sputnik77 Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Φιλε μου επειδή κι εγω ρωτησα αλλα δεν πήρα απαντηση περι πως απενεργοποιουμε την μεγιστη φωτεινοτητα οταν μπαινουμε στην εφαρμογη της μαμας καμερας,οταν σου απαντησουν απ την ZTE ανεβασε την απαντηση σε παρακαλω. ΥΓ επειδη αναφερθηκες στην open camera να γνωριζεις οτι στις ρυθμισεις της εχει να απενεργοποιεις την μεγιστη φωτεινοτητα. Sent from my NX551J using Tapatalk Ευχαριστώ για τη βοήθεια με την open camera, έψαξα πιο προσεκτικά και βρήκα την εν λόγω ρύθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos01 Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 χρειαστηκε να το ρουταρεις?και αν ναι πως το εκανες?υη καμερα ειναι καλη με αυτη την ρομ? Φλασαρισμα twrp φιλε αλλα πρωτα περνα τη κινεζικη που εχει ξεκλειδωτο bootloader. Καποιο παλικαρι ειχε ρωτησει αν μπορει να ξαναπερασει την 1.11 μετα,σημερα που τη φλασαρα ( power + volume down > emergency recovery..) μολις τελειωσε το φλασαρισμα και ανοιξε ειχε επαναφερει τη μαμα recovery και ο bootloader ηταν παλι κλειδωμενος οπως το παρελαβα Παράθεση 26s by CrisBall :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matrix_Gr Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Πρώτη φορά είναι που πήρα από εξωτερικό κινητό, το nubia m2 με έκανε να κάνω το πρώτο βήμα... Πάντως τις κιτρινίλες που λέει το video τις έχω δει κι γω στον ήλιο, παίζει ρόλο το πως χτυπάει την οθόνη, αλλά δε νομίζω να χαλάσει όπως στο video, πιστεύω θα του έτυχε. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos76 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Φλασαρισμα twrp φιλε αλλα πρωτα περνα τη κινεζικη που εχει ξεκλειδωτο bootloader. Καποιο παλικαρι ειχε ρωτησει αν μπορει να ξαναπερασει την 1.11 μετα,σημερα που τη φλασαρα ( power + volume down > emergency recovery..) μολις τελειωσε το φλασαρισμα και ανοιξε ειχε επαναφερει τη μαμα recovery και ο bootloader ηταν παλι κλειδωμενος οπως το παρελαβα Έτσι ακριβώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 https://www.nubia.com/in/support.php?a=phone&pid=58 Αυτή η ρομ είναι η επίσημη global? Βλέπω ότι διαφέρει από την δική μου. Εμένα γράφει nx551j en common 1.11 Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 16, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 https://www.nubia.com/in/support.php?a=phone&pid=58 Αυτή η ρομ είναι η επίσημη global? Βλέπω ότι διαφέρει από την δική μου. Εμένα γράφει nx551j en common 1.11 Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ναι,αυτή είναι Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 ναι,αυτή είναικαι η δική μου τι είναι? Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 16, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 και η δική μου τι είναι? Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk η ίδια είναι λέμε Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos76 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 χρειαστηκε να το ρουταρεις?και αν ναι πως το εκανες?υη καμερα ειναι καλη με αυτη την ρομ? Όπως λέει και ο mythos01 πιο πάνω. Κατεβάζεις μια κινέζικη ρομ και την flyme τις βάζεις στην sd τικαρεις usb debugging και oem unlocking μπαίνεις recovery την φλασαρεις από sd την κινέζικη πρώτα κάνει εγκατάσταση ανοίγει το τηλέφωνο( σε περίπτωση που ζητήσει κωδικό power off- recovery wipe data και ξεκινάει κανονικά ) με την κινέζικη .ξανά μπαίνεις recovery φλασαρεις την twrp recovery (με ένα εργαλειακι "one click" στο pc που θα βρεις εκεί που είναι και η custom rom που στην ουσία είναι adb εντολές) και έχεις twrp κάνεις τα αναλογα wipe και στη συνέχεια install την flyme. Επανεκκίνηση και έτοιμη..(σε περίπτωση που κολλήσει στο logo flyme power off παρατεταμένα να σβήσει και reboot . Έτοιμη ... βάζεις και τα gapps μέσω apk που σου δίνει και αυτό ήταν. Η κάμερα είναι η ίδια της Nubia και μια ακόμα της flyme. Αν δεν σου αρέσει ξανά φλασαρεις απο twrp την Nubia 1.0 (που υπάρχει στο ίδιο site) που είναι η official 1.10 Nubia με κάποιες βελτιώσεις χωρίς να χάσεις την custom recovery. Αν θέλεις πάλι full official όπως είπε ο φίλος mythos01 πιο πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos01 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Φιλε stratos76 νομιζω καλυτερα να κανει τα wipes( τα απλα δλδ art cache/cache/data) πριν τις εγκαταστασεις για να μην μπουταρει και ξαναμπουταρει..οσο για την 1.10 απο gizchina την φοραω απο χθες και εχω ενθουσιαστει με την ταχυτητα της τοσο σα συσκευη και απο μπαταρια αλλα πολυ περισσοτερο σε περιηγηση ιντερνετ και ποιοτητα σηματος και φαντασου ερχομαι απο le max 2...πραγματικα πολυ γρηγορο 4G. Εχουν κανει πολυ καλη δουλεια τα ιταλακια Παράθεση 26s by CrisBall :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_robocop Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Ρε κόλλημα! Αλλεργία στις ειδοποιήσεις έχει αυτό το κατά τ'άλλα εξαιρετικό κινητό. Αυτή τη NoLed έχω βαρεθεί να την ενεργοποιώ, την απενεργοποιεί συνεχώς! Παράθεση Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos76 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Φιλε stratos76 νομιζω καλυτερα να κανει τα wipes( τα απλα δλδ art cache/cache/data) πριν τις εγκαταστασεις για να μην μπουταρει και ξαναμπουταρει..οσο για την 1.10 απο gizchina την φοραω απο χθες και εχω ενθουσιαστει με την ταχυτητα της τοσο σα συσκευη και απο μπαταρια αλλα πολυ περισσοτερο σε περιηγηση ιντερνετ και ποιοτητα σηματος και φαντασου ερχομαι απο le max 2...πραγματικα πολυ γρηγορο 4G. Εχουν κανει πολυ καλη δουλεια τα ιταλακια Ναι ίσως να είναι καλύτερα έτσι απλά το είπα όπως το έλεγε και ο dev. Όσο για την 1.10 να δω πως θα πάει η flyme 2-3 μέρες και δεν μείνω ικανοποιημένος είναι η επόμενη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Όπως λέει και ο mythos01 πιο πάνω. Κατεβάζεις μια κινέζικη ρομ και την flyme τις βάζεις στην sd τικαρεις usb debugging και oem unlocking μπαίνεις recovery την φλασαρεις από sd την κινέζικη πρώτα κάνει εγκατάσταση ανοίγει το τηλέφωνο( σε περίπτωση που ζητήσει κωδικό power off- recovery wipe data και ξεκινάει κανονικά ) με την κινέζικη .ξανά μπαίνεις recovery φλασαρεις την twrp recovery (με ένα εργαλειακι "one click" στο pc που θα βρεις εκεί που είναι και η custom rom που στην ουσία είναι adb εντολές) και έχεις twrp κάνεις τα αναλογα wipe και στη συνέχεια install την flyme. Επανεκκίνηση και έτοιμη..(σε περίπτωση που κολλήσει στο logo flyme power off παρατεταμένα να σβήσει και reboot . Έτοιμη ... βάζεις και τα gapps μέσω apk που σου δίνει και αυτό ήταν. Η κάμερα είναι η ίδια της Nubia και μια ακόμα της flyme. Αν δεν σου αρέσει ξανά φλασαρεις απο twrp την Nubia 1.0 (που υπάρχει στο ίδιο site) που είναι η official 1.10 Nubia με κάποιες βελτιώσεις χωρίς να χάσεις την custom recovery. Αν θέλεις πάλι full official όπως είπε ο φίλος mythos01 πιο πανω. εσεις καλα τα λετε,εγω αγχωνομαι μονο που τα διαβαζω,οχι να τα κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos01 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Ρε κόλλημα! Αλλεργία στις ειδοποιήσεις έχει αυτό το κατά τ'άλλα εξαιρετικό κινητό. Αυτή τη NoLed έχω βαρεθεί να την ενεργοποιώ, την απενεργοποιεί συνεχώς! Αφου τη βαλεις στις ρυθμισεις να ανοιγει μονη της ,οπως την εχεις ανοιχτη ανοιξε τις προσφατες και τραβα το εικονιδιο του noled προς τα κατω να κλειδωσει.. δν θα ξανακλεισει Παράθεση 26s by CrisBall :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_robocop Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Αφου τη βαλεις στις ρυθμισεις να ανοιγει μονη της ,οπως την εχεις ανοιχτη ανοιξε τις προσφατες και τραβα το εικονιδιο του noled προς τα κατω να κλειδωσει.. δν θα ξανακλεισει Το έκανα φίλε μου κι αυτό, κι όμως πάει κι απενεργοποιεί το NoLed από τις ρυθμίσεις και της ίδιας της εφαρμογής! Εξάλλου αυτή η χειροκίνητη ρύθμιση μόνο smartphone δε θυμίζει! Έστειλα κι εγώ mail στη Nubia, άντε να δούμε. Τα παιδιά που δοκίμασαν την κινέζικη και άλλες ρομ ας μας ενημερώσουν αν υπάρχει βελτίωση σ αυτόν τον τομέα. Παράθεση Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos01 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Το έκανα φίλε μου κι αυτό, κι όμως πάει κι απενεργοποιεί το NoLed από τις ρυθμίσεις και της ίδιας της εφαρμογής! Εξάλλου αυτή η χειροκίνητη ρύθμιση μόνο smartphone δε θυμίζει! Έστειλα κι εγώ mail στη Nubia, άντε να δούμε. Τα παιδιά που δοκίμασαν την κινέζικη και άλλες ρομ ας μας ενημερώσουν αν υπάρχει βελτίωση σ αυτόν τον τομέα. Τι να πω... σε μενα δουλευει κανονικα. Αν δουλευεις fingerprint δωσε δικαιωματα admin στην εφαρμογη Παράθεση 26s by CrisBall :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matrix_Gr Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Δεν είναι λύση αυτή για τις ειδοποιήσεις... smartphone σου λέει μετά... Σε εκείνο το video που κράζει την οθόνη βρήκα τη λύση για τις ειδοποιήσεις. Απαράδεκτη η ZTE. Ασχετο, ισχύει ότι έχει πάρει nougat η Κινέζικη έκδοση του nubia m2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos01 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 (edited) Δεν είναι λύση αυτή για τις ειδοποιήσεις... smartphone σου λέει μετά... Σε εκείνο το video που κράζει την οθόνη βρήκα τη λύση για τις ειδοποιήσεις. Απαράδεκτη η ZTE. Ασχετο, ισχύει ότι έχει πάρει nougat η Κινέζικη έκδοση του nubia m2; 2.03 cn η τελευταια nougat nubia ui 5.0 ui.nubia.cn/rom/detail/36 Edited February 16, 2018 by mythos01 Παράθεση 26s by CrisBall :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos76 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 2.03 cn η τελευταια nougat nubia ui 5.0 ui.nubia.cn/rom/detail/36 Νομίζω marshmallow 6.0.1 ήθελες να γράψεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matrix_Gr Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Λέτε να περάσω τη Κινέζικη official με nougat; Φαντάζομαι Αγγλικά θα έχει και μόνο τις Κινέζικες εφαρμογές θα πρέπει να ξηλώσω λογικά και να περάσω Google Play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 16, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Λέτε να περάσω τη Κινέζικη official με nougat; Φαντάζομαι Αγγλικά θα έχει και μόνο τις Κινέζικες εφαρμογές θα πρέπει να ξηλώσω λογικά και να περάσω Google Play. δεν είναι nougat λέμε η 2.03, έχει συζητηθεί πριν μερικά ποστ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Ανοιξα ξεχωριστο θεμα για το μικρο αδελφακι του. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=464363 Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matrix_Gr Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 δεν είναι nougat λέμε η 2.03, έχει συζητηθεί πριν μερικά ποστ Σιγά ρε taliban Τουλάχιστον αν σετάρουμε τη Κινέζικη θα έχει σίγουρα λιγότερα bug και θα πάρουμε πιο γρήγορα τις μελλοντικές αναβαθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos01 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 (edited) Νομίζω marshmallow 6.0.1 ήθελες να γράψεις Android (θα τη φλασαρω να δω..)εκδοση 2.03 cn stable nubia ui 5.0 Edited February 16, 2018 by mythos01 Παράθεση 26s by CrisBall :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matrix_Gr Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Android 7.0 nougat εκδοση 2.03 cn nubia ui 5.0 Συνέχισε το διάβασμα από εκεί που έκανες το copy paste (xda) Marshmallow είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts