Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειδικά στην καλύτερη ποιότητά του το βίντεο, καταλαμβάνει πάρα πολύ χώρο. 2.130ΚΒ το μισό λεπτό. Οπότε για να τραβήξεις 1 ώρα, θα πρέπει να διαθέτεις 255ΜΒ ελεύθερης μνήμης!!!

Μην τα θελουμε ολα δικα μας :tease: ,η ποιοτητα εχει και το αναλογο αποτελεσμα .Ευτυχως χωρο εχω ακομα ,δεν εχω γεμισει ακομα την 512 καρτα.

Η ποιοτητα του ειναι ολα τα λεφτα παντως :cool:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

καλησπέρα φιλοι,εχω το 6680 κ σκεφτομαι να παρω το N70,αλλα αυτο που με νοιαζει περισοτερο ειναι η ελευθερη ram,απο εσας που το εχετε <σκαλισει> ποση ram σου αφηνει free? αν ειναι οπως το δικο μου ..οχι τιποτα αλλο με το 6600 ειχα πανω απο9mb για πλακα.

Aπό τι έχει αναφερθεί εδώ υπάρχει άπλετη μνήμη RAM αφού νομίζω αυτή φτάνει τα 32ΜΒ καμία σχέση με τα 8-9 φτωχά ΜΒ των προηγούμενων series60. Ας επαληθεύσουν βέβαια και οι κάτοχοι αν είναι το σύνολο αυτής ελεύθερη που νομίζω πως ναι.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Μα να μην υπάρχει 1GB κάρτα μνήμης?? Τι να κάνει η 512?? :cry: Κάτι είχα ακούσει ότι θα βγάλουν σύντομα. Ισχύει?

Aπό τι έχει αναφερθεί εδώ υπάρχει άπλετη μνήμη RAM αφού νομίζω αυτή φτάνει τα 32ΜΒ καμία σχέση με τα 8-9 φτωχά ΜΒ των προηγούμενων series60. Ας επαληθεύσουν βέβαια και οι κάτοχοι αν είναι το σύνολο αυτής ελεύθερη που νομίζω πως ναι.

Εγώ αυτή τη στιγμή έχω ελεύθερα 28.91ΜΒ ελεύθερα στη RAM.

Εγώ αυτή τη στιγμή έχω ελεύθερα 28.91ΜΒ ελεύθερα στη RAM.

νομιζα οτι ηταν ουτοπικο και οτι επιανε αντε 20. 28mb, τα μισα του pc μου:w00t:

evala to Symnatec anti virus ayto poy einai trial gia 6 mines kai den dinei epilogo poy na to apothikefseis,kai pige sto C drive kai mpike ena folder TMP25C38.$$$ me 1500 files mesa?Ti einai ayta?ta ehete kai eseis??Ekana sigkrisei me N90 simera kai to benchmark score, to N70 itane pio grigoro kai kalytera sta points sto 3D test
Greek Android & iOS users (FB group)

mia erwtisi akoma epeidei eimai se dilima metaxi n90 i n70 ta video pou grafei to n70 einai 461 kbps, apo ena palio deigma pou kolaei arketa alla me katapliktiki poiotita pou eida tou n90 einai 690kbps.prin liges meres katevasa ena video apo prosfato review tou n90 opou den kolaei me kanoniko frame rate kai einai kai auto 461kbps,xerei kaneis ti paizei?den nomizw na exei simasia o carl zeis fakos sta posa kbps einai ta video.

Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.

Albert Einstein

ma den lew ti einai akribws to visual radio auto ksera. ti leitourgeia tou den katalaba akribws. px giati legate kalitera na min to xe ktl?????? an den pianeis sima den pianeis kai radio??? kati legate kai den katalaba :(

To video toy N90 einai to idio me toy N70 eho kanei sygritiko kai sta photos,poly mikres diafores,2 fotos ena apo toy N90 eihe 480kb kai toy N70 460kb kai ta 2 kathares!!Ideis synthikes idies fotografies
Greek Android & iOS users (FB group)

To video toy N90 einai to idio me toy N70 eho kanei sygritiko kai sta photos,poly mikres diafores,2 fotos ena apo toy N90 eihe 480kb kai toy N70 460kb kai ta 2 kathares!!Ideis synthikes idies fotografies

ok ara ama kataferw kai poylisw to 6680 giati iparxei megali prosfora teleutaia kia oxi toso megali zitisi paw gia n70 :)

Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.

Albert Einstein

ma den lew ti einai akribws to visual radio auto ksera. ti leitourgeia tou den katalaba akribws. px giati legate kalitera na min to xe ktl?????? an den pianeis sima den pianeis kai radio??? kati legate kai den katalaba

Μη ρωτάμε συνεχώς τα ίδια και επαναλαμβανόμαστε. Το έχουμε πεί τόσες φορές

Όταν έχουμε ενεργοποιημένο το προφίλ Εκτόε Σύνδεσης, το ραδιόφωνο δεν λειτουργεί. Χωρίς σήμα δηλαδή δεν έχουμε ραδιόφωνο.

ara ama kataferw kai poylisw to 6680 giati iparxei megali prosfora teleutaia kia oxi toso megali zitisi paw gia n70

Ήταν αναμενόμενο οτι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. Σε λίγο καιρό α αρχίσουν να πουλάνε όλοι τα series 60 τους για να πάρουν το Ν70. Αλλωστε δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα άλλη συσκευή που μπορεί να την ανταγωνιστεί.

Απο σήμερα και εγώ είμαι κάτοχος του Ν70. πολύ όμορφο και classy κινητό.

κλασικά πήρα το silver-black. πραγματικά πολύ όμορφο,

μου έβγαλε λίγο την ψυχή μεχρι να βγάλω το πίσο καπάκι αλλά με λίγη προσπάθεια τα κατάφερα :O

Το πήρα απο τη microland στη στουρνάρη στα 490, πολύ καλή τιμή και δεν εκανα τον κόπο να ψάξω καν σε άλλο κατάστημα, να'ναι καλά ο Nikoskat που τα ανάφερε εχθές. πήρα και μία κάρτα μνήμης mmcΜobile 256 me 35 euro (καλή τιμή δεν είναι??) απο το πλαίσιο.

ακόμα δεν έχω δοκιμάσει τίποτα αργότερα θα σας πω τις εντυπώσεις μου. :)

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Καλημέρα παιδιά...

Τελικά τρέχει Java εφαρμογές ή όχι;

Ευχαριστώ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

Κινητό είναι, java θα τρέχει πάντα .... και παντού ( προσοχή στους ιους )
http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif

Κινητό είναι, java θα τρέχει πάντα .... και παντού ( προσοχή στους ιους )

Φίλε μου χώρις να θέλω να σε προσβάλω, θα προτιμούσα να μου απαντήσει κάποιος ο οποίος εγκατέστησε μερικές Java εφαρμογές στο Ν70 - γιατί άκουσα κάποια παράπονα για προβλήματα... ;)

Υπάρχει η δυνατότητα να ενημερωθεί η πρώτη σελίδα του post με νέες εφαρμογές που δοκιμάστηκαν και τρέχουν στο Ν70; Υπάρχει ένα zip αρχείο αλλά έχει καιρό κάποιος να το ενημερώσει...

Επίσης, καλό θα ήταν να μας έλεγε κάποιος αν τελικά του τρέχει στο Ν70 το Route 66 - που για εμένα είναι πολύ σημαντικό... :!:

Ευχαριστώ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

Φίλε μου χώρις να θέλω να σε προσβάλω, θα προτιμούσα να μου απαντήσει κάποιος ο οποίος εγκατέστησε μερικές Java εφαρμογές στο Ν70 - γιατί άκουσα κάποια παράπονα για προβλήματα... ;)

Υπάρχει η δυνατότητα να ενημερωθεί η πρώτη σελίδα του post με νέες εφαρμογές που δοκιμάστηκαν και τρέχουν στο Ν70; Υπάρχει ένα zip αρχείο αλλά έχει καιρό κάποιος να το ενημερώσει...

Επίσης, καλό θα ήταν να μας έλεγε κάποιος αν τελικά του τρέχει στο Ν70 το Route 66 - που για εμένα είναι πολύ σημαντικό... :!:

Ευχαριστώ...

Exo valei 3 java paixnidia kai paizoun kanonika.

Μόλις το πήρα έχω τρελαθεί είναι τέλειο.Μπορείτε να μου πείτε πόση ώρα πρέπει να το φορτίσω τη πρώτη φορά;Και γενικά μετά την πρώτη φόρτωση μπορώ να το φορτίζω όση ώρα θέλω(π.χ. και 10 λεπτά) ή και πάλι πρέπει να το αφήνω συγκεκριμένη ώρα;

Ευχαριστώ

Μόλις το πήρα έχω τρελαθεί είναι τέλειο.Μπορείτε να μου πείτε πόση ώρα πρέπει να το φορτίσω τη πρώτη φορά;Και γενικά μετά την πρώτη φόρτωση μπορώ να το φορτίζω όση ώρα θέλω(π.χ. και 10 λεπτά) ή και πάλι πρέπει να το αφήνω συγκεκριμένη ώρα;

Ευχαριστώ

Καλοριζικο φιλε μου.Αστο να φορτιζει κανενα 8ωρο ,αν και δεν παιζει πολυ μεγαλο ρολο. Η μπαταρια ερχεται στα φυσιολογικα της μετα απο 3 φορτισεις-εκφορτισεις . Αργοτερα ,καλο ειναι να αφηνεις την μπαταρια να αδειαζει εντελως που και που

Ευχαριστώ...

Ειπαμε οτι δυστυχως δεν παιζει . :(

Η λιστα γινεται update απο την στιγμη που οι κατοχοι του Ν70 δοκιμαζουν νεες εφαρμογες και μου τις στελνουν ή τις αναφερουν στο παρον θεμα ;)

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Η μπαταρια ερχεται στα φυσιολογικα της μετα απο 3 φορτισεις-εκφορτισεις . Αργοτερα ,καλο ειναι να αφηνεις την μπαταρια να αδειαζει εντελως που και που

Ρε φίλε σε ευχαριστώ πολύ, δύο χαζές ερωτήσεις

Θα πρέπει να εξαντληθεί η μπαταρία για να το φορτίσω(μιλάω για τη δεύτερη και τη τρίτη φορά);Και τη δεύτερη και την τρίτη να το αφήσω ένα οκτάωρο;

Τις 3 πρώτες φορές καλό θα ήταν να την αφήσεις να αποφορτιστεί τελείως και μετά να τη φορτίσεις για κανένα 8ωρο. Μετά, κάνε ό,τι θέλεις. Αλλά καλό είναι μια φορά το μήνα να την αφήνεις να αποφορτιστεί τελείως και να τη φορτίσεις.

Ρε φίλε σε ευχαριστώ πολύ, δύο χαζές ερωτήσεις

Θα πρέπει να εξαντληθεί η μπαταρία για να το φορτίσω;

Κοντινε γειτονα :O , δεν εχει σημασια ,αν θες να την εξαντλησεις πρωτα ,οκ.

Και τη δεύτερη και την τρίτη να το αφήσω ένα οκτάωρο;

Oχι ,μονο την 1η φορα ,(εγω συνηθιζω να αφηνω 8 ωρες στην φορτιση μια φορα και ολα οκ στην συνεχεια), και οπως σου ειπα, δεν παιζει ιδιαιτερο ρολο.

Οπως λεει και ο φιλος Cool19 ,καλο ειναι μια φορα στο τοσο , να την εξαντλεις μεχρι το τελος.

iPhone 5S Space Grey

Μόλις ανακάλυψα ένα καμμένο pixel στην οθόνη μου!!! :cry: :cry: Ξέρει κανείς τι γίνεται σ' αυτή την περίπτωση? Το καλύπτει η εγγύηση?

Μόλις ανακάλυψα ένα καμμένο pixel στην οθόνη μου!!! :cry: :cry: Ξέρει κανείς τι γίνεται σ' αυτή την περίπτωση? Το καλύπτει η εγγύηση?

Απο εποχες 6600 θυμαμαι, οτι απο 3 και πανω, γινεται κατι. :(

Στο manual αναφερει το εξης :

Display

Q: Why do missing, discoloured, or bright dots appear on the

screen every time I turn on my device?

A: This is a characteristic of this type of display. Some displays

may contain pixels or dots that remain on or off. This is

normal, not a fault.

iPhone 5S Space Grey

Απο εποχες 6600 θυμαμαι, οτι απο 3 και πανω, γινεται κατι. :(

Γ@μώτο! Θα πάρω αύριο και στη Νόκια να ρωτήσω. Αλλά και να μην το καλύπτει η εγγύηση, δεν πειράζει. Δε διακρίνεται εύκολα! :)

Όταν έχουμε ενεργοποιημένο το προφίλ Εκτόε Σύνδεσης, το ραδιόφωνο δεν λειτουργεί. Χωρίς σήμα δηλαδή δεν έχουμε ραδιόφωνο.

Aς αναφερθεί παρακαλώ ποιές λειτουργίες υφίστανται στο Εκτός Σύνδεσης προφίλ...

Είναι κάτι αντίστοιχο με το SE W800i δηλαδή; - που η SE το χαρακτηρίζει walkman; -