pavlos2003 Δημοσιεύτηκε December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 24, 2017 καλημερα σε ολους και χρονια πολλα. θα ειμαι πολυ συγκεκριμενος στο θεμα που χρειαζομαι βοηθεια απο εσας που εχετε ασχοληθει..κομματακι παραπανω!! θα ηθελα ενα xiaomi των 100 ευρο με 5αρα οθονη, αδιαφορο το gaiming, καμερες αποδεκτες, περισσοτερη σημασια στον επεξεργαστη/ταχυτητα, μπαταρια εκτιμαται.. fingerprint και τετοια παντελως αδιαφορα.. Θα ηθελα αγορα απο εξωτερικο, ομως παρακαλω οποιος γνωριζει να μου πει τι ακριβως γινεται με τελωνεια κλπ, αν οντως εχει αλλαξει το καθεστως και αν ειναι εφικτες αγορες απο κινεζομαγαζα, η πλεον πληρωνεις τοσους φορους και τοση επιπλεον καθυστερηση που ειναι πλεον προτιμοτερο να γινονται αγορες απο τα εδω σκρουτζομαγαζα με βεβαια μεγαλυτερο αντιτοιμο.. Παρακαλω βοηθειστε και για τα δυο σκελη.. Ευχαριστω και καλες αγορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 (edited) νομιζω μπορεις να αγορασεις απο το banggood επιλεγωντας μεθοδο αποστολης το priority για να αποφυγεις τελωνεια μπορεις ομως να δεις και αγγελιες οπου με λιγη υπομονη θα πετυχεις καλη τιμη στο banggood βλεπω να ειναι κοντα στην τιμη που θελεις το redmi note 5A global στα 97 ευρω με priority αλλα ειναι 5,5" και μπαταρια 3000 mAh Edited December 24, 2017 by dragon11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos2003 Δημ. December 24, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 νομιζω μπορεις να αγορασεις απο το banggood επιλεγωντας μεθοδο αποστολης το priority για να αποφυγεις τελωνεια μπορεις ομως να δεις και αγγελιες οπου με λιγη υπομονη θα πετυχεις καλη τιμη στο banggood βλεπω να ειναι κοντα στην τιμη που θελεις το redmi note 5A global στα 97 ευρω με priority αλλα ειναι 5,5" και μπαταρια 3000 mAh Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες, ειδα και το Xiaomi Redmi 4X Global Edition 5.0 inch με 4100mAh στα 126 ευρο, νομιζω δεν εχω και πολλες επιλογες, ειναι και το 4Α ακομα φθηνοτερο ομως ειναι 4πυρηνο.. Αν μπορει και αλλος που γνωριζει και εκανε προσφατα αγορα/παραλαβη να βεβαιωσει για την αποστολη και τα εδω τελωνεια..κρατω τη δικη σου επισημανση οτι μαλλον γινεται με αυτον τον τροπο αποστολης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Επιβεβαιώνω. Banggood με priority είσαι κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos2003 Δημ. December 24, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 ευχαριστω και τους δυο, θα ψωνησω απο εκει... καλες γιορτες σε ολους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos2003 Δημ. December 25, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 ..κατι τελευταιο, μερικα οπως αυτο που παραθετω στο λινκ https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-4X-5_0-inch-2GB-RAM-16GB-ROM-Snapdragon-435-Octa-core-4G-Smartphone-p-1129913.html?rmmds=search&cur_warehouse=HK δεν εχουν το χαρακτηριστικο "Global edition" , τι ακριβως ειναι αυτο, και αν πρεπει να παρω κινητο με αυτο το χαρακτηριστικο?... :/ Ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Η "global version" έχει να κάνει με την 800άρα μπάντα που τη χρησιμοποιούν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, κυρίως εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης και αφορά το σήμα του 4g. Αν το κινητό δεν έχει αυτή τη μπάντα πιθανόν να μην έχει καλό, ή και καθόλου σήμα 4g στην επαρχία. Στα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου αναφέρεται ως B2, ή B20. Το συγκεκριμένο δε διαθέτει αυτή τη μπάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Η γνώμη μου είναι πήγαινε τσίμπα το σε καμιά αλυσίδα 179, αν θες με δόσεις ή όχι, με 2ετή εγγύηση και μην αγχώνεσαι με τα υπόλοιπα (μπάντες τελωνεία ρομ κτλ)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos2003 Δημ. December 27, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Η γνώμη μου είναι πήγαινε τσίμπα το σε καμιά αλυσίδα 179, αν θες με δόσεις ή όχι, με 2ετή εγγύηση και μην αγχώνεσαι με τα υπόλοιπα (μπάντες τελωνεία ρομ κτλ)! :/ δεν το ξερω τι ειναι αυτο, το γκουγκλαρα οπως το ειπες, αλυσιδα 179 και μου εβγαλε κατι σουπερ μαρκετ γαλαξιας και αλλα ασχετα..... ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η "global version" έχει να κάνει με την 800άρα μπάντα που τη χρησιμοποιούν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, κυρίως εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης και αφορά το σήμα του 4g. Αν το κινητό δεν έχει αυτή τη μπάντα πιθανόν να μην έχει καλό, ή και καθόλου σήμα 4g στην επαρχία. Στα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου αναφέρεται ως B2, ή B20. Το συγκεκριμένο δε διαθέτει αυτή τη μπάντα. κατανοητο. Ευχαριστω πολυ φιλε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 :/ δεν το ξερω τι ειναι αυτο, το γκουγκλαρα οπως το ειπες, αλυσιδα 179 και μου εβγαλε κατι σουπερ μαρκετ γαλαξιας και αλλα ασχετα..... Φίλε μας δουλεύεις;Αλυσίδα σουπερμάρκετ λες να εννοούσε; :wacko: Κωτσόβολος MediaMarkt κλπ δεν σου ήρθαν στο μυαλό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Φίλε μας δουλεύεις;Αλυσίδα σουπερμάρκετ λες να εννοούσε; :wacko: Κωτσόβολος MediaMarkt κλπ δεν σου ήρθαν στο μυαλό;Το xiaomi redmi note 4x υπάρχει και στο skroutz γύρω στα 140. Δε νομίζω ότι αξίζει η αναμονή για 10 ευρώ. Απλά σιγουρέψου ότι θα είναι η global version. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Η γνώμη μου είναι πήγαινε τσίμπα το σε καμιά αλυσίδα 179, αν θες με δόσεις ή όχι, με 2ετή εγγύηση και μην αγχώνεσαι με τα υπόλοιπα (μπάντες τελωνεία ρομ κτλ)! O άνθρωπος στο αρχικό post γράφει "θα ηθελα ενα xiaomi των 100 ευρο με 5αρα οθονη," και εσύ του προτείνεις να δώσει ... 179... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Το xiaomi redmi note 4x υπάρχει και στο skroutz γύρω στα 140. Δε νομίζω ότι αξίζει η αναμονή για 10 ευρώ. Απλά σιγουρέψου ότι θα είναι η global version. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk To skroutz δεν είναι κατάστημα αλλά πλατφόρμα αναζήτησης και σύγκρισης τιμών .:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 To skroutz δεν είναι κατάστημα αλλά πλατφόρμα αναζήτησης και σύγκρισης τιμών .:rolleyes: Δε νομίζω να είπα κάπου ότι το skroutz είναι κατάστημα. Αυτό που είπα είναι ότι στο (μέσω) skroutz μπορεί να βρει το εν λόγω τηλέφωνο στα 140 περίπου ευρώ. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos2003 Δημ. December 29, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Δε νομίζω να είπα κάπου ότι το skroutz είναι κατάστημα. Αυτό που είπα είναι ότι στο (μέσω) skroutz μπορεί να βρει το εν λόγω τηλέφωνο στα 140 περίπου ευρώ. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αδερφε στο banggood το εχει στα 95 αυτη τη στιγμη, ειναι σημαντικη η διαφορα https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-4X-5_0-inch-2GB-RAM-16GB-ROM-Snapdragon-435-Octa-core-4G-Smartphone-p-1129913.html?rmmds=search&ID=232&cur_warehouse=HK Για 179Ευρο (πες το βρε ανθρωπε πιο λιανα!!!) που λεει ο φιλος για κινητο των 100ευρο...ουτε καν!!!!... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Αδερφε στο banggood το εχει στα 95 αυτη τη στιγμη, ειναι σημαντικη η διαφορα https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-4X-5_0-inch-2GB-RAM-16GB-ROM-Snapdragon-435-Octa-core-4G-Smartphone-p-1129913.html?rmmds=search&ID=232&cur_warehouse=HK Για 179Ευρο (πες το βρε ανθρωπε πιο λιανα!!!) που λεει ο φιλος για κινητο των 100ευρο...ουτε καν!!!!...Αυτό που προτείνεις είναι το 2/16 χωρίς την Β20 μπάντα, και όχι το 3/32 global version που κοστίζει 120 ευρώ στο banggood. https://m.banggood.com/Xiaomi-Redmi-4X-Global-Edition-5_0-inch-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-435-Octa-core-4G-Smartphone-p-1141850.html Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Όπως και να έχει, ο φίλος λέει ότι θέλει να δώσει 100 ευρώ οπότε η επιλογή του Redmi 4a global είναι μονόδρομος. Αν βέβαια δεν τον απασχολεί η B20 υπάρχει και το (καλύτερο) 4x 2/16 που είπε ο φίλος παραπάνω στα 95 ευρώ. Τώρα, προσθέτοντας 20, 30 και παραπάνω ευρώ βρίσκουμε πάντα καλύτερα κινητά αλλά δεν θα τελειώσουμε ποτέ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Αδερφε στο banggood το εχει στα 95 αυτη τη στιγμη, ειναι σημαντικη η διαφορα https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-4X-5_0-inch-2GB-RAM-16GB-ROM-Snapdragon-435-Octa-core-4G-Smartphone-p-1129913.html?rmmds=search&ID=232&cur_warehouse=HK Για 179Ευρο (πες το βρε ανθρωπε πιο λιανα!!!) που λεει ο φιλος για κινητο των 100ευρο...ουτε καν!!!!... Mια χαρά συσκευή! Το έχω περιεργαστεί και είναι και πανέμορφο... Ειδικά αν δεν έχεις τρελές απαιτήσεις θα σε καλύψει απόλυτα... Και το banggood είναι μια χαρά μαγαζί... Αξιόπιστο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts