Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάλι ότι όνομα και να του πω, αυτό παίρνει όπου θέλει...!!!

κι εμενα αυτα μου εκανε.. Αλλα μετα την αναβαθμηση, πανε οι φωνητικες κλησεις... :confused: Οποτε κανενα προβλημα :lol:

Μαλλον το δικο μου θα ειχε καποιο προβλημα γιατι οι φωνητικες κλησεις ηταν για κλαματα.. :p

Τωρα ομως που το ειπε ο φιλος, κι εγω σημερα το πηρα απο την αναβαθμηση και "ως δια μαγειας" εξαφανιστηκαν οι φωνητικες κλησεις!!! :w00t:

Μπορει να το τσεκαρει και κανεις αλλος?

p.s. εβαλα την:

"3.0546.2.3

18-11-05

RM-84"

Για δοκιμασε ενα soft reset *#7370# η κανε μια ενημερωση επαφων μεσω pc suite (nokia phone browser) και θα διρθωθει.

Πάντως ρε παιδιά τι να πω, εγώ το έχω με το firmware που το αγόρασα και δεν μου έχει κάνει κανένα πρόβλημα (μην το ματιάκσω!!! :p ), απλά είναι λίγο αργό στο άνοιγμα της έκθεσης και στην εκκίνηση της συσκευής!!! :O

Επιτέλους το βρήκα. Θα περάσω και εγώ την 3.054 και θα μπορώ μετά από λίγες ώρες να έχω 1 άποψη...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Παιδια εμενα παντως κατι δεν μου παει καλα.. Πως ειναι δυνατον σε καποιους η φωνητικη κληση να δουλευει και μαλιστα με 100% επιτυχια και σε καποιους με 100% αποτυχια?? (μηπως δεν του αρεσε η φωνη μου?? :blink: )

Επισης πως γινεται σε καποιους μετα την αναβαθμηση να εξαφανιστηκαν οι φωνητικες ετικετες και σε καποιους οχι?? :wacko:

Να πω παντως την αληθεια, τωρα που εχουν εξαφανιστει οι φωνητικεσ ετικετες απο τον τηλ. καταλογο και δουλευουν μονο οι φωνητικες εντολες για αλλαγη προφιλ, εχω 100% επιτυχια! :!:

Τι να πω?? Εχω μπερδευτει :confused:

Παιδια εμενα παντως κατι δεν μου παει καλα.. Πως ειναι δυνατον σε καποιους η φωνητικη κληση να δουλευει και μαλιστα με 100% επιτυχια και σε καποιους με 100% αποτυχια?? (μηπως δεν του αρεσε η φωνη μου?? :blink: )

Επισης πως γινεται σε καποιους μετα την αναβαθμηση να εξαφανιστηκαν οι φωνητικες ετικετες και σε καποιους οχι?? :wacko:

Να πω παντως την αληθεια, τωρα που εχουν εξαφανιστει οι φωνητικεσ ετικετες απο τον τηλ. καταλογο και δουλευουν μονο οι φωνητικες εντολες για αλλαγη προφιλ, εχω 100% επιτυχια! :!:

Τι να πω?? Εχω μπερδευτει :confused:

Για τις φωνητικές κλήσεις το πρόβλημα σε όσους δε δουλεύει, πρέπει να είναι το ότι θα έχουν αγγλικούς χαρακτήρες μπλεγμένους με ελληνικούς! Τσέκαρέ το!

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, γιατί εμένα -το έχω ξαναπεί- δουλεύει ΑΨΟΓΑ η φωνητική κλήση! :alien: :alien:

Για τις φωνητικές κλήσεις το πρόβλημα σε όσους δε δουλεύει, πρέπει να είναι το ότι θα έχουν αγγλικούς χαρακτήρες μπλεγμένους με ελληνικούς! Τσέκαρέ το!

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, γιατί εμένα -το έχω ξαναπεί- δουλεύει ΑΨΟΓΑ η φωνητική κλήση! :alien: :alien:

Μετα την αναβαθμηση δεν εχω φωνητικες ετικετες οποτε δεν μπορω να το τσεκαρω.. ;)

re paidia osoi to exete as mou peite,exei kali mpataria??antexei???????
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

Μια άλλη πιθανή εξήγηση μπορεί να είναι πως με την αναβάθμιση σβήστηκαν οι αποθηκευμένες επαφές στο κινητό και μείνανε αυτές της sim...Οπότε πρέπει να περαστούν στο τηλέφωνο για να λειτουργήσει η φωνητική κλήση....Τσεκάρετε το.... ;)

Αν αλλάξεις sim οι φωνητικές κλήσεις συνεχίζουν να λειτουργούν ΟΚ;

Μια συμβουλή για κάρτα μνήμης 1GB;

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Μια άλλη πιθανή εξήγηση μπορεί να είναι πως με την αναβάθμιση σβήστηκαν οι αποθηκευμένες επαφές στο κινητό και μείνανε αυτές της sim...Οπότε πρέπει να περαστούν στο τηλέφωνο για να λειτουργήσει η φωνητική κλήση....Τσεκάρετε το.... ;)

Πριν την αναβαθμιση ειχα κανει backup στην καρτα και μετα τα επανεφερα, οποτε δεν πρεπει να "παιζει" το σεναριο αυτο.

Αλλωστε εχω πολλαπλες καταχωρησεις σε καθε επαφη και αναγκαστικα χρησιμοποιω την μνημη του τηλ. και οχι της sim..

;)

mpwrei kapoios na mou pei giati otan paw na sthlw ena arxeio me bluetouth mou lei oti to arxeio den bwrei na apostalei giati einai kleidomeno...??

Διαβασε απο τον Πινακα Περιεχομενων το θεμα [Επισημο] ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΡΧΕΙΩΝ ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ Series 60 και θα καταλαβεις τι πρεπει να κανεις. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Αν αλλάξεις sim οι φωνητικές κλήσεις συνεχίζουν να λειτουργούν ΟΚ;

Μια συμβουλή για κάρτα μνήμης 1GB;

gia 1GB den nomizw na einai kalh idea mias kai h moni pou kikloforei einai h kingstom kai exei polles asynvatotites (TO EXW DOKIMASEI) ayto pou 8a sou protina einai h tranced!!!! alla mono sta 512Mb........... tetia exw egw pados

πηγα σε ενα νοκια καταστημα και μου εβαλε την V2.539.1.2 19-10-05 rm84

ξερει κανεις αν βγηκε καλυτερη αναβαθμιση? παλι δεν χτυπαει το τηλ μου.. :(

εχω χασει πολλες κλησεις και τους περνω εγω..

Never Give Up:!:

Join friend!

πηγα σε ενα νοκια καταστημα και μου εβαλε την V2.539.1.2 19-10-05 rm84

ξερει κανεις αν βγηκε καλυτερη αναβαθμιση? παλι δεν χτυπαει το τηλ μου.. :(

εχω χασει πολλες κλησεις και τους περνω εγω..

σορρυ φιλε μου αν θα σε στεναχωρησω αλλα η καινουργια αναβαθμιση ειναι η V 3.0546.2.3.. :O

πανε σε αλλο νοκια σοπ.. ;)

εγω ειχα το 6230 τωρα πηρα το Ν70...

1)γιατι τοσο αργο ?

2)μπορουμε να αναβαθμισουμε το ιδιο το λειτουργικο? εχει βγει το symbian 9.2

σορρυ φιλε μου αν θα σε στεναχωρησω αλλα η καινουργια αναβαθμιση ειναι η V 3.0546.2.3.. :O

πανε σε αλλο νοκια σοπ.. ;)

με αυτη την αναβαθμιση θα χτυπαει οταν με καλουν?

ασε που αυτη ειναι χειροτερη απο την προηγουμενη!!

Never Give Up:!:

Join friend!

Το προηγούμενο σάββατο πέρασα την V2.539.1.2 στο Ν70 τώρα βλέπω ότι βγεί η V 3.0546.2.3.

Διάβασα τη κάνει η νέα έκδοση αλλα για να πώ την αλήθεια δεν πολυκατάλαβα :O σε τι βοηθάει. Μέχρι στιγμής δεν κάποιο πρόβλημα με το τηλέφωνο μου η τουλάχιστον δεν έχω ανακαλύψει αν έχει κάποιο :cool:

Λόγω δουλειάς μπορώ μόνο σάββατο να κάνω αναβάθμιση να πάω το ερχόμενο να την κάνω η να την κάνω όποτε μπορέσω :!:

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

shmera perasa thn teleutaia anavathmish kai pragmatika de vlepw kammia diafora me thn prohgoumenh anavathmish.provlima me tous hxous klhshs kai me thn fwnhtikh klhsh den eixa pote kai den exw oute tora.tora tha dokimasw mia patenta na kanw handsfree me akoustika sehnseizer na dw an veltiwthike i entash!!!gia osous de ta xeroun thewrountai apo ta kalutera akoustika mini pou iparxoun.
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!