Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Α, οταν παω να επεξεργαστω βιντεο και συγκεκριμενα στην αποκοπη, οταν τρεχω λιγο το βιντεο(3gp,mp4) με πεταει εξω.

Το τηλεφωνο ειναι φορμαρισμενο και το κανει ειτε με την καρτα ειτε χωρις.

Twra pou to les piga na anoiksw kai gw sto 6630 mou thn epeksergasia video kai isa pou anoikse, me petakse amesws eksw!! :wacko: :blink: :worry:

Kserei kaneis ti ftaei? (me restart ta idia... :O )

Παιδιά...

Όσο αφορά το GNUBOX έχω να προτείνω το εξής. Όποιος έχει MSN Messenger και κάμερα, να μου στείλει PM και να τον βοηθήσω on line...

Ok?

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

Tότε μάλλον κάτι έπαθε εκτός κι αν κάτι άλλο έχεις κάνει, κάνε ένα φορμάτ να έρθει στα ίσα του και μετά με προσοχή το πέρασμα των εφαρμογών

ti format re man afou ola ta programma ta exw stin memory card...! giati na tou kanw format??? :P to vrika to FExplorer apo to internet kai to evala einai ok! :)

apories! an kai vlapton! exexexe :lol:

1: ginete na kanw format stin memory card??? an nai pws

2: ton norton antivirus to vrika apo ena site kai to kanw egatastasi kai den mou leei pou na to valw (memory card i mnimi tilefwnou) kai to ebale stin mnimi til... giati ???

1.READ the manual !

Nexus S The best

apories! an kai vlapton! exexexe :lol:

1: ginete na kanw format stin memory card??? an nai pws

2: ton norton antivirus to vrika apo ena site kai to kanw egatastasi kai den mou leei pou na to valw (memory card i mnimi tilefwnou) kai to ebale stin mnimi til... giati ???

1. εργαλεια(νομιζω)>μνημη>επιλογες>μορφοποιηση καρτας μνημης. φορματ ειναι ομως, εισαι σιγουρος;

2. γιατι ετσι προγραμματιστηκε το προγραμμα. για να ειναι παντα στο κινητο και οχι στην καρτα μηπως και τη βγαλεις :)

Πως κάνω απεγκατάσταση ενός θέματος που έχω στην κάρτα μνήμης.

Ενημερώνω ότι στη διαχείρηση εφαρμογών που πάω δεν βλέπει όλα τα θέματα.

Συγκεκριμένα βλέπει μόνο 1 :!: και ας έχω καμμια δεκαριά περασμένα :wacko:

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

Giati, de svinontai mesa apo ta themata me to pathma tou C ? :confused:

Οσο ζω μαθαίνω:O το δοκιμάζω άμμεσα και επανέρχομαι:)

Done

Τελικά μερικά πράγματα είναι πιό απλά απ' ότι φανταζόμαστε.

Ευχαριστώ:)

Υ.Γ. Μετα απο τόσο καιρό τώρα συνειδοποίησα ότι σχεδόν ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει το C για διαγραφή. Αλλά νέος είμαι ακόμη :worry: θα μάθω:p

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

Προσπαθω να στειλω mms απο το ν70 και δεν μπορω με τιποτα,εννοειται οτι εχω βαλει ολες τις ρυθμισεις και εχω παρει και 100 φορες τηλ στη cosmote(cosmocarta εχω) και δεν γινεται τιποτα,οταν μου στελνει καποιος mms ερχεται ενα μυνημα που με ειδοποιει οτι υπαρχει mms σε αναμονη,και οταν προσπαθω να στειλω αποθηκευει το μυνημα στα εξερχομενα και προσπαθει να το ξαναστειλει με νεα αποστολη καθε 1-2 λεπτα.

Τι πρεπει να κανω;

Προσπαθω να στειλω mms απο το ν70 και δεν μπορω με τιποτα,εννοειται οτι εχω βαλει ολες τις ρυθμισεις και εχω παρει και 100 φορες τηλ στη cosmote(cosmocarta εχω) και δεν γινεται τιποτα,οταν μου στελνει καποιος mms ερχεται ενα μυνημα που με ειδοποιει οτι υπαρχει mms σε αναμονη,και οταν προσπαθω να στειλω αποθηκευει το μυνημα στα εξερχομενα και προσπαθει να το ξαναστειλει με νεα αποστολη καθε 1-2 λεπτα.

Τι πρεπει να κανω;

Όταν ελέγξεις τις ρυθμίσεις σου και είναι σωστές κάνε ένα φορματ στο κινητό σου και θα είσαι οκ!Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα(με vodafone όμως!).Πήρα αμέτρητα τηλέφωνα στην εξυπηρέτηση πελατών και δεν έβρισκαν κανένα λάθος οπότε κατέφυγα στην τακτική του formating!GOOD LUCK:happy:

 iPhone 3G S⃣

Οσο ζω μαθαίνω:O το δοκιμάζω άμμεσα και επανέρχομαι:)

Done

Τελικά μερικά πράγματα είναι πιό απλά απ' ότι φανταζόμαστε.

Ευχαριστώ:)

Υ.Γ. Μετα απο τόσο καιρό τώρα συνειδοποίησα ότι σχεδόν ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει το C για διαγραφή. Αλλά νέος είμαι ακόμη :worry: θα μάθω:p

Τώρα αν σου πω ότι κι εγώ με 1+ χρόνο symbian κινητό πάντα έψαχνα από τον explorer να σβήσω κάποιο θέμα και δεν είχα σκεφτεί το προφανές τι θα πεις;; Πως κάνουμε δύσκολη τη ζωή μας τελικά για τόσο απλά πράγματα...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Ένα γενικο και off topic σχόλιο....Από την μικρή επαφή μου με το symbian μου κάνει εντύπωση το πόσο προσεγμένο είναι στις λεπτομέρειες σε σχέση με τη σειρά 40....Αυτό φυσικά δεν έχει να κάνει με τα επιμέρους προγράμματα αλλά με το γενικό λειτουργικό και ολα αυτά που θεωρούσα ελαττώματα στα σαραντάρια, από τον σχεδιασμό της οθόνης μέχρι τον τρόπο που λαμβάνονται οι αναφορες στα μηνύματα...Λες και κάποιος θέλει να εκδικηθεί τα μικρά σαραντάρια....Για να είμαστε όμως ακριβοδίκαιοι το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μια γενικότερη βελτιώση των συστημάτων υποστήριξης των σαρανταριών, αλλά ακόμα απέχουν αρκετά από την τελειότητα τω εξηνταριών και άνω....:O

Σκοπεύω να πάρω το Ν70. Άκουσα για κάποιον που είχε προβλήματα με τις εφαρμογές(δεν μπορούσε να τις εγκαταστήσει). Ξέρετε τίποτα σχετικό???:confused:

φιλε μου αυτο ειναι θεμα τυχης...και πολυ σπανια συμβαινουν...μην φοβασαι....(το πολυ να εχει τυχει σε 1-2 ατομα απο τους 500 που το εχουν)..και λυνονται διοτι,ειναι θεμα λογισμικου...

καλως ηρθες στην παρεα μας..

καλησπερα σε ολους. επειδη ειναι παρα πολλες οι σελιδες για να ψαξω, και η αναζητηση δε με βοηθησε και πολυ θα σας παρακαλουσε να με ....σωσετε!!!!

η δευτερη μερα ειναι που το χω και εβαλα μονο ενα θεμα μεσα. το κλεινω λοιπον, αλλαζω sim το ανοιγω και τα χω δει ολα.δεν εμφανιζει ουτε γραμματα και αν εμφανισει κατι η γραμματοσειρα ειναι πολυ μικρη.

να πανικοβληθω? διαβασα για εκδοσεις και τετοια και εχω την 2.0... και κατι ψιλα. να παω αυριο κιολας για αναβαθμιση; επισης διαβασα και κατι για soft και hard format. δε με νοιαζει να το κανω. ετσι κ αλλιωσ ουτε επαφες δεν εβαλα ακομα. please καποιος:cry: merci

Σκοπεύω να πάρω το Ν70. Άκουσα για κάποιον που είχε προβλήματα με τις εφαρμογές(δεν μπορούσε να τις εγκαταστήσει). Ξέρετε τίποτα σχετικό???:confused:

Kαλως ηρθες φιλε μου , ολα οκ με την εγκατασταση αρκει να εχεις δει αυτο:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1158276#post1158276

δηλ, να εχεις διαβασει το manual

Φυσικο ειναι να μην ειναι ολες οι εφαρμογες συμβατες με το Ν70

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

καλησπερα σε ολους. επειδη ειναι παρα πολλες οι σελιδες για να ψαξω, και η αναζητηση δε με βοηθησε και πολυ θα σας παρακαλουσε να με ....σωσετε!!!!

η δευτερη μερα ειναι που το χω και εβαλα μονο ενα θεμα μεσα. το κλεινω λοιπον, αλλαζω sim το ανοιγω και τα χω δει ολα.δεν εμφανιζει ουτε γραμματα και αν εμφανισει κατι η γραμματοσειρα ειναι πολυ μικρη.

να πανικοβληθω? διαβασα για εκδοσεις και τετοια και εχω την 2.0... και κατι ψιλα. να παω αυριο κιολας για αναβαθμιση; επισης διαβασα και κατι για soft και hard format. δε με νοιαζει να το κανω. ετσι κ αλλιωσ ουτε επαφες δεν εβαλα ακομα. please καποιος:cry: merci

θα βαλεις ενα file manager οπως Fexplorer(πηγαινε εδω και κατεβασε το http://www.gosymbian.com ) και θα πας στο φακελο c:\system\fonts και θα το μετονομασεις και υστερα θα το σβησεις. το θεμα που εβαλες φταιει. ή αν θες κατεβασε αυτο http://www.symbianplus.com/downloads/fontremover.sis τρεξ'το και κανε restart και εισαι οκ. ;)

Όταν ελέγξεις τις ρυθμίσεις σου και είναι σωστές κάνε ένα φορματ στο κινητό σου και θα είσαι οκ!Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα(με vodafone όμως!).Πήρα αμέτρητα τηλέφωνα στην εξυπηρέτηση πελατών και δεν έβρισκαν κανένα λάθος οπότε κατέφυγα στην τακτική του formating!GOOD LUCK:happy:

Εκανα και format και κανει τα ιδια,ξαναμιλησα με cosmote και αφου κοιταξαμε τα παντα μου ειπε οτι το ν70 με cosmocarta παρουσιαζει προβληματα στην αποστολη και ληψη mms.

Yπαρχει κανεις με cosmocarta εδω που να αντιμετωπιζει παρομοια προβληματα;

μηπως ξερει κανεις κανενα site που λεει αναλητικα το τι κανει καθε μια εφαρμογη για το N 70??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΠΟΙΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ......:)

μηπως ξερει κανεις κανενα site που λεει αναλητικα το τι κανει καθε μια εφαρμογη για το N 70??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΠΟΙΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ......:)

http://my-symbian.com/7650/applications/index.php

http://my-symbian.com/main/index3.php :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

txs... nervous..... την καλησπερα μου απο καλαματα...

paidia me to kinito mou eimai ok! pane mexrei stigmhs ola ok! thelw na rwthsw kati gia osous tous exei sumbei i sunexizete na sumbenei...to kinito mou kolaei!...ti enow kolaei! OXI pagwnei!!! px an paw sto fakelo ekthesi kanei ligo xrono na anoi3ei tin ekthesi (3-4 sec {me 247 eikones})... kai ena allo an px paw sto fakelo minimata kai pathsw anoigma kanei 1-2 sec mexri na anoi3ei to fakelo kai kati tetoia! einai filiologiko???
Nexus S The best