Jump to content

ADSL - ΠΑΤΡΑ

Κοινοποίηση

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ADSL ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ;  

10 members have voted

1. 1. ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ADSL ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ;

Recommended Posts

Η δημιουργία αυτού του θέματος εχει σκοπό στο να γράφουν τις απόψεις τους τα μέλη του forum σχετικά με το adsl στην Πάτρα.

θα ήταν χρήσιμο όποιος λεεί την γνωμη του να αναφέρει σε ποίο dslam ανήκει , την ταχύτητα που έχει, τον ISP και τον τύπο της σύνδεσης.

Υ.Γ. ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ADSL ΓΡΑΜΜΗΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ADSL ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ADSL ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ DSLAM ANHKETE ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΥΤΟ.....

ΤΗΛ. ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ DSLAM ΧΑΚ ΦΑΣΜΑ

ΠΑΤΡΑ- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ INTRACOM 2610 42,43,45(0~8),46(0~2)

ΠΑΤΡΑ- ΛΕΥΚΑ INTRACOM 2610 52

ΠΑΤΡΑ- ΠΕΛΟΠΑΣ INTRACOM 2610 62,220000-227999,227000-277999

240000-243999

ΠΑΤΡΑ- ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΙΟ INTRACOM 2610 31(0~8),3(2~4),36(0~4)

ΠΑΤΡΑ- ΡΙΟ INTRACOM 2610 990000-995999,910000-912999

Εγώ ανήκω στο ΠΑΤΡΑ- ΛΕΥΚΑ INTRACOM 2610 52 και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Έχω το Forthnet ADSL in A Box (384K) και κατεβάζω με μέση ταχύτητα 40-42Kbs!Μια χαρα!!!! :D

Μένω στα Ψηλά Αλώνια. Στο DSLAM Σκαγιοπούλιο (2610 33). Ήμουν με adsl-in-a-box και maximum στο dc++ είχα 33-35, ενώ από http 40 σταθερότατα. Τώρα είμαι με αορίστου χρόνου Forthnet 256, και στο dc++ έχω 28, και http 31. Οι χαμηλές ταχύτητες μου είναι εξακριβωμένα θέμα γραμμής καθώς και με PSTN έμπαινα με 41.2kbps......
Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite

πως μαθαινουμε το DSLAM? στην αροη μενω, ειμαι σχετικα ευχαριστημενος

Πάει με τον αριθμό του τηλεφώνου σου. δες στο πρώτο ποστ αυτού του νήματος.

Πάει με τον αριθμό του τηλεφώνου σου. δες στο πρώτο ποστ αυτού του νήματος.

Για τις υπολοιπες περιοχες εκτος Πατρας;;Και συγκεκριμενα για εντος Αττικης;; :rolleyes:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Για τις υπολοιπες περιοχες εκτος Πατρας;;Και συγκεκριμενα για εντος Αττικης;; :rolleyes:

Για δες εδω :)

Και εγω ειχα adsl in a box δηλαδη 384/128 και κατεβαζα μαξιμουμ με 40-41.

Το θεωρησα απαραδεκτο να "πληρωνω" για 384 και να βλεπω το 40άρι σπανιώτατα.

Συνηθως ειχα 33-38.

Όχι ότι το 40άρι ειναι καλό για 384 αλλά λέμε τωρα.

Οποτε με την ληξη της συνδρομης υποβαθμισα την γραμη σε 256 και την εκανα αοριστου.

Για 256 παει πολυ καλα, καθ΄οτι ειναι μια 384 με κοφτη στα 31, ο οποίος τα πιάνει μετά τα πρωτα 500 με 600 κβ που κατεβαινουν.

Σταθερα 30άρια και κόστος Γραμμη+Provider 44ευρώ με το ΦΠΑ (Flat rate).

Πιστεύω μια καλή λύση για φθηνό σχετικα ads.

My vote is positive !

Μια και το ανεφερε καποιος παραπανω αν και δεν βλεπω τελικα την σχεση , όταν ειχα pstn ποτέ δεν μπηκα με παραπάνω από 44,000.

Δεν φταίει η γραμμή μας στην περιπτωση του ADSL αλλα η τακτική του ΟΤΕ να έχει share ratio 5/1 στις γραμμες adsl, α ρε εκμεταλευτες.

ΥΓ ξεχασα και τα Ping με την 256 εχω συνηθως στο America's Army κάτω απο 100 οταν με την 384 ειχα πανω απο 250 ping.

Τωρα αν καταλαβε κανεις τι συμβαινει ας μου πει και εμενα.

Το μονο που μπορω νε υποθεσω ειναι ότι μιας και η 256 μπηκε λιγο πριν το πασχα είναι ότι πολλοί χρήστες πηγαν στην εξοχη για αρνιά και εκλεισαν τα PC τους, δεν μου ερχεται τιποτα αλλο στο μυαλο :blink:

ΥΓ ξεχασα και τα Ping με την 256 εχω συνηθως στο America's Army κάτω απο 100 οταν με την 384 ειχα πανω απο 250 ping.

Τωρα αν καταλαβε κανεις τι συμβαινει ας μου πει και εμενα.

Το μονο που μπορω νε υποθεσω ειναι ότι μιας και η 256 μπηκε λιγο πριν το πασχα είναι ότι πολλοί χρήστες πηγαν στην εξοχη για αρνιά και εκλεισαν τα PC τους, δεν μου ερχεται τιποτα αλλο στο μυαλο :blink:

Ayto einai. Δεν χρειάζεται να σκεφτείς τπτ άλλο.

Ήδη άρχισαν να ανεβαίνουν τα pings. Από Παρασκευή θα πάνε στο Θεό πάλι. :cry:

Εγω έχω tp sDSL 384 και νομίζω πως παίρνω απο τον Κόμβο tp της Πλατείας Γεωργίου (Πέλοπας).

Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Η ταχύτητα πολύ υψηλή και σταθερή,

Ayto einai. Δεν χρειάζεται να σκεφτείς τπτ άλλο.

Ήδη άρχισαν να ανεβαίνουν τα pings. Από Παρασκευή θα πάνε στο Θεό πάλι. :cry:

Φτου φτου φτου ακόμα κάτω από 100 έχω :D

ΠΕΡΑΣΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΤΟΥ Dslam Κωνσταντινουπολεως - Πατρα....

1. Μπηκε Καινουργια Καρτα (pstn Πορτεσ) Σαββατο 7/5/05, Δευτερα 9/5/05 Εκαναν Εργασιεσ Πανω Στην Καρτα....

Ενεργοποιηση Μαλλον...

Τριτη 10/5/05 Θα Υπαρχουν Πορτεσ Και Μου Ειπαν Οτι Θα Μπορεσω Να Μπω.... Ειδομεν

2. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΓΙΑ Dslam Κωνσταντινουπολεωσ - Πατρα.... ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ...

ΤΗΛ. 2610 270-299 ΑΠΟ 8.00 - 10.00

3. ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ Ο ΟΤΕ

ενεργοποιηση 10/5/05

αιτηση 4/5/05

dslam Πατρα - Κωνσταντινουπολεως

on dsl kit

isp otenet

modem sagem 800

384/128

στο εικονιδιο γραφει ταχυτητα 393,2 kbps (εικονιδιο οθονες κατω δεξια στην μπαρα εργασιων)

μεχρι τωρα κατεβαζω απο 28 kbps - 39,3 kbps