nervous Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 εχει στην πατρα? Καλα ,δεν μπορεις να το ψαξεις μονος σου αυτο ?:blink: Nokia Concept Store Πάτρας* ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ 122, 262 21, ΠΑΤΡΑ Τηλ: 2610 222 415, Fax: 2610 222 485 http://www.alphacopy.gr/viewshopstaticpage.aspx?valueid=1539 @theka_2003: Αργεις υπερβολικα !! :p Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 εχει στην πατρα?Nokia Concept Store Πάτρας Διεύθυνση: ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ 122 Πόλη: ΠΑΤΡΑ Ταχυδρομικός κώδικας: 26221 Τηλέφωνο: 2610-222-415 Φαξ: 2610-222-485 http://europe.nokia.com/stores :rolleyes: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Εγώ μια φορά δεν είδα να σε δούλεψε. Απλά ψάξε πριν ρωτήσεις. Όλα έχουν απαντηθεί χιλιάδες φορές και υπάρχουν και στον γούγλη. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vidas13 Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Ρε παιδιά μια ερώτηση. Γνωρίζεται ποιος είναι ο κωδικός κλειδώματος των ΝΟΚΙΑ Ν70.Μιλάω για τον εργοστασιακό κωδικό επειδή έκανα Format και δεν αναγνωρίζει τον κωδικό που είχα ορίσει παλαιότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 12345 Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vidas13 Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 12345 Να'σαι καλά ρε φίλε.:thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Το κινητο μου οπως ειπα εχει το παρπανω προβλημα μηπως να αλλαξω firmware να κανω update ή αν οχι ποσο λετε να μου παρει η Alphacopy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Το κινητο μου οπως ειπα εχει το παρπανω προβλημα μηπως να αλλαξω firmware να κανω update ή αν οχι ποσο λετε να μου παρει η Alphacopy Δεν νομίζω να λυθεί με update, εφόσον έκανες format και δεν λύθηκε. Φίλε είναι ανάλογα το τι πρόβλημα έχει το κινητό. Προσωπικά δεν νομίζω να είναι η οθόνη. Πήγαινε και ρώτα πόσο θα σου πάει και αναλόγως κρίνεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Το κινητο μου οπως ειπα εχει το παρπανω προβλημα μηπως να αλλαξω firmware να κανω update ή αν οχι ποσο λετε να μου παρει η Alphacopy Προτείνω, αν είσαι σε θέση να το κάνεις να το ανοίξεις να δεις μήπως και έχει φύγει η καλωδιοταινία της οθόνης. Αν έχει φύγει και μπει και δουλέψει έχει καλώς, άν έχει ξεκολλήσει όμως από την άλλη πλευρά (πάνω στην οθόνη) έχεις πρόβλημα, όπως επίσης και αν έχει κοπεί... Δεν θα γλυτώσεις την αλφα κλόπυ αν έχει κοπεί αλλά τουλάχιστον θα ξέρεις ότι δεν θα σε έχουν πιάσει κορόιδο Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 εφαγε τωρα τελευταια μια τουμπα δεν ξερω αν φταιει αυτο ομως θα κοιταξω και θα σας πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 Σκεφτομαι να το "χτυπησω" καινουριο (Ν70 Music Edition) τις επομενες μερες λογω νεας συνδεσης. Δεν μ'ενδιαφερει που ειναι λιγο παλιο σαν μοντελο, ισως να ειναι καλυτερα βλεποντας τα προβληματα των νεων. Θελω να ειναι πραγματικα αξιοπιστο, να δουλευει σωστα και να μην εχει προβληματα. Πιστευετε οτι θα το εχω αυτο ?? Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris_l Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 kalimera k apo mena. exw svisei ta minimata apo tin karta. yparxei kapoios tropos na ta anaktisw? eyxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 kalimera k apo mena. exw svisei ta minimata apo tin karta. yparxei kapoios tropos na ta anaktisw? eyxaristw Αν τα έσβησες, όχι δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Μόλις έκανα debrand ένα N70 από βόνταφον(αλλαγή product code κλπ). Η διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε επιτυχώς, αλλά το τηλέφωνο μετά το ρεστάρτ (έβγαλα και ξαναέβαλα την μπαταρία) δούλεψε κανονικά και μάλιστα είχε γυρίσει σε original NOKIA... Σκέφτομαι να το ξαναφλασάρω, αλλά μιας και δουλεύει στην τελική (έχει περασμένο και το τελευταίο fw) είπα να ρωτήσω πρώτα... Καμμια ιδέα;;; Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Θελεις να πεις να ξαναβαλεις στο κινητο σου το VL? Δεν γινετε γιατι με αυτο τον τροπο δεν μπορεις να πας απο νεωτερη σε παλιοτερη version λογισμικου :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Θελεις να πεις να ξαναβαλεις στο κινητο σου το VL? Δεν γινετε γιατι με αυτο τον τροπο δεν μπορεις να πας απο νεωτερη σε παλιοτερη version λογισμικου :) Δεν με κατάλαβες... Έλεγα να το ξαναφλασάρω με το ίδιο fw που έχει αυτή τη στιγμή 5.κάτι (την τελυταία διαθέσιμη δηλαδή) (επιλογή που υπαρχει στο NSU) μήπως και κάτι πήγε στραβά όντως αλλά δεν το βλέπω εγώ... Το τηλέφωνο πάντως δουλεύει κανονικά ως τώρα. Και εννοείται πως δεν έχω καμία όρεξη να φάω στη μάπα VF...:p Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Αφου βλεπεις πως ολα πηγαν καλα δεν χρειαζεται να το ξανακανεις.. Η Nokia εχει προσθεσει αυτη την επιλογη προσφατα αλλα δεν γνωριζω εαν ποιανει σε ολα τα κινητα. Απο την στιγμη που ειναι ολα ok καλυτερα αστο οπως ειναι :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Αφου βλεπεις πως ολα πηγαν καλα δεν χρειαζεται να το ξανακανεις.. Η Nokia εχει προσθεσει αυτη την επιλογη προσφατα αλλα δεν γνωριζω εαν ποιανει σε ολα τα κινητα. Απο την στιγμη που ειναι ολα ok καλυτερα αστο οπως ειναι :) Στο Ν70 ΜΕ πιάνει μια χαρά από ότι δοκίμασα... Στο Ν95 επίσης. Δεν έχω δοκιμάσει με άλλα τηλέφωνα... Τέσπα... Το αφήνω ως έχει προς το παρόν :P Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alejandros Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Εχω ένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο μοντέλο και είναι το εξής. Δεν μου φορτίζει την μπαταρία καθόλου,κατέβασα το service manual και μου δείχνει μια ασφάλεια να είναι μηδέν Ωμ.Αυτή όμως είναι εντάξει μετά από μέτρηση που έκανα. Τι άλλο μπορεί να είναι καμένο;Παρατήρησα επίσης ότι στις επαφές που ξεκινάει η φόρτιση πάνω στην πλακέτα το + με το - κάνουν μάλλον βραχυκύκλωμα γιατί με το μπάζερ του πολύμετρου σφυρά ει. Εχει κανένας καμία ιδέα τι να κοιτάξω; Επίσης αν ξέρετε κάποιο κατάστημα με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά να μου πείτε με pm και περιοχή Αθηνών μήπως αλλάξω την πλακέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lits Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Παιδια,εχω ενα προβλημα με το Ν70 μου.Ειχα ενεργοποιησει το αυτοματο κλειδωμα,ξαφνικα ενα πρωι προσπαθησα να το ξεκλειδωσω για να μπω στα μνμ αλλα δν μπορουσα να πατησω καποια απο τα πληκτρα για να δωσω τον κωδικο ασφαλειας.Τωρα το κινητο ειναι αχρηστο αφου δν μπορω να το ανοιξω.Το πηγα στην Νokia και μου ειπαν πως δν ξερουν ποιο ειναι το προβλημα κ οτι πρεπει να το στειλουν στην αντιπροσωπεια ομως δν ξερουν ποσο θα κοστισει κ αν θα γινει τελικα.Καμια ιδεα για το ποιο μπορει να ειναι το προβλημα κ ποσα € μπορει να μου βγει?Αξιζει να το φτιαξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Παιδια,εχω ενα προβλημα με το Ν70 μου.Ειχα ενεργοποιησει το αυτοματο κλειδωμα,ξαφνικα ενα πρωι προσπαθησα να το ξεκλειδωσω για να μπω στα μνμ αλλα δν μπορουσα να πατησω καποια απο τα πληκτρα για να δωσω τον κωδικο ασφαλειας.Τωρα το κινητο ειναι αχρηστο αφου δν μπορω να το ανοιξω.Το πηγα στην Νokia και μου ειπαν πως δν ξερουν ποιο ειναι το προβλημα κ οτι πρεπει να το στειλουν στην αντιπροσωπεια ομως δν ξερουν ποσο θα κοστισει κ αν θα γινει τελικα.Καμια ιδεα για το ποιο μπορει να ειναι το προβλημα κ ποσα € μπορει να μου βγει?Αξιζει να το φτιαξω? Ειλικρινά δεν ξέρω πόσο μπορεί να σου πάει αλλά κατά τι δική μου ταπεινή άποψη γίνεται. Το πρόβλημα είναι πως έχουν φαγωθεί από το πολύ δούλεμα οι επαφές των πλήκτρων και γι αυτό δεν πατάνε όπως λές. Η λύση είναι να ξεκολλήσεις προσεκτικά τη ζελατίνα του πληκτρολογίου (αφού ανοίξεις το κινητό) και να περιστρέψεις ελάχιστα τις επαφές που έχει από κάτω (κολλημένες πάνω στη ζελατίνα) ώστε το τυχόν μαυρισμένο μέρος τους να μετακινηθεί από την αρχική του θέση. Έτσι έχεις πολλές πιθανότητες να το ξανανοίξεις (αν οφείλεται εκεί το πρόβλημα) Αν αναλάβει η νοκια απλώς θα αλλάξει τη ζελάτινα με τις επαφές και λογικά θα είναι εντάξει[μια φορά και έναν καιρό είχα φτιάξει ένα GF768 με αλλαγή ζελατίνας και μου πήγε 5000 δραχμές, υπολογίζω πως σήμερα θα έχει πάει κανα 30άρι ίσως και λίγο παραπάνω]. Μια λιγότερο κουραστική λύση είναι (αν είσαι τυχερός και δουλεύουν * 3 και πράσινο κουμπί) να κάνεις ένα μικρό φορμάτ μήπως τυχόν και πρόκειται για θέμα λογισμικού. (Εμένα είχαν ανακτευτεί τα πλήκτρα, πάταγες 5 και έβγαζε 8 και άλλα τέτοια, με φορματάκι λύθηκε πάντως) Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lits Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Του ειχα κανει soft format μηπως κ γινει τπτ αλλα το μονο που καταφερα ηταν να μου ζηταει τον κωδικο στα αγγλικα..Το λογισμικο ειναι μια χαρα.Λες να του κανω μια επεμβαση στο εσωτερικο του ε?Ειναι κριμα να μην μπορω να το χρησιμοποιησω αφου κατα τα αλλα ειναι οκ :-( Το θεμα ειναι οτι με απογοητευσαν αυτοι στην νοκια,ουτε τι εχει ηξεραν ουτε αν γινεται..Κ ποιος επρεπε να ξερει?Εγω??!Τελεια εξυπηρετηση,μην βρεθεις στην αναγκη τους..Τπ σ'ευχαριστω πολυ,θα προσπαθησω να το ανοιξω κ οτι γινει..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Το δικο μου προβλημα ευτασε στο βημα 1/2 το ανοιξα και εχω βγαλει και τα δυο καπακια μολις το ανοιξα την πρωτη φορα ανοιξε κανονικα ολα φωτιζαν η οθονη κανονικα νοκι και ολα κανονικα οταν το εκλεισα και πηγα για υπνο το αλλο πρωι γιοκ παλι τα ιδια και δωστου αχρωμιες και ασπρομαυρα αναβοβηνε η οθονη και τεσπα παλι τα ιδια απο την αρχη και δεν εβγαλα ακρη.Ξερετε που ειναι η πλακετα της οθονης για να τελειωσω το βημα 2/2 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 gia to n70 alla exw provlima me ti sindesi kai argei poli na fortoseo mexri kai selida... merikes erwtiseis,exw to music edition....kapoia arxeia mousikis de ta paizei.iparxei kapoio programma gia afto to provlima?episis mporw na valw 2 gb karta mnimis,to programma pou se mia epafi vgazei tin eikona se oli tin othoni pio einai?kai telos kapoio programataki gia na paizei perisoteres morfes video? efxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgold Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Έχω μια ερώτηση σχετικά με ένα Ν70 που πήρε κάποιος φίλος από το e-bay.Αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει.Επειδή είναι από Αγγλία δεν έχει επιλογή για ελληνικά.Μήπως υπάρχει κάποιο software που να προσθέτει την ελληνική γλώσσα στο τηλέφωνο; Παράθεση alexgold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts