Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου κάνει ακριβώς το ίδιο. Επίσης ας εξηγήσει κάποιος αυτά τα δύο προγράμματα που είναι για το pc το ακριβώς κάνουν.

Paidia kalispera! exw kati apories...tou ekana HARD format..fisiologiko einai apo tin mnini tilefonou na ta svisei ola!..ta esvise loipon! kai exw tis apories

1: (paw mnini tilef.. kai mou leei se xrisi 595 Kb - hmerolog 515 B - epafes 8Kb - minimata 4Kb kai eformoges 126 KB....e pws poianoun i epafes ta minimata kai ta alla xwro efoson den exw tpt k efoson tou ekana format kai exoun svisti ola????????

2: (Paw diaxirisi efarmogwn kai exei symantec - quick office - info print - adobe read...auta ama tous kanw aferesi meta den tha uparxoun ta programata stin siskeui?????

Nexus S The best

Όχι είμαι με την αρχική την v.2........

νομιζω υπηρχε αυτο το προβλημα στην αρχικη, το ειχαν αναφερει αρκετοι και μετα την αναβαθμιση δεν ειπε κανεις τιποτα :)

Γιατί όταν πάω να κάνω επεξεργασίας μιας φωτογραφίας με πετάει έξω από την έκθεση?

eheis perasei kapoia efarmogi poy kanei CONFLICT me tin ekthesi (mallon i efarmoges image editor i video editor)..svise ayta kai pes moy ti ekanes?

Greek Android & iOS users (FB group)

eheis perasei kapoia efarmogi poy kanei CONFLICT me tin ekthesi (mallon i efarmoges image editor i video editor)..svise ayta kai pes moy ti ekanes?

ΟΚ εντάξει. Απλά είχα περάσει μέσα το Foto Editor που ήταν για το 6680 και ξέχασα να το σβήσω όταν έβαλα την κάρτα στο Ν70. thanks..

apanthse mou!

ηρεμησε φιλε μου, δεν υπηρετουμε κανεναν εδω.

1.ολο και κατι θα υπαρχει στο κινητο. και μονο που υπαρχουν οι επαφες σαν επαφες και τα υπολοιπα, λογικο να πιανουν χωρο. εισαι σιγουρος οτι δεν εχεις τιποτα μεσα; ουτε επαφες, ουτε τιποτα; παντως αυτα τα kb θεωρουνται αμελητεα.

2.αν τα αφαιρεσεις θα σβηστουν.

apanthse mou!

1.Ο ελάχιστος χώρος που χρησιμοποιούν αυτά είναι αναγκαίος για να μπορούν να λειτουργούν - έστω και χωρίς εγγραφές...

2.Ακριβώς...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

ηρεμησε φιλε μου, δεν υπηρετουμε κανεναν εδω.

1.ολο και κατι θα υπαρχει στο κινητο. και μονο που υπαρχουν οι επαφες σαν επαφες και τα υπολοιπα, λογικο να πιανουν χωρο. εισαι σιγουρος οτι δεν εχεις τιποτα μεσα; ουτε επαφες, ουτε τιποτα; παντως αυτα τα kb θεωρουνται αμελητεα.

2.αν τα αφαιρεσεις θα σβηστουν.

tpt man! ok twra mou efuge to anxos afou einai etsi! thanks file mou!a kai kati allo mporw na apenergopoihsw auto to pragmataki pou einai aisthitiras fotos?? pou ruthmizei automata fwtinonita tou kinitou analoga me to fws!?!

Nexus S The best

tpt man! ok twra mou efuge to anxos afou einai etsi! thanks file mou!a kai kati allo mporw na apenergopoihsw auto to pragmataki pou einai aisthitiras fotos?? pou ruthmizei automata fwtinonita tou kinitou analoga me to fws!?!

νομιζω πως δε μπορεις. μπορεις ομως να αυξησεις τη φωτεινοτητα απο τις ρυθμισεις και να ειναι υψηλοτερα ωστε να βλεπεις καλυτερα. εγω οσα Ν70 εχω δει δεν ειχα προβλημα. ασε που γλυτωνεις πολλη μπαταρια.

αλλα καλυτερα ξερει καποιος που το εχει:)

το λεει και στις οδηγιες χρησης....

Βλέπω πολλές ερωτήσεις για το Gnubox...

@karaLRS :

"...αν καποιος μπορει να βοηθησει στο πρωτο βημα και να μας πει τι πρέπει να δουμε οταν παω να κανω connect moy bgazei to eksis problima..."

Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα από το PC. Αφού σετάρεις σωστά το Gnubox και τρέχεις τα δύο προγράματα στο PC, τότε άνοιξε το Opera και βάλε στις ρυθμίσεις Connection : Use default & Default connection : Bt. Μόλις θα ανοίξεις την πρώτη σελίδα, τότε θα σου ζητήσει κωδικο σε Ν70 & PC και το Gnubox θα κάνει μόνο του την σύνδεση...

"...πρέπει στο advance settings na balo Proxy to ip του dsl modem μου?

επισης αρχικα ειχα φτιάξει ενα σημειο προσβασης Bt και τωρα εχει εξαφανιστει και εφτιαξα δευτερο.ξερει κανεις που πηγε?..."

Όχι θα βάλεις τους αριθμούς που έχω δώσει πιο πάνω. Το σημείο υπάρχει και ας μην το βλέπεις. Αν το έχεις φτιάξει σωστά, είσαι ok.Αν όχι, πας Gnubox->Option->Install->Delete records & μετά το ξαναφτιάχνεις...

@clarco5 :

Δες τι λέω ακριβώς πιο πάνω...

@kostsour :

Δες τι λέω ακριβώς πιο πάνω... Το mrouter και το analogx proxy server είναι απαραίτητα για την σύνδεση. Απλά τρέξε το analogx proxy server & αφού τρέξεις το mrouter, πήγαινε Advance Settings->Additional Com Ports View και πρόσθεσε τις πόρτες που το BT USB Dongle σου ενεργοποιεί την υπηρεσία σηρειακής σύνδεσης - π.χ. σε εμένα COM15 & COM16. Αυτό το βρίσκεις από τα properties του BT USB Dongle Drivers που έχεις...

Αυτά...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

Ti diafora exei i V2 apo tin V3???

Ένα αριθμό παραπάνω!...:lol: :lol: :lol:

Καλά, πλάκα κάνω...

Μερικές σελίδες πίσω, κάποιο παιδί τις αναφέρει. Χρησιμοποίησε το εργαλείο της αναζήτησης...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Thanx!

Katafera na ftiaksw syndesh. Alla otan paei na syndethei bgazei kanonika oti syndeete me to mrouter, alla apotelesma mhden..? Ti ftaiei...?

(Ypopsin exw valei thn ekdosh gnubox gia 6630 , mipws prepei na allaksw kati stis rythmiseis? :confused: )

PS. Epishs parathrhsa oti syndeetai mono an exw ta widcomm energopoihmena alliws den ginetai tipota exodas apla thn additional port energopoihmenh...

EDIT: To diorthwsa to teleytaio... alla to problem eksakolouthei parolo pou syndeetai kai sthn additional port (h dikia mou einai h 8)

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

1)Το κουμπί στο πλάι για τις φωτό τελικά θα δουλέψει. :( Υπάρχει κάποιο νεώτερο γι αυτό.

Μήπως με την τελευταία αναβάθμηση γίνεται τίποτα σχετικά με αυτό:!: (έχω την προηγούμενη):O

2)Μήπως κάποιος κατάφερε να με τον FExplorer να αλλάξει το operator logo σε δίκτυο voda και αν ναι με ποιά έκδοσή του?

Και κάτι ακόμη πρόσεξα πως ανάλογα με το theme που χρησιμποποιώ αυξομειώνεται και ο χρόνος που κρατάει η μπαταρία. Δηλαδή με ένα "βαρύ" θέμα γύρω στα 450-500kb o χρόνος μειώνεται τουλαχιστον κατα μισή μέρα. Ενώ με ένα "ελαφρύ" θέμα γύρω στα 200kb αυξάνεται κατά τουλάχιστον μισή μέρα. Σύμφωνα βεβαια με τη χρηση που κάνω εγώ. Το κινητό μου δεν κλείνει ποτε. Με αριθμούς στανταρ Νόκια theme 2,5 μέρες, "βαρύ" 2 μέρες, "ελαφρύ" 3μέρες.

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

Μόλις πατάω connect στο mrouter μου βγάζει μήνυμα πως η διεύθυνση που ζητήθηκε δεν είναι έγκυρη. Έκανα ότι ακριβώς λες για το gnubox και ότι λες για το mrouter.

Παιδια για σας!

Θα ηθελα τα φωτα σας. Εχω βαλει το τελευταιο software και αντιμετωπιζω το εξης: Ενω εχω επιλεξει για ηχο κλησεις ενα αρχειο MP3 το τηλεφωνο αλλοτε χτυπαει κανονικα και αλλοτε αποφασιζει να χτυπησει με το "nokia tune" ενω στο προφιλ ειναι τσεκαρισμενο το mp3 που εχω.. Το ξαναεπιλεγω, χτυπαει μερικες φορες κανονικα και μετα παλι με το "nokia tune".. Εχει αρχισει να μ' εκνευριζει..

Επισης κατι αλλο.. Μετα που αλλαξα προσοψη (εβαλα μια μαυρη που πηρα απο το mobile.brando), καποια στιγμη διαπιστωσα οτι δεν δουλευει το φως στα πληκτρα.. Κατι θα επαθε με τα βαλε-βγαλε ο αισθητηρας φωτινοτητας..

Μηπως καποιος εχει αντιμετωπισει κατι παρομοιο με τα παραπανω συμπτωματα?

Ευχαριστω προκαταβολικα!! :) ;) :)

εβαλες μηπως αυτο το patch της νοκια που δεν χτυπουσε το τηλ οταν σε επαιρναν τηλεφωνο?

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

1)Το κουμπί στο πλάι για τις φωτό τελικά θα δουλέψει. :( Υπάρχει κάποιο νεώτερο γι αυτό.

Μήπως με την τελευταία αναβάθμηση γίνεται τίποτα σχετικά με αυτό:!: (έχω την προηγούμενη):O

Όντως τώρα που το λες και το θυμήθηκα και με τη τελευταία αναβάθμιση επεξεργασία δε μπορείς να κάνεις σε μια φώτο που έχεις τραβήξει με το πλαινό κουμπί, αυτό δεν έκανε και παλιότερα;;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Paidia kalispera kai xronia polla!!!!

Me to plaino pliktro mou kanei mia xara epeksergasia otan exw traviksei photo apo auto!!!exw tin v.3.0546.2.3.

exw mia aporia pws vazeis fwnitiki klisi?den exei kamia epilogi stis epafes!!!exei mono fwnitikes entoles gia allagi profil,bluetooth,kai diafora alla!!!

An gnwrizei kaneis kati as me bohthisei!!!

euxaristw!!!!!

Ericsson 388 -> Nokia 6110 -> Nokia 6150 -> Ericsson T29 ->Nokia 8210 -> Nokia 6510 Nokia -> 8850 Nokia -> Nokia 3650 -> Nokia 6630 Ericsson K750i->Nokia N70 -> Nokia N73 ->Nokia N82 ->N79->N97 Mini

Paidia kalispera kai xronia polla!!!!

Me to plaino pliktro mou kanei mia xara epeksergasia otan exw traviksei photo apo auto!!!exw tin v.3.0546.2.3.

exw mia aporia pws vazeis fwnitiki klisi?den exei kamia epilogi stis epafes!!!exei mono fwnitikes entoles gia allagi profil,bluetooth,kai diafora alla!!!

An gnwrizei kaneis kati as me bohthisei!!!

euxaristw!!!!!

Μα έχεις ήδη φωνητικές κλήσεις δε χρειάζεται να βάλεις, δοκίμασε να πεις το όνομα μιας επαφής σου και θα δεις ότι θα την αναγνωρίσει αμέσως και θα κάνει κλήση κανονικότατα σα να είχες περάσει εσύ την φωνητική εντολή.

Τώρα που το λες σωστά θυμόμουν ότι χθες έβγαλα φώτο με το πλαινό κουμπί και μετά τις επεξεργάστηκα απλά τώρα κάτι έπαθε και μου έβγαλε κατι για σφάλμα, τώρα που το ξαναδοκίμασα τις επεξεργάζεται κανονικά και αυτές που έχω τραβήξει με το πλαινό κουμπί

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Nai to Kanw auto pou les kai lew to onoma tis epafis alla olo mou allazei to profil!!!den kserw ti ftaiei!!!mipws me tin anavathmisi allaksan tpt?
Ericsson 388 -> Nokia 6110 -> Nokia 6150 -> Ericsson T29 ->Nokia 8210 -> Nokia 6510 Nokia -> 8850 Nokia -> Nokia 3650 -> Nokia 6630 Ericsson K750i->Nokia N70 -> Nokia N73 ->Nokia N82 ->N79->N97 Mini

Πήγαινε στις επαφές, διάλεξε μία, επιλογές και διάλεξε την επιλογή που λέει για φωνητική κλήση. Το κινητό δημιουργεί μόνο του φωνητικές κλήσεις για όλες τις επαφές χρησιμοποιώντας το όνομα και το επώνυμο.

Το πλαϊνό κουμπί σε μένα δεν κάνει τίποτα άλλο εκτός από το να τραβάει φωτογραφίες.

Αυτό το patch της νόκια τι κάνει? Που μπορώ να το βρω? Έχω και εγώ το πρόβλημα με τους ήχους κλήσης. Χτυπάει μόνο του με το nokia tune πολλές φορές.

edited by nervous

http://www.europe.nokia.com/nokia/0,,77767,00.html

Τέλος θέλω περισότερη βοήθεια για το gnubox.

Ευχαριστώ :)

για το πατς της νοκια απλα κανε μια αναζητηση..εχουμε αφιερωσει πολλες συζητησεις σε αυτο... ;)

φιλικα παντα..

Boys, μια ερωτησουλα:

Μηπως ξερετε πως μπορω να αποθηκευω καποιες σημειωσεις στο κινητο, αλλα να ειναι password protected ? Δηλαδη οταν παω να τις ανοιξω να μου ζηταει ενα password. Προφανως θα γινεται με καποια εφαρμογη, μηπως ξερει κανενας ποια ? Thnx προκαταβολικα.