tsikos Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 ! Έχει παρατηρήσει κανείς όταν δέχεται κλήση να μην χτυπαέι ήχος κλήσης ούτε δόνηση ορισμένες φορές;; Το είχα ξανακάνει ποστ και νόμιζα ότι έφταιγε το Full Screen Caller.. αλλά τώρα μου το κάνει και χωρίς το FSC και με διάφορους ήχους κλήσης ακόμα και με τους μαμά! Με restart στρώνει :( :!: :!: :!: :!: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Εγώ ότι βάλω στο smartguard δεν φαίνεται πουθενά (μόνο στο FExplorer). Είσαι σίγουρος ότι τα κάνεις "hide"? Επίσης νομίζω ότι δεν έχει επιλογή για ολόκληρους φακέλους αλλά για αρχεία. @eleco Αυτό το πρόγραμα απεγκαθιστά το PC Suite. Καλό το smartguard pro(τέλειο θα έλεγα) αλλά "ρουφάει" την μπαταρία πάρα πολύ.Το κινητό μου κρατούσε 2 μέρες και μετά την εγκατάσταση του smartguard με το ζόρι μου έβγαζε 1 μέρα.Και δεν μπορούσα να το απεγκαταστήσω κιόλας.Με file manager το έσβησα. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 ! Έχει παρατηρήσει κανείς όταν δέχεται κλήση να μην χτυπαέι ήχος κλήσης ούτε δόνηση ορισμένες φορές;; Το είχα ξανακάνει ποστ και νόμιζα ότι έφταιγε το Full Screen Caller.. αλλά τώρα μου το κάνει και χωρίς το FSC και με διάφορους ήχους κλήσης ακόμα και με τους μαμά! Με restart στρώνει :( :!: :!: :!: :!:Φιλε μου καποια απο τις εφαρμογες που εχεις εγκαταστησει θα σου κανει τη ζημια, μαλλον θα πρεπει να κανεις format αν δεν μπορεις να βρεις ποια εφαρμογη το κανει! :O 1 Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 ! Έχει παρατηρήσει κανείς όταν δέχεται κλήση να μην χτυπαέι ήχος κλήσης ούτε δόνηση ορισμένες φορές;; Το είχα ξανακάνει ποστ και νόμιζα ότι έφταιγε το Full Screen Caller.. αλλά τώρα μου το κάνει και χωρίς το FSC και με διάφορους ήχους κλήσης ακόμα και με τους μαμά! Με restart στρώνει :( :!: :!: :!: :!: Wow...that's a serious one... 1 Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 ! Έχει παρατηρήσει κανείς όταν δέχεται κλήση να μην χτυπαέι ήχος κλήσης ούτε δόνηση ορισμένες φορές;; Με restart στρώνει :( Μηπως αυτο συμβαινει στην περιπτωση που εχεις βγαλει την καρτα rs-mmc και την εχεις ξαναβαλει ? Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrStrangelove Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Λοιπον εβαλα το PC Suite στο laptop της αδερφης μου και ολα καλα. Κατεβασα επισης το PC Suite cleaner αλλα τπτ στο δικο μου. Υπαρχει καποια λυση εκτος απο το format ρε παιδια???? Παρακαλω βοηθηστε.... Φίλε Diablo, όπως ανέφερα και λίγες μέρες πρίν, αντιμετωπίζω μάλλον το ίδιο πρόβλημα με σένα.Ενώ φαίνεται οτι είναι συνδεδεμένο με το pc, δεν μπορώ να περάσω στο τηλ. ούτε ένα αρχείο μέσω του pc suite. Μου βγάζει συνέχεια μήνυμα λάθους.Το παράξενο είναι οτι ο συγχρονισμός με το outlook δουλεύει κανονικά. Το πήγα σε Nokia shop και συνδεόταν κανονικά στο pc τους. Μίλησα και με κάποιο τεχνικό της Nokia στο τηλ. και μου και μετά απο αρκετές προσπάθειες δεν καταφέραμε τίποτα.Μου είπε οτι ίσως φταίει κάποια εφαρμογή που τρέχει στο pc μου.Το θέμα είναι οτι έχω το κινητό 5 μέρες και δέν μπορώ να του περάσω ούτε μία εφαρμογή. Δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο είναι δυνατό να γίνει μόνο με τη χρήση card reader. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikos Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Μηπως αυτο συμβαινει στην περιπτωση που εχεις βγαλει την καρτα rs-mmc και την εχεις ξαναβαλει ? όχι, στα καλά καθούμενα το παθαίνει! Δηλαδή σε μια κλήση χτυπάει μια χαρά και στην επόμενη απλά το βλέπω να αναβοσβήνει σιωπηλό και χωρίς δόνηση χωρίς εγώ να κάνω τίποτα..!!! (Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά χρησιμοποιώ συνέχεια το hands free - ενσύρματο και γνήσιο της Nokia) και ο Aekaraole είχε αναφέρει ότι είχε το ίδιο πρόβλημα! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Ρε παιδια εσεις που εχετε το n70 πειτε τη γνωμη σας για την καμερα.Εγω τουλαχιστον τις φωτοφραφιες που βγαζει,πολυ περισσοτερο σε εσωτερικο,και σημερα το διαπιστωσα και στον εξωτερικο χωρο,ειναι σχεδον αθλιες.Αυτες δεν εχουν απλα "θορυβο"(οπως μας εξηγησε ενας φιλος)αλλα σαματα !Ειδικα αν προβληθουν στο pc φαινεται το προβλημα.Ειναι κριμα γιατι πηρα το κινητο διαβαζοντας και σε ξενα site και forum οτι η καμερα ειναι αξια ανταγωνισμου,ενω αυτο που βλεπω ειναι ετη φωτος πισω απο Κ750 πχ...Τουλαχιστον αμα το δικο σας τραβαει καλες φωτογραφιες πειτε το για να διαπιστωσω οτι μονο το δικο μου εχει προβλημα!Στο 6680 τετοιας ποιοτητας ειναι οι φωτογραφιες ; Συγνωμη και για τα πολλα μπλα μπλα αλλα αγανακτησα(μετα απο 1 χρονο και 8 μηνες με το sx1)γιατι πιστεψα πως αυτη τη φορα θα παρω κινητο που θα τα κανει ολα οχι τελεια,απλα αρκετα καλα.Κι ομως... Κάναμε μια δοκιμή με έναν συνάδελφο που έχει Κ750 και βγάλαμε το ίδιο σημείο φωτογραφία την ίδια χρονική στιγμή (τα κινητά δίπλα δίπλα) και μετά συγκρίναμε τις φωτο στο pc. Και τα δύο βγάλανε πολύ καθαρές φωτογραφιές αλλά το Κ750 έχει ελαφρώς πιο αληθοφανή χρώματα, στο Ν70 ήταν αρκετά έντονο το κόκκινο. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν υπάρχει θόρυβος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Παιδιά μπορώ να κατεβάσω από πουθενά το Symantec Security που υπήρχε σαν trial εφαρμογή στο κινήτο? Σβήστηκε κατά λάθος καθότι σχετικά άπειρος με Symbian..... Επίσης υπάρχει πουθενά κανένα antivirus "freeware"?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 epitelous katafera na doulepsei to pc suite kai eimai paneuthxhs. apla mporeite na mou peite ti akrivws kanei to lifeblog kai to multimedia factory? 1 Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Παιδιά μπορώ να κατεβάσω από πουθενά το Symantec Security που υπήρχε σαν trial εφαρμογή στο κινήτο? Σβήστηκε κατά λάθος καθότι σχετικά άπειρος με Symbian..... Επίσης υπάρχει πουθενά κανένα antivirus "freeware"?? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1075964#post1075964 :) Yπαρχει παντα και εδω βεβαια http://www.symantecstore.com/dr/sat5/ec_Main.Entry17C?SID=49997&SP=10023&CID=0&PID=733694&PN=61&V1=733694&V2=&V3=&V4=&V5=31040594&CUR=840&DSP=&PGRP=0&CACHE_ID=189233 Για το αλλο που ζητας ,τσεκαρε το iphone-forum.org ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1075964#post1075964 :) Για το αλλο που ζητας ,τσεκαρε το iphone-forum.org ;) Thanks nervous...απ' ότι βλέπω έχει αρκετά freeware εκεί...;) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loydcoyl Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 To radio poli spastiko.sigoyra tha diorthothi me anabathmisi?kapios tropos i kolpo gia na paizei kanonika mexri tin anabathmisi?meriki eipan oti an katebaseis to kalima tis kameras leitoyrgei kanonika(gia to krats-kroyts leo).den isxiei.i otan exeis mia alli efarmogi anoixti pali leitoyrgei kanonika.episis den isxiei.kapoi alli patenta pou anakalipse kaneis iparxei? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Ρε παιδια...δε μπορω να καταλαβω! Τοσα πολλα προβληματα εχει το Ν70; Τωρα διαβασα οτι δε βγαζει καλες φωτογραφιες...ειναι δυνατον 2ΜΡ κινητο να μη βγαζει καλες φωτο; Μηπως το συγκρινετε με τις φωτογραφιες που βγαζει η ψηφιακη σας με 3.2ΜΡ; Αν εχει τοσα πολλα προβληματα...πειτε μου να μη το παρω!Η ανάλυση δεν έχει να κάνει με την ποιότητα της φωτογραφίας αλλα αποκλειστικά με το μέγεθός της. Η ποιότητα της φαίνεται απο το πόσο πιστά απεικονίζει τα χρώματα :O 1 Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Bασικά κι εγώ έχω ψιλοαπογοητευτεί από την απόδοση του κινητού στις φωτογραφίες, σε εσωτερικό χώρο βγαίνουν με αρκετό κόκκο κάτι που δε περίμενα, ενώ ευτυχώς σήμερα που δοκίμασα σε εξωτερικό με ήλιο βγαίνουν πολύ καλές αλλά αυτό έλειπε να μη βγαίνουν καλές εκεί, εδώ και με το 6260 σε άριστες συνθήκες φωτισμού τέλειες βγαίνουν. Περίμενα καλύτερη απόδοση για να πω την αλήθεια. Όσον αφορά το smartguard επειδή από χθες παλεύω ώρες να δω τι ακριβώς συμβαίνει και δε κρύβει τίποτα ανακάλυψα μόλις τώρα ότι έφταιγε η έκδοση που είχα (V 2.00) με τη τελευταία (V 3.00 smartguard PRO) τα κρύβει κανονικότατα από την έκθεση. είχα κοντέψει να τρελλαθώ από χθες δοκίμαζα με τη παλιά και δε γινόταν τίποτα. Όσον αφορά την εκκίνηση του ήχου, καθυστερεί λίγο να ξεκινήσει με αποτέλεσμα τις αναπάντητες σχεδόν να τις χάνεις. Ακόμα όταν μπαίνω στην έκθεση και μπαίνω εικόνες/βίντεο με πετάει έξω είτε αμέσως είτε μετά από λίγο όταν αρχίζω να ψάχνω, υποψιαζόμουν αρχικά το smartguard pro αλλά τελικά δε φταίει αυτό, πλέον το κάνει πάντα μετά από λίγα δεύτερα μέσα στις φώτο με πετάει έξω, το παθαίνει κανείς;; Τέλος όταν είσαι σε 3G δίκτυο καταναλώνει περισσότερο μπαταρία;; Γενικά υπάρχει λόγος να είμαστε και σε GSM και σε 3G ή να το κλειδώσουμε σε GSM μόνο; Επίσης στις ρυθμίσεις στη κάμερα αυτό το εκτεταμένη μεγέθυνση τι είναι τελικά;; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 paidia eho provlima me to roloi,allaxa tin ora hthes kai evgala to Daylight savings,kai kathe fora poy vgaino apo to menu kai xana mpaino na valo gia paradeigma to xypnitiri apo mono toy mpainei to daylight savings alla i ora einai sosti me apotelesma na deihnei lathos ora se alla meri poy eho valei px:aystralia,ameriki ktl ktl.Mipos ehei kaneis to idio provlima?Genika anavei to sima daylight savings apo mono toy. Kati poy ida sta foto poy kanei mageli vlakeia,dihnei tin imeromineia toy foto diladi 28102005(001) otan omos allazei mera paei 29102005(002)anti gia 001 pali kai eho ftasei tora 30102005(110)...sto 6630 kai 6880 pigene sto 001 pali,allos me to idio provlima?Bug prepei na einai 1 Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sexymobile Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Προσπάθησα να εγκαταστήσω το PC SUite αλλά δε μπορεί να συνεργαστεί με τη συσκευή bluetooth που έχω. Έχω την Blue soleil. Ξέρει κανείς τί συμβαίνει; 1 Παράθεση Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Kati poy ida sta foto poy kanei mageli vlakeia,dihnei tin imeromineia toy foto diladi 28102005(001) otan omos allazei mera paei 29102005(002)anti gia 001 pali kai eho ftasei tora 30102005(110)...sto 6630 kai 6880 pigene sto 001 pali,allos me to idio provlima?Bug prepei na einai Υπάρχει επιλογή για να ονομάζει τις φωτογραφίες έτσι ή είναι default και δεν αλλάζει; 1 Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα εγινε καμια συγκριση της καμερας του ν70 με το ν90? ξερω ειναι ακυρη αλλα.. Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikler Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 egw exw 3 parapona apo to tilefwno 1st)to kapaki tis kameras . . .(opote to bazw stin tsepi mou kataligw me anoixti tin kamera!!) 2nd)to handsfree oli tin wra bgainei den einai "DinatO" 3d)to radiofono . . . einai apla spastiko( gia tin kamera pou lete mia xara einai re c akoma kai i brostini kaloutsiki einai :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikos Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα εγινε καμια συγκριση της καμερας του ν70 με το ν90? ξερω ειναι ακυρη αλλα.. επειδή το έχει μια συνάδελφός μου έχω κάνει δοκιμή... όπως ήταν αναμενόμενο το Ν90 έχει αισθητά καλύτερη λήψη. Να σου θυμίσω ότι έχει φακό carl zeiss (ελπίζω να το έγραψα σωστά) και με τρελό autofocus! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Παιδιά, κάτι ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ συμβαίνει με την "Μετάβαση" και την "Έκθεση" του Ν70 :worry: Οσον αφορά στη "Μετάβαση" αυτή δεν λέει να προσθέσει καμμία άλλη συντόμευση (αυτές, αν δεν κάνω λάθος γράφονται στο C:\SYSTEM\FAVORITES) εκτός από τις τρεις που ήδη έχει !!!!! Οταν προσθέτεις με το AppMan 1.04, τότε η Μετάβαση ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ (πάει ν'ανοίξει και σε πετάει αμέσως έξω !!!!), ενώ με το Fileman 1.04 της Symbianware δεν την εμφανίζει ΚΑΘΟΛΟΥ (παρόλο που στα Favorites υπάρχει η σχετική .lnk καταχώρηση :worry: Τώρα όσον αφορά την ΕΚΘΕΣΗ του Ν70 αυτή είναι εντελώς ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ !!! Οταν πας να πατήσεις "επεξεργασία" σε μία φωτο που έχεις τραβήξει με το κινητό τότε ΣΕ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ απ' την Εκθεση τελείως :wacko: :blink: ενώ όταν έχεις στην έκθεση αρχείο avi τότε ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ :p Εχει παρατηρήσει κανείς σας αυτές τις ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ (κατά τη γνώμη μου bugs) του κινητού ??? Εχει καταφέρει κανείς σας να προσθέσει με επιτυχία συντομεύσεις στη ΜΕΤΑΒΑΣΗ ??? :worry: :worry: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Τώρα όσον αφορά την ΕΚΘΕΣΗ του Ν70 αυτή είναι εντελώς ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ !!! Οταν πας να πατήσεις "επεξεργασία" σε μία φωτο που έχεις τραβήξει με το κινητό τότε ΣΕ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ απ' την Εκθεση τελείως :wacko: :blink: ενώ όταν έχεις στην έκθεση αρχείο avi τότε ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ :p Το έχω προσέξει και έγώ, και αυτό συμβαίνει μόνο με τις φωτογραφίες που έχεις βγάλει με το κουμπάκι που είναι δίπλα στη memory slοτ. οποιες φωτογραφίες βγάζεις με το πολυπλήκτρο αυτές επεξεργάζονται χωρίς πρόβλημα. πάντος το Ν70 έχει αρκετά μικρά bugs που μέλλον με μία αναβάθμηση μόνο δεν πρόκειτε να διορθωθούν :worry: 1 Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Προσπάθησα να εγκαταστήσω το PC SUite αλλά δε μπορεί να συνεργαστεί με τη συσκευή bluetooth που έχω. Έχω την Blue soleil. Ξέρει κανείς τί συμβαίνει; Το pc suite δεν λειτουργει με όλα τα bluetooth. Λειτουργεί με bluetooth microsoft, windcomm και μια ακόμα που δεν θυμάμαι. Αν το stick που έχεις μπορεί να λειτουργήσει με τους drivers των windows θα κάνεις δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Τέλος όταν είσαι σε 3G δίκτυο καταναλώνει περισσότερο μπαταρία;; Γενικά υπάρχει λόγος να είμαστε και σε GSM και σε 3G ή να το κλειδώσουμε σε GSM μόνο; ;;Ναι φιλε μου καταναλωνει περισσοτερο τη μπαταρια οταν ειναι ρυθμισμενο σε 3g δικτυο,καλο ειναι να το γυρισεις σε gsm και μονο οταν θα κανεις βιντεο κληση να το γυρνας! 1 Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts