takglos Δημοσιεύτηκε January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 3, 2018 Χρόνια πολλά,καλή χρονιά σε όλους!!!Όπως γράφω και στον τίτλο έχω αυτό το δίλλημα. Αυτή τη στιγμή εχω ενα j5 2016 και σκέφτομαι να το αλλάξω. Μέχρι 250 ευρο υπάρχει το j7 2017 και το mi a1.Μου αρέσει η amoled οθόνη αλλά από την άλλη το mi a1 είναι pure android που το γουστάρω και αυτό..Τι μου προτείνετε υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο στα χρήματα αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 16gb rom που έχει το j θεωρώ είναι υπερβολικά λίγα. Το mia1 το είχα και ήταν αξιόλογο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. January 3, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 16gb rom που έχει το j θεωρώ είναι υπερβολικά λίγα. Το mia1 το είχα και ήταν αξιόλογο κινητό. Ναι όντως είναι λίγα τα 16 gb..Αν ξεπεράσουμε αυτό με την μνήμη;Όλα τα υπόλοιπα κάμερα,οθόνη,ταχύτητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Σε οθόνη καλύτερο το j7, σε ταχύτητα καλύτερο το Mi a1. Σε κάμερες δεν νομίζω να χουν τρελές διαφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. January 3, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Όντως το j7 έχει καλύτερη οθόνη και σε ταχύτητα δεν νομίζω να έχουν τεράστια διαφορά σε καθημερινή χρήση και αφού για εμένα βασικό κριτήριο είναι η οθόνη μάλλον προς j7 με κόβω.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατι ακόμα το j7 δεν έχει gorrila glass αντίθετα με το mi a1 που έχει..Το ενα έχει ράδιο το άλλο όχι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Θα πρότεινα να πας σε κάποιο μεγάλο κατάστημα ώστε να δεις ποιο σου κάθεται καλύτερα στο χέρι αλλα και να δοκιμάσεις οθόνη και ήχο (πχ βάλε να παίξει youtube κάποιο μουσικό βιντεοκλιπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Όντως το j7 έχει καλύτερη οθόνη και σε ταχύτητα δεν νομίζω να έχουν τεράστια διαφορά σε καθημερινή χρήση και αφού για εμένα βασικό κριτήριο είναι η οθόνη μάλλον προς j7 με κόβω.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατι ακόμα το j7 δεν έχει gorrila glass αντίθετα με το mi a1 που έχει..Το ενα έχει ράδιο το άλλο όχι.. Είχα ακούσει ότι έχει ράδιο αλλά είναι κρυμμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. January 3, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Είχα ακούσει ότι έχει ράδιο αλλά είναι κρυμμένο. Κρυμμένο;χαχαχα,δηλαδή ψάχνεις να το βρεις..Αστειεύομαι,μάλλον πρέπει να πάω σε ένα κατάστημα και να κάνω ένα τεστ και με τα δύο,να δω ποιο μου αρέσει περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Κρυμμένο;χαχαχα,δηλαδή ψάχνεις να το βρεις..Αστειεύομαι,μάλλον πρέπει να πάω σε ένα κατάστημα και να κάνω ένα τεστ και με τα δύο,να δω ποιο μου αρέσει περισσότερο. Απλά είναι ίδιο hardware με το mi5x το οποίο έχει ραδιόφωνο ενώ στο mi a1 δεν το υποστηρίζει το λογισμικό. Το λόγο τώρα δεν το ξέρω. Ίσως με καμία μοντα στο μέλλον να μπορείς να βάλεις και app για το ράδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Κρυμμένο;χαχαχα,δηλαδή ψάχνεις να το βρεις..Αστειεύομαι,μάλλον πρέπει να πάω σε ένα κατάστημα και να κάνω ένα τεστ και με τα δύο,να δω ποιο μου αρέσει περισσότερο. Απλά είναι ίδιο hardware με το mi5x το οποίο έχει ραδιόφωνο ενώ στο mi a1 δεν το υποστηρίζει το λογισμικό. Το λόγο τώρα δεν το ξέρω. Ίσως με καμία μοντα στο μέλλον να μπορείς να βάλεις και app για το ράδιο. Τελικά έκατσα και το έψαξα λίγο. Όντως, υπάρχει ράδιο και είναι κρυμμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Ναι υπάρχει τρόπος να το ενεργοποιήσεις αλλά προφανώς δεν βολεύει και τόσο. Πιστεύω πάντως με το που δώσει τα sources η xiaomi θα βρεθει κάποια μόντα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Τα 16 gb είναι λίγα, αλλά μη ξεχνάς ότι το j7 έχει υποδοχή για 2 Sim και ξεχωριστή για Micro sd :) Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. January 5, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Τα 16 gb είναι λίγα, αλλά μη ξεχνάς ότι το j7 έχει υποδοχή για 2 Sim και ξεχωριστή για Micro sd :) Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η αλήθεια είναι ότι και τώρα στο j5 με 16 gb χώρο που έχει του έχω βάλει κάρτα μνήμης και έχω περίπου 6 gb ελεύθερα..Δεν έχω κατεβάσει παιχνίδια μόνο εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts