για μπαταρία και μέγεθος οθόνης πας στο mi max 2.

Δεν είπα ότι είναι, αλλά τα έβαλα κάτω και μου βγαίνει 80 me 100 ευρώ πάνω το note 2 με έξοδα αποστολής. Οπότε κατέληξα στο max 2 λόγω τιμής/ προσφοράς.

Στις 5.5 με 6.5 ίντσες δεν βρήκα κάτι καλύτερο σε xiaomi.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Για τη τιμή δεν διαφωνώ. Για το "περσυνό" μίλησα και δεν θα το πρότεινα αν δεν το ανέφερες. :)

Κατά τα άλλα σε μεγάλες ίντσες και χαμηλή τιμή είναι εξαιρετική επιλογή το mi max 2.

Το mi5s plus πόσο το βρίσκεις;

bangood το βρήκα στα 250 ευρώ 4/64 έκδοση αλλά είναι preoder και priority line κάτι ψιλά θα βγουν. Μετά το efox από Ιταλία στα 250 ευρώ επίσης, δεν ξερω τι έξοδα έχει. Gearbest 290 ευρώ. Καλό και ωραίο κινητό επίσης! Αλλά εάν είχα τα παραπάνω χρήματα στο note 2 θα πήγαινα.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

θα δώσεις κάτι ψιλά παραπάνω και θα πας σε minote2/3 που είναι κινητάρες φίλε.

Δεν συγκρίνονται με mi max2 η αλήθεια είναι

θα δώσεις κάτι ψιλά παραπάνω και θα πας σε minote2/3 που είναι κινητάρες φίλε.

Δεν συγκρίνονται με mi max2 η αλήθεια είναι

Γιατί να μη συγκρίνονται? Είχα το Note 2 για 6-7 μήνες. Είχε πολλά αρνητικά κυρίως όσον αφορά την οθόνη. Σκοτεινή, με κακή φωτεινότητα τόσο η χαμηλή του όσο και η υψηλή. Ήχο είχε υποδεέστερο, μπαταρία υποδεέστερη, μόνο στον επεξεργαστή σκότωνε και στη μνήμη για όσους μπορούσαν να την αξιοποιήσουν όλη.

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα και από εμένα. Υπάρχει λόγος που έχετε κολλήσει στα Xiaomi? Ο φίλος βλέπω δεν έχει θέμα με φλασαρισματα και κάμερα. Γιατί να μην πάει σε letv?

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ προσωπικά σχολίασα μόνο τις συσκευές που έγραψε (mi max 2, mi note 2/3). Διαφορετικά τσιμπάει ενα le pro 3 ή le max 2 και είναι άρχοντας (ή μήπως αρχόντισσα; ) Edited by Antretng

Εγώ προσωπικά σχολίασα μόνο τις συσκευές που έγραψε (mi max 2, mi note 2/3). Διαφορετικά τσιμπάει ενα le pro 3 ή le max 2 και είναι άρχοντας (ή μήπως αρχόντισσα; )

Επιτέλους ενας άνθρωπος..είδε οτι ειμαι αρχόντισσα !

Ειμαι xiaomi fan υποθετω γιατί παω στην 3η συσκευή της εταιρειας.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές αλλα μαλλον το ειχα ηδη αποφασισει..

Max 2 απο banggood και βλέπουμε πως θα μου κατσει στο χερι. Ελπίζω να με εκπλήξει ευχάριστα..

Edited by zaf_4

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Γιατί να μη συγκρίνονται? Είχα το Note 2 για 6-7 μήνες. Είχε πολλά αρνητικά κυρίως όσον αφορά την οθόνη. Σκοτεινή, με κακή φωτεινότητα τόσο η χαμηλή του όσο και η υψηλή. Ήχο είχε υποδεέστερο, μπαταρία υποδεέστερη, μόνο στον επεξεργαστή σκότωνε και στη μνήμη για όσους μπορούσαν να την αξιοποιήσουν όλη.

Φίλε μου δεν γίνεται να συγκρίνουμε ένα κινητό με 625 με άλλο 660/821.

Το νοτε2 έχει amoled και το νοτε3 διπλή κάμερα.

Να δυο λόγοι που είναι καλύτερα + την ποιότητα κατασκευής :)

Από που είχε υποδεέστερο ήχο; Από το Mi max 2; Μπορεί να έχει στερεοφωνικό ήχο αλλά ούτε για αστείο δεν φτάνει το βάθος του mi note 2. Όσον αφορά την οθόνη, μπορεί να μην είναι η πιο φωτεινή oled παραμένει όμως καλύτερη (σε χρώματα/μαυρο) από την lcd του mi max 2.

Τις είχα και τις 2 συσκευές. Εξαιρετικό για τα λεφτά του το mi max 2, τρομερό vfm αλλα ως εκεί :). Και εφόσον έχουν άλλη κατηγορία επεξεργαστή προφανώς και δεν είναι συγκρίσιμα. Και όλα αυτά χωρίς να μιλήσω καν για την κάμερα (φωτογραφία και βίντεο).

Edited by Antretng

καλησπέρα και απο μενα!

ειναι αυτον τον μηνα να παρω κινητο απο Ελλαδα επειδη αυτη την περιοδο 1ον δεν μπορω να παρω απο Κινα (δεν εχω ανθρωπο να παραλαβει) και 2ον το θελω ΜΕΣΑ στον μηνα αυτον.

Οποτε την επομενη εβδομαδα θα παρω πιστευω.

Επειδη εψαξα αρκετα τις μαρκες, η ποιο συμφερουσα οικονομικα για τα χαρακτηριστικα που εχει ειναι γενικα η Xiaomi και επισης επειδη εβαλα σε αυτο που εχω Zopo 980 1/16/1.2 quad MTK 6589 Μiui 9 beta η οποια ειναι port απο redmi note 4 βεβαια ειναι android 4.4.2 K.K και εχω παθει πλακα. Εχω δοκιμασει πολλες roms και σε αλλα κινητα και σαν MIUI δεν υπαρχει απλα!!! εχω τρελαθει μου αρεσει πολυ....:D:rolleyes:

επισης εχω γνωστους, φιλους, συγγενεις με διαφορα μοντελα της Xiaomi και ολοι ειναι ευχαριστημενοι!

Οποτε εχουμε την μαρκα, στα μοντελα τωρα απο Ελλαδα παντα αγορα, μπορω να δωσω μεχρι κοντα στα 300 ευρω το πολυυυυυ.

Και ετσι στην αρχη ενω ελεγα για redmi note 4 (4/64 ΠΑΝΤΑ) τελικα επειδη το πηραν γνωστοι μου και το ειδα απο κοντα και το δουλεψα θα ελεγα οτι θελω κατι καλυτερο.

Επισης οι 5.5" μου φαινονται ελαχιστα μεγαλυτερες απο τις 5" που εχω τωρα.

Εχω καταληξει στο mi max 2 και στο m1 A1. Εκτος αν καποιος εχει να προτεινει κατι καλυτερο που να μην παταει στα 300 ευρω απο Ελλαδα παντα.

Σχετικα με αυτα τα 2 τωρα, επειδη ειμαι linux user αρκετα χρονια και το αγαπαω το android και το ψαχνω πολυ με διαφορα κολπα και android SDK κτλ και android AVD θα μου αρεσε σαν ιδεα το mi A1 επειδη εχει το stock και θα παιρνει γρηγορες αναβαθμισεις.

απο την αλλη ελλειψη χρονου και δοκιμες δεν πανε μαζι και μαλλον θα υπαρχουν bugs οπως ηδη βλεπω.

Δεδομενου την μικρη του μπαταρια σαν χωρητικοτητα για τις 5.5" συγκριτικα με αλλα κινητα, ειναι ενας μεγαλος λογος που προτιμω το mi max 2 και το μεγεθος αυτο να μην μου γεμιζει οχι μονο το ματι, αλλα ουτε και το χερι (ειμαι ψηλος και εχω μεγαλα χερια) μαλλον θα παρω το mi max 2.

Nα πω οτι ειμαι και χρηστης DSLR και εχω διαφορους φακους και δεν κολωνω να κουβαλω μαζι μου ολοκληρη τσαντα με τα συμπρακαλα, οποτε το καλυτερη φωτογραφικη στο miA1 δεν με απασχολει και τοσο (δεδομενου οτι εχει 2 φακους και 2Χ οπτικο ζουμ). Εξαλου συγκριτικες φωτος που ειδα μαλλον δειχνουν το αντιθετο!!!

Τελος δεδομενου οτι ειχα wind ηταν μαπα και δεν θα βαλω ξανα, εχω μονο cote W.U δεν με απασχολει καν η ελλειψη της 800αρας μπαντας.

Επισης αλλο ενα θετικο στο mi max2 οτι δεν χρειαζεται να βγαλω αλλη ή να κοψω την sim μου γιατι ειναι micro sim.

και φυσικα ειναι και ποιο φτηνο απο το mi A1.

Tα μονα κινητα που ισως με ενδιεφεραν ειναι τα Xiaomi 5 και 5 plus, 5.7" και 6" αντιστοιχα που ομως οπως βλεπω δεν εχουν ερθει ακομα Ελλαδα?

βασικα το 5 plus γιατι το αλλο εχει 3gb ram.

Υ.Γ ξεχασα να πω οτι το κινητο που εχω το ειχα παρει Μαιο 2013 (τοτε ηρθε δλδ) απο geekbuying.com οποτε μαλλον οτι και να παρω ΤΕΛΕΙΟ θα ειναι σε σχεση με αυτο που εχω!!!

Edited by Nikifoross

καλησπέρα και απο μενα!

ειναι αυτον τον μηνα να παρω κινητο απο Ελλαδα επειδη αυτη την περιοδο 1ον δεν μπορω να παρω απο Κινα (δεν εχω ανθρωπο να παραλαβει) και 2ον το θελω ΜΕΣΑ στον μηνα αυτον.

Επειδη εψαξα αρκετα τις μαρκες, η ποιο συμφερουσα οικονομικα για τα χαρακτηριστικα που εχει ειναι γενικα η Xiaomi και επισης επειδη εβαλα σε αυτο που εχω Zopo 980 1/16/1.2 quad MTK 6589 Μiui 9 beta η οποια ειναι port απο redmi note 4 βεβαια ειναι android 4.4.2 K.K και εχω παθει πλακα. Εχω δοκιμασει πολλες roms και σε αλλα κινητα και σαν MIUI δεν υπαρχει απλα!!! εχω τρελαθει μου αρεσει πολυ....:D:rolleyes:

επισης εχω γνωστους, φιλους, συγγενεις με διαφορα μοντελα της Xiaomi και ολοι ειναι ευχαριστημενοι!

Οποτε εχουμε την μαρκα, στα μοντελα τωρα απο Ελλαδα παντα αγορα, μπορω να δωσω μεχρι κοντα στα 300 ευρω το πολυυυυυ.

Και ετσι στην αρχη ενω ελεγα για redmi note 4 (4/64 ΠΑΝΤΑ) τελικα επειδη το πηραν γνωστοι μου και το ειδα απο κοντα και το δουλεψα θα ελεγα οτι θελω κατι καλυτερο.

Εχω καταληξει στο mi max 2 και στο m1 A1. Εκτος αν καποιος εχει να προτεινει κατι καλυτερο που να μην παταει στα 300 ευρω απο Ελλαδα παντα.

Σχετικα με αυτα τα 2 τωρα, επειδη ειμαι linux user αρκετα χρονια και το αγαπαω το android και το ψαχνω πολυ με διαφορα κολπα και android SDK κτλ και android AVD θα μου αρεσε σαν ιδεα το mi A1 επειδη εχει το stock και θα παιρνει γρηγορες αναβαθμισεις.

απο την αλλη ελλειψη χρονου και δοκιμες δεν πανε μαζι και μαλλον θα υπαρχουν bugs οπως ηδη βλεπω.

Δεδομενου την μικρη του μπαταρια σαν χωρητικοτητα για τις 5.5" συγκριτικα με αλλα κινητα, ειναι ενας μεγαλος λογος που προτιμω το mi max 2 και το μεγεθος αυτο να μην μου γεμιζει οχι μονο το ματι, αλλα ουτε και το χερι (ειμαι ψηλος και εχω μεγαλα χερια) μαλλον θα παρω το mi max 2.

Nα πω οτι ειμαι και χρηστης DSLR και εχω διαφορους φακους και δεν κολωνω να κουβαλω μαζι μου ολοκληρη τσαντα με τα συμπρακαλα, οποτε το καλυτερη φωτογραφικη στο miA1 δεν με απασχολει και τοσο (δεδομενου οτι εχει 2 φακους και 2Χ οπτικο ζουμ). Εξαλου συγκριτικες φωτος που ειδα μαλλον δειχνουν το αντιθετο!!!

Τελος δεδομενου οτι ειχα wind ηταν μαπα και δεν θα βαλω ξανα, εχω μονο cote W.U δεν με απασχολει καν η ελλειψη της 800αρας μπαντας.

Επισης αλλο ενα θετικο στο mi max2 οτι δεν χρειαζεται να βγαλω αλλη ή να κοψω την sim μου γιατι ειναι micro sim.

Tα μονα κινητα που ισως με ενδιεφεραν ειναι τα Xiaomi 5 και 5 plus, 5.7" και 6" αντιστοιχα που ομως οπως βλεπω δεν εχουν ερθει ακομα Ελλαδα?

Υ.Γ ξεχασα να πω οτι το κινητο που εχω το ειχα παρει Μαιο 2013 (τοτε ηρθε δλδ) απο geekbuying.com οποτε μαλλον οτι και να παρω ΤΕΛΕΙΟ θα ειναι σε σχεση με αυτο που εχω!!!

Βασικά έχεις απαντήσει μόνος σου φίλε... Πας καρφωτος για Mi Max 2!! και καλοδούλευτο!

Στάλθηκε από το K920 (CN) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

καλησπέρα και απο μενα!

Βασικά ναι. Και εγώ δεν βρίσκω κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτά από Ελλάδα. Η αλήθεια είναι πως στην κατηγορία 200-300 ευρώ σε ίντσες >5.5 δεν υπάρχουν επιλογές ούτε στην Κίνα

Βασικά έχεις απαντήσει μόνος σου φίλε... Πας καρφωτος για Mi Max 2!! και καλοδούλευτο!

Στάλθηκε από το K920 (CN) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

thanks! ναι ειμαι αρκετα σιγουρος τωρα, απο Δευτερα θα το κανονισω! :)

Βασικά ναι. Και εγώ δεν βρίσκω κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτά από Ελλάδα. Η αλήθεια είναι πως στην κατηγορία 200-300 ευρώ σε ίντσες >5.5 δεν υπάρχουν επιλογές ούτε στην Κίνα

εκανα συγκρισεις μεγεθων, οι 5,5" ειναι πολυυυυ μικρη διαφορα απο τις 5 που εχω τωρα, θεωρω οτι δεν με καλυπτουν, αν ειχε κατι σε αυτη την τιμη σε 6" απο Ελλαδα και σε Xiaomi παντα θα το σκεφτομουνα πχ αν υπηρχε το νεο xiaomi 5 plus https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_5_plus-8959.php και https://www.skroutz.gr/s/13528910/Xiaomi-Redmi-5-Plus-4GB-64GB.html , δεν εχει ερθει ομως ακομα, οποτε για συντομα μεσα στον μηνα, μονο το mi max 2 μενει.

Αν εχει κανεις να προτεινει καποιο αλλο μεχρι το πολυ 300 ευρω απο Ελλαδα ας γραψει ΠΑΝΤΑ μονο σε Xiaomi.

Edited by Nikifoross