Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Εδώ και λίγο καιρό έχω το Ν-70 έχω την 2,0536,0,2 έκδοση λογισμικού. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα και θα ήθελα να ρωτήσω αν η νέα έκδοση βελτιώνει κάτι? Όποτε να το πάω για αναβάθμιση

Αν είσαι οκ, τότε άραξε. Συμφωνώ με αυτό που λέει ο φίλος για τις εφαρμογές, αλλά και πάλι να μην μου δημιουργεί φωνητικές κλησεις μετά το backup είναι κουφό...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

Υπάρχουν αρκετά... ρίξε μια ματιά στο eBay...

milaw gia etoima pragmata :P ante to polu polu na dextw kanena link...to na katsw na psaksw to kserw :PPP :lol:

exei dei kaneis pouthena se kana plaisio,germano klp ?exei xrisimopoiisei kaneis ?

Winners Never Quit, Quitters Never Win...

Α ωραία...:blink: όλα τα mp3, ήχοι κλήσης και κανονικά κομμάτια, τα εμφανίζει στον κατάλογο "κομμάτια"...και αυτό δεν είναι αχταρμάς????:blink:

Έχουμε γεμίσει με άλμπουμς...!!!!:wacko:

Δυστυχώς με μπέρδεψες!

Στα ξαναλέω λίγο πιο χοντρικά. Τα mp3 τα εμφανίζει στα κομμάτια. Τα midi στα κλιπ ήχου. Τώρα αν κάποιο από όλα αυτά είναι ήχος κλήσης δεν μας αφορά γιατί δεν χρειάζεται ειδική κατηγορία μόνο του!:w00t:

milaw gia etoima pragmata :P ante to polu polu na dextw kanena link...to na katsw na psaksw to kserw :PPP :lol:

exei dei kaneis pouthena se kana plaisio,germano klp ?exei xrisimopoiisei kaneis ?

http://cgi.ebay.co.uk/Bluetooth-Wireless-PDA-Keyboard-HP-Palm-Nokia-Sony-Moto_W0QQitemZ5802488885QQcategoryZ48676QQssPageNameZWD1VQQrdZ1QQcmdZViewItem

Κάτι σαν και αυτό...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

Δυστυχώς με μπέρδεψες!

Στα ξαναλέω λίγο πιο χοντρικά. Τα mp3 τα εμφανίζει στα κομμάτια. Τα midi στα κλιπ ήχου. Τώρα αν κάποιο από όλα αυτά είναι ήχος κλήσης δεν μας αφορά γιατί δεν χρειάζεται ειδική κατηγορία μόνο του!:w00t:

Φίλε έχω φτιάξει έναν φάκελο στην κάρτα μνήμης με το όνομα "Music" όπου έχω περάσει τα mp3 κομμάτια μουσικής, ολόκληρα κομμάτια για να τα ακούω.(κατανοητό?)Αυτά μου τα εμφανίζει στο υπομενού "κομμάτια".Έχω περάσει από χθες και 10 ήχους κλήσης mp3, άρα στο υπομενού κομμάτια έχω π.χ. 15 τραγούδια ολόκληρα και 10 ήχους κλήσης, ανακατωμένα...είναι οργάνωση αυτή για κινητό???Το αναφέρω σαν πρόβλημα οργάνωσης μέσα στο κινητό όχι για κάποιο άλλο πρόβλημα.

Συνήθως σε όποια κινητά είχα, ότι τύπο ήχο κλήσης και να έβαζες από mp3, wav, midi κλπ. του έλεγες και τα αποθήκευε στο μενού ήχοι κλήσης, στην δική μας περίπτωση ας πούμε στο "κλιπ ήχου" και τα μουσικά κομμάτια του έλεγες στο μενού της μουσικής, άρα υπήρχαν οργανωμένα.:cool:

Ο επιμένων νικά...

Φίλε έχω φτιάξει έναν φάκελο στην κάρτα μνήμης με το όνομα "Music" όπου έχω περάσει τα mp3 κομμάτια μουσικής, ολόκληρα κομμάτια για να τα ακούω.(κατανοητό?)Αυτά μου τα εμφανίζει στο υπομενού "κομμάτια".Έχω περάσει από χθες και 10 ήχους κλήσης mp3, άρα στο υπομενού κομμάτια έχω π.χ. 15 τραγούδια ολόκληρα και 10 ήχους κλήσης, ανακατωμένα...είναι οργάνωση αυτή για κινητό???Το αναφέρω σαν πρόβλημα οργάνωσης μέσα στο κινητό όχι για κάποιο άλλο πρόβλημα.

Συνήθως σε όποια κινητά είχα, ότι τύπο ήχο κλήσης και να έβαζες από mp3, wav, midi κλπ. του έλεγες και τα αποθήκευε στο μενού ήχοι κλήσης, στην δική μας περίπτωση ας πούμε στο "κλιπ ήχου" και τα μουσικά κομμάτια του έλεγες στο μενού της μουσικής, άρα υπήρχαν οργανωμένα.:cool:

Μπορείς να κάνει το εξής κολπάκι. Για ήχους κλήσεις θα μετατρέψεις το wav σε... wav!!! Δεν κάνω πλάκα, το Siemens S65 έπαιζε wav 16kHz μονοφωνικά.Έτσι με ένα προγραμματάκι που κατέβασα έκανα κάποιους δικούς μου ήχους κλήσης. Όταν τους έστειλα στο SX1 και μετά στο 3230 και στο Ν70 τους χρησημοποίησα πάλι κανονικά! Το προγραμματάκι μετατροπής μπορώ να στο στείλω - αλλά μπορείς να βρεις διάφορους μετατροπείς. Κάνεις το wav ή το Mp3, wav mono 16kHz και το μέγεθος είναι μικρότερο από Mp3. Μην σκας για την ποιότητα, γιατί το ακούς από το εξωτερικό ηχείο και ακούγεται μια χαρά. Το Ν70 τα βάζει στους ήχους κλήσεις...

Τι λες;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδία δεν κάνω αναβάθμιση τώρα. Επίσης ξέρει κανείς κανένα site με free εφαρμογές για το Ν-70? Ευχαριστώ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδία δεν κάνω αναβάθμιση τώρα. Επίσης ξέρει κανείς κανένα site με free εφαρμογές για το Ν-70? Ευχαριστώ.

Free? Πόσο free?;)

Anyway...

http://www.iphone-forum.org

&

IRC...

Λεπτομέριες για το IRC στο αντιστοιχο post...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πηρα σημερα...απιστευτο το κινητο!!!!

Μου αρεσει παρα πολυ και πραγματικα ειναι υπερπληρες!

Δε λειπει τιποτα!

Ακομα δε μου εχει βγαλει κανενα προβλημα...ποιο μετα θα δουμε

ΕΥΡΗΚΑ :D

Τα αλμπουμ της εκθεσης αποθηκευονται εδω -->> x:/system/data/db/MGXCollections.dat<<--.

Οπότε αν θελουμε να κανουμε αντιγραφα αντιγραφουμε το MGXCollections.dat.

Αντε, αρχιστε να κανετε αλμουμ χωρις να φοβαστε οτι θα χαθουν(γιαυτο δεν εκανα τοσο καιρο, αν σβηνοντουσαν με ενα φορματ....ξανα απ'την αρχη).

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

ΕΥΡΗΚΑ :D

Τα αλμπουμ της εκθεσης αποθηκευονται εδω -->> x:/system/data/db/MGXCollections.dat<<--.

Οπότε αν θελουμε να κανουμε αντιγραφα αντιγραφουμε το MGXCollections.dat.

όταν λες "x:" ποιο drive εννοείς???

ξέρετε πως μπορούμε να σβήσουμε τα παιχνίδια που είχε εξαρχής η συσκευή...???

Ο επιμένων νικά...

Παρουσιάζει σε κανέναν το ν70 το εξής πρόβλημα; Όταν συνδέω το ν70 με τον υπολογιστή μέσω του pc suite τότε κατα διαστήματα αποσυνδέεται και μετα συνδέεται ξανά....
Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS

όταν λες "x:" ποιο drive εννοείς???

Αν η εικονα/βιντεο ειναι αποθηκευμενη στο τηλεφωνο τοτε θα το βρεις στο C:/

Αν η εικονα/βιντεο ειναι αποθηκευμενη στην καρτα τοτε θα το βρεις στο Ε:/

ξέρετε πως μπορούμε να σβήσουμε τα παιχνίδια που είχε εξαρχής η συσκευή...???

Απο τη διαχειριση εφαρμογων και αν δεν, πας c:/system/apps και σβηνεις αυτο που θες

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Αν η εικονα/βιντεο ειναι αποθηκευμενη στο τηλεφωνο τοτε θα το βρεις στο C:/

Αν η εικονα/βιντεο ειναι αποθηκευμενη στην καρτα τοτε θα το βρεις στο Ε:/

Απο τη διαχειριση εφαρμογων και αν δεν, πας c:/system/apps και σβηνεις αυτο που θες

Στη διαχείριση εφαρμογών μου έχει μόνο όσα έχω εγκαταστήσει εγώ και όχι αυτά τα παιχνίδια, σωστά ή κάνω εγώ κάτι λάθος και δεν τα βλέπω εκεί???

Τhanks για την εναλλακτική λύση και να υποθέσω ότι σβήνω όλο το φάκελο του παιχνιδιού και εξαφανίζεται και η συντόμευσή του από τα "Δικά μου"???:O

Ο επιμένων νικά...

Στη διαχείριση εφαρμογών μου έχει μόνο όσα έχω εγκαταστήσει εγώ και όχι αυτά τα παιχνίδια, σωστά ή κάνω εγώ κάτι λάθος και δεν τα βλέπω εκεί???

Τhanks για την εναλλακτική λύση και να υποθέσω ότι σβήνω όλο το φάκελο του παιχνιδιού και εξαφανίζεται και η συντόμευσή του από τα "Δικά μου"???:O

ναι.

@Eminem, δε μπορεις να γραψεις ελληνικα με ασυρματο πληκτρολογιο, δεν υποστηριζονται.

Παρουσιάζει σε κανέναν το ν70 το εξής πρόβλημα; Όταν συνδέω το ν70 με τον υπολογιστή μέσω του pc suite τότε κατα διαστήματα αποσυνδέεται και μετα συνδέεται ξανά....

Δικό μου λάθος. Εννοούσα οτι αυτό γίνεται μόνο οταν το συνδέω μέσω bluetooth. Μέσω καλωδίου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και σκέφτομαι μήπως έχει πρόβλημα το bluetooth του κινητού μου

Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS

apo piotita pos ine? kai apo pou ta agorases kai poso?

to piso kapaki trizi kai afto?

apo poiotita tha elega oti einai shedon to idio me to mamisio ,para poly kalo.To piso kapaki psilo trizei omos! pantos opoios endiaferetai apo edo ta pira http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=5836922185&sspagename=ADME:B:AAQ:US:1

Greek Android & iOS users (FB group)

euxaristw paidia gia tis plirofories gia to pliktrologio.tha to psaksw.gia kapoio elliniko katastima den exete dei na paizei kati e?

gia to an upostirizei ellinika einai sigouro ??

Winners Never Quit, Quitters Never Win...

Καλορίζικο whatsupdoc1976,

Όντως και εγώ μετά από μερικές εβδομάδες χρήσης μου φαίνεται ότι είναι ένα από τα κορυφαία κινητά που κυκλοφορούν.

Το πληκτρολόγιο το έχω συνηθίσει, το μόνο που μου τη σπάει είναι ότι όταν παίζω παιχνίδια πολλές φορές όταν πάω να πατήσω το 6 (ως δεξιά) πατάω το πλήκτρο multimedia και μπαίνω στο ραδιόφωνο που του έχω ορίσει...

Όσο για παιχνίδια και εφαρμογές κοίτα στην υπογραφή μου και σε αυτήν του Αisopou...

Ευχαριστώ για το link Catantona, πολύ καλή η δουλειά σου. :)

Το πρόβλημα με το USB δεν μου επιτρέπει προς το παρόν να τα κατεβάσω στο κινητό. Άσε που έχω και ένα καλώδιο bluetooth της giga-byte και κάτι παίζει με τους drivers και ούτε μέσω αυτού μπορώ να συνδεθώ με το κινητό.

Και κάτι ακόμα που δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί απο εδώ μέσα. Διαπίστωσα πρόβλημα με τις αναφορές παράδοσης στα μηνύματα. Το ορίζω στο ναι, αλλά όταν πάω να στείλω μήνυμα είναι και πάλι στο οχι απο μόνο του. Πρέπει κάθε φορά προτού στείλω μήνυμα να πηγαίνω στις ρυθμίσεις και να το ορίζω εκείνη τη στιγμή για να πάρω αναφορά παράδοσης.

Αν το έχει εντοπίσει κάποιος άλλος, θα ήθελα τα γνώμη του...