challenge143 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Δυστυχως αυτη δεν την εχω κατεβασει. Challenge ειναι πιστοποιημενο. Γιατι το δικο σου δεν ειναι? Το δικο σου μπαινει κανονικα? Το δικο μου ειχε σταματησει να κανει βελτιστοποιηση 1 απο 1 μεχρι που κατεβασα απο το internet και οχι απο το play store το TUBEMATE (που να μην το κατεβαζα). Ξαναρχισε και τωρα σβηνω 3 εφαρμογες καθε φορα βλεπω αν το κανει και αν φταιει καποια και τις ξαναεγκαθιστω παλι. Εκτος και αν μου την σφυριξει και κανω επαναφορα εργοστασιακων αλλα δεν ξερω αν θα το ξανακανει. Το έχω στείλει κινα geokat δεν το έχω να σου απαντήσω . Αυτήν την εβδομάδα περιμένω να μου απαντήσουν με την συσκευή μπας και είμαι τυχερός και μου δώσουν τα χρήματα πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim_Pal Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Το ξανακανε σήμερα ,μάλλον κάτι άλλο παίζει.Μου έστειλαν από το σαπορτ και μου ζήτησαν το Imei και τον αριθμό συσκευής. Κάποιος άλλος έχει λαβει απάντηση? Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Το έχω στείλει κινα geokat δεν το έχω να σου απαντήσω . Αυτήν την εβδομάδα περιμένω να μου απαντήσουν με την συσκευή μπας και είμαι τυχερός και μου δώσουν τα χρήματα πίσω.Ναι ρε φίλε το ξέχασα. Ελπίζω να τελειώσεις αισια. Παιδιά χτυπήστε στο Google "Android is starting optimizing app 1 of 1" και θα βρείτε την λύση. Σκέφτομαι να το κάνω. Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Εμενα δεν μου το εχει κανει ποτέ αυτο,δεν ξερω τι τρεχει,επισης με προβληματιζει οτι το bangood αναφερει οτι δεν εχει εγγυηση το κινητο,κατι που δεν ανεφερε οταν το αγορασαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 (edited) Στη σελίδα του κινητού στο banggood μου κάνει εντύπωση ότι τελευταία γράφει αυτό : Notice:There is no Warranty for this Nubia phone. Στην έκδοση με τα 128gb rom δεν το γράφει. Αυτό προέκυψε τώρα τελευταία, ή έτσι ήταν απ'την αρχή; Να πω την αλήθεια, δε θυμάμαι τι έγραφε πριν 2 - 3 μηνες που παρήγγειλα το δικό μου. Δε περνούσε κάτι τέτοιο απ'το μυαλό μου για το Banggood. Edited May 5, 2018 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Αυτό προέκυψε τώρα τελευταία, ή έτσι ήταν απ'την αρχή; Να πω την αλήθεια, δε θυμάμαι τι έγραφε πριν 2 - 3 μηνες που παρήγγειλα το δικό μου. Δε περνούσε κάτι τέτοιο απ'το μυαλό μου για το Banggood. Δεν το εγραφε οταν το παραγγειλαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Αυτό προέκυψε τώρα τελευταία, ή έτσι ήταν απ'την αρχή; Να πω την αλήθεια, δε θυμάμαι τι έγραφε πριν 2 - 3 μηνες που παρήγγειλα το δικό μου. Δε περνούσε κάτι τέτοιο απ'το μυαλό μου για το Banggood. Αυτό έχει γίνει Τώρα τελευταία Δυστυχώς κ μάντεψε το γιατί.. .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 (edited) Αυτό έχει γίνει Τώρα τελευταία Δυστυχώς κ μάντεψε το γιατί.. .... Το γιατί το μαντεύω. Όμως, πώληση χωρίς εγγύηση την θεωρώ "κουλή". Κανονικά, μ' αυτή την Μη εγγύηση δεν θα πρέπει να αγοράσει κανείς το τηλέφωνο από δω και πέρα. Και στο τέλος τέλος, αν τους έμειναν κομμάτια που θέλουν να τα ξεφορτωθούν χωρίς να δεσμευθούν με εγγύηση που θα είναι ρίσκο γι αυτούς, θα πρέπει να τα δώσουν σε τιμή κόστους, εκτός από το να το αναφέρουν με κόκκινα γράμματα. Από δω και πέρα, όταν αγοράζω θα κρατάω print screen εκεί που γράφει για την εγγύηση! Edited May 5, 2018 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Σωστά μιλάς αλλά που να το φανταστείς κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Το γιατί το μαντεύω. Όμως, πώληση χωρίς εγγύηση την θεωρώ "κουλή". Κανονικά, μ' αυτή την Μη εγγύηση δεν θα πρέπει να αγοράσει κανείς το τηλέφωνο από δω και πέρα. Και στο τέλος τέλος, αν τους έμειναν κομμάτια που θέλουν να τα ξεφορτωθούν χωρίς να δεσμευθούν με εγγύηση που θα είναι ρίσκο γι αυτούς, θα πρέπει να τα δώσουν σε τιμή κόστους, εκτός από το να το αναφέρουν με κόκκινα γράμματα. Από δω και πέρα, όταν αγοράζω θα κρατάω print screen εκεί που γράφει για την εγγύηση! Δεν γινεται να μην υπαρχει εγγυηση μονο στο Bangood και να υπαρχει στα υπολοιπα sites. Αρα ισχυει η εγγυηση της Nubia. Αν μπεις ας πουμε στο collicool δεν γραφει κατι τετοιο. Ποιος θα αγορασει ξανα απο το Bangood αν ισχυει κατι τετοιο. Για πολυ μ@@@@ες μας εχουν περασει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Δεν γινεται να μην υπαρχει εγγυηση μονο στο Bangood και να υπαρχει στα υπολοιπα sites. Αρα ισχυει η εγγυηση της Nubia. Αν μπεις ας πουμε στο collicool δεν γραφει κατι τετοιο. Ποιος θα αγορασει ξανα απο το Bangood αν ισχυει κατι τετοιο. Για πολυ μ@@@@ες μας εχουν περασει! Το θεμα δεν ειναι οτι μας εχουν περασει μαλακες το θεμα ειναι οτι αφαιρεσαν την εγγυηση απο το κινητο που σημαινει οτι αν καποιο απο οσα αγοραστηκαν εως τωρα χαλασει αυτοι θα ζητανε εκατοευρα συν μεταφορικα για να το επισκευασουν ενω κατι τετοιο δεν αναφεροταν στην αρχικη σελιδα,θα τους κανω μανουρα στο πεηπαλ να δω τι θα απαντησουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 (edited) Το θεμα δεν ειναι οτι μας εχουν περασει μαλακες το θεμα ειναι οτι αφαιρεσαν την εγγυηση απο το κινητο που σημαινει οτι αν καποιο απο οσα αγοραστηκαν εως τωρα χαλασει αυτοι θα ζητανε εκατοευρα συν μεταφορικα για να το επισκευασουν ενω κατι τετοιο δεν αναφεροταν στην αρχικη σελιδα,θα τους κανω μανουρα στο πεηπαλ να δω τι θα απαντησουν. Και πολυ καλα θα κανεις!!! Να το στειλουμε και στο Kimovil. Μεγαλη ζημια για αυτους! Edited May 6, 2018 by geokat1291 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Υπομονή Παιδιά λογικά μέχρι Τετάρτη θα έχω απάντηση από το banggood. Θα σας ενημερώσω ότι γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 (edited) Το Banggood είναι αξιόπιστο. Ως τώρα σε ότι πρόβλημα είχα εντός εγγύησης (σε άλλες αγορές απ'εκεί) ανταποκρίθηκαν σωστά, με refound ή επισκευή και με λογικούς χρόνους. Καμία σχέση με άλλα τρέλα που διαβάζω για άλλα sites που κάνουν τους"Κινέζους" και την εγγύηση που υποτίθεται ότι δίνουν δεν την κάνουν πράξη. Αυτός είναι κι ο λόγος που το προτιμάω για αγορές από κάποιο ποσό και πανω, αντι του Coollicool ή του Gearbest ας πούμε. Ελπίζω να μη χρειαστεί κάτι σ αυτή την περίπτωση κι όπως είπα από δω και πέρα print screen για αγορές πάνω από μικροποσα. Βέβαια, αν έρθει μια απάντηση που να μας καλύπτει, από το ίδιο το Banggood ή το PayPal που ρώτησαν τα παιδιά παραπάνω, θα είναι πολύ καλά. Edited May 6, 2018 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 (edited) Το Banggood είναι αξιόπιστο. Ως τώρα σε ότι πρόβλημα είχα εντός εγγύησης (σε άλλες αγορές απ'εκεί) ανταποκρίθηκαν σωστά, με refound ή επισκευή και με λογικούς χρόνους. Καμία σχέση με άλλα τρέλα που διαβάζω για άλλα sites που κάνουν τους"Κινέζους" και την εγγύηση που υποτίθεται ότι δίνουν δεν την κάνουν πράξη. Αυτός είναι κι ο λόγος που το προτιμάω για αγορές από κάποιο ποσό και πανω, αντι του Coollicool ή του Gearbest ας πούμε. Ελπίζω να μη χρειαστεί κάτι σ αυτή την περίπτωση κι όπως είπα από δω και πέρα print screen για αγορές πάνω από μικροποσα. Βέβαια, αν έρθει μια απάντηση που να μας καλύπτει, από το ίδιο το Banggood ή το PayPal που ρώτησαν τα παιδιά παραπάνω, θα είναι πολύ καλά. Το ξερω οτι μεχρι τωρα εδειχνε αξιοπιστο. Αλλα ποτε δεν ξερεις. Εγω εκανα επαναφορα. Αντε παλι ξανα στησιμο. Ελπιζω να στρωσει και να μην ξαναεχω προβληματα! Και κατι αλλο. Η ηλιθια η Nubia δεν μπορουσε να υποστηριξει αυτο το τηλεφωνο με τετοια εκπληκτικα χαρακτηριστικα? Περσινο μοντελο ειναι ρε ****το μου. Edited May 6, 2018 by geokat1291 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Το ξερω οτι μεχρι τωρα εδειχνε αξιοπιστο. Αλλα ποτε δεν ξερεις. Εγω εκανα επαναφορα. Αντε παλι ξανα στησιμο. Ελπιζω να στρωσει και να μην ξαναεχω προβληματα! Και κατι αλλο. Η ηλιθια η Nubia δεν μπορουσε να υποστηριξει αυτο το τηλεφωνο με τετοια εκπληκτικα χαρακτηριστικα? Περσινο μοντελο ειναι ρε ****το μου. Η νουμπια μας εγραψε κανονικα οταν στειλαμε μεηλ στην υποστηριξη πελατων,και φυσικα δεν τους νοιαζει,εχουν προσανατολισμο τα εκατομμυρια των Κινεζων και ασιατων αγοραστων,πολυ λιγο ενδιαφερονται για τους υπολοιπους,εγω ζητησα απο το πεηπαλ να ζητησει επισημη εξηγηση απο το καταστημα για ποιο λογο ακυρωσε την 1 ετους εγγυηση και ανεφερα οτι συζητειτε το θεμα στο Ελληνικο φορουμ που ειναι πολυ δυσαρεστημενο με αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Τελικά όλα καλά. Δουλεύει σφαίρα. Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Liquid_21 Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Ξέρει κανείς αν θα κυκλοφορήσει lineage για το τηλ. Έχω περάσει την germak ROM 2.10 η οποία μου δουλεύει τέλεια, απλά αν βγει lineage θα δούμε και κάποια αναβάθμιση στο android. Γιατί έχουμε κολησει στο 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelander Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Ήμουν έτοιμος να παραγγείλω το κινητό αλλα με τόσα που έχω διαβάσει εδώ μέσα, δεν ειμαι και τόσο σίγουρος. Από ότι διαβάζω έχει κάποια θέματα η οθόνη και σε κάποιους τρώει κάτι σκαλώματα στην εκκίνηση. Εσείς θα μου προτείνατε να το παραγγείλω ή καλύτερα να παω σε κάποιο άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Ήμουν έτοιμος να παραγγείλω το κινητό αλλα με τόσα που έχω διαβάσει εδώ μέσα, δεν ειμαι και τόσο σίγουρος. Από ότι διαβάζω έχει κάποια θέματα η οθόνη και σε κάποιους τρώει κάτι σκαλώματα στην εκκίνηση. Εσείς θα μου προτείνατε να το παραγγείλω ή καλύτερα να παω σε κάποιο άλλο? Από τη στιγμή που το Banggood δε το δίνει πλέον με εγγύηση (το 4/64) πήγαινε για άλλο κινητό. Όμως δε μπορώ να σου προτείνω, γιατί τον τελευταίο καιρό δεν ενημερωνομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelander Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση. Θα το ψάξω ;) ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από τη στιγμή που το Banggood δε το δίνει πλέον με εγγύηση (το 4/64) πήγαινε για άλλο κινητό. Όμως δε μπορώ να σου προτείνω, γιατί τον τελευταίο καιρό δεν ενημερωνομαι. Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση. Θα το ψάξω ;) ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από τη στιγμή που το Banggood δε το δίνει πλέον με εγγύηση (το 4/64) πήγαινε για άλλο κινητό. Όμως δε μπορώ να σου προτείνω, γιατί τον τελευταίο καιρό δεν ενημερωνομαι. Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση. Θα το ψάξω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Παιδες η εφαρμογη που μου εκανε την ζημια ηταν η ZEDGE για wallpapers, ringtones. Μαλλον απο το τελευταιο update. Οσο αναφορα στο φιλο που ψαχνεται για κινητο, εγω προσωπικα φιλε δεν το αλλαζω με τιποτα το Μ2, αρα θα σου το προτεινα. Σε αλλη περιπτωση θα σου ελεγα το meizu m6 note 4/64. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelander Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Παιδες η εφαρμογη που μου εκανε την ζημια ηταν η ZEDGE για wallpapers, ringtones. Μαλλον απο το τελευταιο update. Οσο αναφορα στο φιλο που ψαχνεται για κινητο, εγω προσωπικα φιλε δεν το αλλαζω με τιποτα το Μ2, αρα θα σου το προτεινα. Σε αλλη περιπτωση θα σου ελεγα το meizu m6 note 4/64. geokat1291 έχω meizu M2 note και μου την εχει σπάσει που δεν εχει την 800 μπάντα(ήμουν καλοκαίρι στο εξοχικό ,όλοι είχαν 4G και εγώ είχα τα νευρά μου). Από ότι είδα ούτε αυτό που μου προτείνεις έχει,όποτε μακριά.Σε ευχαριστώ παντός. Κοιτάω για Xiaomi Mi A1 (4GB/64GB) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Το m6 note έχει 800αρα και έρχεται επίσημα στην Ελλάδα. Αν το βρεις σε ευρωπαϊκό site θα το πετύχεις πιο φθηνά. Η ποιότητα κατασκευής του meizu δεν έχει καμία σχέση με της xiaomi. geokat1291 έχω meizu M2 note και μου την εχει σπάσει που δεν εχει την 800 μπάντα(ήμουν καλοκαίρι στο εξοχικό ,όλοι είχαν 4G και εγώ είχα τα νευρά μου). Από ότι είδα ούτε αυτό που μου προτείνεις έχει,όποτε μακριά.Σε ευχαριστώ παντός. Κοιτάω για Xiaomi Mi A1 (4GB/64GB) Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelander Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Το m6 note έχει 800αρα και έρχεται επίσημα στην Ελλάδα. Αν το βρεις σε ευρωπαϊκό site θα το πετύχεις πιο φθηνά. Η ποιότητα κατασκευής του meizu δεν έχει καμία σχέση με της xiaomi. Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε μου έχεις δίκιο, υπάρχει και με 800αρα. Έχεις να μου προτείνεις κάποιο site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts