Jump to content

Oukitel K6

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν έδινε και 2-3-4 αναβαθμίσεις και αντροιντ 8 θα πούλαγε παραπανω...

Περίεργο να μην πουλαει τετοια συσκευή...

Έχεις απόλυτο δίκιο,το ίδιο λέω κι εγώ και απορω,γιατί είναι ένα πολύ τίμιο τηλέφωνο και αξίζει μεγαλύτερης προσοχής και από developers μεριά.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν έδινε και 2-3-4 αναβαθμίσεις και αντροιντ 8 θα πούλαγε παραπανω...

Περίεργο να μην πουλαει τετοια συσκευή...

• Απαντήσεις 240
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια καλημερα να ενημερωσω για οποιον ενδιαφερεται για tempered glass που αναφερθηκαμε πιο πανω,ψαχνοντας βρηκα αυτο:

https://www.banggood.com/Bakeey-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-Ulefone-Power-3-Ulefone-Power-3S-p-1261159.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN

και βλεποντας τις διαστασεις τους καθ' οτι αδερφακια,πιστευω θα κανει,εβαλα παραγγελια εγω ενα να το δουμε,σε 2 βδομαδουλες θα το χουμε.

Παιδια καλημερα να ενημερωσω για οποιον ενδιαφερεται για tempered glass που αναφερθηκαμε πιο πανω,ψαχνοντας βρηκα αυτο:

https://www.banggood.com/Bakeey-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-Ulefone-Power-3-Ulefone-Power-3S-p-1261159.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN

και βλεποντας τις διαστασεις τους καθ' οτι αδερφακια,πιστευω θα κανει,εβαλα παραγγελια εγω ενα να το δουμε,σε 2 βδομαδουλες θα το χουμε.

Μοιάζει καλό.........

In the down down of the writing we became robes...

Μοιάζει καλό.........
Ναι αν δεις διαστασεις απο τους πινακες,ειναι ολοιδια και μαλιστα περιπου 1-2 δεκατα πιο μικρο στα πλαγια,που θα κατσει καλυτερα στα γυρισματα που εχουν πλεον ολες οι οθονες.Δεν ξερω πανω τι θα γινει,λογικα οι εγκοπες που εχουν,τα κινητα για καμερες και αισθητηρες ειναι διαφορετικες,αλλα δεν πειραζει,γυαλι ειναι θα περνανε απο μεσα

https://www.ebay.com/itm/Protector-GLASS-TEMPERED-glass-for-OUKITEL-K6-4G-6/122938772224?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649

εγω πηρα αυτο και περιμενω το κινητο να δω αν κανει

σσ ηρθε σε 5 μερες

https://www.ebay.com/itm/Protector-GLASS-TEMPERED-glass-for-OUKITEL-K6-4G-6/122938772224?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649

σσ ηρθε σε 5 μερες

εγω αγορασα νανοσωματιδια....

σσ ηρθε σε 5 μερες

Αυτο το ειχα τσεκαρει κι εγω,ειναι απο Ισπανια.Οσο κι αν προσπαθησα να κανω την παραγγελια,με paypal ,με 3 καρτες χρεωστικες,δεν μπορουσε να ολοκληρωσει την πληρωμη.Εσυ πως το εκανες?αν θελεις να μου πεις,να ξαναπροαπαθησω

Αυτο το ειχα τσεκαρει κι εγω,ειναι απο Ισπανια.Οσο κι αν προσπαθησα να κανω την παραγγελια,με paypal ,με 3 καρτες χρεωστικες,δεν μπορουσε να ολοκληρωσει την πληρωμη.Εσυ πως το εκανες?αν θελεις να μου πεις,να ξαναπροαπαθησω
Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα στη αγορά μου έγινε αμέσως. Η PayPal έχει υπόλοιπο η δική μέσα οπότε δε χρειάστηκε να τραβήξει από κάποια κάρτα δυστυχώς κάτι παραπάνω δε ξέρω για να σε βοηθήσει.

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά το θέμα με 160 χαρακτήρες sms έχει αναφερθεί μηπως πως το φτιαχνουμε? Γιατί δεν το βρίσκω.

Θα πρέπει νομίζω, να εγκαταστήσεις απο το playstore, κάποια από τις εφαρμογές για μηνύματα που υποστηρίζουν 160 χαρακτήρες.

Κατά τη γνώμη μου η πιο απλή και βολική είναι η Android Messages. Στο μενού της, πάς Ρυθμίσεις/ Συνθέτες ρυθμίσεις/ Χρήση απλών χαρακτήρων και είσαι ΟΚ.

Θα πρέπει νομίζω, να εγκαταστήσεις απο το playstore, κάποια από τις εφαρμογές για μηνύματα που υποστηρίζουν 160 χαρακτήρες.

Κατά τη γνώμη μου η πιο απλή και βολική είναι η Android Messages. Στο μενού της, πάς Ρυθμίσεις/ Συνθέτες ρυθμίσεις/ Χρήση απλών χαρακτήρων και είσαι ΟΚ.

Καλημέρα, ναι την ξέρω την χρησιμοποιουσα κι εγώ σε Xiaomi συσκευές, είναι πολυ καλή, αλλά έλεγα μηπως υπαρχει επιλογη στη stock εφαρμογή, αλλά μαλλον,δεν ......

Αν και ηξερα οτι θα ειναι σαπακι δοκιμασα να παρω αυτη

https://www.aliexpress.com/item/Hot-sale-Oukitel-K6-Case-New-Arrival-5-Colors-Fashion-Luxury-Ultra-thin-Leather-Protective-Cover/32846022300.html?spm=2114.search0104.3.1.399d48d0JQ5TGi&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10152_10151_10065_10344_10068_10342_10343_10340_10341_10696_10084_10083_10618_10304_10307_10302_5711215_10313_10059_10534_100031_10103_10627_10626_10624_10623_10622_5711315_10621_10620_5722415-10622,searchweb201603_25,ppcSwitch_5&algo_expid=c7708dbb-6b29-4fe9-b031-953465add0af-0&algo_pvid=c7708dbb-6b29-4fe9-b031-953465add0af&priceBeautifyAB=0

Ο,τι χειροτερο εχω δει. Φυσικα με αυτοκολλητο, χαλια ποιοτητα, κανει το κινητο αρκετα μεγαλυτερο.

Αν την θελει κανεις την στελνω με αντικαταβολη (δεν ξερω κιολας αν πανε ταριφα +3€; ) δωρεαν. Αλλα μην μπειτε στον κοπο. Χαλι μαυρο.

Ήρθε νέο update

Ξέρουμε καμιά λεπτομέρεια;

Στάλθηκε από το K6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

To έκανα

Βελτιώθηκε αισθητά το touch

Και.η κάμερα....

Όπως και το smoothness.

Ενώ πέρασαν και την ενημέρωση ασφαλείας Φεβρουαρίου.

Not bad

Μπα....

Μόνο από devs....

Kαι αν

Κελτη κανα oreo θα παρουμε; εχεις διαβασει τιποτα;
Βιαστηκα να μιλησω

Το Κ3 θα πάρει Oreo

Ίσως και το Κ63dde26cf62d4a7592c100e1a77ed75ca.jpg

Και εγω αυτή τη λίστα είχα δει και λέω δεν μπορεί να πάρουν όλες αυτές και να μην πάρει το κ6. Βέβαια αφού έχουμε το split screen απο το 7 δεν βλεπω κατι να μου χρησιμεύει απο το 8, αλλα ετσι για να λέμε.

Ειδωμεν.

Εγω διάφορα με το update στο touch δεν βλεπω πάντως.

Και εγω αυτή τη λίστα είχα δει και λέω δεν μπορεί να πάρουν όλες αυτές και να μην πάρει το κ6. Βέβαια αφού έχουμε το split screen απο το 7 δεν βλεπω κατι να μου χρησιμεύει απο το 8, αλλα ετσι για να λέμε.

Ειδωμεν.

Εγω διάφορα με το update στο touch δεν βλεπω πάντως.

Εγώ είδα βελτίωση στο καλύτερο

Εκείνο που επίσης διαπίστωσα είναι πως η δεύτερη κάμερα είναι fake.....

Όπως και να χει το τηλέφωνο για τα λεφτά του είναι Εξαιρετικό ....ψεύτικος ή όχι ο δεύτερος φακός οι φωτογραφίες είναι πάνω του μετρίου.εξαιρετικη μπαταρία., εξαιρετικό SOT, προσωπικά σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει ανταγωνιστής....

Όπως και να χει το τηλέφωνο για τα λεφτά του είναι Εξαιρετικό ....ψεύτικος ή όχι ο δεύτερος φακός οι φωτογραφίες είναι πάνω του μετρίου.εξαιρετικη μπαταρία., εξαιρετικό SOT, προσωπικά σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει ανταγωνιστής....

KAI NFC.....

Συμφωνώ VFM στα 200€

• 2 weeks later...

Και το face unlock βελτιώθηκε παρα πολυ με το τελευταιο update. Σε καταλαβαίνει πλεον υπο γωνίες με γυαλιά και χωρίς. Συνέχιζω βέβαια να μην βρίσκω καμια χρησιμοτητα.

Λυκε τι θα πάρεις;

Και το face unlock βελτιώθηκε παρα πολυ με το τελευταιο update. Σε καταλαβαίνει πλεον υπο γωνίες με γυαλιά και χωρίς. Συνέχιζω βέβαια να μην βρίσκω καμια χρησιμοτητα.

Λυκε τι θα πάρεις;

Παιρνω απο ενα ξαδερφο που το δινει το Xiaomi mi note 2,το ειχα καψουρα αυτο το τηλεφωνακι αλλα ηταν ακριβο.Και τωρα μου'κατσε καλα

Παιρνω απο ενα ξαδερφο που το δινει το Xiaomi mi note 2,το ειχα καψουρα αυτο το τηλεφωνακι αλλα ηταν ακριβο.Και τωρα μου'κατσε καλα

Σαν τη μπαταρία του Κ6 πουθενά....

Απλά.συγκινητικη