Jump to content

ZTE Nubia M2

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Germak Ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις σου!!!! Θα το κανω αμεσως και οταν μου απαντησουν θα σας ενημερωσω!

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Germak Ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις σου!!!! Θα το κανω αμεσως και οταν μου απαντησουν θα σας ενημερωσω!
Φίλε germak η rom είναι κλείδωμενη στο mega.... Σε ευχαριστούμε και πάλι

Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Την κατεβασα πριν καμιά ώρα χωρίς πρόβλημα.
Εγώ αυτό παίρνω... 6b1a430190f2896796567f17944123c1.jpg

Απο pc την κατεβασα με chrome δεν ξερω αν παιζει ρολο
Όχι δεν παίζει ρόλο, κάτι με το αρχείο...

Παιδια θα το ξαναανεβασω κατι εγινε οντως δεν υπαρχει καν.

Την ξανα ανεβαζω μαζι με καποιες διορθωσεις της τελευταιας στιγμης.

Για καποιο λογο σβηστηκε δεν ξερω αλλα μαλον καλυτερα.

Οσοι εχετε κατεβασει την παλια καλυτερα περιμενετε να ξανα ανεβει η νεα.

SORRY

Το link ανανεωθηκε

Edited by Germak

*ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ*

Πολυ ευχάριστα νεα παιδια.

Μόλις καταφερα να κανω το λειτουργικό να περνάει το safetynet check με επιτυχία.

Μεγάλο θεμα για την custom rom μιας και ολες οι εφαρμογές σας πλεον θα περνούν τον έλεγχο

ασφάλειας και θα εγκαθιστανται κανονικα.

Το ποιο σημαντικο κατω στο playstore θα εμφανίζεται πλεον στην πιστοποίηση συσκευης ως πιστοποιημενη.

Σε λιγες μερες θα ανεβασω νεο update της rom με το fix.

Νεος οδηγος για μετακινηση

απο σε

user apps ----->system apps

και

system apps----->user apps

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=465077

Μια που θ ανεβάσεις update, αν μπορείς κι αν δε το έχεις δει ήδη, σε παρακαλώ δες και το εξής:

Στα default apps, στην προεπιλογή για τα documents, εμφανίζεται το "WPS office (for Nubia)". Εμφανίζεται ακόμα κι δεν είναι εγκατεστημένο το WPS office. Όταν εγκατασταθεί, τότε εμφανίζεται και σαν WPS office (σκέτο). Αν γίνεται, αφαίρεσε το WPS office (for Nubia) απ'τις επιλογές.

EDIT

Έχεις πάρει φόρα!

Εύγε! Και βέβαια, ευχαριστούμε!

Edited by Baniko

οκ το ειχα δει.ευχριστω παντως.

οτι αλλο βρειτε γραφτε το

Ωραία! Συνεχίζω με κάτι ακόμα πιο "τραβηγμένο"!

Όταν για μια ενέργεια (πχ το άνοιγμα ενός εγγράφου) δεν υπάρχει προεπιλεγμένη εφαρμογή, τότε βγαίνει ένα παραθυράκι στο οποίο εμφανίζονται οι διαθέσιμες εφαρμογές γι αυτή την ενέργεια και στο κάτω μέρος του το τικαρισμα της επιλογής να εκτελείται αυτή η ενέργεια πάντα με την συγκεκριμένη εφαρμογή που θα επιλεγεί.

Εγώ για κάποιες περιπτώσεις προτιμάω να μην βάζω προεπιλεγμένη εφαρμογή, αλλά να διαλέγω κάθε φορά.

Όμως στο NubiaUi , για να γίνει αυτό απαιτούνται δύο αγγίγματα. Ένα στο εικονίδιο της εφαρμογής κι ένα ακόμα είτε πάλι στο ίδιο εικονίδιο είτε στο ΟΚ.

Σε άλλες ROM, όπως στη MIUI, αρκεί ένα άγγιγμα στο εικονίδιο της εφαρμογής. Αν θέλει κάποιος να ορίσει μια εφαρμογή για μόνιμα, πρώτα τικαρει την αντίστοιχη επιλογή και μετά επιλεγεί την εφαρμογή.

Τραβιγμενο δε λέω, αλλά αν γίνει θα είναι πολύ βολικό (είναι μια απ' αυτές τις λεπτομέρειες που κάνουν τη MIUI να ξεχωρίζει).

Ωραία! Συνεχίζω με κάτι ακόμα πιο "τραβηγμένο"!

Όταν για μια ενέργεια (πχ το άνοιγμα ενός εγγράφου) δεν υπάρχει προεπιλεγμένη εφαρμογή, τότε βγαίνει ένα παραθυράκι στο οποίο εμφανίζονται οι διαθέσιμες εφαρμογές γι αυτή την ενέργεια και στο κάτω μέρος του το τικαρισμα της επιλογής να εκτελείται αυτή η ενέργεια πάντα με την συγκεκριμένη εφαρμογή που θα επιλεγεί.

Εγώ για κάποιες περιπτώσεις προτιμάω να μην βάζω προεπιλεγμένη εφαρμογή, αλλά να διαλέγω κάθε φορά.

Όμως στο NubiaUi , για να γίνει αυτό απαιτούνται δύο αγγίγματα. Ένα στο εικονίδιο της εφαρμογής κι ένα ακόμα είτε πάλι στο ίδιο εικονίδιο είτε στο ΟΚ.

Σε άλλες ROM, όπως στη MIUI, αρκεί ένα άγγιγμα στο εικονίδιο της εφαρμογής. Αν θέλει κάποιος να ορίσει μια εφαρμογή για μόνιμα, πρώτα τικαρει την αντίστοιχη επιλογή και μετά επιλεγεί την εφαρμογή.

Τραβιγμενο δε λέω, αλλά αν γίνει θα είναι πολύ βολικό (είναι μια απ' αυτές τις λεπτομέρειες που κάνουν τη MIUI να ξεχωρίζει).

κάτσε ρε τρελέ να φτιάξουμε τα βασικά πρώτα και μετά αυτά τα τραβηγμένα.....

*ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ*

Πολυ ευχάριστα νεα παιδια.

Μόλις καταφερα να κανω το λειτουργικό να περνάει το safetynet check με επιτυχία.

Μεγάλο θεμα για την custom rom μιας και ολες οι εφαρμογές σας πλεον θα περνούν τον έλεγχο

ασφάλειας και θα εγκαθιστανται κανονικα.

Το ποιο σημαντικο κατω στο playstore θα εμφανίζεται πλεον στην πιστοποίηση συσκευης ως πιστοποιημενη.

Σε λιγες μερες θα ανεβασω νεο update της rom με το fix.

Μήπως έχεις και cosmote to go να δοκιμάσεις αν παίζει γιατί ότι και αν έχω κάνει πάντα βρίσκει το ρουτ και δεν παίζει ακόμα και με magisk και τικαρισμενη την εφαρμογή tv go στο hide root?

Μήπως έχεις και cosmote to go να δοκιμάσεις αν παίζει γιατί ότι και αν έχω κάνει πάντα βρίσκει το ρουτ και δεν παίζει ακόμα και με magisk και τικαρισμενη την εφαρμογή tv go στο hide root?

Δεν εχω φιλε μου αλλα μπορεις να το δοκιμασεις μονος σου και να μου πεις

γιατι εχω βαλει το update να ανεβαινει.Μολις το περασεις και το τσεκαρεις

γραψε εδω για την επιβεβαιωση,Σε συνδιασμο με το Magisk hide και αυτο που εφτιαξα

πιστευω θα εισαι κομπλε.

πιστευω οτι οι διαχειριστες πρεπει να βαλουν στην 1η σελιδα αυτου του νηματος τα 3 διαφορετικα νηματα που ανοιξαν για εγκατασταση ρομ κ διαφορα αλλα περι του κινητου,ετσι δεν βοηθαει.

Συμφωνώ.Και απο το πρωτο θεμα να σβησουν ατον οδηγο που εχουν για το recovery μιας και δεν λειτουργει.

Αν καποιος μπωρει να βρει καποιον moderator να του το πει οκ.

Απλα πρεπει να φτιαξουν μια κατηγορια Nubia M2 και εκει να τα βαλουμε μεσα

γιατι θα φτιαξω και αλλους οδηγους και πραγματα ακομα και στο τελος κανεις δεν θα βρισκει τπτ

Παιδιά όλες οι Rom και κυρίως του Germak, είναι root?

Μπορούμε να μην φλασαρουμε το su ή να το κάνουμε απεγκατασταση, σωστά;

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

Τέλεια!!!

Ευχαριστώ... Αναμένω το κινητό και θα την τιμήσω την μεγάλη προσπάθεια σου!

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

• The title was changed to ZTE Nubia M2